Când vine vorba de transmisia video, Kodi pune în rușine toate celelalte platforme! Indiferent dacă doriți să vizionați meciuri în direct de UFC, NFL sau orice altceva, fie că este vorba de emisiuni TV sau jocuri, suplimentele sportive Kodi te-au acoperit!

A fi fan sportiv, a descoperi Kodi a fost ca și cum ai găsi o bijuterie prețioasă, deoarece, din păcate, multe evenimente sportive sunt limitate la anumite locații geografice..

Ce este mai bine este că pe Kodi veți alege să selectați calitatea fluxului dvs. Acest lucru poate fi de mare ajutor mai ales dacă viteza dvs. de internet este instabilă.

De asemenea, vă ajută să vizionați meciuri exclusive pe canale premium, așa că dacă doriți să vizionați cricket, fotbal, Formula 1, golf sau orice alte sporturi, Kodi este locul unde să mergeți.

Deci cum Kodi reușește să vă aducă un astfel de conținut?

A folosit diferite suplimente pentru Kodi, care includ gratuit și plătit.

Avertisment: un ISP vă poate vedea fluxurile Kodi

Totuși, aici este prinderea!

ISP-ul dvs. știe ce faceți online. Prin urmare, atunci când utilizați suplimente Kodi de la terți, asigurați-vă că cunoașteți legile locale despre piraterie și drepturile de autor.

Radiodifuzorii oficiali plătesc milioane de dolari pentru aceste drepturi. Descărcarea unui astfel de conținut ilegal vă poate pune în dificultate, dar … iată locul în care utilizarea VPN este util!

Poți să stai pe roci într-un deșert african și să par să fii în New York digital.

obține kodi vpn cta

Cele mai bune adaosuri sportive oficiale Kodi

1. Fox Sports Go

fox-sport-Kodi-add-on

FOX SPORTS GO este cea mai bună alegere pentru fanii sportivi care doresc să facă stream MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA și Supercross. Este unul dintre cele mai importante canale de acoperire sportivă din Statele Unite ale Americii.

Cu un buffer minim și streaming HD, este una dintre opțiunile de top pentru a urmări aproape orice acoperire sportivă.

2. Sportsnet Acum

sport-net-Kodi-add-on

Platforma canadiană oferă o varietate de acoperire sportivă. Un abonament lunar costă doar 25 USD pe lună, ceea ce vă permite să vizualizați o încărcătură imensă de conținut sportiv excelent. Complementul este disponibil prin intermediul depozitului oficial Kodi Add-on.

Este o altă alegere excelentă în care vă aflați MLB, NHL, NBA, și NFL chibrituri.

3. ORF TVthek

orftv-sport-add-on-Kodi

Dacă locuiți în afara Austriei, va trebui să vă conectați la un VPN, deoarece ORF TV este geo-restricționat. Partea bună este însă că există un număr mare de posturi TV gratuite din Austria.

ORF TVthek se numără printre numeroasele opțiuni de streaming online care oferă TV în direct și un număr satisfăcător de opțiuni la cerere. Puteți accesa cu ușurință toate acestea prin intermediul suplimentului Kodi, inclusiv un număr mare de programări sportive disponibile prin canal.

4. Xumo

xumo-sport-add-on-Kodi

Disponibil prin intermediul depozitului oficial suplimentar Kodi, XUMO.TV este un supliment gratuit Kodi. Xumo are canale legate de sport, ușor disponibile pentru utilizatorii Kodi. Cu o calitate superioară a fluxului egal, este o alegere excelentă pentru fotbal, lacrosse, surfing, pescuit, MMA, fotbal, și încă mai mult.

5. TV Pluto

Kodi-plutotv-sport-add-on

La fel ca Xumo, Pluto TV oferă și o lungă listă de canale TV gratuite. Fiind un serviciu gratuit, nu veți putea găsi cel mai recent sau mai popular conținut, însă oferă o gamă largă de opțiuni știri, divertisment, și sport canale.

Va trebui să vă faceți un cont și să vă înscrieți gratuit, spre deosebire de alte suplimente Kodi.

6. CBC

CBC-sport add-on-Kodi

CBC este un serviciu TV complet gratuit din Canada și are un conținut excelent la cerere și live, cum ar fi Jocurile Olimpice și Hockey Night. Dacă nu locuiți în Canada, nu vă faceți griji, puteți debloca difuzarea CBC cu ușurință folosind un VPN și conectarea acesteia la un server canadian.

Complementul funcționează ca un farmec și nu a reușit niciodată să funcționeze în timpul procesului nostru de testare.

7. iTV

iTV-sport-addon-Kodi

iTV este un serviciu de streaming în Marea Britanie care este aproape gratuit, dar, din păcate, este restricționat doar în Marea Britanie. O încărcătură bună de canale sunt disponibile pe platformă. Cu toate acestea, conform legilor din Marea Britanie, trebuie să aveți o licență TV, dar aceasta nu o verifică în niciun fel.

Canalul transmite o gamă largă de emisiuni sportive, inclusiv unele meciuri de fotbal. Dacă sunteți în afara Regatului Unit, veți avea nevoie de un VPN.

8. Tablo

Tablo-spports-add-on-Kodi

Această opțiune de pe lista noastră este puțin diferită față de celelalte. Adăugarea acționează ca un front end pentru semnalele TV în aer.

