11 Adonamente TV live Kodi pentru a transmite canale online pe Kodi (instalarea inclusă este inclusă)

Kodi TV live

Televiziunea prin cablu a devenit atât de învechită, încât oamenii au început să treacă la alternative mai bune, deoarece tăierea cablurilor este noua tendință. În al doilea rând, de ce ar prefera oamenii să plătească pentru TV prin cablu, atunci când își pot transmite live conținutul preferat fără să plătească un singur ban?


Complementele Kodi au oferit posibilități interminabile utilizatorilor din întreaga lume. Kodi este un software de streaming care nu se limitează la streaming de filme și emisiuni TV. De asemenea, permite utilizatorilor să vizioneze TV live și sport, motiv pentru care îl numim o soluție completă de divertisment. Există numeroase suplimente Kodi pentru streaming TV live pe Kodi. Dar unele dintre ele sunt georestricte și pot necesita cel mai bun VPN pentru streaming.

Kodi este dotat cu funcții uimitoare de televiziune live, ceea ce face ca întreaga experiență să fie și mai bună.

De ce sunt atât de populare suplimentele Kodi Live TV?

Kodi este un jucător important în industria de streaming online, iar popularitatea sa se datorează caracteristicilor sale și a complementarilor sale uimitoare Kodi. Complementele Kodi Live TV sunt mult mai populare decât suplimentele sale de streaming de filme. Motivul din spatele acestei popularități a suplimentelor live este că utilizatorii se pot bucura de transmisia în direct HD a emisiunilor lor preferate, sporturilor, evenimentelor și multe altele fără a plăti nicio taxă de abonament..

În mod normal, utilizatorii trebuie să plătească pentru abonamentul lor de cablu, PPV sau chiar pentru platformele de streaming online live. Cu toate acestea, datorită infamulelor suplimente Kodi terțe părți, utilizatorii se pot bucura de tot ceea ce doresc fără să cheltuiască nimic, nici măcar nu este necesară înregistrarea.

Cum pot configura televiziunea în direct pe Kodi?

Urmați acești pași pentru a înțelege cum să vizionați TV în direct pe Kodi:

 1. Lansa Kodi
 2. Click pe televizor din coloana din stânga.
 3. Click pe Introduceți browserul suplimentar
 4. Click pe PVR IPTV Client simplu din listă
 5. Faceți clic pe butonul Configurare opțiune
 6. Click pe General fila
 7. Selectați Locație> Setați-l Calea la distanță (adresă Internet) opțiune
 8. Acum faceți clic pe, Adresa URL a listei de redare M3U > Tastați URL-furnizate de către furnizorul nostru de servicii IPTV > Clic
 9. Acum faceți clic pe O.K pentru a închide caseta de dialog
 10. Clic Permite și așteptați notificarea.

Acum puteți transmite în direct Kodi TV în direct de pe ecranul dvs. de pornire, pur și simplu accesând secțiunea TV.

 1. cCloud TV

cCloud TV este unul dintre cele mai populare suplimente live TV Kodi, așa cum a fost pe piață de mult timp. Are sute de canale TV uimitoare în direct din țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și multe altele. Cu toate acestea, un lucru de înțeles este faptul că este un add-on IPTV; prin urmare, este posibil să aveți nevoie de un serviciu VPN pentru a debloca serviciul său.

cCloud TV este un add-on gratuit Kodi, ceea ce înseamnă că puteți transmite live TV fără nicio taxă. Are toate fluxurile de cea mai bună calitate, iar reclama funcționează fără întreruperi. Puteți selecta, de asemenea, formularul dvs. de server din lista de servere din supliment, care arată toate serverele live.

 1. BBC iPlayer

O altă pălărie populară KTV IPTV Kodi nu necesită nicio introducere. Cu toate acestea, pentru cei care nu știți BBC iPlayer, este un complement uimitor IPTV Kodi. Permite utilizatorilor să transmită fluxuri TV în direct din orice parte a lumii fără a cheltui bani.

