Ce este 123movies?

123movies este un site online de streaming de filme care permite utilizatorilor să elibereze în flux și să descarce filme populare și de ultimă oră. Are o vastă bibliotecă cu mii de filme și emisiuni TV de diferite genuri. 123movies nu necesită înregistrări de cont, autentificări sau taxe de membru.

Există diferite categorii de conținut disponibile pe 123 de filme, cum ar fi Filme, emisiuni TV, Anime etc. Filmul se redă instantaneu (câteva ferestre pop-up se deschid la clic, ignoră-le), iar utilizatorii pot căuta conținutul dorit, dacă nu este afișat pe pagina principală.

O altă caracteristică excelentă a filmelor 123 este că, în cazul în care utilizatorul nu poate găsi niciun film pe site, poate face clic pe fila Cerere și poate completa formularul de solicitare a filmului. Proprietarii site-ului se vor uita la el și vor încărca acel anumit film pe site la cererea utilizatorului.

123movies pot fi clasificate ca un site torrent precum Yify, Kickass, 1337x, având numeroase titluri de conținut pregătite pentru accesarea utilizatorilor. Cu toate acestea, diferența vine în natura funcționării site-ului, deoarece site-urile torrent găzduiesc conținutul pe care îl furnizează, în timp ce site-ul 123movies nu găzduiește conținut. Deși conținutul poate fi transmis cu ușurință pe site, sursele raportează că acele fișiere nu sunt găzduite de fapt pe serverele site-ului.

Dacă sunteți un utilizator Kodi, atunci puteți fi surprins să știți că există și un complement 123 Kov. Vă permite să eliberați în flux toate filmele preferate din biblioteca sa. Asigurați-vă că descărcați formularul suplimentar într-un depozit de încredere, deoarece există multe aplicații false și 123 de filme disponibile online.

123movies s-a confruntat cu multă căldură din partea autorităților din SUA și Marea Britanie, ceea ce a dus la închiderea domeniului lor oficial, care a fost „123movies.to”. De atunci, domeniul a fost neutilizat și site-ul nu a mai fost niciodată live.

  Cum să urmărești NFL Sezonul 2023-2023 pe Kodi Live Streaming online gratuit

Este 123movies jos?

Domeniul inițial de 123 de filme care a fost „123movies.to” este în scădere după ce proprietarii site-urilor s-au confruntat cu acuzații legale presate de autorități. La începutul acestui an, MPAA (Motion Picture Association of America) a enumerat 123 de filme drept cel mai popular site ilegal dintre „site-urile celebre”.

123 de filme în jos

Aproximativ 98 de milioane de utilizatori au vizitat acest site infam în fiecare lună, ceea ce a stârnit îngrijorări pentru autorități. Un site ilegal care câștigă un astfel de volum de trafic este întotdeauna un punct de îngrijorare.

În prezent, domeniul oficial de 123movies este în scădere, dar site-urile sale oglindă încă funcționează. Un alt zvon din industrie este că 123movies este încă funcțional cu alte nume, cum ar fi 123movies hub. Cu toate acestea, unii oameni susțin că acestea sunt site-uri clonate, iar site-ul oficial 123movies nu mai este funcțional.

Am încercat să accesez site-urile oglindă și am observat că aceste site-uri cu oglinzi au conținut actualizat și cred că zvonurile ar putea fi adevărate.

123movies este sigur / legal?

Nu, 123movies nu este legal de utilizat deoarece am menționat deja că MPAA a rulat după el, deoarece oferă conținut piratat. Vizualizarea sau descărcarea unui astfel de conținut este ilegală și puteți ateriza cu probleme grave dacă vă angajați în el.

În ceea ce privește siguranța sa, astfel de site-uri au malwares și viruși la fața locului. 123movies a fost în trecut un subiect de malware și de găzduire de virus și de aceea l-aș numi nesigur. Acum că site-ul este jos, nu putem verifica dacă site-ul încă găzduiește sau nu amenințări potențiale, dar când am verificat site-urile oglindă, rezultatele au arătat că acestea nu sunt sigure.

Fifa Worldcup NewsEste recomandat să vă conectați la un VPN în timp ce transmiteți filme peste 123 de filme. 123Movies a fost declarat ilegal, deoarece transmite gratuit filme. Dincolo de avantajele de securitate incomparabile pe care le oferă un VPN, o VPN vă va menține activitatea sigură, anonimă și deblochează conținutul geore restricționat.kat cta

  Cum să urmărești Răzbunătorii Războiul Infinitului pe fluxul online gratuit Kodi

123 de filme juridice nesigure

Este întotdeauna mai bine să stați departe de astfel de amenințări potențiale dacă nu aveți antivirus pe dispozitivul dvs. care vă poate proteja de astfel de amenințări. Oricât de distractiv ar putea părea astfel de site-uri web, este mai bine să rămâi în siguranță decât să-ți pară rău.

