Netflix je trenutno največje ime v zabavni industriji. Milijoni uporabnikov se pri izpolnjevanju svojih potreb po zabavi zanašajo na to storitev. Mnogi uporabniki to storijo s pomočjo najboljšega VPN-ja za Netflix kot rešitev, s katerim lahko v svojo državo dobijo ameriške Netflix. Medtem ko veliko gledalcev preprosto ne uporablja brezplačnih VPN-jev, ki delujejo z Netflixom, ker jih ni.

Netflix je svojo mrežo razširil v več kot 190 držav po vsem svetu, kar ji je pomagalo pri zajetju velikega tržnega deleža. Kljub temu, da so vse te države del Netflixove mreže, nimajo iste knjižnice vsebin.

To pomeni, da naslovi vsebin, ki so na Netflixu iz ZDA in so dostopni, morda niso na voljo v drugih regijah, kot so Indija, ZAE ali Japonska. Razlog je v tem, da ima vsak distributer vsebine določene omejitve in nekatere težave z licenco preprečujejo Netflixu, da bi ponujal vsako vsebino v vsaki regiji.

Vsaka regija ima svojo knjižnico Netflix, ki ima skoraj enake naslove vsebin kot druge knjižnice, razen tistih, ki jih distributerji vsebin omejujejo zaradi licenčnih težav.

Z drugimi besedami, izvirniki Netflix bodo dostopni po vsem svetu v knjižnici Netflix vseh regij, vendar so nekatere oddaje omejene na določene regije. To geografsko omejitev je mogoče zaobiti le prek zanesljive storitve VPN, ki ponuja popolno anonimnost, sicer pa VPN za Netflix ne bo deloval.

Od danes je Netflix najbolj razširjena spletna storitev pretakanja po vsem svetu in ni dvoma, da je to predhodna izbira vsakega bingeja. Glavni razlog za to priljubljenost Netflixa je, da ponuja veliko različnih vsebin za vsako regijo in kakovost pretakanja je izjemna.

Tu je seznam nekaj znanih držav iz 190+ držav, ki imajo dostop do Netflixa:

Združeno kraljestvo (Velika Britanija)BangladešIzraelŠrilanka
Združene državeBelgijaItalijaŠvedska
AvstralijaBrazilijaMalezijaŠvica
NemčijaBolgarijaMehikapuran
AfganistanKanadaNizozemskaZdruženi Arabski Emirati
IndijaDanskaRomunijaŠrilanka
FrancijaEgiptSavdska ArabijaŠvedska
PakistanGrčijaSingapurŠvica
JaponskaHong KongJužna Koreja (Republika Koreja)puran
ArgentinaIndonezijaŠpanijaZdruženi Arabski Emirati

To je prednost, ki jo ima Netflix pred drugimi konkurenti!

Kaj je Netflix Sreaming Error?

Geo-omejitev Netflixa je edina stvar, ki jo opazovalec sovraži zaradi tega, ker razen tega se ni treba pritoževati.!

Na začetku je veliko uporabnikov skušalo preseči geo-omejitve za dostop do knjižnice Netflix v ZDA (ki ima najboljše in največ naslovov vsebine) prek proxy strežnikov, zasebnega internetnega dostopa do Netflixa in brezplačnih VPN storitev.

Na začetku so bili uspešni pri poskusu tega rešitve, vendar je to resno škodilo ugledu Netflixa, prihodkom in integriteti distributerjev vsebin.

Ko je uporaba proxy in VPN postala vidna praksa, je bil Netflix proti njemu prisiljen resno ukrepati. Zato je Netflix prišel do blokatorja VPN, ki bi lahko zaznal in omejil dostop do strežnikov proxy in VPN do Netflixa..

Blokiranje VPN se je za Netflix izkazalo pozitivno, saj za izogib omejitvam ni več proxy strežnikov in brezplačnih VPN-jev.

