Zasebni dostop do interneta Netflix je bil eden najbolj priljubljenih VPN za storitve Netflix. VPN so globalno uporabljali številni pretočni geeki za deblokiranje omejene vsebine in obhod geo-omejitev. Zasebni dostop do interneta se običajno imenuje PIA in ima 3226 strežnikov v 33 državah po vsem svetu.

PIA je dvignila obrvi v industriji pretakanja, potem ko je prišla novica, da PIA Netflix ne deluje več. To je pomenilo, da uporabniki PIA niso mogli več dostopati do ameriške knjižnice Netflix od drugod, razen iz ZDA.

Zakaj bi potrebovali VPN za Netflixnetflix-knjižnice po vsem svetu

Netflix je res najboljša storitev pretočnega pretoka, ki je na voljo po vsem svetu, vendar dejstvo, da se mnogi ne zavedajo, je, da ne ponuja podobne vsebine v vsaki regiji. Za različne regije ima različne knjižnice in v vsaki knjižnici vsebina ni podobna. URL za Netflix ostane enak kot Netflix.com za vsako regijo. Ko pa se prijavite vanj, je knjižnica v vsaki regiji drugačna.

Razlog za to razliko v knjižnicah Netflix so licenčne in regulativne omejitve ponudnikov vsebin. Kot opažamo, ima ameriška knjižnica Netflix največ in najboljše oddaje v primerjavi z vsemi drugimi regionalnimi knjižnicami Netflix.

Nauči se več: Pokaže na ogled na Netflixu

Obstajajo nekatere priljubljene oddaje, ki si jih uporabniki Netflixa želijo ogledati. Toda zaradi nerazpoložljivosti v knjižnici so zanje razočaralni dejavnik.

Binge gledalci so zelo natančni glede svojih vsebinskih prioritet in se zaradi teh omejitev počutijo nemočne. Še nekaj je treba razumeti, da uporabniki ne morejo dostopati do knjižnice ZDA Netflix, ker ni možnosti preklopa med knjižnicami vsebin.

To nedostopnost vsebin uporabnikom Netflixa iz drugih regij lahko zaobide le s pomočjo VPN.

Preko VPN se lahko povežete z ameriškim strežnikom in se prijavite v svoj Netflix račun. Sistem Netflix bo zaznal vaš zamaskiran ameriški IP in vam omogočil dostop do ameriške knjižnice Netflix.

To je res najboljši način za gledanje oddaje, ki jo želite pretakati na Netflixu, brez težav. Vsaka storitev VPN ponuja številne strežnike po vsem svetu, kar vam omogoča, da izberete želeno regijo.

Za izogibanje geo-omejitvam ameriške knjižnice Netflix ni drugega načina.

Kako Netflix blokira VPN?

Praksa uporabe VPN storitve za pretakanje z Netflixom se je začela postopno povečevati in Netflix je to kmalu opazil. Imetniki licenc in ponudniki vsebin zaslužijo s pretakanjem te vsebine. In dostop do te vsebine prek storitev VPN je zanje povzročil težave.

Ponudniki vsebin / stranke, ki licencirajo, so pritiskale Netflix, da zagotovijo varno distribucijo svoje vsebine in blokirajo takšne posrednike in VPN-je. Zato je Netflix posodobil svoje sisteme in začel odkrivati ​​in blokirati proxy strežnike in VPN.

Netflix strežniki zaznajo, ali uporabnik, ki poskuša dostopati do videa, uporablja VPN ali ne, tako da ujema lokacijo vašega DNS in vaš IP naslov. Če se ujemajo, strežnik Netflix ne bo mogel zaznati uporabe VPN. Če pa je razlika med vašim IP naslovom in lokacijo DNS, bo zaznala uporabo VPN in bo pokazala napako.

Možnosti, da vas zaznajo Netflix strežniki, so visoke, če uporabljate brezplačne VPN in spletne proxy strežnike. Ker nekateri usmerjajo svoj promet prek različnih DNS, medtem ko drugi maskirajo samo vaš IP naslov. Oba protokola se morata ujemati in to ne zagotavlja.

Uporaba zanesljive storitve VPN za dostop do druge knjižnice Netflix bo zagotovila vašo zasebnost in dostop.

Ali zasebni dostop do interneta / PIA deluje s storitvijo Netflix?

Naletel sem na nekaj blogov in vodnikov, ki navajajo, da lahko PIA preseže geo-omejitve knjižnice Netflix.

Naj razgrnem ta mit za vas!

