Adoni Kodi
Cel mai bun lucru despre Kodi este faptul că permite utilizatorilor să difuzeze o varietate de conținut din întreaga lume. Kodi a câștigat o mare reputație printre streamerele online doar datorită caracteristicilor sale și accesibilității. Transmiterea online vă poate pune în risc și pentru a preveni acest lucru, este necesară o VPN pentru Kodi, care vă poate asigura confidențialitatea și securitatea online.

Contents

Lista a 107 addoni Kodi (Lista actualizată pentru aprilie 2020)

Iată lista cu 107 suplimente Kodi pe care le-am testat pentru a vă asigura că funcționează și sunt ferite de malware:

Cele mai bune suplimente Kodi pentru aprilie 2020

Transmiterea online prin diferite site-uri nu are acel farmec. Acesta este motivul pentru care utilizatorii optează pentru cele mai bune suplimente Kodi pentru filme și ținând cont de acest lucru, am enumerat cele mai bune suplimente disponibile Kodi pentru dvs. în acest ghid, asigurați-vă că le încercați!

                               

Componente noi Kodi

Complementele continuă să vină și să meargă în fiecare zi. Vă propunem să vă menținem actualizați cu suplimentele noi Kodi care tocmai au intrat în cursă, astfel încât spectatorii să țină streaming și să se bucure de experiența Kodi fără probleme.

 1. Magicalitate Kodi Addon: Magicitate Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Anime dublat: Anime dublat
 4. Yoda: Cum se instalează Yoda Kodi Addon
 5. trepidație
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Încărcător de playlist: Cum se instalează Loylist Loader Kodi Addon

Cele mai bune Kodi Addons pentru filme

1. Exodul

Exodul este, fără îndoială, cel mai popular adjunct al Kodi-ului terț din comunitate. De la revenirea sa în joc, Exodus poate fi văzut în aproape fiecare bibliotecă a utilizatorului.

Exodus Kodi este un supliment de streaming video cu o reputație inegalabilă în rândul utilizatorilor Kodi. Exodul este cunoscut pentru bibliotecile sale actualizate de filme, emisiuni TV, canale TV în direct și posturile de radio.

Pe lângă aceasta, are o caracteristică de căutare superbă, liste clasificate și caracteristică favorită. Telespectatorii pot găsi filme și emisiuni TV clasificate în funcție de an, gen, top clasate, foarte bine cotate și cele mai vizionate.

Este timpul să vă bucurați de canalele SkyTV din Marea Britanie prin Exodus, urmăriți cele mai noi emisiuni TV de la HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS și multe alte canale TV imediat după difuzarea lor oficială. Consultați acest ghid despre instalarea Exodus (Kodi v16 și Kodi v17.6)

2. Legământ

Legământul a ajuns ca o furculiță oficială Exodus, introdusă de același proprietar din mai multe motive. Când TVAddons a dispărut în mod misterios din lumea Kodi, acesta a încetinit Exodus, în ciuda faptului că a fost actualizat în mod regulat.

În cele din urmă, când Exodus Kodi a încetat să funcționeze, Covenant a preluat aceeași calitate a bibliotecii și interfeței. Noul add-on Covenant a îndeplinit așteptările fanilor Exodus ridicând locul unde a plecat Exodus. Citiți cel mai recent ghid al nostru despre instalarea legământului pe kodi.

3. Gurzil

Gurzil este o furculiță Exodus și un înlocuitor perfect pentru orice film sau televiziune TV. După ce echipa de dezvoltatori Exodus a numit-o renunțată, au apărut multe suplimente noi Kodi, inclusiv Gurzil.

Gurzil este unul dintre cele mai fiabile suplimente Kodi și nu reușește niciodată să satisfacă nevoile de vizionare ale utilizatorilor. Găsiți aici un ghid complet de instalare Gurzil.

4. Placenta

Placenta Kodi addon este o furculiță a Exodus și creează titluri pentru a oferi mai multe opțiuni și fluxuri mai bune. Dezvoltat de dl. Blamo și Muad’Dib, acest supliment este disponibil acum în Depozitul Kodil.

Oferă fluxuri de înaltă calitate și are toate cele mai recente titluri de conținut, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune suplimente Kodi. Urmați acest ghid și aflați Cum se instalează Placenta Kodi Addon.

5. Creșterea Neptunului

Nimeni nu poate refuza un supliment care oferă mult mai mult decât Covenant, în ciuda faptului că este furculița sa. Acesta este lucrul cu creșterea Neptunului, care este o furculiță a suplimentului Covenant și Exodus Kodi, dar are o bibliotecă mai bună și fluxuri de calitate mai bună.

Neptune Rising Kodi a adăugat titluri datorită recenziilor pozitive ale utilizatorilor. Utilizatorii au susținut că oferă fluxuri de calitate HD, care se redă cu un singur clic, iar viteza de tamponare este destul de bună.

Păstrând în considerare toate feedback-urile furnizate de utilizatori, acest supliment este sigur unul recomandabil. Urma Ghid de instalare Neptune Rising și bucurați-vă să transmiteți conținutul preferat.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit este locul în care veți găsi toate geek-urile online. Cititorii pot găsi subiecte legate de aproape fiecare software, API-uri diferite, conținut web, videoclipuri și multe altele acolo. A fi un complement Kodi și a sta departe de Reddit este un lucru greu dacă ești video geek. Una este întotdeauna dornică să încerce noi suplimente, iar explorarea începe de acolo.