Številne priljubljene storitve VPN, kot je zasebni dostop do interneta, ki so trdile, da so najboljši VPN za Netflix, so svoje strežnike postavile na črno listo. Ko so uporabniki poskušali dostopati do tokov Netflix, bi zaobšli omejitve knjižnice prek strežnikov na črni listi ali celo z novimi strežniki, ko pa poskušajo predvajati tok, Netflix prikaže napako, ki je videti takole:

netflix vpn ne deluje

Ta napaka je zadnja stvar, ki jo vsak uporabnik VPN želi videti!

Blokiranje VPN je vzbudilo zaskrbljenost za ponudnike VPN in jim dalo novo poddomenko, v katero bodo lahko potopili. To je razlog, zakaj; vodilni ponudniki VPN v industriji so začeli dodajati več strežnikov, nekateri ponudniki pa so celo pripravili posebno funkcijo Unflock Netflix.

Kako gledati Netflix z VPN?

Netflix in Chill! To je bila nekdaj priljubljena ločena fraza, zdaj pa so jo nadomestili Netflix in VPN!

VPN za Netflix je postal bistveno orodje za opazovalce popivanja po vsem svetu, saj brez njega ne morejo dostopati do najboljših Netflixov. Vrhunski ponudniki VPN so zelo osredotočeni na zagotavljanje najboljših strežnikov za spletno parjenje geeks, ki bi zaobšli Netflix geo-omejitve, ne da bi jih odkrili in so bili v tem zelo uspešni..

Če želite gledati Netflix z VPN, sledite tem korakom:

Opomba: Predpostavimo, da želite dostopati do knjižnice Netflix US izven ZDA z uporabo VPN.

 1. Registrirajte se za storitev VPN tako, da ustvarite račun na uradni spletni strani ponudnika VPN in kupite naročniški načrt. Obstajajo mesečni, letni in dvoletni načrti, ki jih ponujajo ponudniki VPN, ki vidijo, kateri od teh ustreza vašim potrebam.
 2. Naročnika VPN prenesite z uradnega spletnega mesta ponudnika.
 3. Namestite odjemalca VPN v svojo napravo.
 4. Odprite nameščeno aplikacijo in se prijavite v svoj VPN račun, tako da vnesete poverilnice, ki ste jih registrirali na spletnem mestu ponudnika.
 5. Zdaj vam bo stranka prikazala meni funkcij, izberite funkcijo, ki upravičuje vašo uporabo VPN-ja. Če uporabljate za deblokiranje knjižnice Netflix, potem izberite med funkcijami, kot so pretakanje po spletu, anonimno brskanje ali anonimnost ali katero koli podobno funkcijo. Nekateri VPN-ji so določili Netflix Unblocking funkcije, če ima VPN, ki ga uporabljate, to funkcijo, nato pa pojdite na to funkcijo.
 6. Ko se povežete z ameriškim strežnikom, odprite brskalnik in pojdite na Netflix.com.
 7. Prijavite se v svoj Netflix račun in pred vami boste videli celotno knjižnico Netflix US.

Tam imate knjižnico Netflix US deblokirano z VPN. Gre za zelo preprost postopek, saj lahko vidite, da v tem postopku ni potrebno spreminjanje strojne ali programske opreme.

Tu je še en primer za vas v zvezi s storitvijo VPN, ki Netflix odblokira s kromirano razširitvijo brskalnika in ne s namiznim odjemalcem.

PureVPN je eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov VPN, saj ga spletni ponudniki spletnih pretakalnih motiv zelo uživajo zaradi svoje odlične storitve. Najbolj zanimiva stvar pri PureVPN pa je, da lahko preko razširitve brskalnika zaobide omejitve le Netflix.

Če želite uporabnika PureVPN, namestite in zaobidete omejitve Netflix:

 1. Registrirajte se / naročite se na kateri koli naročniški načrt PureVPN.
 2. Prenesite razširitev brskalnika PureVPN (Chrome ali Firefox).
 3. Ko ga dodate v svoj brskalnik, se prijavite v račun PureVPN in preprosto kliknite na povezavo. Povezali se boste z optimalnim strežnikom v ZDA.
 4. Zdaj odprite spletno mesto Netflix in se prijavite v svoj Netflix račun.
 5. Poiščite film ali TV oddajo, ki ste si ga želeli ogledati, vendar v vaši regiji ni bil dostopen.

