Un lucru care îl ține pe Kodi în fața altor platforme de streaming online este varietatea suplimentelor sale. Complementele Kodi sunt de diferite tipuri, ceea ce le permite utilizatorilor să transmită aproape tot ce este posibil. Cu toate acestea, problema cu care se confruntă mulți utilizatori este aceea că unele suplimente Kodi care au funcționat excelent, încep să se prăbușească sau să apară erori. Acest lucru stimulează utilizatorii să caute ceva mai bun și păstrează site-ul de locuit pe site în căutarea de noi suplimente Kodi.

Nu vă mai faceți griji; am enumerat unele dintre cele mai bune noi addon-uri Kodi pentru dvs., astfel încât să nu vă confruntați cu dificultatea de a naviga pe mai multe site-uri.

Complementele Kodi sunt de diferite tipuri și natură. În funcție de tipuri, vreau să spun că pot fi transmise în flux de filme, emisiuni TV, TV live, muzică, documentare etc. sau pot fi suplimente pentru întreținere și asistență.

Un lucru de înțeles aici este că mă refer la suplimente neoficiale Kodi, care sunt libere de utilizat. Instalarea sau utilizarea unor astfel de suplimente este considerată ilegală în multe regiuni, prin urmare, vă recomand să utilizați un VPN în streaming.

13 Ultimele suplimente Kodi pentru 2019

1. Fladnag

Adăugarea Fladnag Kodi este o plăcere pentru toți utilizatorii Kodi care iubesc emisiunile TV live. IT are o varietate de emisiuni TV din întreaga lume și toate organizate în diferite categorii. Aceste categorii sunt în trend, TMDB cele mai bine cotate, Acțiune și aventură, spectacole populare etc..

filme fladnag kodi addon

Puteți descărca și instala acest supliment din depozitul T2K, care a trecut recent într-un domeniu nou. Am încercat personal acest add-on și nu m-am confruntat cu nicio eroare în timpul instalării. Complementul instalat sub un minut și funcționează fără probleme, fără întârzieri sau blocări.

2. DIY Fix Kodi Addon

Dacă sunteți un utilizator Kodi frecvent, căruia nu-i place să caute corecții și lucruri pe web, deoarece urăști navigarea, atunci acest supliment este pentru tine. Complementul DIY Fix Kodi este un supliment unic Kodi care oferă soluții pentru probleme normale de viață precum grădinărit, reparații electronice, animale de companie, reparații auto etc..

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

Având acest supliment vă va face viața mult mai ușoară, întrucât veți avea un ghid pentru rezolvarea problemelor normale de viață într-un singur loc. Nu va mai trebui să căutați astfel de lucruri pe net sau pe YouTube; puteți utiliza pur și simplu acest supliment pentru ajutor. Putem spune că Kodi nu numai că îmbunătățește streamingul online, dar oferă și ușurință în viața noastră de zi cu zi.

3. Modus Operandi

Modus Operandi este un nou add-on sportiv Kodi care oferă opțiuni de streaming pentru lupte, sporturi de luptă, evenimente de baschet și curse. Acest add-on Kodi ar putea fi un nou participant în industrie, dar cu siguranță are foarte multe potențiale.

MODUS-OPERANDI-nou-Kodi-Addon

Utilizatorii pot încerca link-urile de streaming furnizate pentru evenimentul sportiv dorit, deoarece oferă numeroase link-uri de streaming pentru un singur eveniment. Dacă oricare dintre linkurile de streaming furnizate nu funcționează, utilizatorii pot utiliza funcția de căutare pentru a găsi noi legături. Descărcați și instalați suplimentul Modus Operandi Kodi din Repositorul iTzMe.

4. Complement Seren Kodi

Seren este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru toți geek-urile de streaming care au un cont Real Debrid sau Trakt. Un uimitor complement Kodi, care are toate cele mai recente filme disponibile, în timp ce scot link-uri prin site-uri torrent.

Acest addon este disponibil în depozitul de porți Nix și îl puteți descărca și instala cu ușurință de acolo. Vă puteți referi la ghidul nostru ”Cum se instalează Seren Kodi Addon”, pentru a afla mai multe despre acest addon.

seren new kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 este un nou add-on Kodi care are toate cele mai recente filme, emisiuni TV, desene animate, conținut anime și multe altele. Acest add-on are titluri de conținut bine clasificate în diferite secțiuni.

nixtoons kodi addon

Interfața acestui add-on este destul de simplă, iar suplimentul în sine are dimensiuni foarte mici. Acesta este motivul pentru care instalarea și utilizarea acestui supliment nu este deloc complicată. Acest supliment este disponibil în depozitul Doko.

6. Venin

Venom este o nouă furculiță a legendarului supliment Exodus Kodi, având un aspect similar, dar o calitate îmbunătățită. Dispune de scrappers mai buni și actualizați, care oferă link-uri de streaming mai bune. Anterior, am văzut multe furci Exodus pe industrie, dar nu toate aveau potențialul de a oferi experiență de calitate.

venom new kodi addon

Venom, pe de altă parte, este o furculiță excelentă, care funcționează destul de bine și nu oferă link-uri de streaming rupte. Puteți descărca și instala Venom Kodi suplimentar din depozitul dedicat Venom.

7. 13 Clovni

13 Clovni Kodi-ul suplimentar Kodi este unul pentru toate suplimentele Kodi pentru IPTV, filme, emisiuni TV, videoclipuri YouTube, sport etc. 13 clovni are Civitas Scrapers, care este un pachet nou dacă sunt deșeuri, mult mai bine decât vechiul lambda.