Dacă căutați printre cele mai bune suplimente Kodi, veți găsi complementul Kodi Reddit întotdeauna în listă. Utilizați acum videoclipurile Reddit fără a minimaliza Kodi și a deschide niciun browser, prin suplimentul Kodi Reddit.

Cele mai bune suplimente video pentru Kodi

1. Tester F4M

Te-ai întrebat vreodată de ce aproape toate addon-urile mainstream necesită testarea F4M pentru a rula corect ,? Deoarece F4M Tester este un motiv major, aceste suplimente sunt capabile să ofere utilizatorilor fluxuri de înaltă calitate. Complexul F4M Tester oferă protocolul fundamental de decodificare necesar pentru suplimentele video, ceea ce permite abilităților pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului.

2. Magic Dragon Addon

Adăugarea Magic Dragon Kodi este unul dintre puținele suplimente Kodi care oferă streaming TV Kodi în direct. Addon Magic Dragon Kodi are cele mai bune link-uri de streaming pentru vizionarea de sport, filme, emisiuni TV, TV în direct, desene animate și multe altele.

Toate acestea într-un singur addon de încredere Kodi este greu de găsit, iar creditul se îndreaptă către Supremacy Repository. Are multe alte suplimente grozave Kodi precum Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA etc.

Cum se instalează Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Aspis este un addon excelent pentru Kodi pentru vizionarea de emisiuni TV și live TV de înaltă calitate. Link-urile de streaming furnizate de Aspis Kodi addon sunt de o calitate excelentă, deoarece rulează perfect fără a se prăbuși.
Aspis Kodi addon este prezent în Depozitul Supremacy și trebuie să apreciem actul prin care Supremacy a apărut cu niște suplimente grozave pentru utilizatorii Kodi.

4. TechStreams

TechStreams este un addon Kodi unic pentru streaming de filme, emisiuni TV, sporturi în direct, canale TV în direct și multe altele. Lucrul unic despre acest supliment Kodi este că atrage link-uri de streaming de pe site-urile Torrent.

Acesta este motivul pentru care Tech Streams Kodi addon are toate cele mai recente filme și emisiuni TV disponibile. Un alt lucru minunat despre acest addon Kodi este că are link-uri de streaming rapid și de calitate HD.

5. Digibox

Completația Digibox este un tratament în special pentru utilizatorii care au conturi Trakt, Real Debrid, iar pentru utilizatorii care nu o au, se pot bucura în continuare de acest supliment prin link-uri de streaming standard. Utilizatorii pot transmite filme, emisiuni TV și documentare.

 

Cele mai bune suplimente Kodi 3d

Divertismentul fără 3D se simte ca pierde timpul, nu-i așa? Imaginează-ți că folosești fluxuri de înaltă calitate, dar nu sunt 3D, nu va fi distractiv! Știm asta și, prin urmare, am aliniat cele mai bune suplimente Kodi 3D pentru tine.

1. Ochelari

Este destul de rar să găsești un addon Kodi care să ofere linkuri de streaming 3D de calitate pentru conținut pentru copii, filme, emisiuni TV, filme horror și sport. Ochelarii sunt unul dintre acele rare adonamente Kodi care oferă toate cele de mai sus și multe altele.

Descarcă ochelari

Cele mai bune suplimente video Kodi 4K

Urmăriți filmele preferate, emisiunile TV, documentarele, sporturile în direct, evenimentele în direct, programele și multe altele în calitate 4K. Descărcați și instalați cele mai bune suplimente video Kodi 4K acum și duceți-vă experiența de vizionare la un nivel complet nou.

1. Nemesis

Nemesis este cea mai nouă inducție din lumea Kodi, dar caracteristicile sale au caracterul surprinzător al utilizatorilor Kodi surprinzători. Oferă rezoluție video 4k, care este mai bună decât rezoluția 1080p. Permite telespectatorilor să urmărească filme și emisiuni TV în rezoluție 4K cu suplimentul Nemesis Kodi. Cu toate acestea, această caracteristică vine la un preț. Pentru ca Nemesis să funcționeze, este necesar să vă înscrieți cu Real-Debrid care a costat 16 € pentru abonament de 6 luni.

2. Filme reale

Real Movies este un supliment de film care vă va afișa filme în calitate video 4K, HD și 3D. Secțiunea principală a categoriei include Boxuri (canale TV), secțiuni Filme, Comedie și multe altele. Acest supliment Kodi este actualizat constant și de aceea este iubit de mulți.

Kodi Addons pentru TV live

Vizionarea live a TV-ului departe de casă sau de la serviciu nu a fost niciodată ușoară, dar mulțumită lui Kodi, care are un număr de cele mai bune suplimente kodi pentru TV live. Acum urmăriți evenimentul dvs. preferat în direct pe Kodi de oriunde și oricând.