Preprosto!

Netflix blokira VPN

Netflix ima pameten način zajemanja vseh omejevalcev prek svojega blokatorja VPN. Ko se uporabnik poveže s strežnikom VPN, je IP-naslov strežnika prikrit, kar mu omogoča, da obide geo-omejitve.

Vendar lahko nekateri VPN spremenijo vaš IP naslov, ne pa tudi vašega DNS naslova, kar omogoča, da zaviralec Netflix VPN odkrije, da za deblokiranje uporabljate proxy ali VPN. Zaviralec Netflix VPN preveri in primerja vaš IP in DNS naslov in če se ne ujemata, vam omeji dostop do tokov.

Te težave imajo večinoma proxy, brezplačni VPN-ji in povprečni uporabniki VPN-ja, ker lahko ti ponudniki trdijo, da ponujajo popolno anonimnost, v resnici pa imajo napake, ki povzročajo puščanje DNS-a in številne druge težave. Uporaba takšnih storitev je vedno tvegana, saj vas takšne storitve VPN naredijo ranljive za kraje in napade.

Najboljši VPN za Netflix bo zagotovil, da ne bo puščanja IP ali puščanja DNS, tako da boste lahko brez pretoka uživali v pretakanju. Zato ljudem vedno priporočam, da namesto takih VPN storitev uporabljajo znane in zaupanja vredne ponudnike VPN, kar lahko ogrozi vašo varnost in zasebnost.

Kako zaobiti Netflix VPN Ban?

Obhod prepovedi Netflix VPN ni več lahka naloga, saj Netflix takoj blokira dostop do VPN in ne le to, na svojem seznamu blokov navaja tudi določen strežnik. Številni ponudniki VPN se še vedno borijo za izboljšanje svojih storitev, medtem ko so vodilni ponudniki VPN že močno utrdili svoje mesto, saj so izboljšali svoje storitve kot najboljše VPN za Netflix.

Če imate težave pri izogibanju prepovedi Netflix VPN, morate res spremeniti ponudnika VPN!

Izberite VPN, ki resnično lahko zaobide prepoved Netflix VPN in ima med seboj različne strežnike, saj so strežniki omejeni, če so možnosti za prepoved večje.

Da bi olajšali vaše skrbi, smo postavili pet ponudnikov VPN, ki jih lahko uporabljate brez skrbi. Predložili smo tudi njihove rezultate hitrostnih preizkusov, da dokažejo svojo verodostojnost.

Najboljši VPN za Netflix, ki deluje v letu 2018

Položil sem 5 ponudnikov VPN po preizkušanju njihove prepovedi Netflix VPN, tako da so mimo njene zmožnosti in hitrosti pretakanja njihovih strežnikov.

Surfshark – # 1 VPN za Netflix

Surfshark je neverjeten ponudnik VPN, ki ima odlične funkcije in hvalevredno storitev. Deluje gladko, brez prekinitev in se takoj poveže s katerim koli strežnikom, ki ga želite, iz katerega koli območja. Njegova hitrost je glavni dejavnik, ki bi ga priporočil vsem.

Tudi če v programu Kodi uporabljate Netflix, lahko to VPN uporabite za Kodi.

netflix cta

Prednosti

Hitra povezanost

Vgrajen je blokator oglasov in sledilcev

500+ strežnikov v 50 državah

Razširitve brskalnikov Chrome in Firefox

Hitri strežniki, ki zagotavljajo odlično izkušnjo pretakanja

Brez puščanja DNS ali IP

Stroga politika brez zapisov

Slabosti

x Brez stikala za ubijanje

Odblokirana je knjižnica Netflix US

Povezala sem se s ameriškim strežnikom Surfshark in poskusila dostop do ameriške knjižnice Netflix, oddaja, ki sem jo iskal, je bila “Penny Dreadful”, ki je omejena samo na ameriško regijo in je ni mogoče pretakati zunaj ZDA.

surf morski pes z netflixom

VPN se je na trenutek povezal s strežnikom in bil sem povezan s strežnikom Surfshark US Los Angeles (kot lahko vidite na zgornji sliki). Do tega šova sem lahko pristopil brez težav in kakovost pretakanja je bila popolna. Nisem naletel na težave z varovanjem ali zrušitvami, niti Netflix ni zaznal uporabe VPN.

