tubi-tv-on-kodi

Dodatek Tubi TV Kodi je postajališče za vse zabave, saj ima vse najnovejše in priljubljene filme in TV-oddaje z vsega sveta. Ta dodatna ponudba Filmi in TV oddaje iz vseh zvrsti, kot so Akcija, Komedija, Grozljivka, Drama, Stand-up komedija in še veliko več.

Uporaba VPN v programu Kodi zelo priporočamo, da zagotovite spletno zasebnost in zagotovite dostop do vsebine, ki je omejena z geo.

Dodatek Tubi TV Kodi je bil znan po zagotavljanju kakovostnih pretokov za vsak naslov vsebine in uporabnikov ne razočara z zrušitvijo ali prikazovanjem napak, zato je med najboljšimi kodi dodatki.

Tubi Kodi Addon repozitorij

TubiTV Kodi dodatek je na voljo prek repozitorija čarovnikov Diamond Wizard, ki gosti nekaj drugih priljubljenih Kodijevih dodatkov, kot so Cartoon Network, Vortex in nova vilica Exodus; Dodatek za kino Butter Kodi. URL skladišča je: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Kako namestiti Tubi TV na Kodi Leia in Krypton

Tubi TV Kodi addon lahko na Kodi Krypton različice 17.6 v samo 2 minutah enostavno namestite tako, da sledite tem korakom:

 1. Odprto Kodi v vaši napravi > Kliknite Gear ikono (nastavitve) v zgornji vrstici levega stolpca.kako namestiti tubi tv na kodi kripton 17.6
 2. Prikaže se novo okno, kliknite na Upravitelj datotek možnost.kako dodati tubi tv kodi addon na kodi kripton 17.6
 3. Zdaj dvakrat kliknite na Dodajte vir > Odpre se pogovorno okno z naslovno vrstico in imenom, kliknite <Noben> in vnesite to URL „http://repo.rubyjewelwizard.com/“ in nato kliknite v redu > Dajte temu naslovu ime kot „Diamond ‘ in kliknite v redu > Zdaj kliknite V redu in pogovorno okno se zapre.prenesi tubi tv kodi addon
 4. Vrnite se v glavni meni Kodi > Kliknite na Dodajons iz levega stolpca.namestite skladišče tubi kodi addon
 5. Kliknite na »ikona polja”V zgornjem levem kotu > Prikaže se novo okno s seznamom možnosti, kliknite Namestitev iz zip datoteke > Izberite Diamant > Kliknite INSTALL_DIAMOND_REPO / > Nato kliknite na repozitorij.Diamond-Wizard-Repo.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.naložite tubi tv zip datoteko
 6. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Izberite Čarovnik Diamond Repo > Kliknite na Video dodatki > Kliknite na TUBITVnamestite tubi tv iz diamantnega skladišča
 7. Hit Namestite in počakajte, da dodatek omogočite, ko se bo namestitev končala, boste videli obvestilo.

nastavite tubi na firestick kodi

Kako namestiti Tubi TV Kodi na Jarvis različice 16 ali višje

Če uporabljate kodi Jarvis verison Kodi, sledite tem korakom za namestitev brezplačnih filmov Tubi TV, ki pretakajo Kodi addon:

 1. Odprto Kodi.
 2. Kliknite na Sistem.
 3. Kliknite na mapa Manager.
 4. Dvojni klik Dodaj Vir.
 5. Kliknite Noben in vnesite to URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Kliknite Končano > Ime vrste ‘Diamond ‘ > Kliknite Končano > Kliknite V redu.
 6. Vrnitev v Kodi Glavni meni.
 7. Kliknite Sistem ponovno > Kliknite na Dodajons.
 8. Kliknite na Namestite iz Zip mapa.
 9. Pomaknite se navzdol in izberite »Diamond ‘ > Kliknite naDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Zdaj kliknite na Namestite iz Repozitorij.
 11. Odprto Čarovnik Diamond Repo > Pojdi do Video Dodajons
 12. Kliknite na TUBITV.
 13. Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.

