Clopotele sună, iar Crăciunul este la colț și cea mai bună ofertă de vânzări VPN de Crăciun sunt live!

Este timpul să începeți pregătirile pentru acest sezon de sărbători, deoarece cele mai bune reduceri sunt disponibile la aproape toate tipurile de produse din întreaga lume.

Dacă sunteți un observator de binge sau un geek în streaming, atunci vă vor plăcea ofertele cu reduceri VPN de Crăciun oferite de aproape fiecare furnizor.

Am discutat unele dintre cele mai bune reduceri de Crăciun disponibile, astfel încât să puteți transmite în flux orice doriți, în loc să pierdeți timpul urmărind căderea zăpezii în acest Crăciun!

De ce să primești Ofertele VPN de Crăciun

Cel mai bun lucru despre momente precum Ziua Recunoștinței, Black Friday, Cyber ​​Monday, etc. este că oamenii obțin reduceri uimitoare la diferite lucruri.

În industria de streaming online, oamenii tind să fie atenți la reducerile oferite de furnizorii VPN. Nu există nici o îndoială că VPN este un instrument esențial pentru toți streamerele, deoarece le permite accesul fără restricții la conținut pe web.

Ofertele VPN de Crăciun sunt mai bune decât alte oferte cu reduceri oferite în alte sezoane, deoarece este într-adevăr cel mai important și cel mai important sezon al anului. Atât consumatorii, cât și vânzătorii obțin beneficii deosebite din acest sezon. Vânzătorii își reduc prețurile pentru a achiziționa mai mulți clienți și aceste prețuri mai mici atrag oamenii.

VPN-urile devin acum un instrument necesar pentru toți internauții care își iau în serios protecția. Nu este doar pentru a ocoli geo-restricțiile sau pentru a naviga pe web în mod anonim, ci protejează de asemenea datele dvs. de a fi hacked și vă protejează de ochii spionieri online.

Numeroși furnizori VPN și-au anunțat ofertele de VPN de Crăciun, dar nu puteți doar să vă oferiți ofertele niciunui furnizor fără să știți credibilitatea și fiabilitatea serviciului lor. Urmează următoarele primii 11 furnizori VPN puteți alege acest Crăciun.

Cele mai bune oferte VPN de Crăciun

PureVPN

PureVPN se numără printre furnizorii VPN de elită din industrie și cel mai bun lucru despre PureVPN este faptul că nu face compromisuri asupra calității sale, în ciuda faptului că oferă o reducere atât de mare.oferta de Craciun purvpn

În acest Crăciun, beneficiați de un uimitor 85% reducere la planul PureVPN pe 5 ani prin abonare pentru SUA$ 1.65 pe lună, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți SUA$ de 99 numai pentru întregul pachet.

PureVPN oferă peste 2000 de servere ultra-rapide pe tot globul în peste 140 de țări, ceea ce vă permite să navigați pe internet în siguranță din locația dorită. Mai mult, vă puteți bucura de 5 autentificări simultane, lățime de bandă nelimitată și aplicații dedicate pentru mobil și desktop pentru o ușurință de acces.

PureVPN are și propria sa extensie de browser, care permite utilizatorilor să își asigure conexiunea printr-un singur clic, fără a lansa chiar clientul. În cazul oricărei probleme, utilizatorii pot contacta serviciul de chat în direct 24 de ore din 24.

CTA

Surfshark

SurfShark este într-adevăr un mare furnizor de servicii, obținând o creștere mare a popularității zi de zi. SURFSHARK reducere de student de CrăciunAcest lucru se datorează faptului că oferă un serviciu de înaltă calitate la un preț foarte rezonabil. SurfShark oferă o reducere specială de Crăciun de 83% la planul său de 2 ani. Folosind acest pachet, vi se va percepe doar 1,99 USD pe lună.