Užival sem v celotni epizodi v HD kakovosti in ja, uporabljal sem 20 Mb / s internetno povezavo. Med pretakanjem oddaje na Netflixu s SurfSharkom sem opravil test hitrosti in bil sem šokiran nad rezultati:

hitrost pretakanja morskih psov z netflixom

ExpressVPN – # 2 Best Netflix VPN

ExpressVPN Netflix med vsemi drugimi ponudniki vedno velja za najboljšega, vendar nekoliko dragega ponudnika VPN. Funkcije ExpressVPN so izjemne, njegova zmogljivost pa je preprosto neverjetna. Tu je nekaj dejstev, ki jo opredeljujejo kot optimalno Netflix VPN:

Prednosti

Ima več kot 2000 strežnikov v približno 94 državah

Stroga politika brez zapisov

Hitra povezljivost

3 hkratna povezava

Brez omejitve pasovne širine

Vključena je funkcija preklopa

Slabosti

Načrti z visoko ceno

ExpressVPN trdi, da je vrhunska storitev VPN, in nikoli nisem naletel na takšno težavo, medtem ko uporabljam ExpressVPN, da bi lahko razmišljal drugače. Toda med poskusom dostopa do ameriške knjižnice Netflix s programom ExpressVPN se je zgodilo nekaj nepričakovanega:

ExpressVPN čikago strežnik za netflix

ExpressVPN Chicago Server

Da, prav ste uganili!

ExpressVPN newyork strežnik za netflix

ExpressVPN NewYork strežnik

Do Netflixa sem poskusil dostopati z dvema različnima strežnikoma ExpressVPN; New York in Chicago. Oba sta obšla geo-omejitve in sem lahko poiskal v oddaji ‘Zakon in red’ (geo-omejena oddaja). Vendar oba nista uspela pretočiti oddaje, saj nista zaobšla prepovedi Netflix VPN.

To je nekaj, kar nikoli nisem pričakoval, da se bo zgodilo, ko pa sem poskusil dostopiti do toka prek ExpressVPN strežnika Washington DC, je delovalo!

Tok je tekel precej dobro in s tem strežnikom se nisem soočil s težavami glede hitrosti ali omejitev. Ogledal sem si celotno epizodo in se sploh nisem soočal z motnjami v zvezi z varovanjem ali prekinitvami.

Odklenjen je ExpressVPN Netflix s strežnikom Washington DC

ExpressVPN strežnik Washington DC

Med pretakanjem oddaje sem preizkusil hitrost strežnika ExpressVPN (Washington DC) in rezultati so bili zelo impresivni.

Expressvpn hitrost pretakanja

Ta test hitrosti kaže, da so strežniki ExpressVPN dokaj hitri, kot lahko vidite sami. Po preizkusu ExpressVPN z Netflixom sem ugotovil, da če uporabljate dobro Netflix VPN in imate prepoved VPN, se ne smete odpovedati in nenehno premetavati po strežnikih.

PureVPN – # 3 VPN, ki deluje z Netflixom

PureVPN je med najboljšimi ponudniki VPN in je zelo priljubljen zaradi svojih neverjetnih funkcij in vrhunske kakovosti. PureVPN je bil zaradi velike raznolikosti delovanja strežnikov in njihovih strežnikov najboljša izbira gledalcev bingeja in spletnih strežnikov.

Prednosti

Več kot 2000 strežnikov v 180 regijah

Funkcija stikala Kill

Dovoljeno je do 5 hkratnih prijav

Funkcija split tunneling

24 urna podpora klepetu

Brez pravilnikov o dnevnikih

Slabosti

x Počasna povezljivost

x Srečo Pings

Če želite preveriti, ali PureVPN deluje z Netflixom ali ne, sem preizkusil storitev PureVPN in poskusil dostop do oddaje Criminal Minds iz ameriške knjižnice Netflix, ker ta oddaja ni na voljo v drugih Netflix knjižnicah.