Cu toate acestea, este important ca utilizatorii să înțeleagă nevoia unui VPN pe Kodi în timp ce utilizează suplimente Kodi terțe sau suplimente TV live. Dacă vizionați filme pe Kodi, atunci trebuie să vă asigurați conexiunea și să rămâneți anonimi și dacă încercați să vizionați TV în direct, atunci un VPN vă va ajuta să accesați fluxurile geo-restricționate.

1. USTVNow

USTVNow este un add-on oficial Kodi care permite utilizatorilor Kodi să urmărească întregul conținut preferat de pe canalele TV americane. Este foarte ușor de utilizat, toți utilizatorii trebuie să facă este doar să se înscrie la add-on și să urmărească orice vor să urmărească. Puteți instala acest supliment urmând ghidul nostru, pentru cum se instalează USTVNow Kodi Addon

Utilizatorii pot instala acest supliment Kodi pe PC-ul Windows și pe Amazon Fire Stick, care acceptă și alte aplicații firestick de top. În plus, utilizatorii care au versiunea Jarvis a Kodi pot instala și acest supliment pe dispozitivul lor.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer este un add-on oficial Kodi disponibil în depozitul oficial suplimentar Kodi. Permite utilizatorilor să urmărească evenimentele sportive preferate, canalele de divertisment, TV live, emisiunile noi și multe altele.

Este într-adevăr unul dintre cele mai bune suplimente Kodi din Marea Britanie. Cu toate acestea, este un supliment Kodi cu restricții geo-restricționate care nu funcționează în afara Regatului Unit. Aflați mai multe despre acest supliment și aflați cum să instalați acest complement Kodi urmând ghidul nostru BBC iPlayer.

3. Ccloud televizor

Ccloud TV este fără îndoială unul dintre cele mai vechi și mai bune suplimente Kodi pentru vizionarea canalelor TV live pe Kodi. Oferă sute de canale Live TV, iar linkurile pe care le furnizează sunt excelente în ceea ce privește calitatea și viteza.

Un alt lucru excelent în legătură cu acest supliment este că continuă să se actualizeze din când în când. Utilizatorii pot urmări orice, cum ar fi știri, sport, divertisment etc., prin acest add-on Kodi. Deci ce mai aștepți? Instalați cCloud pe Kodi acum!

4. IPTV Bonanza

Toți utilizatorii Kodi cărora le place vizionarea de conținut de pe tot globul se pot referi la suplimentul IPTV Bonanza Kodi, deoarece oferă emisiuni TV în direct din diferite regiuni precum Regatul Unit, Statele Unite, Franța, Spania, Germania, etc. utilizatorii pot urmări, de asemenea, spectacole de sport și muzică live.

Descărcați IPTV Bonanza

5. Salvazebul IPTV italian

Salva59s și Baal Zebul din familia Evil King au dezvoltat Salvazebul italianul IPTV Kodi Addon. Acesta este un addon italian italian TV care oferă conținutul online de pe canalele difuzate în Italia. Acest supliment este disponibil în Repositorul pentru Android.

Descărcați Salvazebul italian IPTV

6. SmoothStreams

Dacă sunteți în căutarea unui addon Kodi care să ofere sport și alte canale pentru divertisment, atunci SmoothStream este perfect pentru dvs. Cu peste 50 de canale TV live, puteți transmite evenimente live împreună cu numeroase emisiuni de televiziune folosind SmoothStreams. Există diferite calități pentru fluxul disponibil, adică 540p, 720p și 1080p.

Cele mai bune Kodi Addons pentru sport

De ce să cauți link-uri de streaming online dificile pentru evenimentul tău sport preferat atunci când este disponibil pe Kodi! Urmăriți orice sport vă place, utilizând cele mai bune suplimente Kodi pentru sporturi de calitate HD, fără nicio problemă.

1. SportsDevil

SportsDevil este streaming-ul dedicat în direct și accesibilă suplimentul TV pentru iubitorii de sport. SportsDevil acoperă o mare varietate de canale de streaming sport pentru Cricket, Tenis, Fotbal, Hochei Gheață, Curse, Ciclism și multe altele.

SportsDevil este favorit în fotbal & fani de cricket pentru lista lungă de canale de difuzare disponibile pentru a urmări evenimente în direct, evidenție, pre & postează emisiuni de meci și prinde TV. Sports Devil oferă 12 canale BeINSports pentru ca fanii din Premier League englez să se bucure de toate meciurile în direct. Printre vasta sa listă de canale SportsDevil oferă: SkySports, Fox Sports, BT Sports și multe altele.

Citiți aici ghidul nostru complet de instalare Sportsdevil.

2. Înșelăciunea

Deși numele său ar putea fi puțin îndoielnic, totuși, suplimentul Deceit Kodi este o alegere excelentă pentru vizionarea sporturilor în direct și a televiziunii live. Cel mai bun lucru despre acest add-on este faptul că are disponibilitate de integrare Trakt și Real Debrid pe care Kek geek le apreciază foarte mult. Până în prezent, suplimentul Deceit a funcționat excelent și nu a fost raportat niciun fel de probleme.

Înșelăciunea este disponibilă în depozitul One Nation.