123 Proxy / Clone și oglinzi pentru filme / similare cu site-urile

În prezent există mai mult de 50 de site-uri oglindă de 123 de filme online și toate au aproape același conținut în biblioteca lor. Am enumerat primele 50 de site-uri oglindă pe care le puteți urmări:

Website URL stare Viteză
1. https://123movies.co/ PE NET Foarte rapid
2. https://gostream.is/ PE NET Foarte rapid
3. http://123movies.gs PE NET Rapid
4. http://123movies.net/ PE NET Normal
5. http://123-movie.ru PE NET Foarte rapid
6. http://123movies.to PE NET Rapid
7. http://123movieshd.to PE NET Foarte rapid
8. http://gomovies.is PE NET Normal
9. https://gomovies.com.ru/ PE NET Rapid
10. https://gomovies.pet/ PE NET Normal
11. https://gomovies.space/ PE NET Foarte rapid
12. https://gomovies.tech/ PE NET Normal
13. https://123movie.space/ PE NET Normal

123Filme deblocate în Marea Britanie?

La cererea MPA (Europa), peste o duzină de site-uri ilegale au primit ordin să fie închise de Înalta Curte britanică. Printre aceste site-uri, site-ul 123movies se afla în partea de sus a listei, deoarece era cel mai utilizat site piratat. Iată site-urile pe care instanța a dispus să le închidă:

123movies.to Themovie4u.com
Geektv.is Moviesub.net
Genvideos.org Movietubenow.biz
Gowatchseries.biz Series-cravings.me
Hdmovies14.net Spacemov.com
Hdmovieswatch.net Streamallthis.is
Watchmovies.ms

123movies a fost închis, dar după cum zvonurile sunt, acesta este încă disponibil online prin site-urile sale oglindă. Cu toate acestea, nu mai este accesibil în Marea Britanie din cauza legilor stricte anti-piraterie luate în considerare de către autorități.

Cu toate acestea, dintre care doriți să deblocheze 123 de filme în Marea Britanie, puteți utiliza o VPN și accesați-o conectându-vă la orice regiune neutră unde site-ul este accesibil..

Fifa Worldcup News123Movies nu este disponibil în Marea Britanie din cauza problemelor legate de drepturile de autor. Pentru a accesa 123Movies în Marea Britanie, acesta poate fi deblocat folosind un VPN. Dincolo de avantajele de securitate incomparabile pe care le oferă un VPN, o VPN vă va menține activitatea sigură, anonimă și deblochează conținutul geore restricționat.kat cta

  Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 pe Kodi Leia, Krypton și Jarvis gratuit

123movies alternative sau site-uri precum 123movies

Site-ul oficial 123movies nu mai este online, dar există site-uri similare online care pot fi utilizate pentru streaming de filme gratuite. Aceste site-uri nu necesită nicio taxă de conectare sau de membru la fel ca 123movies. Iată primele 10 cele mai bune alternative de 123 de filme pentru a-ți îndeplini foamea în streaming:

  1. Da! Filme
  2. Vumoo
  3. ShowBox
  4. VexMovies
  5. azotat de potasiu
  6. Movie25
  7. WatchFree
  8. GoMovies
  9. PopcornFlix
  10. Zmovies

Cuvinte finale

Pirateria online a fost o preocupare serioasă pentru producătorii și distribuitorii de conținut în ultimii ani, deoarece tendința pirateriei a crescut drastic. A început cu site-uri torrent și apoi site-uri precum 123movies au început să apară online. 123movies le-a permis utilizatorilor să-și transmită filmele fără să plătească un ban și această tendință s-a răspândit ca un incendiu.

Cu toate acestea, în ultimii ani, autoritățile au devenit foarte observante pe internet, iar represiunea împotriva unor astfel de servicii este rapidă. Astfel de site-uri cu milioane de vizitatori atrag linia ochilor autorității mult mai ușor și acest lucru s-a întâmplat cu 123 de filme.

Autoritățile au observat popularitatea acesteia și de aceea a trebuit să muște praful. Cu toate acestea, site-urile sale oglindă sunt încă online, dar utilizatorii vor fi întotdeauna reticenți în utilizarea acestor site-uri, deoarece pot fi dăunătoare și dăunătoare.

Utilizatorii care optează pentru utilizarea acestor site-uri trebuie să țină cont de faptul că aceste site-uri sunt ilicite și că utilizarea acestora le poate pune în pericol cu ​​ușurință, deoarece ar putea face față unor taxe legale pentru accesarea conținutului piratat. Dacă doriți totuși să utilizați astfel de site-uri, atunci cel mai bun mod de a face acest lucru este rămânând anonimat. Utilizați un serviciu VPN pentru a vă asigura confidențialitatea și navigați pe web în mod anonim, dar alegeți un furnizor VPN de încredere care are cele mai bune criptare și servicii.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me