Pri tem je treba poudariti, da PureVPN prepove prepoved in geo-omejitve Netflix VPN, vendar ne prek namiznega odjemalca. Za dostop do Netflixa boste morali namestiti razširitev brskalnika PureVPN.

Zato sem namestil razširjeno brskalniško različico brskalnika PureVPN in se povezal s strežnikom v ZDA. Povezava je trajala približno 20 do 30 sekund, kar v primerjavi s SurfShark VPN ni tako hitro. Kakor koli že, po povezavi s strežnikom sem poskusil dostop do Netflixa in bil sem uspešen že v prvem Potovanju!

Poiskal sem oddajo, jo našel in jo nato začel pretakati. Pretakanje je bilo neprekinjeno in če sem iskren, se nisem soočil z nobenimi vprašanji v zvezi z varovanjem. Tudi kakovost pretoka je bila odlična, saj kakovost slike ni pikslirajoča, zato je jasno, da ima PureVPN hitre strežnike.

Odklenjen je PureVPN Netflix

Med nadaljevanjem pretakanja sem opravil test hitrosti in rezultati so bili naslednji:

hitrost pretakanja pureVPN za netflix

Kot vidite, je bila hitrost prenosa strežnika zelo dobra, pod pogojem, da uporabljam povezavo 20 Mbps. Vendar sem bil presenečen, ko sem videl veliko število pingov, ki jih je zaznalo orodje za testiranje, hkrati pa sem bil presenečen, ker se nisem soočil z nobenimi težavami z varovanjem.

NordVPN – # 4 VPN, ki deluje z Netflixom

NordVPN je tiran v VPN industriji in eden redkih ponudnikov VPN, ki svojih uporabnikov nikoli ni izneveril zaradi dejstva, da svoje storitve nenehno izboljšujejo.

Prednosti

Šifriranje višjega cenovnega razreda

Do 6 hkratnih povezav

Instant povezljivost

5000+ strežnikov v 62 državah

Razširitev brskalnika

Brez pravilnikov o dnevnikih

Slabosti

x Naročninski načrti so nekoliko podcenjeni

x Počasna hitrost strežnika za pretakanje

Učinkovitost NordVPN Netflix-a že od nekdaj zelo pohvalijo uporabniki z vsega sveta in ni dvoma, da je eden najbolj zanesljivih ponudnikov VPN. Vendar sem se moral prepričati, ali deluje z Netflixom, preden ga je priporočil uporabnikom, zato sem testiral NordVPN z Netflixom za dostop do ameriške knjižnice Netflix.

Bingo! Deluje.

NordVPN je uspešno opravil test anonimnosti z dostopom do ameriške knjižnice Netflix in ga ni zaznal blokator Netflix VPN. Naslednja stvar je bila predvajanje geo omejene oddaje, zato sem se odločil za predvajanje neverjetnega filma Ex-Machina. Je film z omejenim geografskim dostopom in ga ni na voljo v drugih Netflix knjižnicah.

Nordvpn z Netflixom

Tok se je dobro začel, vendar sem se na strežniku spopadel z nekaj zamudami, saj je vmesnik in izklop nadaljeval z izklapljanjem. Preprosto povedano, nisem užival v pretakanju Netflixa z NordVPN zaradi zaostanka v tokovih. Vendar je hitrost nihala in tok je bil trikrat moten.

netflix nordvpn

Test hitrosti med pretakanjem Netflixa s strežnika NordVPN kaže, da je bila hitrost, ki jo ponuja strežnik, zelo nizka.

nord vpn streaming speed

Ta hitrost strežnika je razlog, da se pretakanje z NordVPN ni izkazalo za odlično izkušnjo. Kljub temu pa to ni tako pri vsakem strežniku, nekateri strežniki so počasni, drugi pa lahko zagotavljajo veliko hitrost. Strežnik, ki sem ga preizkusil ponoči, ne bi mogel ponuditi dobre pasovne širine, zagotovo pa bodo obstajali strežniki, ki ponujajo boljšo hitrost.

