Se še sprašujete, ali bi si lahko ogledali YouTube na FireSticku?

Ne! Ti dnevi so že davno minili.

Odkar sta se Google in Amazon zapletla v rivalstvo, so stvari za spletne strežnike postale precej težke. Zaradi te maščevanja je google iz trgovine Amazon firestick ukinil aplikacijo YouTube, kar je resnično škodilo občutkom uporabnikov.

Opozorilo: Ne uporabljajte nobene aplikacije, ne da bi uporabljali vpn za firestick.

Contents

Ali lahko gledam YouTube na FireSticku?

Google in Amazon, ki se bosta spopadla iz oči v oči, sta bila usojena in šele lani je rivalstvo postalo ogorčeno, ko je Google začel prodajati aplikacije iz trgovine Amazon, kot je YouTube aplikacija sama.

Amazonova zavrnitev prodaje Googlovih izdelkov in prikazovanje Amazon Prime Video kot aplikacije Chromecast je resničen razlog za to fero med industrijskimi tirani.

Amazon brez dvoma posega po trgu kot ostro bodalo, kar je škodilo Googlovemu obstoju in prihodkom. Tržni delež Amazona je začel rasti, medtem ko so uporabniki Googla začeli padati.

Zaradi te skrbi je Google sprejel nekaj velikih korakov, zato je Google začel nasprotovati Amazonovim strategijam. Google je naredil nekaj improvizacij pri svojih nakupovalnih akcijah, da bi se otresel spletnih trgovin Amazon. Drugič, improvizirala je svoje zemljevide, s čimer je razvijalcem iger in aplikacij omogočila izboljšanje njihovih aplikacijskih funkcij z integracijo Google zemljevidov.

Predvsem pa je bil največji udarec ustavljanje aplikacij, ki jih ima Google iz trgovine Amazon, in to potezo poimenovam velik udarec, saj je to streslo uporabnike Amazona, ki so imeli raje YouTube za gledanje videoposnetkov brez bega.

Pogosta vprašanja za YouTube na televiziji Fire TV

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj uporabnikov FireSticka in FireTV-ja:

Na katerih napravah si lahko ogledate YouTube TV

YouTube TV lahko gledamo na računalniku, mobilnih napravah, tabličnih računalnikih in pametnih televizorjih. Tu je natančna razčlenitev vseh naprav, do katerih je mogoče dostopati do YouTube TV:

 1. Chromecast
 2. iPhone in iPad
 3. Pametni telefoni (mobilni telefoni Android) in tablični računalniki
 4. Android TV
 5. AirPlay za Apple TV
 6. Xbox
 7. Samsung Smart TV
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Ali lahko predam FireStick

Da, na FireStick lahko preprosto prenesete YouTube na omejitve, ki jih je uveljavil Google. Vendar oddajanja YouTube na FireStick ni več, kot je bilo včasih, ker je Google, ko je YouTube odstranil YouTube iz trgovine Amazon, brskalnik Silk predstavil kot alternativno orodje za predvajanje YouTuba na FireStick.

Najboljša stvar je, da je predvajanje YouTube na FireStick iz katere koli naprave iPhone ali Android postalo lažje.

Zakaj je Google odstranil aplikacijo YouTube iz trgovine z aplikacijami Amazon

Google je YouTube odstranil iz aplikacije Amazon, ker je Amazon zavrnil ponudbo, da bi Amazon Prime Video predstavil kot aplikacijo Chromecast. Amazon prav tako ni hotel razširiti prodaje Googlovih izdelkov, kar je še bolj spodbudilo to maščevanje.

Kot maščevanje je Google odstranil svojo aplikacijo za pretakanje videoposnetkov iz trgovine z aplikacijami Amazon, tisoče uporabnikov pa je ostalo brez nadzora.

Amazonov poslovni model ne deluje tako, kot je želel Google. Mogoče zato oba velikana industrije nista mogla najti skupne točke. Amazon je predstavil aplikacijo Apple TV tako, da se je držal svojega poslovnega modela, da bo prodajal le omejeno količino. Amazon nikomur ne nudi posebne prednosti.