SurfShark are peste 500 de servere în 50 de țări, ceea ce vă permite să accesați orice site la alegere fără restricții de lățime de bandă. SurfShark este popular în principal datorită conectivității sale excelente și a serverelor sale rapide care asigură o lățime de bandă bună. Cel mai bun lucru care îmi place la SurfShark este faptul că nu are limită de conexiuni simultane spre deosebire de alți furnizori VPN care permit doar 5 până la 7 dispozitive.

CTA

NordVPN

NordVPN este unul dintre furnizorii de VPN lider pe piață care nu și-a scăzut niciodată standardele și calitatea. NORDVPN reducere student vpnOferă o ofertă minunată de Crăciun, cu 75% având prețul de 2,99 dolari pe lună timp de 3 ani. Aceasta este o ofertă specială de Crăciun, așa că folosiți-o înainte de a se încheia și începe o călătorie online sigură cu NordVPN.

NordVPN are o rețea largă de peste 5000 de servere pe tot globul, iar cea mai bună parte este că toate serverele sale sunt rapide, sigure și de încredere. NordVPN nu are o politică strictă de înregistrare și permite 6 conexiuni simultane.

Beneficiați de reducerea NordVPN, rămâneți securizați cu protocolul său de criptare a gradului militar și transmiteți emisiunile preferate prin ruperea tuturor barierelor.

CTA

CyberGhost

CyberGhost este ca un underdog care a primit un feedback excelent din partea utilizatorilor din întreaga lume. Reducere specială de Crăciun CYBERGHOSTUrcă rapid adaosul de concurență din industrie și mulți utilizatori optează acum pentru CyberGhost datorită serviciilor sale inteligente. CyberGhost oferă o ofertă uimitoare de 18 luni pentru 3,5 dolari SUA pe lună, cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

CyberGhost are unele caracteristici, dacă sunt cele mai distincte și uimitoare pentru streamere online și ceasuri de tip Binge. Are o caracteristică specială încorporată care permite streamerelor să deblocheze site-urile cu restricții geografice precum Netflix printr-un singur clic.

CyberGhost are în jur de 3000 de servere în 60 de țări oferind lățime de bandă și protecție deosebită. CyberGhost este o alegere optimă pentru toți oamenii care caută un VPN dedicat streamingului datorită funcțiilor sale dedicate streamingului.

CTA

ExpressVPN

ExpressVPN este un alt tiran din industria VPN care și-a câștigat o mare reputație de-a lungul anilor. EXPRESSvpn reducere de student de CrăciunMulți utilizatori au încredere în ExpressVPN, deoarece are funcții de vârf și nu compromite niciodată calitatea sa.

Utilizați acordul VPN de Crăciun care oferă o reducere de 35% la planul său de un an cu prețul de 8,32 USD pe lună. Unii utilizatori au criticat ExpressVPN pentru prețul său, care este un pic mai mare în comparație cu alți furnizori VPN. Cu toate acestea, fapt este că calitatea și caracteristicile serviciului ExpressVPN nu sunt de egalitate, ceea ce justifică prețurile mai ridicate ale acestuia.

ExpressVPN are peste 2000 de servere sigure și rapide la nivel mondial, permițând utilizatorilor să acceseze orice site restricționat și să îi protejeze de amenințările online. ExpressVPN asigură înregistrări fără jurnal și are integrată o caracteristică Kill-switch, pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor în caz de deconectare.

CTA

Ursul tunelului

TunnelBear este un furnizor de servicii subestimat, dar are încă o mare reputație în rândul utilizatorilor.TUNELBEAR Crăciun vpn deal TunnelBear oferă o reducere de 58% la pachetul său de 12 luni din contul Crăciunului. Folosește această afacere, plătește 4,17 dolari SUA și continuă să curgă fără teamă ca un urs grizzly.

Are o rețea în expansiune, având în prezent servere în aproximativ 20 de țări. Tunnel bear are și propriile extensii de browser web.