3. GenieTv Kodi Utility și IPTV Sports

Aplicația Kie TV Utilitatea și sportul Kodi este un pachet complet pentru utilizatorii Kodi care iubesc transmisia în mod regulat pe Kodi. GenieTV oferă sporturi de înaltă calitate și fluxuri TV live. Mai presus de toate, GenieTV are instrumente excelente de întreținere, precum și pentru rezolvarea problemelor Kodi.

Pentru ca geekii Kodi și Noobs să poată continua fluxul fără probleme. Puteți accesa și dezvoltatorii de suplimente GenieTVKodi prin grupul lor oficial de Facebook. Depozitul suplimentar GenieTV Kodi este disponibil în Repository GenieTv.

4. Joker Sport

Suplimentul Joker Sports Kodi este disponibil în Depozitul Maverick Kodi. Are categorii care asigură sport BT, 15:00 Start off Footy, Sports Channel Extra etc.

5. AceStream

Printre lista lungă de suplimente Kodi pentru vizionarea sporturilor și conținutul divers, avem AceStream care funcționează pe protocolul BitTorrent. Acesta nu este suplimentul dvs. obișnuit pe cuvânt. AceStream este o platformă de streaming, care rulează prin propriul player media.

Pentru a rula AceStream pe Kodi, vei avea nevoie de Plexus Player. Plexus este un program suplimentar care este disponibil în depozitul Fusion. După ce ați adăugat playerul Plexus, actualizați modulul și rulați fluxuri de la AceStream pe Kodi.

Ace Stream este disponibil în depozitul Adryan List.

Cele mai bune Kodi Addons pentru fotbal

1. Sport Falcon

Sporturile cu șoim este o extensie uimitoare pentru iubitorii de sport care doresc să urmărească acțiuni sportive live. Sporturile Falcon au câteva legături excelente pentru utilizatori, dar și de calitate HD. Un alt lucru minunat despre această extensie este că viteza legăturilor este foarte rapidă, spre deosebire de alte suplimente.

Descarcă Falcon Sports.

2. DAZN

Putem numi DAZN (Da Zone) ca noul Netflix pentru categoria sport în suplimentele Kodi. Este un supliment suplimentar care oferă link-uri de sport de înaltă calitate pentru utilizatori, cu o taxă mică de doar 20 USD. Utilizatorii se pot descărca, instala și abona la acest addon pentru a se bucura de divertisment sportiv perfect pe Kodi. DAZZN a câștigat un respect din partea comunității Kodi într-un timp foarte scurt.

3. Jucător Eurosport

Eurosport Player Kodi addon este un supliment excelent pentru difuzarea evenimentelor de fotbal de pe tot globul. Cel mai bun lucru despre acest supliment este că are și disponibilitate de conținut la cerere. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să se înscrie pentru a accesa acest complement. Acest add-on poate fi folosit pe PC, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android sau Raspberry Pi.

Descărcați EuroSport Player acum!

Cele mai bune completări pentru a transmite Premier League Engleză

1. NBC Sports

NBC Sports este una dintre cele mai mari rețele de sport din lume care a fost în jur de peste 70 de ani. Având sediul central în Stamford, Statele Unite, este deținut de grupul sportiv NBC. NBC acoperă toate evenimentele sportive majore din întreaga lume, precum Premier League engleză, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC și Olimpiade.

2. FOX Sports GO

Fox Sports este radiodifuzorul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018. Din fericire, are un supliment Kodi pentru toți fanaticii fotbalului care doresc să difuzeze cupa mondială de fotbal. Acest addon este considerat cel mai bun supliment pentru Kodi pentru a transmite fotbal.

Descarca Fox Sports Go.

3. Repetări de fotbal

Există o mulțime de fani ai fotbalului care s-ar putea să nu poată urmări meciurile în timp ce încep live. Fotbal Replays este cel mai bun supliment pentru kodi care oferă toate cele mai importante momente ale competițiilor de joc din marile ligi (EPL, La Liga, Bundes Liga). Așadar, dacă alergi cu întârziere la meciurile de la Cupa Mondială FIFA, nu-ți face griji, nu înlocuirile de fotbal vor oferi toate punctele culminante pe Kodi.

Descarca Fotbal Replays.

4. Fotbal astăzi

Fotbal Astăzi, topul pentru Kodi are categorii majore precum Premier League, Jocuri, UEFA Champions League, Repere, La Liga, Primeir Leagu și multe altele.

Acest addon poate fi găsit în depozitul Colossus și chiar în depozitul Kodil. Cu toate acestea, Colossus este cel mai recomandat pentru a transmite FIFA World Cup 2018

Descarca Fotbal astăzi

5. Lansați Kodi Addon

O mulțime de maniaci de fotbal le este foame să urmărească să joace echipa favorită. Acest plus de completare pentru kodi din categoria sport va oferi o mulțime de bucăți gratuite de momente uimitoare ale Cupei Mondiale FIFA. Lansarea codului addon este foarte concentrată pe Premier League din Anglia. Cu toate acestea, puteți transmite meciurile competitive ale cupei mondiale cu confortul transmisiei HD.

Descarca Începe

6. Sport DC

DC Sports este destul de asemănător cu cel mai important codon addon Sports Devil. Acest terț addon kodi are multe de oferit tuturor fanilor sportivi. Din moment ce Cupa Mondială FIFA 2018 este la colț, DC Sports este obligatoriu să urmărești acele obiective uimitoare și să taie rivalitățile la gât printre cele mai bune părți de fotbal din lume.