Kako namestiti Tubi TV Kodi na Fire Stick

Na svoji napravi FireStick lahko uporabite tudi neverjeten dodatek Tubi TV Kodi, vendar boste morali Kodi namestiti na FireStick.

Ko namestite Kodi na FireStick, pojdite skozi te korake in namestite dodatek Tubi.TV Kodi za pretakanje najboljše vsebine z najboljšo pretočno napravo z najboljšim vpn za firestick.

 1. Odprto Kodi aplikacija na Fire Stick
 2. Odprto Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Po tem sledite postopku namestitve TubiTV na Kodi Krypton različice 17.6, ki je bil omenjen prej v tem priročniku. Postopek iz te točke na oddelkih je podoben.

Tubi TV Kodi Download

 1. Prenesite zip datoteko Tubi TV Kodi na svojo napravo
 2. Teči Kodi > Odprto Dodajons
 3. Kliknite na »Ikona polja” > Izberite Namestitev iz zip datoteke možnost > odprite prenesena zip datoteka z brskanjem po vašem sistemu > Počakajte na obvestilo.
 4. Izberite Namestitev iz skladišča > Odprto Čarovnik Diamond Repo > Pojdi do Video dodatki mapo > Izberite
 5. Kliknite Namestite >Počakajte na obvestilo.

To je postopek neposrednega prenosa televizije Tubi za različico Kodi Leia, kripton različice 17.6 in kodi Leia različice 18. Resnično je najpreprostejši postopek namestitve za kateri koli dodatek drugih proizvajalcev.

Tubi TV Down / Ne deluje / Napake / Popravki

Tubi TV je odličen dodatek glede zmogljivosti in uporabniki niso izrazili veliko pomislekov glede napak in težav. Pri uporabi teh dodatkov se lahko srečujete z dvema napakama in vedeti, kako se z njimi spopasti.

Preveri napako dnevnika

Napaka v dnevniku preverjanja se ponavadi pojavi, ko se sistemski predpomnilnik in podatki o zalednih prostorih naberejo visoko. Bojiti se ni napake in jo je mogoče odpraviti dokaj enostavno.

Popravi

Če se boste spopadli s to napako, počistite sistemski predpomnilnik in druge podatke za zaledje v meniju z nastavitvami in znova zaženite Kodi. Če s tem ne odpravite težave, poskusite znova namestiti dodatek.

Ni na voljo nobenih tokov

To je pogosta napaka, ki jo opazimo skoraj v vsakem video streaming addonu Kodi. Ta napaka se pojavi med poskusom dostopa do naslova vsebine iz katere koli kategorije vsebine. Ta napaka se pojavi, ker je bodisi naslov vsebine, do katerega poskušate dostopati, nova izdaja, zato njeni tokovi niso na voljo v spletu ali pa dodatek ne more prekiniti povezav ponudnikov.

Popravi

To napako odpravite tako, da posodobite dodatek Kodi, ker se ob posodobitvi dodatka posodobi tudi njegova knjižnica skupaj s ponudniki. Po posodobitvi dodatka počistite predpomnilnik dodatkov, da bo dodatek lažje zapisal povezave. To bi moralo odpraviti napako No Streams.

Zaključek

Tubi TV je odličen dodatek Kodi za opazovalce bingeja zaradi raznolikosti vsebine, ki jo ponuja. Le nekaj dodatkov Kodi omogoča tako nemoteno zabavo s tako odličnimi lastnostmi. Sam sem preizkusil dodatek in prišel sem do zaključka, da je ta dodatek neverjeten glede hitrosti in dostopnosti.

Dodatek se namesti brez težav in deluje odlično, ni bilo nobenih napak ali zaostajanja. Na splošno je v knjižnici dodatkov Kodi odličen dodatek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me