CyberGhost – # 5 VPN za Netflix US

CyberGhost je še en ponudnik VPN-jev, ki iz dneva v dan izboljšuje svoje storitve in si ustvari temelje zase med najboljšimi ponudniki VPN. Tu je nekaj podrobnosti, zakaj priporočam CyberGhost uporabnikom Netflix VPN.

Prednosti

Več kot 3000 strežnikov v 61 državah

Namenska funkcija za deblokiranje Netflixa

Več kot 500 strežnikov samo v ZDA

Kill Switch funkcija

45 dni garancije za vračilo denarja

Do 7 hkratnih povezav

Brez pravilnikov o dnevnikih

Slabosti

Težave s podporo v živo

Počasni strežniki

Najboljša stvar, ki jo boste opazili pri CyberGhostu, je ta, da ima v svoji stranki namensko funkcijo odklepanja Netflixa. Ko pa sem poskusil dostop do knjižnice Netflix US prek njegove funkcije povezovanja po meri s povezavo na strežnik Dallas, je blokator Netflix VPN zaznal.

cyberghost netflix

Zato sem pomislil, da preizkusim namensko funkcijo Netflix, ki je na voljo v razdelku Odkleni spletna mesta in se je uspešno povezala. Uspel sem zaobiti geo-omejitev knjižnice in poskusil pretakanje oddaje “Fosters” (ki je na voljo samo v ameriški knjižnici Netflix) in pretakanje se je začelo brez kakršnih koli težav.

cyberghost netflix spodbuja sprostitev

Vendar pa je hitrost povezljivosti CyberGhost nekoliko zaskrbljujoča, saj traja približno 3 do 4 minute za povezavo s storitvijo. CyberGhost bi moral to vrzel čim prej zapolniti.

Kar zadeva hitrost toka, je bilo v redu, ker sem se dvakrat soočal s težavami z varovanjem. Med pretakanjem sem testiral hitrost strežnika in to upravičuje, zakaj je bil tok tako počasen.

hitrost pretakanja cyberhosta

Poleg hitrosti je bila uspešnost dobra, saj se po tem nisem soočil z najnovejšimi težavami glede prepovedi VPN in ena stvar, ki mi je bila najbolj všeč, je vmesnik njene odjemalke, ki je zelo preprost.

Na splošno velja, da je eden izmed prvih petih ponudnikov Netflix VPN in če izboljša svoje zmogljivosti, lahko nadaljuje.

Brezplačni VPN, ki deluje z Netflixom

Kot sem že omenil, proxyji in brezplačni VPN-ji niso enaki izogibanju prepovedi Netflix VPN, zato je preizkus katere koli brezplačne storitve preprosto izguba časa. Na spletu boste našli številne članke, v katerih so razpravljali o brezplačnih VPN-jih za dostop do Netflixa, vendar niso vsi ponudniki VPN, ki jih omenjajo, dejansko brezplačni. Uporabnikom priporočajo, naj preizkusijo preizkusna obdobja, namesto da jih kupujejo, in jih trdijo kot brezplačne VPN.

Ne nameravam zavajati svojih bralcev in zato pravim, da če resnično želite preizkusiti brezplačni VPN za Netflix, lahko poskusite obdobja preizkusov zgoraj omenjenih ponudnikov V PN ali pa poskusite s temi tremi ponudniki VPN, ki ponujajo tudi preizkusna obdobja:

 1. Ščit omrežne točke
 2. Medvedji tunel
 3. Keenow

To ni zanesljiv ponudnik Netflix VPN, vendar jih je mogoče do določene mere uporabljati z Netflixom. Ne zagotavljam pa, da niti ti ponudniki VPN ne bodo mogli zaobiti Netflixovih omejitev in zaviralca Netflix VPN ali ne.