Descarca DC Sports

Cele mai bune UPS Kodi Addons pentru a urmări luptele UFC

Transmiterea celor mai bune sporturi de luptă nu mai este o problemă. Urmăriți meciurile dvs. UFC preferate de calitate HD cu aceste cele mai bune suplimente UFC Kodi.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA este probabil cea mai potrivită din listă pentru a vizualiza evenimentele UFC de pe Kodi. În plus față de evenimentele live, cum ar fi luptele UFC, acesta prezintă, de asemenea, documentare, emisiuni TV și evenimente UFC din trecut. Acest supliment Kodi este conceput special pentru PPV-uri UFC, deoarece captează tot conținutul UFC direct pe cutia Kodi sau software-ul Kodi.

Cele mai bune Kodi Wrestling Addons

Kodi este un loc uimitor pentru milioane de fani de wrestling din întreaga lume, permițându-le să binge concursurile preferate de lupte..

 1. Lupta la cerere:

Acum, dacă sunteți un fan al luptei și doriți să captați toate acțiunile de la WWE, atunci WWE on Demand este complementul Kodi perfect pentru dvs. Cu plata populară pentru vizionări, cum ar fi Royal Rumble și WrestleMania, suplimentul oferă acțiuni palpitante din World Wrestling Entertainment. De asemenea, este ușor să transmiteți meciuri vechi accesând secțiunea arhivă.

Descarcă Wrestling on Demand

 Kodi Android Addons

Nu mai căutați mai departe și alegeți dintre aceste Adoni Android Kodi care funcționează cel mai bine pe dispozitivele Android, inclusiv smartphone-uri, tablete și buc.

1. Câini Bollocks

Nu vă lăsați păcălit de numele său, acest supliment este unul uimitor pe care îl aveți pe Kodi. Are o gamă largă de categorii precum Filme, Catch up TV, Documentare, secțiunea Copii, Muzică, Radio, Sport și emisiuni TV. Acest add-on poate fi numit și unul în toate suplimentele Kodi. Nu există multe suplimente care să ofere o asemenea varietate și calitate a fluxurilor, cum ar fi acest supliment.

2. Terorii nocturne

Sunteți fan al conținutului Horror? Dacă da, atunci acest supliment este foarte recomandat pentru dumneavoastră. Night Terror este un complement uimitor Kodi din depozitul Illuminati care are o varietate de conținut pentru fanii Horror, precum filme Paranormale, emisiuni TV, documentare, filme True Crime, Reality Shows și documentare True Crime.

 Adăugări Xbox One Kodi

1. FireCat Kodi Addon

Toată lumea își dorește un supliment într-un singur Kodi pentru a preveni dificultatea de a găsi un alt addon pentru orice. Firecat Kodi addon este un add-on Kodi cu toate categoriile de conținut precum filme, emisiuni TV, TV în direct, muzică, documentare, setări, etc..

Suplimentul FireCat Kodi este disponibil în Repozitoriul Kodi din Marea Britanie, Faceți clic pe linkul pentru a descărca.

Addon FireCat Kodi: descărcați Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos a fost o creatură mitologică din celebrul joc video video „Dumnezeu al războiului”. Este posibil ca Kratos Kodi addon să nu fie un Dumnezeu al suplimentelor Kodi, dar cu siguranță este diferit de alții datorită secțiunilor de conținut pe care le are.

Categoriile pe care le include include filme, emisiuni TV, colecții, instrumente și acest supliment are și funcția de integrare Trakt. Fără îndoială, că Kratos Kodi addon este unul dintre suplimentele de top Kodi. Puteți descărca Kratos Kodi addon făcând clic pe linkul de mai jos: Descărcați Kratos

Cele mai bune Kodi Addons pentru PPV

PPV este cel mai bun lucru de urmărit atunci când sunteți în streaming și binge. Cu toate acestea, utilizatorii se confruntă întotdeauna cu probleme. Acesta este motivul pentru care am discutat unele dintre cele mai bune Kodi Addons pentru PPV.

1. Fluxurile Vader

Vader Streams este un deliciu pentru toți fanii PPV de pe glob, deoarece oferă link-uri de evenimente Pay per view din toată lumea. Acesta este un supliment plătit, iar utilizatorii trebuie să plătească taxa de abonament înainte de a accesa orice link-uri. Vader Streams și-a câștigat o mare reputație printre toate celelalte suplimente datorită calității pe care o oferă.

Descărcați fluxurile Vader.

Cele mai bune suplimente pentru jocuri Kodi

Kodi oferă tot ceea ce alții nu pot! Instalați cele mai bune jocuri de jocuri Kodi enumerate mai jos și bucurați-vă de jocurile preferate pe Kodi.

1. Twitch Gaming

Complexul de jocuri Twitch vă permite să urmăriți fluxuri de persoane care joacă jocuri pe tot globul. Acestea sunt jucătorii profesioniști care joacă evenimente de jocuri maraton, iar jocurile lor sunt interesante de urmărit.