Kako namestiti YouTube TV na Amazon FireStick

 1. Priključite napravo FireStick na televizor.
 2. Pojdite v meni »Nastavitve«.
 3. Kliknite »Naprava«.youtube na firestick in fire TV
 4. Kliknite »Možnosti za razvijalce«.kako namestiti youtube na firestick
 5. Vklopite »Aplikacije iz neznanih virov«.kako gledati youtube na ogenj tv
 6. Zdaj prenesite aplikacijo »Downloader« tako, da odprete meni za iskanje in poiščete »Downloader«. Ko ste prenesli aplikacijo, jo namestite.kako priti do youtube na amazonski firestick
 7. Če imate na napravi FireStick že nameščeno različico aplikacije YouTube, jo odstranite.
 8. Odprite aplikacijo Downloader in v naslovno vrstico vnesite ta naslov URL: https://smartyoutubetv.github.io > Kliknite Pojdi.youtube na firestick-u ne deluje napak
 9. Ko je aplikacija naložena, pojdite na Prenosi in odprite povezavo za prenos > Kliknite »Stabilna različica« > Počakajte, da se datoteka prenese.pametni youtube github io
 10. Ko se prenos konča, kliknite Namestite > Ko sistem zahteva dovoljenje za namestitev aplikacije, kliknite na Namestite.pametni youtube tv na firestick
 11. Ko se namestitev konča, kliknite Odpri.youtube na firestick prenos
 12. Tam je na vaš FireStick ali FireTV (na katero od naprav, ki jo uporabljate) prenesla aplikacija YouTube..

Kaj storiti Ko namestim YouTube TV Fire Stick

Ko namestite aplikacijo YouTube na FireStick, jo boste morali konfigurirati za boljšo funkcionalnost. Za hitro konfiguracijo aplikacije YouTube na FireSticku sledite tem korakom:

Odprite aplikacijo YouTube. Videli boste 4 različne možnosti:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV in drugi
 4. 4K: Alt različica

Iz razpoložljivih možnosti izberite 720p.

youtube različica 4k na firesticku

 1. Zdaj boste morali namestiti storitev Crosswalk Project. Če še nimate nameščene te storitve, boste morda videli to napako:storitve projekta križišča ni mogoče najti
 2. Kliknite Pridobi križišče > Kliknite Namestitev.xwalkcorelibrary
 3. Ko je aplikacija nameščena, kliknite Končano.
 4. Zdaj lahko preprosto uporabljate aplikacijo YouTube na vaši napravi FireStick in FireTV.

Najboljši / najlažji način za gledanje YouTube TV na FireSticku

Če bi bil navajenec, bi vam priporočil, da preskočite YouTube TV in preprosto brskate po spletu YouTube in si ogledate videoposnetke.

Toda zakaj biti pesimist, ko je v žepu hec!

Če se vam zdi, da je zgoraj opisan postopek namestitve zapleten, lahko poskusite najboljši in najpreprostejši način za ogled YouTuba na FireSticku, in sicer prek Mozilla Firefox in z VPN na Firestick-u.

Tako je!

Mozilla je nedavno predstavila posodobljeno različico Firefoxa na FireSticku, ki lahko uporabnikom FireSticka olajša dostop do YouTube TV. To različico Mozilla Firefox lahko brez težav prenesete in namestite iz trgovine z aplikacijami Amazon.

V tej različici Mozilla Firefox obstaja poseben zaznamek, ki uporabnikom omogoča, da obiščejo YouTube s klikom nanj. Ta funkcija je resnično olajšala življenje uporabnikom Amazon FireStick in ljubiteljem YouTuba.

To ni enostavno?

Zaključek

V takšnih rivalstvih se končni uporabniki storitev soočajo s končno izgubo. Nobenega preobrata ali reševanja ne bi zaprosili, če ta dva velikana ne bi šla tako daleč drug proti drugemu. Zdaj se morajo uporabniki zanašati na prenos datotek APK za namestitev YouTube TV.

Google bi si mislil, da bi izvlečenje YouTube TV-ja iz trgovine z aplikacijami odvrnilo Amazonove uporabnike, toda ena stvar, ki jo je Google pozabil, je, da opazovalci bingeja in spletni strežniki vedno najdejo kramp za vse, kot je na primer kodi na firestick.