Kodi este gratuit și open-source și asta explică destul de mult de ce nu veți cheltui bani pe un VPN pe care altfel îl puteți primi gratuit.

VPN-urile gratuite sunt peste tot, dar pentru a găsi un VPN care nu vă logează datele, oferă lățime de bandă nelimitată și este, de asemenea, gratuit, este greu de găsit.

Nu vă faceți griji, deoarece am testat peste 44 de VPN-uri gratuite pentru a compila o listă cu cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Kodi.

Am defalcat această listă la lățimea de bandă nelimitată și lățimea de bandă limitată. VPN-ul gratuit pentru Kodi este selectat în funcție de viteză, criptare puternică și politică strictă fără log.

5 VPN-uri gratuite pentru Kodi cu lățime de bandă nelimitată

1.SurfsharkDate nelimitate cu criptare puternică. Puteți încerca timp de 7 zile de încercare gratuit, cu conexiuni nelimitate la dispozitiv
2.ProtonVPNViteza peste medie cu lățime de bandă nelimitată.
3.BetternetSecuritate de vârf, fără limită de lățime de bandă.
4.UrbanVPN81 locații server care ajută la deblocarea suplimentelor Kodi.
5.Turbo VPN300+ milioane de utilizatori de încredere. Experiență de streaming HD.

5 VPN-uri gratuite pentru Kodi cu lățime de bandă limitată

1.Scutul HotspotLimită de date de 500 MB pe zi cu criptare de grad militar.
2.WindscribeLimită de date de 12 GB pe lună. Traficul Kodi este complet ascuns.
3.TunnelBear500 MB în fiecare lună. Ușor de utilizat și de configurat.
4.Ascunde-mă500 MB de date gratuite pe lună. Deblochează cu ușurință suplimentele geo-restricționate.
5.SpeedifyLimită de date de 10 GB. Criptare puternică cu modul de streaming.

Top 10 VPN-uri gratuite pentru Kodi

1. Supraveghere

Surfshark-free-vpn-pentru-Kodi

Cel mai bun VPN gratuit pentru Kodi în acest moment este Surfshark. Chiar dacă este o opțiune plătită, dar oferă o 7 zile de încercare gratuită pe Android și iOS.

Are 1.040 de servere peste 60 de țări și deblochează cu ușurință orice suplimente Kodi pentru TV live, filme sau emisiuni TV. Îți ascunde adresa IP originală și o înlocuiește cu cea de pe serverele sale.

Partea bună este, cu un singur cont Surfshark pe care îl puteți folosiți-l pe dispozitive nelimitate. Versiunea sa premium este destul de ieftină, costând doar 1,99 USD / lună cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Surfshark este, de asemenea, clasat în lista noastră de cele mai bune servicii VPN pentru Kodi care necesită un abonament plătit.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN pe planul său gratuit oferă 8 servere în 3 locații diferite care includ SUA, Olanda, și Japonia. Vă păstrează complet securitatea atunci când faceți streaming pe Kodi, deoarece utilizează AES 256 biți criptare.

De asemenea, oferă un 7 zile de încercare gratuită în care doriți să folosiți versiunea sa premium care costă doar 4 USD / lună cu un Garanție de returnare de 30 de zile de asemenea.

Are viteza peste medie, deci nu există nicio problemă de a transmite filme și emisiuni TV pe Kodi. Puteți transmite Kodi cu acest VPN gratuit pe dispozitive precum Windows, Mac, Linux, Android, și iOS.

3. Betternet

Betternet-free-vpn-pentru-Kodi

Betternet este un alt VPN gratuit fără limită de lățime de bandă și se potrivește perfect pentru utilizatorii Kodi. Are o viteză decentă de asemenea, chiar dacă oferă doar 1 server american în planul său gratuit.

Aceasta criptează traficul dvs. internet și Kodi cu o ușurință relativă, astfel încât să puteți transmite conținut gratuit, fără să vă faceți griji pentru ISP.

Dacă vă place acest VPN până la urmă, îl puteți achiziționa pentru $ 2,99 / lună. Poate fi utilizat în toate platformele cum ar fi Windows, Android, iOS, și Mac.

4. VPN urban

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN este un VPN peer-to-peer care este complet gratuit, având 81 de locații de server din întreaga lume. Aceste servere vă ajută să deblocați suplimentele Kodi și să vă păstrați identitatea ascunsă în timp ce transmiteți.

De asemenea, are servere în China, Hong Kong, și EAU, ceea ce a fost o surpriză pentru mine. În prezent, această VPN este disponibilă doar pe Windows, Android, Chrome, și Extensia Firefox. 