Acest supliment poate fi găsit în depozitul oficial al Kodi și este o alegere bună pentru a petrece timpul liber și pentru a urmări jucătorii profesioniști.

2. Jocuri YouTube

Jocurile YouTube sunt similare cu Twitch, unde utilizatorii Kodi pot urmări alte persoane jucând jocul și completează întregul maraton de jocuri.

Acest supliment poate fi găsit în suplimentul YouTube, care se află în depozitul oficial Kodi. Există o secțiune separată pentru jocuri, iar fluxurile vor fi disponibile pentru videoclipurile de joc.

Kodi Addons pentru MAC

Cel mai bun lucru despre Kodi este că rulează pe aproape toate dispozitivele și, dacă nu, atunci geek-urile găsesc întotdeauna o modalitate de a-l rula. Puteți configura Kodi pe iPad, Kodi pe Apple TV și altele.

1. Jucătorii Klub

Jocurile YouTube sunt similare cu Twitch, unde utilizatorii Kodi pot urmări alte persoane jucând jocul și completează întregul maraton de jocuri.

Acest supliment poate fi găsit în suplimentul YouTube, care se află în depozitul oficial Kodi. Există o secțiune separată pentru jocuri, iar fluxurile vor fi disponibile pentru videoclipurile de joc. Urmați ghidul nostru „Cum se instalează Players Klub ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Este un addon Kodi TV live care funcționează foarte bine cu Kodi pe MacOS. Utilizatorii pot transmite streaming Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV și multe altele prin acest addon. Adăugarea Flux Kodi este disponibilă în depozitul Aliunde.

Cele mai bune suplimente Kodi cu restricții geo-restricționate

Există numeroase suplimente care vor funcționa doar în anumite locații. Dacă doriți să ocoliți geo-restricțiile și să vă bucurați de streaming nelimitat pe Kodi, asigurați-vă că utilizați un VPN. Iată câteva servicii VPN din care să alegeți:

 1. IPTV final

Adăugarea IPTV finală este o completare nouă a familiei de suplimente IPTV, dar rămâne restrânsă geo. Acest supliment necesită un VPN Kodi pentru a debloca restricțiile geografice pentru a transmite multe canale IPTV de pe glob. Videoclipurile sale sunt de calitate HD, dar interfața de utilizator pare un pic complicată, fără a menționa categorii specifice. Poate fi găsit în Kodil Repository și TK Norris Repo.

Cele mai bune juridice / plătite Kodi Addons

Veți găsi întotdeauna efectul de tot atunci când utilizați suplimentele premium. Complementele oficiale sunt sigure de utilizat și au o calitate bună a streaming-urilor oferite.

Alegeți-ți cele dorite dintre aceste cele mai bune suplimente Kodi legale / plătite, plătiți-vă abonamentul și bucurați-vă de experiența de streaming fără probleme.

1. Videoclip de alimentare Buzz

Buzzfeed și-a câștigat o mare reputație la nivel mondial prin știrile și conținutul său de divertisment partajat pe site-ul său și pe social media. Buzzfeed este o companie de media pe internet care are o rețea de mari producători de conținut, evidențiind calitățile lor de jurnalism într-o manieră deosebită.

Are o formă de fanbase excelentă pe tot globul, iar cea mai bună pauză prin care a câștigat este faptul că acum Netflix va găzdui un sezon de sto-uri scurte realizate de jurnaliștii Buzzfeed. Asigurați-vă că nu vă lipsește conținutul extraordinar împărtășit de aceștia, așadar instalați suplimentul oficial Buzzfeed Kodi din depozitul oficial suplimentar Kodi și bucurați-vă zilnic de videoclipurile Buzzfeed..

2. CollegeHumor

Dacă ești un junkie social media care iubește umorul și sarcasmul din mers, atunci cu siguranță ai fi auzit despre CollegeHumor. Acest site de comedie este celebru pe rețelele de socializare datorită conținutului plin de umor și satiric pe care îl produc ei înșiși și conținutul pe care îl împărtășesc realizat de alții.

Conținutul CollegeHumor este bomboane pentru ochi și știm că vă va plăcea să-l urmăriți pe Kodi. Așadar, instalați suplimentul CollegeHumor Kodi din depozitul oficial suplimentar Kodi și începeți să vizionați cele mai amuzante videoclipuri și cele mai bune spații disponibile online.

3. ACE IPTV

ACE IPTV este un addon premium pentru Kodi care oferă o mare varietate de conținut. Urmăriți sporturi populare precum NFL, NBA, NHL, MLB și multe altele. ACE IPTV aduce fluxuri de la canale populare, cum ar fi BT Sport și Sky Sports.

Mai mult, spectatorii se pot bucura de mii de filme și emisiuni TV folosind ACE IPTV. Prin adăugarea acestui addon la Kodi, aveți acces la canale precum BBC, ABC, Fox, HBO, Filme Sky și multe altele. Prin urmare, un supliment suplimentar Kodi premium are totul pentru toată lumea.

4. SportsAccess

SportsAccess este un addon Kodi premium care oferă sport din întreaga lume. Prin abonarea la serviciu, streamerele pot accesa meciurile preferate din NBA, NHL, fotbal (fotbal) și multe altele.

