15 NYAA Alternative Remplacement – Anime Shutdown Website și Kodi Anime Addons

A fost șocant de o veste pentru iubitorii torrenturilor anime când site-ul lor preferat de torrenturi anime anime NYAA a răspuns cu un mesaj de eroare. Această eroare s-a soldat cu dezactivarea domeniului NYAA. Cu toate acestea, nu este nimic nou pentru site-urile web precum Yify torrents sau Nyaa la închidere (cu toate că YTS este activ). Persoanele care iubesc filmele care transmit streaming primesc site-uri precum Nyaa, torrenturi Extra sau limetorrenturi deblocate și le accesează chiar și cu site-uri proxy sau mirror..


Utilizarea unor astfel de site-uri web sau suplimente poate fi riscantă, deoarece identitatea dvs. este vulnerabilă la hackeri și autorități. Prin urmare, aveți un addon VPN Kodi instalat pe dispozitivul dvs. Acesta vă va proteja adevărata identitate și vă va permite să vă bucurați de streaming fără nici o teamă.

Cel mai îndrăgit și foarte popular site de torrent anime a pierdut controlul asupra tuturor numelor sale de domeniu care includ nyaa.se, nyaa.eu și nyaa.org. Motivul pentru închiderea site-ului este încă necunoscut. Dar, în ciuda faptului că ne întrebăm „cum” și „de ce” site-ul a avut un succes, permiteți să discutăm unele dintre cele mai bune Alternative NYAA.

Cele mai bune alternative NYAA

 1. Horrible Subs – Anime Fansub
 2. Anime Sharing – Anime
 3. Anime Bytes – Anime Fansub
 4. Pirat Bay – General
 5. Extra Torrent – General
 6. AniDEX – General
 7. Sukebei NYAA – Clonă
 8. SallySubs – Jos
 9. AniSearch – expirat
 10. BakaBT – expirat

Client NYAA

Nyaa Client a fost clientul Torrent care a oferit atenție publicului din Asia de Est. Acesta a furnizat un număr mare de torrente Anime și în cele din urmă a devenit popular. Dar, din cauza problemelor și preocupărilor legale, dezvoltatorii săi au fost nevoiți să-l închidă și astfel s-a făcut praf.

alternative nyaa

Cu toate acestea, la scurt timp după închidere, unul din domeniul său a intrat din nou în câteva săptămâni și a început să posteze că au decis să lucreze în subteran și i-au determinat pe vizitatorii site-ului să își descarce Clientul Binar. Consultați imaginea de mai jos:

client nyaa

În mod evident, aceasta a fost o înșelătorie, deoarece dezvoltatorii au confirmat că au închis-o, în timp ce escrocherul încerca o încercare de a genera bani prin clicuri de afiliere. Astfel de încercări de escrocherie au devenit o normă pe internet.

Iată un fir Reddit al unui utilizator care raportează această componentă:

Comentariu din discuție Comentariul lui Hpezlin din discuție "Pot doar să folosesc NYAA MIRROR?".

Astfel de site-uri false oferă doar link-uri de afiliere sau fișiere .exe, care sunt, evident, ceva de care ai vrea să stai departe. În plus, acestea nu sunt în siguranță din cauza spyware-urilor și a altor amenințări la adresa securității.

10 alternative pentru site-ul Animei NYAA

Dacă doriți să încercați alte alternative la site-ul NYAA, atunci poate trebuie să luați în considerare vizualizarea următoarelor site-uri:

1) Oribile Subs

horriblesubs.info

Poate cea mai potrivită alternativă la site-ul NYAA cu care ar putea veni industria torentelor este Horrible Subs. A fost un concurent înverșunat de 1 milion de vizitatori zilnici din NYAA și un clasament Alexa de 2.797. Este un site ușor de utilizat de unde puteți descărca cel mai recent conținut anime.

2) Anime Sharing

animesharing

După cum sugerează și numele, Anime Sharing este un site web de partajare media care are un aspect similar cu PirateBay. Are multe conținuturi anime pentru vizualizare. Site-ul web are, de asemenea, posibilitatea de a descărca și încărca seriale anime instantaneu. Are un rating Alexa de 3.445.

3) Byte Anime

animebytes

O altă alternativă la site-ul NYAA este Anime Bytes cu prezența unei cantități mari de conținut anime, dar nu se potrivește cu NYAA. Acest site web ar necesita înregistrare înainte de a putea vizualiza conținutul. Dezavantajul acestui site web poate include prevenirea noilor utilizatori atunci când înregistrarea este completă.