Împreună cu Kodi, se pare că deblochează Netflix-ul american și alte servicii de streaming. Există nu este disponibil chat live, și acesta este singurul dezavantaj pe care l-am găsit.

5. VPN Turbo

Turbo-vpn

VPN Turbo a trecut 300+ milioane de utilizatori de încredere și este o potrivire perfectă pentru a lucra cu Kodi. Ofera lățime de bandă nelimitată si are servere disponibile în 6 țări pe versiunea sa gratuită.

Puteți debloca orice supliment Kodi și, de asemenea, îl puteți utiliza pentru a transmite în mod anonim conținutul Kodi. Viteza este destul de bună și ea, ceea ce înseamnă că puteți utiliza serviciul Real-Debrid pentru Transmitere HD și 4K.

Acesta criptează traficul de internet de la hackeri, iar versiunea sa premium costă $ 2,99 / lună.

6. Scutul Hotspot

Hotspot-scut-free-vpn-Kodi

Hotspot Shield este alegerea noastră cea mai bună atunci când vine vorba de streaming cu Kodi, dar are o lățime de bandă limitată 500 MB pe zi.

Folosește criptare de grad militar care vă păstrează datele protejate, dar este, de asemenea blochează încercările de malware și phishing dacă încercați să instalați suplimente dăunătoare ale unor terțe părți.

Planul gratuit are un singur server în Statele Unite, dar versiunea sa premium are peste 3.200 de servere în total și costă $ 7,99 / lună.

7. Parbriz

Windscribe-Kodi

Windscribe este unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite datorită vitezei sale, dar totuși, are un limita de date de 2 GB. Puteți crește această limită până la 12 GB dacă le puteți furniza adresa de e-mail.

Oferte Windscribe Criptarea AES-256 de grad militar, care este același protocol oferit de alte VPN-uri de top pentru a ascunde traficul Kodi de ISP-uri.

Versiunea sa gratuită vă va permite să accesați 23 servere care sunt prezente în 10 locații. Pentru lățimea de bandă nelimitată, este necesar $ 4,08 / lună. 

8. TunnelBear

Tunnelbear-free-Kodi

TunnelBear este un alt VPN care oferă 23 locații server. Are aceeași cantitate de locații server ca versiunea sa premium.

Este un lățimea de bandă limită de 500 MB în fiecare lună, dar dacă doriți să-l faceți nelimitat, va trebui să plătiți $ 4,99 / lună, care sunt nerambursabile. 

Este printre singurele VPN gratuite care efectuează audituri de securitate anuale de la companii terțe. Are viteză decentă și funcționează destul de bine pe Kodi.

9. Ascundeți-mă

Hide.Me-Kodi

Hide.Me este o potrivire perfectă pentru utilizatorii Kodi, deoarece are un Protecție împotriva scurgerilor IP care nu vă expune adresa IP reală în restul lumii.

Versiunea sa gratuită oferă în prezent 5 servere din 4 țări diferite adică. SUA, Germania, Canada și Olanda. Are o lățimea de bandă limită de 500 MB.

Nu ține evidența istoricului de navigare și este disponibil pentru toate platformele majore, cum ar fi Windows, Mac, Linux, Android, și Android.

Versiunea sa premium costă 4,99 USD / lună cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

10. Accelerarea

speedify-Kodi-free-vpn

Speedify are un „Plan de pornire” care este complet gratuit, dar are doar un limita de capac a datelor de 10 GB. Acest plan funcționează excelent cu Kodi, deoarece deblochează suplimentele Live TV.

Pentru criptare, se folosește a Chacha sau Algoritmul de criptare bazat pe AES asta face imposibil pentru oricine să vă decripteze informațiile.

Are o specialitate „Mod de streaming” că puteți porni PORNIT pentru a evita orice bâlbâială sau tamponare. Puteți utiliza abonamentul premium pentru $ 1,99 / lună.

Riscurile utilizării unui VPN gratuit pentru Kodi

Există un motiv pentru care acești furnizori oferă VPN-uri gratuite în loc să perceapă un anumit preț de abonament. Este destul de evident că ceea ce vine gratuit nu este la fel de fiabil ca și cele premium.

Performanța lor a fost mult mai bună decât aceste servicii gratuite VPN Kodi. Serviciile VPN gratuite au probleme de compatibilitate și toate, dar există anumite probleme care sunt mai grave, cum ar fi:

1. Vulnerabilitatea vieții private

Confidențialitatea este dreptul de bază al fiecărui utilizator și niciun utilizator nu ar dori să-l compromită. Streaming-urile online prezintă întotdeauna riscul de a fi victime ale încălcării vieții private.

