Sportsdevil Kodi – Kako namestiti SportsDevil na Kodi [2020]

Z dodatkom Sports Devil Kodi lahko prenašate športe iz več kanalov in HD kakovostne tokove za različne športe.


Vendar se trend geo-omejevalnih potokov povečuje in zato zelo priporočamo, da uporabite brezplačen VPN za Kodi na Firestick, ki je na voljo.

V tej objavi vam bomo predstavili smernice za kako namestiti SportsDevil na Kodi. Oglejte si naš ekskluzivni posodobljeni vodnik za kodi addons.

Repozitorij SportsDevil Kodi

SportsDevil je na voljo v skladišču Kodil in bookmark lite. Oba repoziciona sta uvrščena med najboljše zbirke kodi. Kodil je priljubljen vir za številne Kodijeve dodatke. Poleg SportsDevil-a Kodil vsebuje še druge dodatke, kot sta Exodus in Covenant, ki prikazujejo raznoliko vsebino, ki je na voljo gledalcem.

Najnovejša različica SportsDevil

Zaenkrat je na voljo samo ena SportsDevil Update, ki jo lahko najdete v restavraciji Kodil. Razen tega ni na voljo nobenega drugega skladišča za namestitev SportDevila. Za tiste, ki želite prenesti / namestiti najnovejšo različico SportsDevil, je Kodi Israel najboljša in edina možnost, ki jo imate.

Kako namestiti Sports Devil Addon na Kodi – Video Tutorial

Kako namestiti dodatek SportsDevil Kodi na Leia in Krypton z uporabo Kodila Repo

Če sledite spodnjim korakom, lahko na Kodi namestite SportsDevil in začnete gledati vaš najljubši športni kanal v manj kot 5 minutah:

 1. Kosilo ‘KodiKo končate z njegovo namestitvijo.kako namestiti sportsdevil na kodi
 2. Moram Nastavitve> kliknite na Upravitelj datotek>dvakrat kliknite na Dodaj vir.nastavitve upravitelja datotek sportsdevil addon na kodi
 3. Vnesite ali kopirajte to povezavo na http://kdil.co/repo/ do kraja, kjer piše .koraki konfiguracije sportsdevil addon kodi
 4. Moraš poimenujte medijski vir, zato vnesite ‘Kodil RepoIn kliknite Končano.shramba sportsdevil kodi Addon
 5. Kliknite na ‘Esc’ se vrnete na začetni zaslon in kliknite na “Dodatki”>Moji dodatki >Namestitev iz datoteke Zip.nastavitve zip datoteke sportsdevil kodi Addon
 6. Izberite Kodil Repo> Kodil.zip> Počakajte nekaj sekund.sportsdevil kodi addon
 7. Pritisnite „EscSe spet vrnete na prejšnji meni in kliknete Namestitev iz skladišča >Regija za skladišče Kodil>Video dodatki>Športni hudič >Namestite.končni koraki
 8. Namestitev vtičnika lahko traja nekaj časa, ko se dokonča, pa »Omogoči« pred SportsDevil-om
 9. Ko se prikaže znak, pojdite na Domači zaslon > Videoposnetki > Video Addons >SportsDevil
 10. Seznam kanalov se bo prikazal za pretakanje. Uživajte!

seznami najboljših sportsdevil kodi programov

Kako namestiti SportsDevil Kodi na Leia in Krypton z uporabo skladišča Bookmark Lite