Adăugul aduce conținut de la numeroase canale, cum ar fi SkySports. Ca mod de plată, SportsAccess acceptă doar Bitcoin. Acest lucru poate părea incomod pentru mulți, dar este mai bine pentru confidențialitatea dvs..

5. Mania HD

SportsAccess este un addon Kodi premium care oferă sport din întreaga lume. Prin abonarea la serviciu, streamerele pot accesa meciurile preferate din NBA, NHL, fotbal (fotbal) și multe altele.

Adăugul aduce conținut de la numeroase canale, cum ar fi SkySports. Ca mod de plată, SportsAccess acceptă doar Bitcoin. Acest lucru poate părea incomod pentru mulți, dar este mai bine pentru confidențialitatea dvs..

Adăugări de desene animate Kodi

Completele pentru desene animate sunt ceva care nu este doar pentru divertisment pentru copii, ci și pentru adulți. Prin urmare, dacă sunteți adult, vă cufundați în marea nostalgiei și trageți desene animate preferate de pe tot globul. Încercați acum acest addon de desene animate pe Kodi acum!

 1. Nickelodeon și Nickelodeon Jr

Dacă aveți nevoie de un supliment care să prezinte atât emisiile TV Nickelodeon, cât și Nickelodeon Jr., atunci nu există un supliment mai bun decât acesta. Copiii tăi s-ar putea să fie obsedați de Nickelodeon, deoarece îi conduce către un punct în care se duc la căpătâi când pun mâna pe programele lor favorite..

Kodi Addons pentru canale indiene

Ar fi un lucru de noroc dacă ați putea găsi orice legătură de lucru online pentru canalele indiene și conținutul Bollywood. Cu toate acestea, utilizatorii Kodi au norocul că pot viziona conținutul lor preferat Bollywood folosind aceste addonuri Kodi pentru canale indiene.

1. Viewster

Viewster este un add-on oficial Kodi pentru filme și emisiuni TV aburitoare online. Are o varietate de categorii precum Acțiune, Romance, Drame și secțiuni separate pentru filme și emisiuni TV din fiecare categorie. Este disponibil în secțiunea de suplimente video din depozitul oficial Kodi Add-on.

2. Einthusan

Einthusan este, fără îndoială, cele mai uimitoare filme Bollywood pentru toate fanii Bollywood. Motivul principal din spatele ei este că acesta conține în opt limbi diferite precum tamila, telugu, kannada, hindi, malajalam, bengali, maratoi și punjabi. Nu este minunat?

În plus, acest add-on are categorii de filme în funcție de genă, an etc. Acesta nu este un supliment oficial Kodi și vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN Kodi bun pentru a vă proteja confidențialitatea online. Acest supliment este disponibil în depozitul suplimentar SuperRepo Kodi.

Descarcă Einthusan

3. TV pe zona Desi

Televiziunea din zona Desi este un accesoriu obligatoriu pentru Kodi pentru toți iubitorii de conținut indian / emisiuni TV. Are o varietate de canale TV și emisiuni TV. Utilizatorii pot naviga și reda cu ușurință orice doresc, deoarece suplimentul are un aspect foarte bun. Utilizatorii au acces la toate cele mai mari canale precum Sony, NDTV, IBN, Sahara etc.

4. SnagFilms

SnagFilms este un add-on oficial Kodi, cu o bibliotecă uriașă de conținut din toată lumea. Având în jur de 30 de categorii de filme și emisiuni TV, acest supliment este unul pentru toate pachetele. Are o secțiune dedicată pentru filme și emisiuni TV Bollywood. Acesta poate fi găsit cu ușurință în secțiunea de suplimente video a depozitului oficial Kodi.

5. Filme Bollywood

Bollywood Movies este un film suplimentar Kodi, special concentrat pentru filmele Bollywood și conținut indian. Acest supliment poate fi descărcat și instalat prin Super Repo. Are o colecție bună de filme tamil și hindi.

Descarcă filme Bollywood

Cele mai bune Kodi Addons pentru Canada

Spectatorii canadieni rezidenți în străinătate pot accesa cu ușurință conținutul favorit canadian, alegând dintre oricare dintre aceste cele mai bune suplimente Kodi pentru Canada. Aceste suplimente sunt pentru știri locale, emisiuni TV locale și alte evenimente.

1. CanTV Live

CanTV Live este un add-on TV live pentru streamerele canadiene care locuiesc în străinătate care locuiesc rar în Canada, dar nu pot accesa canalele de știri locale. Permite telespectatorilor să urmărească știri locale și alte emisiuni TV și sport live.

2. Fabricat în Canada

Made in Canada IPTV este unul dintre cele mai populare suplimente IPTV Kodi, nu doar în rândul publicului canadian, ci și la nivel global.

În ciuda faptului că este numit Made in Canada, nu furnizează doar conținut canadian, ci are o mare varietate de aburi de conținut american și engleză. Acesta este motivul pentru care acest supliment a fost apreciat la nivel mondial prin intermediul comunității Kodi.

Cu toate acestea, acest supliment a fost o alegere de top pentru audiența canadiană. Acest supliment este disponibil în Depozitul Kodi Israel.