Un VPN gratuit poate pretinde că este dotat cu funcții de vârf și vă promite un protocol de criptare impecabil, dar în realitate, nu există acest lucru.

Dacă nu aveți un protocol de criptare de înaltă performanță, vă va genera probleme, deoarece scurgerea DNS și IP vă vor lăsa vulnerabili pentru hackeri și autorități. Ochii spionanti sunt peste tot și acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o protecție puternică, pe care acești furnizori VPN Kodi gratuite nu sunt capabili să o livreze.

2. Jurnal de date

Fără a percepe un singur ban, pretinzând totuși că oferă funcții și servicii uimitoare! Pare prea bine pentru a fi adevărat, nu?

Nu există nici un fel de prânz gratuit! Mai ales atunci când vorbești despre securitate cibernetică și despre industria de streaming online, trebuie să existe un anumit câștig din partea acestor servicii gratuite.

Vă veți împiedica pe numeroși furnizori VPN care oferă VPN gratuit pentru Kodi și susțineți că nu păstrează jurnalele. Cu toate acestea, în realitate, nu puteți verifica niciodată dacă păstrează sau nu jurnalele și tot ceea ce fac este să vă jucați cu încredere.

Acești furnizori care oferă VPN pentru Kodi gratuit, câștigă colectând jurnalele și apoi vânzându-le înainte. Nu există nicio altă metodă de câștig pentru ei decât aceasta sau difuzarea de reclame pe aplicația / clientul sau site-ul lor VPN.

Un furnizor VPN trebuie să creeze un sentiment de încredere între utilizatori, deoarece cei care optează pentru a utiliza o VPN nu vă vor aprecia jurnalele de înregistrare.

3. Risc malware și phishing

Așa cum am menționat anterior, furnizorii de VPN gratuite nu au protocoale de criptare puternice, lăsând utilizatorii deschiși la amenințări cibernetice.

Aceste amenințări cibernetice pot fi malware sau atacuri de phishing, dar aceste servicii nu sunt capabile să vă protejeze de ele.

O cantitate mare de date sunt schimbate în fiecare nanosecundă atât de către serverele gazdă, cât și de către serverele oaspeților în timp ce se transmit online. Aceste pachete de date, dacă sunt criptate, sunt inaccesibile, protejând utilizatorii la ambele capete.

Cu toate acestea, VPN-urile gratuite nu pot furniza această criptare de top, nu reușesc să securizeze streamer-urile online.

4. Urmărirea activității

Cel mai bun VPN vă va asigura că conexiunea dvs. este sigură și că navigați sau transmiteți online anonim, prin mascarea IP-ului și a DNS-ului dvs..

Furnizorii de VPN gratuite pentru Kodi nu pot furniza acest anonimat neperformant, permițând ISP-urilor să țină o evidență a activității dvs. online.

La ce folosește un VPN dacă ISP-ul tău îți poate urmări în continuare activitatea?

5. încălcarea datelor și a lățimii de bandă

Da, ai citit așa! Mulți furnizori VPN gratuite care lucrează cu protocolul P2P îți pot încălca sau fura lățimea de bandă. În acest fel, vă pot face computerul personal ca router de serviciu, fără acordul dumneavoastră.

Nu este o teorie sau o afirmație falsă, s-a găsit că un furnizor de VPN gratuit numit „Hola” este implicat în această practică. Nu oferea niciun fel de criptare și vindea lățimea de bandă a utilizatorilor.

Mai mult, acești furnizori VPN Kodi gratuite vă pot accesa datele sistemului atunci când vă conectați la serverul lor.

Concluzie

După cum spune această afirmație, „nu există nimic gratuit în această lume” este adevărat în cea mai mare parte. Niciodată nu putem avea încredere în VPN-urile gratuite, în ciuda faptului că aceștia susțin că nu au o politică fără jurnal.

Pentru a găsi cel mai bun VPN gratuit pentru Kodi, acesta trebuie să fie bun cu streamingul și vă păstrează complet anonim în timp ce transmiteți conținut gratuit.

În ciuda numeroaselor noastre liste de VPN-uri gratuite din acest ghid, vă recomand cu adevărat să folosiți Surfshark, care este cel mai bun din orice opțiune gratuită menționată.

Nimic nu se compară cu calitatea vitezei serverului oferită de VPN-urile plătite decât cele gratuite. Kodi este un software open-source și ar trebui să știți că orice accesoriu rău instalat vă poate compromite confidențialitatea online.

Din toate aceste motive, aveți nevoie de un VPN bun care vă poate oferi viteză rapidă și protecție puternică.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me