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Gear ikono > Kliknite na Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir.kako namestiti sportsdevil kodi s shranjevanjem zaznamkov lite
 2. Vnesite to URL: http://bliss-tv.com/lite/ > Kliknite v redu > Izvorni URL poimenujte kot Zaznamek Lite > Kliknite v redu.kako namestiti sportsdevil kodi krypton različice 17.6 ali novejše s shranjevanjem zaznamkov lite
 3. Vrnitev v Kodi Domači zaslon > Kliknite Dodatki > Kliknite na Ikona polja > Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Izberite Zaznamek Lite > Odprto Zaznamek Lite > Kliknite na repozitorij.bookmarklite-1.6.zip > Počakajte Dodatek je omogočen obvestilo.kako namestiti sportsdevil na kodi jarvis različice 16 ali novejše s shranjevanjem zaznamkov lite
 4. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča > Odprto Zaznamek Lite > Odprto Video dodatki.sportsdevil zaznamek lite repo download
 5. Kliknite na ŠportDevil Kodi > Hit Namestite > Počakajte, da se prikaže obvestilo.

kako namestiti sportsdevil na kodi firestick s shranjevanjem zaznamkov lite

Kako namestiti SportsDevil Kodi AddOn na različici 16 Jarvis z uporabo Kodila Repo

Med nameščanjem SportsDevil-a na Kodi različice 16 Jarvis je celoten postopek enak, razen dejstva, da je ikono »Nastavitve« nadomestila ikona »Sistem«.

Ker gre za prejšnjo različico Kodija, različni dodatki in gostitelji datotek odvisnosti posodabljajo na najnovejšo različico v17. Če lahko SportsDevil kodi addon brezhibno deluje na vaš sistem, priporočamo, da namestite najnovejšo različico Kodi 18.2 Leia ali Krypton različice 17.6.

Kako namestiti Sports Devil Kodi na Jarvis različice 16 ali višje z uporabo Bookmark Lite repozitorija

  1. Odprto Kodi Jarvis V16.
  2. Kliknite na Sistem > Odprto Upravitelj datotek.
  3. Dvakrat kliknite na Dodaj vir.
  4. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://bliss-tv.com/lite/ > Kliknite Končano > Poimenujte to
  5. vir kot Zaznamek Lite > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
  6. Vrnitev na Kodi Domov > Kliknite Sistem > Kliknite Dodatki.
  7. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Odprto Zaznamek Lite > Kliknite repozitorij.bookmarklite-1.6.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
  8. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Pojdi do Zaznamek Lite.
  9. Pojdi do Video dodatki.
  10. Kliknite na ŠportDevil Kodi > Hit Namestite > Počakajte, da se prikaže obvestilo.

Športni hudič Kodi Download

SportsDevil je najbolj zaželen dodatek Kodi za pretakanje športnih dogodkov po vsem svetu. Toda v zadnjem času so platforme, ki zagotavljajo dodatek, propadle. Razlog za to še vedno ni znan, vendar je rešitev za to težavo na voljo.

Trenutno je neposredna metoda prenosa najboljša možnost za uporabo dodatka SportsDevil. Za prenos in namestitev dodatka SportsDevil Kodi sledite tem korakom:

 1. Prenesi the Kodil Zip v svoji napravi.
 2. Pojdi do Dodatki> Kliknite na Ikona polja v zgornjem levem delu.
 3. Izberite Namestitev iz datoteke Zip iz menija> Navigacija sistem do lokacije preneseno datoteko Zip> Izberite Kodil.zip > Počakajte, da se namesti zip datoteka.
 4. Pojdi do Namestitev iz skladišča.
 5. Izberite www.KodiIsrael.co.il ali Regija za skladišče Kodil > Pojdi do Video dodatki> Izberite SportsDevil> (Odprlo se bo okno z različnimi različicami) Izberite Regija za skladišče Kodil> Kliknite Namestite> Počakajte, da se skladišče namesti.

Tam ga imate, brez težav in preprosto!

SportsDevil Zaznamek Lite Kodi Prenesi

  1. Prenesite Zip datoteka v vaši napravi > Pojdi do Kodi Domači zaslon > Pojdi do Dodatki > Kliknite na Ikona polja > Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Brskaj po preneseno datoteko Zip> Počakajte Dodatek je omogočen obvestilo
  2. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča > Odprto Zaznamek Lite > Odprto Video dodatki.
  3. Kliknite na ŠportDevil Kodi > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.