BBC iPlayer are programele originale ale BBC disponibile pentru streaming în direct. Utilizatorii care sunt rezidenți în Marea Britanie pot transmite cu ușurință TV live prin BBC iPlayer, dar utilizatorii din alte țări nu pot utiliza acest supliment. Este un add-on restrâns geo și pentru a-l utiliza în orice altă parte din Marea Britanie, veți avea nevoie de un VPN sau puteți cumpăra și abonamentul său.

 1. Dragonul magic

Pentru toți utilizatorii Kodi care caută un add-on Kodi extrem de fiabil pentru TV live pe Kodi, atunci puteți încerca suplimentul Magic Dragon Kodi. A devenit un nume popular în comunitatea Kodi la scurt timp după lansare, din cauza fluxurilor sale de înaltă calitate. Inițial, a fost popular datorită fluxurilor sale de filme, dar treptat utilizatorii au început să realizeze că este un add-on excelent pentru streaming TV live și pe Kodi..

Suplimentul Magic Dragon Kodi poate fi instalat prin intermediul depozitului Supremacy Kodi. Se instalează sub un minut și când rulați acest supliment, se deschide instantaneu. Chiar și atunci când căutați un flux, nu trebuie să așteptați ca alte suplimente.

 1. haită de lupi

Dacă sunteți în căutarea unui add-on TV TV Kodi care să funcționeze pentru canale din Marea Britanie și SUA, atunci Wolf Pack este alegerea optimă pentru dvs. Wolf Pack a câștigat popularitate în comunitate datorită fluxurilor sale de încredere care funcționează mereu și a calității lor.

Are toate canalele populare din cele două regiuni menționate mai sus. Puteți transmite în direct sporturi, știri și alte emisiuni TV în direct din varietatea de canale oferite în biblioteca sa. Puteți descărca și instala cu ușurință suplimentul Wolf Pack Kodi din depozitul Midian.

 1. Trăiește dezinteresat

Suplimentul Kodi Selfless este un excelent add-on TV Kodi, care are numeroase canale din întreaga lume. Majoritatea oamenilor știu despre acest add-on datorită bibliotecii sale uimitoare și actualizate de filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, acesta este un add-on excelent pentru transmisia în direct a televiziunii și acum oamenii au început să realizeze acest lucru.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le veți observa despre suplimentul Selfless Kodi este că are toate canalele segmentate în funcție de genurile lor. Utilizatorii pot căuta cu ușurință canalele preferate în funcție de gustul și preferințele lor, mai degrabă decât să deruleze o listă mixată.

 1. IPTV Phoenix Reborn

Phoenix Reborn IPTV este un supliment complet Kodi TV live care are canale TV în direct din întreaga lume. Are canale clasificate ca canale din Marea Britanie și SUA și canale din restul lumii. Utilizatorii pot răsfoi canalele dorite pentru vizionarea fluxurilor live mergând direct la folderul respectiv.

Are o varietate de canale din întreaga lume pentru muzică, sport, muzică și multe altele. Phoenix Reborn IPTV are canale multilingve din alte regiuni din lume.

 1. TV One

TV One este un add-on KTV IPTV foarte decent și și-a dovedit valoarea în ultima perioadă, oferind fluxuri live de înaltă calitate. Are mai mult de o sută de canale de lucru disponibile cu ușurință pentru streaming. Aceste canale sunt distribuite în categorii, care cuprind documentare, divertisment, mâncare, copii, filme, muzică, știri, sport, canale din SUA.

Cu toate acestea, calitatea fluxurilor pe care le puteți găsi este de minim 480p și maxim 720p HD. Am încercat personal să instalez și să folosesc acest add-on și mi s-a părut destul de interesant. Fluxurile erau fără probleme, întrucât nu am întâmpinat probleme de tamponare. Puteți descărca acest add-on din Skymashi TV Repository.

 1. Chronos

Complementul Chronos Kodi nu este renumit doar pentru difuzarea ultimelor filme și emisiuni TV, dar este foarte renumit pentru funcțiile IPTV. Chronos are canale TV live pentru sporturi în direct, muzică, evenimente în direct, știri, radio etc. Instalarea Chronos nu este foarte dificilă, deoarece se instalează în 30 de secunde și funcționează foarte bine.