Najslabši VPN za Netflix – VPN-ji in Smart DNS, ki z Netflixom ne delujejo več

Če bi imenoval najslabšega ponudnika VPN, ki sploh ne deluje z Netflixom, potem mora to biti zasebni dostop do interneta (PIA), ker je blokator Netflix VPN na črni seznam vseh svojih strežnikov, ki bi jih lahko uporabljali za dostop do Netflixa. Tega ponudnika VPN ni več mogoče uporabljati za dostop do Netflixa, s čimer se PIA vzame iz Netflixove enačbe. PIA je uporabnikom strežnikov Silicon Valley zagotovila dostop do Netflixa in Netflix jih je zdaj blokiral.

Kar zadeva Smart DNS, je po mojem mnenju nekaj nezanesljivega, ker lahko storitev včasih zaobide omejitve, vendar ne vsakič. Kljub navedbam SmartDNS o zagotavljanju dostopa do ameriškega Netflixa njegova storitev ni ravno dosledna.

Če boste imeli dovolj sreče, boste morda lahko dostopali do ameriške knjižnice Netflix nekaj dni, vendar ta čas še vedno zmanjka. Zato SmartDNS ni priporočljiva storitev moje strani.

Kako spremeniti območje Netflix ali preklopiti na svojo najljubšo knjižnico

V sistemu Netflix ni na voljo te funkcije, ki bi vam omogočala spreminjanje knjižnice glede na vašo izbiro. Za to boste potrebovali VPN, ki ima strežnike določene regije, do katere želite dostopati do knjižnice, in mora biti dovolj dober, da zaobide omejitve Netflix.

Preprosto povedano, lahko spremenite svojo Netflix regijo prek VPN!

Vse podrobnosti sem že ponazoril, glejte jih in našli boste postopek povezovanja z želeno knjižnico regij.

Netflix VPN Reddit

Komentar iz razprave cheeseburgerwaffles komentar iz razprave "Kako doseči vse na Netflixu?…. Ne samo ameriška knjižnica".

Ta deček je delil svojo izkušnjo, da je poskusil dostop do Netflixa s PVN, vendar ga je zaznal Netflix VPN blokator. Ne vemo, kateri VPN je uporabil za izogibanje omejitvam Netflixa, saj o tem ni nič omenil. Vendar če sodimo po dejstvu, da je njegov VPN zaznan, mora biti brezplačen VPN ali katerikoli povprečen ponudnik VPN.

Komentar iz razprave .

Ta uporabnik poskuša dostopati do Netflixa prek PureVPN, a ni imel sreče. No, kot sem že omenil, je PureVPN odlična izbira za obhod geo-omejitev Netflixa, vendar lahko to storite le s pomočjo njegovega razširitve brskalnika.

Zaključek

Netflix je danes zabavni velikan, vendar veliko ljudi ne pozna dejstva, da Netflix ni nekaj, kar se je začelo pred nekaj leti. To traja že zadnjih 21 let, kot se je začelo leta 1997, ko ni bilo nobenega znaka ali ideje o digitalni zabavi.

Takrat se je začel kot spletna storitev izposoje filmov, zdaj pa je kralj industrije digitalne zabave. Netflix je resnično preoblikoval zabavno industrijo z visokimi standardi.

Poleg tega je Netflix sprejel tudi pogumne korake pri ohranjanju svoje integritete, kot je blokiral dostop do VPN-ja in pooblaščencev ter pametno ločeval regijo knjižnic vsebine. Po eni strani to za uporabnike nekaj odvrača, toda kakovost vsebine Netflix je uporabnike spodbudila tudi k temu, da se držijo tega.

Uporabniki so postali tako obsedeni z Netflixom, da poskušajo najti vse možne rešitve za izogibanje omejitvam Netflixa, samo da bi dostopali do najboljšega od Netflixa. Ta nagon uporabnikov je močno spodbudil industrijo VPN in ustvaril konkurenco znotraj same panoge VPN.

Le nekaj ponudnikom VPN je uspelo doseči standard zaobide prepovedi Netflix VPN in uporabnikom omogočiti dostop do vsebine z omejenim geografskim dostopom. Netflix blokira dostop do VPN ne zato, ker ima nekaj proti uporabniku, ampak zaradi pritiska, s katerim se sooča s distributerji vsebine.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me