11 Cele mai bune instrumente de întreținere Kodi pentru gestionarea eficientă a Kodi

Menținerea playerului Kodi nu a fost niciodată atât de ușoară cu instrumentele de întreținere Kodi. Aceste suplimente kodi vă vor gestiona Kodi într-o manieră eficientă, astfel încât să vă scutească de multe probleme. V-ar curăța toată memoria cache, ar gestiona bibliotecile Kodi și va ajuta, de asemenea, ca kodi-ul să nu funcționeze.


În acest ghid, am discutat despre cele mai bune 10 instrumente de întreținere Kodi care vă vor ușura viața cu software-ul Kodi.

10 cele mai bune instrumente de întreținere Kodi pentru luna august

Instrumentul de întreținere vă va gestiona eficient Kodi. Iată lista celor 10 cele mai bune instrumente de întreținere Kodi pentru noiembrie:

 1. Început proaspăt
 2. Backup
 3. Vrăjitor Merlin
 4. Vrăjitorul Ares
 5. Scutul de securitate
 6. Manager CDART
 7. Portalul comunitar
 8. Portalul Kodi
 9. Manager VPN pentru OpenVPN
 10. Vizualizator jurnal pentru Kodi

1. Început proaspăt

Instrumentul de întreținere Fresh Start Kodi Krypton este cel mai simplu mod de a vă reseta din fabrică playerul Kodi. Dacă aveți toate suplimentele Kodi mixate care trebuie să fie aruncate, atunci acesta este complementul dvs. complementar. Va dezinstala totul și vă va oferi un Kodi cu totul nou.

cele mai bune instrumente de întreținere kodi

Cum se instalează Fresh Start pe Kodi

 1. Deschideți Kodi > Faceți clic pe pictograma Setări din meniul de sus > Alegeți Manager fișiere > Acum faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Aici trebuie să inserați adresa URL http://cypher-media.com/repo/ după ce faceți clic pe opțiunea „Niciuna” > Selectați OK > Introduceți numele depozitului, adică Lockers Cyphers > Selectați OK.
 3. Du-te înapoi la Meniul principal Kodi > Apoi suplimente > Box-icon > Opțiunea Instalare din fișier Zip.
 4. Găsiți și selectați Lockers Cyphers > Apoi faceți clic pe Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Selectați Instalare din depozit > Încălțătoare Cyphers > Componente de program > Alege Fresh Start > Apăsați Instalare.

2. Backup

Utilizatorii Kodi se îngrijorează că, atunci când instalează o versiune mai nouă de Kodi, fiecare completare pe care au instalat-o va fi de asemenea dispărută. Kodi și-a dat seama de necesitate și a introdus un instrument de întreținere Kodi Krypton, care va salva datele Kodi, inclusiv suplimentele și depozitele..

Backup Kodi Tool Tool

Cum se instalează Backup pe Kodi

 1. Deschideți Kodi > Selectați suplimente din meniul din partea stângă > Faceți clic pe pictograma în formă de casetă din colțul din stânga sus.
 2. Selectați o opțiune Instalare din Repositoriu > Apoi găsiți și faceți clic pe Repositoriu suplimentar.
 3. Alegeți Componente de program > Apoi faceți clic pe Backup din lista lungă de suplimente > Instalare.
 4. Deschideți Backup Kodi addon > Faceți clic pe Backup.

3. Vrăjitor Merlin

Merlin Wizard este încă un instrument de întreținere Kodi Krypton care vă ajută să ștergeți memoria cache pentru a îmbunătăți bufferingul video. Pe măsură ce trece timpul, jucătorul Kodi se dezvoltă slab și acesta este motivul pentru care te confrunți cu problemele de buffering Kodi.

Merlin Wizard Kodi Instrument de întreținere

Merlin Wizard este un instrument de întreținere perfect pentru a-ți fi redat fluxul video și pentru a te bucura de ore lungi de divertisment. Vizualizați ghidul complet de instalare pentru Merlin Wizard. Poate fi considerat ca o alternativă la Xunity Maintenance Tool. De asemenea, are pachete de curățare a instrumentelor de întreținere Kodi care curăță pachetele inutile.

4. Ares Wizard (Nu funcționează)

Ares Wizard are totul, de la addonuri la depozite kodi, până la Kodi Builds și Kodi Skins. De asemenea, are o secțiune de întreținere care permite utilizatorilor Kodi să golească memoria cache, să șteargă pachetele și să șteargă miniaturile. Caracteristicile sale nu se termină aici, analizează în continuare Kodi și recomandă anumite setări care vă permit să opriți tamponarea Kodi.

Ares Wizard Kodi Instrument de întreținere

Vizualizați ghidul de instalare pentru Ares Wizard. După instalarea asistentului Ares, deschideți asistentul Ares > Accesați fila Întreținere și ștergeți memoria cache. Pentru a urma setările recomandate, deschideți asistentul Ares > Accesați opțiunea Tweaks > Urmați procesul.