Namestitev SportsDevil Kodi Fire Stick

Tisti, ki želijo prenašati športno akcijo v živo na svojem Fire Stick-u, bi morali imeti nameščen Kodi. Tukaj je naš vodnik za nastavitev namestitve Kodija na Fire Stick. Ko končate z namestitvijo Kodija, sledite tem korakom za namestitev dodatka Sports Devil Kodi Fire Stick:

   1. Teči Kodi Fire Fire > Kliknite na Nastavitve Ikona > Odprto Sistem > Odprto Možnosti razvijalca > Tukaj, Omogoči Aplikacije iz neznanih virov in Odpravljanje napak ADB.
   2. Odprto Upravitelj datotek> Dvojni klik Dodaj vir> Kliknite Noben> Vnesite URL http://kdil.co/repo/ > Kliknite v redu > Poimenujte ta vir Kodil Repo> Kliknite v redu.
   3. Zdaj pa pojdite na Dodatki meni> Kliknite na Ikona polja.
   4. Pojdi do Namestitev iz datoteke Zip > Izberite Kodil Repo > Kliknite Kodil.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
   5. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča.
   6. Izberite www.KodiIsrael.co.il ali Kodil repozitorij> Odprto Video dodatki> Izberite SportsDevil s seznama> Izberite Regija za skladišče Kodil od razpoložljivih možnosti> Kliknite Namestite> Počakajte, da se skladišče namesti.

Zdaj lahko preprosto pretakate uporabo dodatka Kodi Fire Stick in uživate v vseh športnih dogodkih v živo. Bodite pametni in uporabite najprimernejši vpn za firestick med pretakanjem skozi Kodi.

Namestitev SportsDevil Kodi Fire Stick s skladiščem Bookmark Lite

Teči Kodi Fire Fire > Kliknite na Nastavitve Ikona > Odprto Sistem > Odprto Možnosti razvijalca > Tukaj, Omogoči Aplikacije iz neznanih virov in Odpravljanje napak ADB.

Zdaj si oglejte prej omenjene korake za namestitev SportsDevila na različici Kodi Leia in Krypton.

Vprašanja / napake / popravki SportsDevil Kodi

Kako posodobiti SportsDevil na Kodi

Če želite preveriti, ali obstajajo posodobitve, povezane z nameščenimi dodatki, pojdite na Domači zaslon > Addons> Video Addons > Razpoložljive posodobitve.

Če so na voljo posodobitve za SportsDevil, bo Kodi samodejno posodobil dodatek ali pa navedel ime dodatka. Namestitev posodobitev lahko traja nekaj minut.

Namestitev SportsDevil Kodi ni uspela

Uporabniki se soočajo s številnimi težavami pri nalaganju in namestitvi SportsDevila na Kodi. Številni, če so uporabniki na spletnih forumih razpravljali o tem, da dobijo napako “namestitev ni uspela”.

Razlog je v tem, da so skladišča, ki jih uporabniki uporabljajo, razdeljena ali zaprta za vzdrževanje. To ni nekaj novega, kar nastaja, ko uporabljate dodatek tretjih oseb.

Rešitev

Najlažja rešitev te težave je preizkusiti boljše skladišče, ki deluje in je zanesljivo. Uporabniki bi morali poskusiti Repozitorij Kodi Izrael (Kodil) za prenos SportsDevil. To skladišče je pripravljeno in deluje zelo dobro.

Spletna zahteva SportsDevil Kodi ni uspela

Napaka pri napaki s spletno zahtevo se običajno ne pojavi, ko dostopate do prenosov v živo. Včasih Kodi ne prebere zapisa skripta ali video vsebine v toku in to napako pozove.

Rešitev

Rešitev te napake je zelo preprosta. Morate samo omogočiti RTMP v Kodi. Za odpravo napake sledite tem korakom:

Pojdi na Meni z dodatki.

Odprto Moji dodatki> Odprto VideoPlayer InputStream.