4) Golful Piratelor

golful piratilor

Având în vedere cele mai mari hub-uri de torrent, există un singur nume care apare instantaneu în capul dvs., adică PirateBay. Deși site-ul web s-a confruntat cu diverse opriri, totuși reușește să apară ca un site web popular pentru torent. De asemenea, conține o cantitate uriașă de conținut anime care este disponibil pentru descărcare.

5) Torrent suplimentar

extratorrent

În sfârșit, ExtraTorrent este alături de PirateBay care oferă o mare varietate de serii, filme și emisiuni animate disponibile pentru descărcare. Motorul de căutare este bine conceput pentru o navigare mai ușoară.

6) AniSearch

anisearch

AniSearch este un alternativ al celebrului Nyaa Torrent care a fost închis în 2017, care se concentrează pe agregarea torentului Anime. Îl puteți accesa cu ușurință dând clic aici: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT este, de asemenea, o alternativă foarte bună Nyaa.se și este foarte recomandată de fanii Anime. Este un tracker privat pentru torrent care oferă conținut animat de înaltă calitate. Puteți vizita site-ul BakaBT de aici: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex este un tracker și indexator pentru torentele Anime care se concentrează pe Anime în limba engleză, în principal cu alte limbi. Poate fi accesat prin: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs preia torentele Anime de calitate din alte grupuri, aduce unele modificări și îl eliberează. Când Nyaa a fost închis, a început să apuce de pe diferite site-uri și este o alternativă foarte bună pentru Nyaa.se. Accesați Sallysubs dând clic aici: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Înlocuirea Sukebei nyaa constituită pentru secțiunea pentru adulți din Nyaa.se. Mulți dintre utilizatori au preferat Nyaa din cauza conținutului său pentru adulți, iar Sukebei Nyaa Înlocuirea a acoperit acest vid. Puteți accesa acest torrent dând clic pe linkul: Sukebei Nyaa

5 Cel mai bun clona / înlocuire NYAA

 1. forumul AP
 2. Tokyo Toshokan
 3. Torrent AcgnX
 4. Anime Tosho
 5. Proiect Shana   

Dacă ar fi să găsiți un site web de clonare / înlocuire exact NYAA, atunci ați ajuns la locul potrivit. O listă furnizată mai jos afișează 5 site-uri de clonă / înlocuire NYAA:

1) Anirena

Site-ul AniRena Torrent este o clonă a unui faimos site de torrenturi anime NYAA. Are file media similare aliniate în mod orizontal într-o pagină de pornire care permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință site-ul.

În prezent, site-ul are 14.360 de torenți disponibili, deoarece este în prag de creștere, în timp ce un număr de 6.354 de încărcători pe site-ul său. AniRena informează de asemenea utilizatorii despre starea lor actuală cu privire la datele care au fost transferate utilizatorilor. A fi transparent și a rămâne fidel utilizatorilor săi este cheia pentru AniRena să avanseze cu acordul utilizatorului.

înlocuire anirena nyaa

2) Tokyo Toshokan

Tokyo Toshokan este un site web complet pentru torrenturi de anime, care este, de asemenea, o clonă / înlocuire din NYAA. De la filme la drame, muzică la videoclipuri muzicale, acest site are totul. De asemenea, oferă un conținut media non-englezesc pentru utilizatorii prezenți în întreaga lume.

Puteți personaliza biblioteca media după ce vă înregistrați pe site-ul web. Iubitorii de anime pot căuta un conținut media pe baza dimensiunii fișierului care le permite să descarce conținut specific. Compania susține că au adăugat 2 noi servere DB, ceea ce a crescut timpul de încărcare a site-ului.

clonă de înlocuire tokyo toshokan nyaa

3) Torrent AcgnX

Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) este un site web de clonă / înlocuire NYAA cu funcții avansate. Este mai avansat decât oricare dintre site-urile anime prezentate în listă.

De când site-ul NYAA a scăzut, o mulțime de trafic pe internet s-a schimbat către acest site. Acesta este motivul pentru care este nevoie de încărcători să-și extindă creșterea.

De asemenea, anunță dacă au fost încorporate site-uri web sau noutăți despre fanii anime. AcgnX înflorește cu noul conținut media și acesta este motivul pentru care a păstrat site-ul ca o opțiune atractivă după NYAA.

acgnx nyaa oglindă de înlocuire

4) Anime Tosho

Anime Tosho urmărește designul și navigarea similare, împreună cu conținutul media pe site-ul NYAA. Anime Tosho este complet gratuit și oferă un serviciu automat unde găzduiește servicii DDL și Usenet.