5. Scutul de securitate

Security Shield este un instrument suplimentar de întreținere care vă scanează sistemul pentru viruși și erori. Una dintre caracteristicile sale vă spune ce depozit nu reușește să instaleze suplimente. Puteți rămâne actualizat cu privire la ce depozit trebuie să instalați și pe care trebuie să îl evitați.

Instrument de întreținere Kodi de protecție securitate

Security Shield poate fi găsit în Noobs and Nerds Repository, consultați ghidul de instalare pentru Noobs and Nerds. După ce instalați depozitul, accesați Componente de program > Selectați Scutul de securitate > presa Instalare.

6. Manager CDART

Dacă sunteți un mare fan muzical, atunci este suplimentul perfect pentru dvs. cdART Manager vă va permite să gestionați biblioteca de muzică și să o sortați în funcție de gustul muzicii dvs. Dacă utilizatorii Kodi au biblioteca de muzică curgând cu multă muzică, atunci CDART Manager o va gestiona pentru dvs..

cdart Manager Instrument Kodi de întreținere

Cum se instalează cdART Manager pe Kodi

 1. Descărcați fișierul de plugin CDART Manager > Economisiți în sistem.
 2. Deschideți Kodi > Selectați suplimente > Apoi caseta-pictograma > Instalați din fișierul zip.
 3. Încărcați sau navigați fișierul de plugin pe care l-ați descărcat la pasul 1.
 4. cdART Manager este acum instalat.

7. Portalul comunitar

Portalul comunitar este un instrument informativ de întreținere Kodi Krypton, deoarece vă oferă informații despre cele mai noi suplimente. De asemenea, educă în continuare utilizatorii Kodi cu privire la suplimentele populare, împreună cu numărul de descărcări.

Instrumentul de întreținere a portalului comunitar Kodi

Consultați ghidul de instalare pentru depozitul Noobs și Nerds. După ce instalați Noobs și Nerds, deschideți repertoriu > Mergi la Componente de program > Selectați Portalul comunitar din listă > Lovit Instalare.

8. Portalul Kodi

Portalul Kodi este un program suplimentar în care puteți instala multe suplimente populare alături de memoria cache în același timp. Este ca un vrăjitor Kodi de unde puteți obține extensii Kodi Skins și Kodi în funcție de preferințele dvs. Căutați diferiți cei mai buni vrăjitori kodi.

Instrument de întreținere a portalului Kodi

Consultați ghidul de instalare pentru depozitul de proiecte Ares. După ce ați instalat Proiectul Ares, accesați Componente de program > Selectați Portalul Kodi > Lovit Instalare.

9. Manager VPN pentru OpenVPN

VPN Manager pentru OpenVPN vă asigură confidențialitatea online cu ajutorul unui VPN Kodi. Cu acest instrument de întreținere Kodi Krypton, vă veți putea conecta cu un VPN care vă va ascunde activitatea online pe Kodi. Consultați ghidul de instalare pentru VPN Manager pentru OpenVPN.

Mai mult, suplimentele IPTV în direct sunt restricționate geo. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a depăși restricțiile și pentru a putea transmite canale din întreaga lume. Cu Managerul VPN pentru OpenVPN, puteți avea libertate folosind Kodi.

10. Vizualizator jurnal pentru Kodi

Acest instrument de întreținere Kodi vă permite să vizualizați jurnalele. Așa s-a întâmplat ca utilizatorii Kodi să se confrunte cu jurnalul de verificare a erorilor în timp ce instalează suplimente sau chiar depozite. Acest addon vă va anunța ce tip de eroare vă confruntați sau ce fișiere lipsesc.

Vizualizator jurnal pentru instrument de întreținere Kodi

Cum se instalează Log Viewer pe Kodi

Lansa Kodi > Selectați Add-on-uri meniul > Click pe Instalator de pachete pictogramă de sus.

Alege Instalați din Repositoriu > Găsi Depozitul de suplimente Kodi din listă.

Mergi la Componente de program > Căutați și selectați Vizualizator jurnal pe Kodi > Lovit Instalare.

11. Instrument de întreținere Xunity

Instrumentul de întreținere Xunity a fost cândva un mare accesoriu, dar nu a reușit să-și prelungească viața și a dispărut în aer subțire. Instrumentul Xunity Maintenance ar face orice, de la ștergerea memoriei cache până la gestionarea bibliotecii. Avea propriul său depozit care putea fi descărcat pe playerul Kodi.

Instrumentul de întreținere Xunity a fost un instrument de întreținere complet până când a fost închis de dezvoltatorii săi. Cu toate acestea, de atunci, doar câteva suplimente au reușit să îndeplinească setul său de caracteristici.

The Wrap Up

Instrumentele de întreținere Kodi simplifică Kodi din toate punctele de vedere. Îi ajută pe utilizatorii Kodi să își administreze suplimentele, bibliotecile și să ștergeți toate fișierele inutile consumate de Kodi. Cu ghidul nostru, vă puteți fixa playerul Kodi cu 11 cele mai bune suplimente de instrumente de întreținere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map