Zasebni dostop do interneta Netflix ne deluje z odblokiranjem Netflixa, saj je prej uporabljal strežnike iz Silicijeve doline za dostop do Netflixa in vsi ti strežniki so zdaj prepovedani.

Aleluja!

PIA je nekoč sodelovala z Netflixom, vendar je bilo to pred časom! PIA ne omogoča dostopa do Netflixa za več kot izogibanje geo-omejitvam knjižnice. Zahvaljujoč napadu Netflix VPN, ki je PIA onemogočil dostop do Netflixa.

Reševanje PIA Netflix

PIA ne deluje z Netflixom; naj to dejstvo potopi, ker to ni velik problem. Obstaja metoda rešitve PIA Netflix, ki jo je mogoče uporabiti za pretakanje z Netflixom in če tudi to ne deluje, obstajajo številni drugi nadomestni VPN-ji..odkleni netflix

Sledite tem korakom rešitve PIA Netflix:

  1. Konfigurirajte usmerjevalnik, ki ga uporabljate dd-wrt in ga nato povežite s katerim koli strežnikom PIA ZDA.
  2. Zdaj prenesite odjemalec PIA za Windows in se povežite z ameriškim strežnikom na osebnem računalniku ali prenosniku.
  3. Ko sta vaš računalnik in usmerjevalnik povezana na strežnik VPN, poskusite dostopati do Netflixa. Geografsko omejitev boste obšli in imeli boste dostop do ameriške knjižnice Netflix.

Če se vam to rešitev rešuje zapleteno, poskusite uporabiti nadomestno storitev VPN, kot so ExpressVPN, PureVPN ali NordVPN, za katero ni treba rešiti težav. Strežniki ExpressVPN Netflix in NordVPN Netflix so neverjetni glede omejevanja obhodov in hitrosti.

Zasebni dostop do interneta na Japonskem

Številni uporabniki menijo, da je knjižnica v ZDA Netflix največja knjižnica po vsebini. Vendar sem pred kratkim spoznal, da ima japonska knjižnica Netflix več vsebine kot ameriška knjižnica, zaradi česar je največja knjižnica vsebin Netflix na svetu. V njem je približno 300 naslovov vsebine v primerjavi z ameriško knjižnico Netflix.zasebni dostop do interneta netflix japan

Do japonske knjižnice Netflix lahko enostavno dostopate z zasebnim dostopom do interneta Netflix. Za to se preprosto povežite z japonskim strežnikom, ki ga ponuja PIA. Ko se povežete s strežnikom Japonske PIA, pojdite na Netflix in se prijavite v svoj račun. Po prijavi boste videli celotno knjižnico Japonske Netflix.

Uživajte v dostopu do največje knjižnice Netflix in se pohvalite pred prijatelji!

Zasebni dostop do interneta Netflix Reddit Pregled

Zasebni dostop do interneta Netflix se je soočil s številnimi kritikami, ker svojim uporabnikom ni mogel zagotoviti dostopa do ameriške knjižnice Netflix. Tukaj je povedal starejši podpredsednik za izkušnje s strankami pri zasebnem dostopu do interneta o pomislekih uporabnikov pri Redditu:

Komentar iz razprave Komentar IaisonQ iz razprave "Netflix na PIA".

Naletite na ljudi, ki se vsake toliko ne zavedajo, kaj se dogaja v industriji, tako kot ta oseba, ki nima pojma, da PIA ne deluje več z ameriškim Netflixom:

Komentar iz razprave Stymy komentar iz razprave "Tukaj nihče ne omenja zasebnega dostopa do interneta, vendar ves čas gledam Netflix prek njihovega VPN-ja".

Zaključek

PIA morda ne bo mogla zagotoviti dostopa do knjižnice Netflix v ZDA, vendar deluje z drugimi regionalnimi knjižnicami Netflix, ker so strežniki PIA doslej prepovedani samo v ZDA. PIA je bila v središču pozornosti zaradi svoje dobre pasovne širine in povezljivosti, ki jo zelo radi uporabljajo binge-watchji.

Zasebni dostop do interneta je dobra storitev VPN, vendar je dejstvo, da PIA ni prijazen do Netflixa, močno škodilo njegovemu ugledu. Govorice so, da si v ZDA prizadevajo za nastavitev nekaterih novih IP-jev in strežnikov, da bi uporabnikom omogočili dostop do ameriškega Netflixa in komaj čakamo, da vidimo, ali je to res.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me