Uranus Kodi 17.6 – Kako namestiti na Krypton in Jarvis različice 16

Posodobitev: Repozitorij Blamo se je ustavil, dodatek pa ni na voljo v nobenem drugem repozitoriju. Zato boste morda želeli preveriti Uranove alternative.


Uranus Kodi dodatek je vilica znanega dodatka Elysium Kodi. Ta dodatek ima skoraj vse enake lastnosti Elysium, kot so filmi, TV oddaje in pretakanje TV v živo. Dobil je velik ugled med vsemi drugimi priljubljenimi Kodi dodatki. Poleg tega je kakovost tokov, ki jih ponuja ta dodatek, res odlična, saj vključujeta tako SD kot HD.

Sledite našemu vodiču in si oglejte, kako namestiti dodatek Uranus Kodi v napravo. Vendar je pretakanje prek takega dodatka vedno tvegano, zato poskrbite, da boste za zaščito spletne zasebnosti uporabili zanesljivo storitev Kodi VPN..

Kako namestiti Uranus Kodi na Krypton različice 17.6 ali višje

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona zobnika > Odprto Upravitelj datotek > Ndvakrat kliknite na Dodaj vir možnost iz levega stolpca.kako namestiti uranus kodi
 2. Pojavi se novo okno, kliknite območje, kjer piše in tip http://repo.mrblamo.xyz/ > Kliknite na V redu > Ime vira navedite kot Blamo Repo > Kliknite v redu > Kliknite v redu še enkrat, da zaprete pogovorno okno.kako namestiti uranus kodi na krypton različice 17.6 ali novejšo
 3. Vrnite se na Domači zaslon > Kliknite na Dodatki zavihek > Odpre se novo okno.kako namestiti uranus kodi na jarvis različice 16 ali novejše
 4. Kliknite na Ikona polja prisotna v zgornjem levem kotu > Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost.kako namestiti uranus kodi na firestick
 5. Zdaj se pomaknite in izberite Blamo Repo s seznama > Izberite repozitorij.griffin-0.0.6.zip > Prikaže se obvestilo, ki navaja, da je dodatek omogočen.uranus kodi prenos
 6. Ko se prikaže obvestilo, kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Odprto Griffinovo skladiščeuran kodi addon
 7. Pojdi na Video dodatki mapo in izberite Uran s seznama > Kliknite namestite in počakaj dokler se dodatek ne prenese in namesti > Obvestilo se bo pojavilo po končani namestitvi.

uranus kodi repozitorij

Kako namestiti Uranus Kodi na Jarvis različice 16 ali nižje

 1. Odprto Kodi Jarvis V16.
 2. Kliknite na Sistem > Kliknite na Upravitelj datotek.
 3. Dvojni klik Dodaj vir > Kliknite »Noben > vnesite URL http://repo.mrblamo.xyz/ > Kliknite Končano.
 4. Ta medijski vir poimenujte kot Blamo Repo > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Vrnitev na Kodi Domov > Kliknite na Sistem > Kliknite na Dodatki.
 6. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Odprto Blamo Repo > Kliknite na skladišče.griffin-0,0.6 > Počakajte na obvestilo.
 7. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča > Odprto Griffin Repo.
 8. Pojdi do Video dodatki.
 9. Kliknite na Uran > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.

Kako namestiti Uranus Kodi na Fire Stick

 1. Odprto Kodi na Fire Stick. Če Kodi na Fire Stick še niste namestili, jo najprej namestite.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 3. Po tem sledite zgornjim korakom za namestitev Urana na namestitev Kodi Krypton, postopek od tega trenutka naprej je isti kot Kodi Krypton.

Uranus Kodi Prenesi

 1. Prenesite datoteko Zip v svojo napravo.
 2. Odprite Kodi > Kliknite ikono zobnika > Pojdite na upravitelj datotek > Dvokliknite Dodaj vir
 3. Vrnitev na začetni zaslon > Kliknite Dodatki.
 4. Kliknite ikono polja > Kliknite Namestitev iz datoteke Zip.
 5. Brskajte po sistemu in odprite preneseno zip datoteko > Počakajte na obvestilo.
 6. Kliknite Namestitev iz skladišča > Izberite Griffin Repo.
 7. Kliknite Video dodatki > Kliknite Uran > Kliknite Namestitev > Počakajte na obvestilo.

Napake Urana Koda / Ne deluje / Težave

Preveri napako dnevnika

Med poskusom nameščanja dodatka ste morda naleteli na to napako. Ta napaka se pojavi, če v skladišču dodatkov manjka nekaj datotek, iz katerih poskušate namestiti dodatek. Drugi razlog za to napako je napolnjen predpomnilnik ali zadnji podatki.

Popravi

To napako lahko odpravite tako, da najprej poskusite počistiti predpomnilnik Kodija. Če čiščenje predpomnilnika pomaga, je skladišče v redu. V nasprotnem primeru poskusite uporabiti drugo in zanesljivo skladišče za namestitev dodatka. Repozitorij dodatkov, ki smo jih omenili na našem blogu, je preizkušen in preizkušen.

Ni bilo mogoče povezati s skladiščem

Ta napaka se lahko pojavi, ko ste v koraku, ko poskušate namestiti iz skladišča. Ta napaka se pojavi, ko se skladišče, ki ga uporabljate, posodablja.

Popravi

Počakajte, da se skladišče posodobi ali izberite drugo shrambo, da odpravite to napako.

Uranus Kodi Ocene

Ponavadi se pregledi pojavijo, ko je nekaj težav z dodatkom. Vendar o tem dodatku še ni poročil nobenih težav. Zato nismo omenili nobenih pregledov, ker bi se zdilo samo pohvaliti dodatek.

Zaključne besede

Uranus Kodi je neverjeten Kodijev dodatek, ki je Elysium precej dobro nadomestil. Dodatek ima nekaj odličnih funkcij, kot je Trakt račun, in razen filmov in TV oddaj. Ta dodatek je uvrščen med najbolj priljubljene dodatke, ker je njegov dodatek vilica, ki je bila nekoč zelo priljubljena v skupnosti Kodi. V tem priročniku smo razpravljali, kako namestiti Uranus Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map