CTA

ZenMate

ZenMate este un alt furnizor de încredere care are o reputație bună în industrie, oferind o reducere mare de 83% la planul său pe doi ani, având un preț lunar de doar 2,05 USD.Afacere ZENMATE vpn

Acest furnizor de VPN din Germania devine treptat o alegere de top a tuturor streamerelor online care doresc să acceseze conținut geore-restricționat. Mai ales dacă doriți să accesați biblioteca americană Netflix din orice altă regiune și căutați un VVN gratuit, ZenMate este cea mai bună alegere pentru dvs..

ZenMate funcționează excelent cu Netflix și Hulu, iar cea mai bună parte este că serverele sale nu întrerup streamingul și asigură o viteză bună a lățimii de bandă.

CTA

Zona de încredere

Zona de încredere nu este un nume mare în industrie, deoarece are doar 164 de servere și nu are suport pentru chat 24/7.TRUSTZONE vpn deal 2019 Cu toate acestea, calitatea serviciilor din zona de încredere este excelentă și toți utilizatorii care doresc un OpenVPN pot opta pentru aceasta.

Utilizați o reducere de 53% la un plan de un an cu un preț de 3,33 USD doar pe lună. Aceasta este doar o afacere de Crăciun, folosiți-o înainte să dureze.

CTA

Acces la internet privat (PIA)

PIA este unul dintre cei mai vechi și consacrați jucători din industria VPN. A câștigat o mare reputație în comunitate de-a lungul anilor. PIAAccesul la internet privat oferă planul său de 2 ani pentru 2,91 USD pe lună, ceea ce reprezintă o reducere de 58%.

PIA are peste 3000 de servere la nivel mondial, oferind o viteză uimitor de rapidă. Mulți utilizatori își exprimă îngrijorarea cu privire la interdicția Netflix a PIA. În ciuda acestei interdicții, PIA este un furnizor de servicii de ultimă generație și nu există niciun dubiu că se numără printre alegerile de top.

CTA

Windscribe

Beneficiați de o reducere de 55% la planul Windscribe 1ye, plătind 4,08 USD pe lună.Oferta WINDSCRIBE 2018 vpn Windscribe este cu adevărat un furnizor de servicii uimitor, deoarece are unele dintre cele mai interesante caracteristici pe care fiecare utilizator VPN le-ar plăcea să le aibă.

Dacă nu vă place să trimiteți bani pe abonamente, dar doriți totuși să utilizați un serviciu VPN sigur și de încredere, Windscribe este cea mai bună opțiune disponibilă pentru dvs. Puteți beneficia de date lunare de 10 GBP cu servere din 10 țări diferite.

În afară de aceasta, Windscribe are o caracteristică specială de blocare a anunțurilor și a programelor malware care permite navigarea și streamingul neîntrerupt și sigur. Are clienți pentru dispozitive desktop și mobile, iar interfața acestor clienți este destul de atractivă și ușor de utilizat.

CTA

TorGuard

Dacă doriți să cunoașteți un furnizor VPN care oferă numeroase protocoale de securitate, atunci este Tor Guard.torguard vpn Este unul dintre cei mai populari furnizori VPN datorită versatilității serviciilor sale și, desigur, din cauza browserului Tor.

TorGuard a anunțat o ofertă specială de Crăciun de 19,99 USD pe trimestru, ceea ce înseamnă 6,66 USD pe lună. Are peste 3000 de servere în 50 de țări, oferind numeroase SSL și alte protocoale de securitate pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor. Utilizatorii se pot bucura de dispozitivul conectiv 5 simultan de la noi și de a experimenta streaming fără probleme.

CTA

Concluzie

Știm cu toții cât de importante sunt VPN-urile pentru internauți și știm că astfel de reduceri nu vin des. Prin urmare, beneficiază de reducerile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale și bucură-te la maxim de acest sezon.

Este posibil ca unii dintre voi să nu fi profitat de reducerile oferite recent în Black Friday și Cyber ​​Monday, dacă acesta este cazul, atunci profitați de această oportunitate acum și încheiați anul cu o notă interesantă.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me