Televiziunea în aer liber este o opțiune extrem de populară, luând în considerare faptul că astăzi piața pentru OTA TV crește. Adesea obțin și transmit conținut sportiv în direct.

Tablo este, de asemenea, un DVR care vă permite să vă salvați fluxurile live și să le accesați ulterior pe dispozitivul Tablo.

9. SVT Play

SVT-play-Kodi-sport-add-on

Dacă puteți da drumul barierelor lingvistice sau înțelegeți limba suedeză, SVT Play este o opțiune foarte posibilă pentru a viziona sport. SVT Play este opțiunea de difuzare în direct și la cerere a rețelei TV Suedia. Este complet gratuit și puteți găsi o serie mare de difuzare sportivă prin SVT Play pe tot parcursul anului.

Ca și unele dintre suplimentele menționate mai sus, veți avea nevoie de o VPN, deoarece fluxurile furnizate de acest add-on sunt limitate numai pentru Suedia.

10. SR Mediathek

srmediathek-sport-add-on-Kodi

SR Mediathek este o rețea de televiziune germană dintre numeroasele opțiuni disponibile în țară. Ceea ce o diferențiază este faptul că este un excelent supliment funcțional Kodi și oferă conținut sport live și la cerere disponibil pe SR Mediathek.

Este, de asemenea, geo-restricționat, așa că veți avea nevoie de un VPN și pentru acesta!

11. NHL TV

LNH-tv-Kodi-addon

Serviciul de streaming NHL TV este probabil una dintre cele mai bune opțiuni pentru a urmări hocheiul pe gheață.

După înregistrare, îl puteți transmite prin Kodi, deoarece va optimiza procesul pentru dvs., oferind o opțiune simplă de navigare pentru conținut. De asemenea, oferă un anumit conținut gratuit, cum ar fi momentele cheie și cele mai importante momente ale diferitelor meciuri.

Din nou, acest supliment este de asemenea blocat și veți avea nevoie de un VPN, de asemenea, luați notă că necesită informații de plată din SUA.

12. ESPN 3

espn3-sport-add-on-Kodi

ESPN oferă un nume mare în industria divertismentului sportiv:

  1. Fotbal internațional
  2. European Football Soccer
  3. MLB Baseball
  4. Baschet NBA
  5. crichet
  6. Golf
  7. Sporturi de colegiu

Cu suplimentul neoficial ESPN pentru centrul media Kodi, puteți accesa conținut premium direct de la ESPN pe Kodi. ESPN este disponibil și pe diverse platforme, inclusiv Android TV, Apple TV, etc.

13. Sparkle

Sparkle-sport-add-on-Kodi

Unul dintre suplimentele mele preferate, în ceea ce privește suplimentele neoficiale. Sparkle Kodi adaugă instrumentele Reddit pentru linkurile de la acestreams. Acestreams oferă sporturi live din diferite regiuni, iar reddit este cel mai bun loc pentru a găsi legături active.

Dar în loc să căutați manual linkuri pentru acestreams, addon Sparkle face treaba pentru dvs. Trebuie doar să selectați linkul la evenimentul dvs. sport preferat și să urmăriți acțiunile în direct.

14. Sportie

sportie-add-on-Kodi

Cel mai cunoscut pentru fotbal și rugby, Sportie include și conținut din NFL și din alte surse, ceea ce face o alegere excelentă cu diverse alte evenimente sportive..

Puteți găsi acest supliment din lazykodi în depozitul ANDROIDABA. Premier League poate fi disponibilă și aici, în funcție de țara în care vă aflați. Ei bine, indiferent de situație, un VPN este cardul nostru de aur pentru a ridica geo-restricțiile.

15. Supliment TV Zattoo Live TV

Zattoo-tv-sport-add-on

Complexul Zattoo Live TV este încă un supliment neoficial, care este o alegere excelentă pentru iubitorii de sport, deoarece oferă peste 190 de canale în total. Puteți găsi cu ușurință fluxuri de sporturi diferite precum fotbal, golf sau luptă.

16. NBA League Pass Kodi Addon

nba-leaugue-sport-add-on

Dedicat în totalitate NBA, suplimentul acoperă toate evenimentele NBA. Oferă fluxuri live, arhive și TV NBA. Cu toate acestea, acesta este un addon oficial și veți avea nevoie de un abonament pentru acesta.

În cazul în care vă confruntați cu geo-restricții, asigurați-vă că porniți un serviciu VPN și conectați-vă la un server american. În acest fel puteți accesa orice conținut pe NBA League Pass Kodi addon fără probleme.

Concluzie

Dacă sunteți fan sportiv, la fel ca mine, care stochează mai multe porumb pop decât mâncare în coșul său, decât acestea sunt cele mai bune suplimente pe care le puteți găsi pentru Kodi online.

Dacă nu ar fi fost pentru KOD, nu știu serios ce aș face cu viața mea. Ei bine, mulțumită rețelelor de dragoste răspândite pentru a găsi soluții mai bune și mai bune, Kodi este o binecuvântare.

Sunt în măsură să vizionez orice eveniment sportiv live online, indiferent unde mă aflu. Și dacă geo-restricțiile sunt o problemă, recurg la un serviciu VPN.

Trimiteți-ne un comentariu dacă ați încercat vreunul dintre aceste suplimente și spuneți-ne părerea dvs. valoroasă.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me