13-clovni-kodi

Este de fapt o furculiță a suplimentului Exodus Redux Kodi, dar am încercat-o personal și mi-am dat seama că este mai bine. Are o caracteristică a motorului de căutare, permițând utilizatorilor să caute titluri de conținut preferate care nu sunt prezente în biblioteca sa. Complementul este disponibil pentru descărcare și instalare în 13 depozit de clovni.

8. Suprasolicitarea

O altă furcă Exodus Kodi, lansată cu câteva actualizări și modificări pentru îmbunătățirea experienței. Este un complement Kodi bun pentru streaming de filme și emisiuni TV și are și câteva instrumente utile Kodi.

overeasy kodi addon

Acest supliment este disponibil în Eggman Repository.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic este un nou add-on de muzică Kodi care oferă toate cele mai recente fluxuri de muzică disponibile pe YouTube. Scrappers-urile din suplimentul Kodi Muzic atrag link-uri de streaming de pe YouTube, permițând utilizatorilor să caute și să se joace cu un singur clic. Nu numai că, utilizatorii pot viziona, de asemenea, cele mai recente videoclipuri muzicale și concerte.

muzic kodi addon

Interfața acestui nou add-on Kodi este foarte bine organizată în diferite categorii, precum Musical-uri și redări Radio Live Stream, concerte muzicale, documentare etc. Puteți descărca și instala acest supliment uimitor Kodi din Depozitul cu degetele cu unt.

10. KODZI

Kodzi este un nou și complet unic utilitar Kodi, pe care niciodată nu l-ai fi imaginat. Este dezvoltat astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să parcurgă toate etapele îndelungate de instalare a unui depozit. Kodzi permite utilizatorilor să introducă pur și simplu adresa URL a link-ului sursă a depozitului în acesta și va trage și instala propriul depozit. În acest sens, utilizatorii pot acum să se relaxeze și să instaleze orice depozit Kodi fără a trebui să urmeze niciun ghid.

kodzi new kodi addon

Cu complementul Kodzi, utilizatorii nu vor mai trebui să-și aglomereze managerul de fișiere, deoarece acest supliment este economisitor de timp și de efort. Puteți instala cu ușurință acest supliment din Depozitul MrKodz.

11. Tempesta

Suficient pentru toate furculițele suplimentului Exodus Kodi, acesta dintre furculițele popularului complement Covenant Kodi, care a fost el însuși o furculiță a Exodus. Acest fiasco de furci peste furci pur și simplu nu se încheie și cel mai bun lucru este că furculițele sunt dezvoltate mai bine decât predecesorii lor.

tempest-Kodi-add-on

Complexul Tempest Kodi este o furculiță nouă a suplimentului Covenant Kodi, dar cu resturi de calitate și link-uri de streaming de înaltă calitate de până la 4K. Interfața este totuși similară cu suplimentul Covenant Kodi. Am încercat personal acest add-on și am încredere că funcționează uimitor de bine. Puteți încerca acest add-on descărcându-l și instalându-l din Depozitul Tempest.

12. Legendele de fier de grilă

Ești fan al fotbalului american? Dacă da, atunci acest supliment este sigur pentru dvs. Grid Iron Legends este un supliment Kodi dedicat pentru cel mai mare sport din America, în timp ce puteți transmite meciuri live, replici, documentare și multe altele.

gridiron kodi addon

Nu doar atât, puteți transmite și alte divizii de fotbal colegial. Acest supliment Kodi este disponibil în Repozitorul pentru Universul Planetelor.

13. Destinul

Destiny este un add-on Kodi care oferă fluxuri pentru aproape tot ceea ce un utilizator dorește să urmărească pe Kodi. Utilizatorii pot viziona filme, emisiuni TV, conținut pentru copii, sporturi live și multe altele prin acest add-on. Un alt lucru minunat despre suplimentul Destiny Kodi este că acesta a actualizat acestream, permițând utilizatorilor să se bucure de divertisment cu un link de streaming de înaltă calitate.

Adăugare Destin-Addon-Kodi

Una dintre cele mai mari caracteristici noi pe care le veți găsi în suplimentul Destiny Kodi este streamingul Torrent, care funcționează fără a fi nevoie de vreun proxy sau VPN. Acest supliment este disponibil în Depozitul Eggman și îl puteți descărca și instala de acolo.

Concluzie

Noile suplimente Kodi continuă să se elibereze zi de zi, în timp ce comunitatea Kodi se dezvoltă cu un ritm minunat. Utilizatorilor le place să încerce ceva mai bun și nou care le-ar putea îmbunătăți experiența sau care le-ar putea oferi un divertisment mai bun. Cu toate acestea, un lucru de înțeles aici este faptul că noile suplimente Kodi apar, dar pe de altă parte, multe suplimente Kodi mor din când în când. Aceste suplimente nou lansate Kodi ocupă locul suplimentelor Kodi căzute, iar ciclul continuă.

Complementele Kodi menționate în acest ghid sunt completări neoficiale Kodi. Aceste noi suplimente Kodi sunt gratuite pentru instalare și difuzare și o astfel de natură a fluxului este considerată ilegală în multe regiuni. Prin urmare, vă recomand să alegeți un VPN fiabil pentru Kodi, care vă poate ajuta să ocoliți restricțiile geografice și să vă ajute să mențineți anonimatul.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me