Dezvoltatorii de suplimente Chronos Kodi l-au actualizat recent și se pare că și-au adăugat alți furnizori. Acesta este motivul pentru care veți găsi întotdeauna fluxuri de lucru și nu cele rupte, care a fost o problemă anterior.

 1. Zeus

Spre deosebire de suplimentele menționate anterior de TV live, Zeus este de fapt un add-on Kodi portughez multilingv. Are canale din întreaga lume în engleză, spaniolă, portugheză și multe alte limbi. Multe dintre canale au voce engleză, dar au subtitrări în alte limbi, în timp ce în celălalt scenariul este opus.

Zeus are o bibliotecă mare cu sute de canale TV în direct, dar un lucru pe care l-am observat este că calitatea fluxurilor nu este consistentă. Multe dintre canale au o calitate bună a fluxului în timp ce există canale care rulează cu definiție de 420p. Va trebui să încercați singuri canalele pentru a vedea calitatea.

 1. Televizor ULTRA

Ultra TV este unul dintre cele mai bune televizoare Kodi, pe care le ai în bibliotecă, dacă aștepți cu nerăbdare să eliberezi canale prin satelit în direct. Are canale din întreaga lume, de ex. SUA, Marea Britanie, Spania, Franța, India. Un alt lucru grozav în acest supliment este că există multe canale multilingve în biblioteca sa precum franceza, spaniola, hindi, araba etc..

Ultra TV nu este un add-on Kodi greu ca alții și ocupă foarte puțin spațiu și rulează foarte bine. Nu multe suplimente IPTV sunt această lumină, deoarece caracteristicile pe care le au, ocupă mult spațiu în comparație cu alte suplimente Kodi..

 1. SuperTuga TV

TV SuperTuga este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru toți acei utilizatori Kodi care doresc să difuzeze o varietate de conținut din întreaga lume. Are o vastă bibliotecă de canale din diferite regiuni de pe glob și multe canale multilingve. Cu toate acestea, canalele din Marea Britanie și SUA sunt prezente în mod evident în biblioteca sa.

TV SuperTuga are toate canalele clasificate în diferite secțiuni și puteți transmite fluxuri sportive, filme, VOD, știri, muzică, documentare, canale științifice și multe altele.

Puteți viziona TV în direct cu FireStick?

FireStick este una dintre cele mai bune opțiuni pentru streaming live, deoarece are toate funcțiile și aplicațiile de streaming de top. Utilizatorii se pot abona cu ușurință la orice serviciu TV live, cum ar fi HBO Now, ESPN sau Hulu pe dispozitivul lor FireStick și pot începe transmisia în direct a TV-ului.

În afară de serviciile premium TV live, există și servicii TV live gratuite pentru FireStick, precum:

 1. NetTV live
 2. Swift Streamz
 3. Catchup TV

În afară de aceste aplicații, puteți opta, de asemenea, pentru Kodi pe FireStick și puteți începe să transmiteți fluxul prin cele mai bune suplimente TV live pentru Kodi. Kodi funcționează foarte bine la FireStick și experiența uimitoare de tăiere a cablurilor urcă la un nivel mai nou atunci când aceste două sunt combinate.

Cuvinte finale

Transmiterea în direct a televiziunii pe Kodi este într-adevăr o experiență uimitoare și nu există niciun dubiu că este viitorul divertismentului. Cu toate acestea, în mijlocul acestei discuții, un lucru care trebuie luat în considerare este confidențialitatea și securitatea online.

Transmiterea online poate părea amuzantă și totul, dar este întotdeauna un lucru riscant și ești mereu vulnerabil la amenințările cibernetice. Nu numai că, streaming-ul gratuit este supus pirateriei în multe regiuni și implicarea în acesta vă poate provoca probleme legale.

Prin urmare, vă recomand tuturor să utilizați un furnizor VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și prezența online. Transmiteți anonim pe serverele VPN și bucurați-vă de experiența Kodi TV live fără a risca nimic.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map