=Kliknite na RTMP vhod> kliknite na Omogoči.

Problem rešen!

Dnevnik za preverjanje napak Sportsdevil Kodi

Napaka v dnevniku je ena izmed najbolj motečih napak, s katerimi se mora uporabnik soočiti. Če se ta napaka prikaže samo v Kodi-ju; kadar ne uporabljate nobenega dodatka, je to lahko posledica kopičenja predpomnilnika. Toda ta napaka, ki se pojavi med uporabo dodatka, pomeni, da je bodisi repozitorij potekel ali se posodablja.

Rešitev

To napako odpravite tako, da najprej preverite, ali se skladišče posodablja ali ne. Če se ne posodablja, to pomeni, da je skladišče, ki ste ga uporabljali, postalo zastarelo. Poiščite posodobljeno skladišče in znova namestite dodatek iz posodobljenega skladišča.

Kako popraviti SportsDevil Kodi

SportsDevil lahko povzroči nekatere težave, kar lahko prepreči pravilno delovanje dodatka. Našteli smo nekaj najpogostejših težav skupaj z njihovimi rešitvami.

Sportsdevil Kodi Stream ni na voljo

Kadar koli naletite na takšno težavo, to pomeni, da SportsDevil v določenem trenutku nima na voljo nobenega toka v živo. Najboljše je, da ga počakate in se začne samodejno, ko bo na voljo določen športni dogodek.

Skripta Sportsdevil Kodija ni uspela

S to napako se boste lahko soočili, ko dodatek, ki ste ga namestili, ni pravilno izvajal svoje funkcije. Do napake pride, ker je na voljo starejša različica Kodija ali dodatka. Če se težava še vedno pojavlja, nadgradite svojo različico ali dodatek Kodi.

Prenos SportsDevil Kodi je zaljubljen

Pri nameščanju SportsDevil addon Kodi lahko pride do težave, ko vaš prenos ne napreduje naprej in presega 0%. To se lahko ponovno pojavi zaradi prenosa starejše različice dodatka. Ponovno namestite SportsDevil na Kodi, verjetno bo težava rešena.

Nadomestne možnosti SportsDevil Kodi

Zunaj SportsDevil je nov športni dodatek v živo, ki ga lahko uživate. Če SportsDevil večinoma ne napolni vašega apetita, lahko še vedno uživate v številnih drugih Kodi dodatkih za pretakanje športa v živo. Tu je seznam nekaj drugih možnosti, ki neposredno konkurirajo SportsDevilu:

   1. Samo šport
   2. USTVNow
   3. DexterTV
   4. Kanal Hruška
   5. cCloud
   6. Playlist Loader
   7. Klub igralcev

Najboljši seznami kanalov SportsDevil Kodi

Ko namestite dodatek SportsDevil, vas čaka ogromen izbor televizijskih programov v živo, kjer lahko v samo enem kliku gledate svoje najljubše športe, vključno s tenisom, nogometom, hokejem, NFL, UFC, golfom, kriketom in številnimi drugimi športi.

Priljubljeni seznam kanalov vključuje:

   1. Sky Sports
   2. BT Šport
   3. NFL Network
   4. Škatla nacije
   5. BeIN Sports

Za dodajanje stvari

Če namestite dodatek SportsDevil na Kodi, boste lahko uživali v gledanju športnih prenosov v živo, gledanju izjemnih utrinkov in ocenah v zadnjem poročilu o tekmah. Uživate lahko v gledanju najnovejših tekem prek mobilne naprave ali računalnika. Kot smo že omenili, so nekateri tokovi v tem dodatku geografsko omejeni, zato boste morali na Kodi namestiti VPN, če želite zaobiti to omejitev. Lahko preizkusite brezplačno Kodi VPN storitev in uživate v brezhibnem pretakanju.

Če kakšna težava zadostuje, nas obvestite v spodnjem razdelku s komentarji in si oglejte naš seznam najboljših Kodi-jevih dodatkov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map