3. Canada la cerere

Canada on Demand este un add-on uimitor pentru utilizatorii care doresc să urmărească emisiunile și canalele TV preferate. Adăugarea la cerere Canada oferă fluxuri pentru mai mult de 30 de canale TV canadiene, iar calitatea fluxurilor furnizate este excelentă. Acest supliment este foarte recomandat pentru utilizatorii care doresc să transmită fluxuri de conținut canadian.

Adăugări spaniole Kodi

1. Complementul Pelisalacarta Kodi

Pelisalacarta este un supliment spaniol Kodi pentru vizionarea tuturor filmelor și emisiilor TV spaniole. Este disponibil în Super Repo. Pelisalacarta are o mare varietate de conținut spaniol și este adesea menționat drept comoara conținutului spaniol.

Cea mai mare caracteristică a acestui add-on, care poate fi numită USP-ul său, este că acest supliment nu doar transmite fluxul, ci permite utilizatorilor să descarce conținutul lor preferat. Dar utilizarea unui VPN de încredere cu acest add-on este într-adevăr necesară.

2. Latino TVChopo Addon

Este posibil să fi văzut multe suplimente Kodi pentru sport și fitness, dar toate sunt suplimente Kodi bazate pe limba engleză.

Latino TVChopo Addon este un supliment Kodi latino (spaniol) pentru streaming sport și fitness de pe canalele TV spaniole. Acest supliment are mai mult de 10 categorii de navigare și funcționează excelent.

Descărcați Latino TVChopo Addon

Cele mai bune suplimente de fitness pentru sănătate și antrenament Kodi

Geek-uri de fitness din întreaga lume pot accesa prelegerile lor preferate de antrenament și alte tutoriale de fitness pe Kodi. Următoarele sunt cele mai bune suplimente pentru Kodi health Fitness și antrenament care vă oferă cele mai bune videoclipuri.

1. Fitness Pulse

Printre lista celor mai bune suplimente de fitness și antrenament Kodi, Pulse Workout este probabil cel mai faimos dintre ele. Acest supliment este un ghid către programul dvs. de fitness, deoarece informează cititorii despre ridicarea greutății, yoga, sfaturi pentru dieta, exerciții și multe altele.

O colecție de videoclipuri motivaționale vă va ajuta, de asemenea, să continuați și să duceți o viață mai sănătoasă. Acesta va instrui în continuare spectatorii săi cum să slăbească și să fie în formă bună. Acest supliment poate fi găsit pe Kodil Repo.

2. Fizicitate

Componența fizică este legată de oferirea de videoclipuri cu programe de motivație și antrenament, ceea ce este bun pentru persoanele care se află în etapa lor inițială de antrenament..

Are o secțiune separată pentru UFC, unde streamer-urile primesc toate informațiile despre luptele UFC și rămân la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sportivilor. Prin urmare, este un add-on minunat și pentru iubitorii UFC. Poate fi găsit pe Dandy Media și Kodil Repo.

Cele mai bune tehnologii Kodi

Fiți la curent cu toate cele mai recente prognoze meteo din întreaga lume cu Kodi. Instalați aceste cele mai bune suplimente meteorologice Kodi și păstrați-vă la curent cu vremea.

1. Met Office

Met Office este un add-on Kodi care oferă informații meteo prin preluarea datelor din mii de locații U.K. Având caracteristici precum predicția de 5 zile, locația automată, timpul de răspuns minim și observații fiabile au ajutat acest supliment să-și dezvolte o reputație bună.

Cu toate acestea, limitarea selectării unei singure locații la un moment dat este un dezavantaj în acest supliment. În general, acest add-on este unul dintre cele mai bune variante meteorologice Kodi.

Descărcați: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Extins

Acest supliment are un sens oarecum literal pentru acesta; la fel ca orice hartă, oferă informații detaliate despre vreme.

Acest supliment oferă prognoze meteo exacte și hărți meteo între 36 ore și 14 zile. O altă diferență în acest add-on este că necesită o cheie API personală. Acest lucru ajută la actualizări frecvente.

Descarcă: OpenWeatherMap Zip File

3. Yahoo Vremea: descărcare

Cine nu a auzit de Yahoo? Toată lumea are, nu! Yahoo era cel mai popular furnizor de servicii web în acea vreme. Yahoo a crezut în ușurință și utilizare și același lucru este valabil și pentru complementul său de vreme.

Ușor de configurat, utilizat și înțeles, suplimentul de vreme Yahoo este fără îndoială o recomandare puternică. Utilizatorii Kodi ar trebui să încerce cu siguranță, întrucât este unul dintre suplimentele Kodi. Nu există astfel de cerințe de conectare, nici o problemă de instalare și o interfață ușor de utilizat nu îi definesc calitatea.

Descărcați: Yahoo! Fișier Zip Zip

Pe scurt

Sper că v-ați plăcut lista noastră cu cele mai bune 107 suplimente Kodi. Bucurați-vă de un mix de video minunat & servicii de muzică din întreaga lume cu suplimentele noastre listate și anunțați-vă cum v-au plăcut. Dacă am ratat vreunul, spuneți-ne și le vom adăuga la numărătoarea inversă.

Pentru orice ajutor pentru instalarea sau configurarea suplimentelor, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me