Când încărcați conținut media pe acest site web, în ​​mod normal, durează câteva minute și este încărcat cât mai rapid. Anime Tosho susține că aproximativ 300 MB de fișiere ar consuma câteva minute și se reflectă în cel puțin o gazdă. Este, fără îndoială, un concurent puternic în lista de site-uri de torrente anime.

anime tosho nyaa clon de înlocuire

5) Proiect Shana

Proiectul Shana este relativ un nou site de torrenturi anime cu o caracteristică uimitoare care automatizează descărcările de anime.

Shana Project este un site web nou, dar are o caracteristică uimitoare care vă permite să vă automatizați descărcările de anime. Cu această caracteristică, puteți seta clientul bittorent să-și descarce automat conținutul media preferat.

Proiectul Shana este o clonă / înlocuire din NYAA, dar, deoarece este un site nou, îi este lipsit să ofere o varietate de conținut media.

Chiar dacă site-ul nu oferă o filă de meniu pentru diverse genuri, dar iubitorii de anime pot căuta manual.

Proiectul shana este ultimul înlocuitor nyaa

5 cele mai bune complimente Anime Kodi

Mulți iubitori de anime pot susține că NYAA a fost cel mai popular site de torrenturi anime. Cu toate acestea, nu ar fi de acord mai puțin cu privire la faptul că există diferite alte platforme competitive în care ar putea fi descărcat anime torrent.

Kodi este cea mai bună soluție pentru orice presupune de la streamingul de conținut media și sport până la descărcarea torrentului. Este un program open source care rulează pe o varietate de dispozitive care redă conținut video și audio, variind de la torrenturi, flux live sau fișiere statice.

Kodi este următoarea ta alegere pentru conținutul torrent anime. Kodi este o sursă deschisă și există o varietate de suplimente anime Kodi care pot fi descărcate pe Kodi. Sursa largă de caracteristici o face un software ideal pentru toți fanii din întreaga lume. Iubitorii de anime pot transmite sau descărca orice torrent pe care îl admiră.

Vă oferim cele mai bune 5 suplimente anime Kodi care sunt cel mai probabil înlocuite site-ul torrent anime NYAA:

KissAnime

Cu KissAnime, puteți găsi peste 130 de pagini de emisiuni TV, filme și torrenturi de cea mai bună calitate. Este cel mai preferat supliment de anime pentru Kodi, deoarece oferă peste 6.000 de emisiuni TV și filme TV.

Animego

Animego este un alt supliment de anime pentru Kodi care oferă categorii largi și opțiuni anime bine dezvoltate pentru fanii anime-ului. Streamingul ar putea dura puțin până la timp, dar cu sistemul său de meniu complet, poate afișa o mulțime de conținut de divertisment.

Animehere

Animehere este o opțiune perfectă pentru oricine caută filme anime și emisiuni TV de înaltă calitate. Acest add-on anime zgârie un număr imens de conținut anime care are o calitate scăzută. Prezența unei structuri de meniu bine dezvoltate ar face mai ușor pentru fanii anime să deruleze cele mai recente actualizări cu subtitrare.

Anime-IPTV

Anime-IPTV este o colaborare a mai multor servicii similare care se combină pentru a forma un supliment suplimentar anime Kodi. Acesta oferă sute de conținut audio și video anime. Este ușor de navigat și poate cel mai plin de resurse pentru anime-uri.

Funimation

Dacă este prima dată când întâlnești un add-on anime Kodi, atunci Funimation este cea mai bună alegere pe care o vei face vreodată. Aspectul suplimentului anime vă va facilita să găsiți orice chestii anime care înconjoară internetul. În plus, nu veți avea probleme cu privire la legalitatea accesării conținutului. Consultați alte cele mai bune suplimente kodi.

Gânduri finale

În timp ce site-ul anime anime NYAA poate fi dispărut, utilizatorii au posibilitatea de a explora diverse alte surse potențiale care ar putea înlocui NYAA. Complementele de anime Kodi pot părea o opțiune potrivită pentru fanii anime-ului în care ar putea transmite și descărca diverse conținuturi de anime. Complementele anime Kodi sunt mai ușor de instalat și prezintă mici complicații.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map