Depozitele Kodi sunt colecția de canale care îi fascinează pe utilizatorii săi cu ore de divertisment și streaming online. Unele dintre cele mai bune depozite Kodi pot conține o bază de date mare, în timp ce altele pot fi compuse din unul sau două canale.

Există anumite depozite care sunt restricționate într-un anumit lucru care ar putea solicita să utilizați un VPN plătit pe Kodi sau chiar cel mai bun VPN gratuit pentru Kodi. Citiți mai departe pentru a vedea lista noastră cu cele mai bune depozite Kodi!

Cele mai bune depozite Kodi sunt cele care nu numai că conține o bază de date mare de canale, dar și cele care au o popularitate uriașă în rândul utilizatorilor Kodi.

10 Ultimele depozite Kodi – actualizate aprilie 2020

1. Depozitul Kodi IsraelDepozitul de top kodi Israel

Kodi Israel este ca o bibliotecă măreță, unde puteți găsi toate cele mai populare și mai bune suplimente Kodi pentru streaming de filme, emisiuni TV, desene animate, anime, sporturi în direct, știri, IPTV, muzică, conținut pentru adulți și multe altele. Unele dintre cele mai bune suplimente Kodi disponibile în depozitul Kodi Israel sunt Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, World Sports, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat etc.

Kodi Israel a scăzut recent, dar a adus în curând cu o nouă adresă URL și acum funcționează excelent. Are toate suplimentele la zi și au fost adăugate câteva biblioteci superbe în biblioteca sa.

2. Depozitul Maverick pentru Kodidepozit maverick kodi

Depozitul Maverick găzduiește în principal propriul său supliment Maverick Kodi care permite utilizatorilor să transmită filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, mai are și alte nume populare precum Joker Sports, The Magic dragon Kodi add-on etc. Maverick repo a fost testat și recomandat de mulți utilizatori din întreaga lume.

3. Repozitorul All Eyez On Me Kodiall eyez on me repository kodi

Toate depozitele Eyez on Me au devenit populare datorită suplimentului său All Eyez on me Kodi, care permite transmiterea în direct a TV-urilor, emisiilor TV, filme, documentare, conținut pentru copii, muzică, sport și multe altele. În afară de aceasta, acest depozit are, de asemenea, unele dintre cele mai bune suplimente Kodi precum Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior etc..

4. Kodi BaeDepozitul Kodi bae 2018

Depozitul KodiBae a câștigat un loc dulce în industria Kodi la scurt timp după lansare, din cauza suplimentelor Kodi mainstream pe care le găzduiește. Are o cantitate limitată de suplimente Kodi în biblioteca sa, dar toate sunt niște suplimente extraordinare Kodi pe care mulți utilizatori le place să le utilizeze precum IPTV Ultimate, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV etc..

Depozitul Kodi Bae continuă să își actualizeze complementele din când în când, ceea ce îl face să fie un depozit de încredere.

5. Depozitul Kodi Supremacycea mai buna suprematie kodi repo

Depozitul Supremacy Kodi a început să găzduiască propriul său add-on, dar a devenit treptat căminul unor super-add-on-uri Kodi. Depozitul Kodi Supremacy are unele dintre cele mai bune suplimente Kodi precum Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox etc., care permit utilizatorilor să vizioneze filme, Sports, IPTV și multe altele.

6. Pur și simplu Caz Repo Pur și simplu-Kodi--Caz depozit

În câteva luni de la lansare, Simply Caz Repo a luat lumea Kodi cu o furtună. Motivul pentru care Simply Caz Repo a devenit cel mai bun depozit Kodi se datorează colecției sale de canale mari care sunt utilizate pe scară largă de către utilizatorii Kodi. De exemplu, puteți găsi Exodus, Castaway, SportsDevil și alte cele mai bune suplimente în depozitul său.

7. Depozitul DK-XBMCDK_XBMC

DK-XBMC Repository este un nou nou depozit care are o varietate de adaosuri absedate de limbaj. Puteți accesa suplimente oferind conținut în diferite limbi, cum ar fi engleza, tailandeză, indiană, cantoneză etc. Aceste complementuri sunt oarecum rare, dar sunt cu siguranță distractive. Aceste suplimente includ animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, video etc..

8. Repozitorul zborat Depozit de coduri Zboboided

Depozitul Zomboided a fost de asemenea adăugat recent la noul depozit Kodi care are un singur canal, dar util, care merită instalat acest depozit. Managerul OpenVPN Kodi se află în acest depozit Kodi, unde oferă o platformă pentru utilizatorii Kodi să instaleze un serviciu VPN pe software-ul său Kodi, unde ar putea utiliza suplimente ilegale cu ușurință.

9. TV PerflixDepozitul Kodi TV Perflix

Perflix TV este, de asemenea, noul depozit Kodi care conține doar canale video. Acest depozit nu ar avea nimic de arătat în direct, dar îi distrează pe utilizatori cu câteva clipuri cele mai bune din întreaga lume de pe arena de box, activități paranormale, circuite de comedie și YouTube..

10. Depozitul cu bule bule de flux addon pe kodi

Bubbles Repository este noul depozit Kodi din oraș care are potențialul de a înlocui Exodus. Streamă emisiuni TV și filme alături oferă câteva liste de canale de programe pentru software și cutii Kodi.

6 depozite vechi și cele mai bune Kodi

1. Super RepoCele mai bune depozite Kodi

Nu există un depozit Kodi care să poată învinge imbatabilul Super Repo. Este cel mai mare depozit Kodi din lume cu peste 3.000 de canale. De la sporturi live la filme, jocuri până la vizionarea de desene animate, Super Repo are totul. Peste 6 luni ar fi nevoie de fanaticii Kodi să parcurgă toate canalele sale și să rămână tot perplex.

2. Noobs and NerdsDepozitul kodi Noobs and Nerds

Noobs and Nerds este cel mai bun depozit Kodi după Super Repo, care cu siguranță îți va pune un zâmbet pe față cu o mulțime de canale. Este un depozit stabil, deși a suferit recent o modificare a adresei URL din motive necunoscute, dar acest lucru nu schimbă faptul că este un pachet complet de divertisment pentru familia ta. Depozitul conține, de asemenea, câteva canale pentru copii, unde s-ar putea bucura de spectacolele lor preferate.

3. Depozitul oficial KodiRepositoriu suplimentar Kodi

Kodi are propriul său depozit oficial, care poate fi găsit în Kodi și poate fi ușor preluat. Deoarece este un depozit oficial, este posibil să nu găsiți niciun canal care să transmită filme sau emisiuni TV. Cu toate acestea, arată o bază de date mare de canale online, unde puteți viziona știri, sporturi live, jocuri, asculta muzică și multe lucruri minunate pentru a petrece timp de calitate.

4. Depozitul Bass FoxRepositorul Bass Fox Kodi

Bass Fox Repository vă va oferi acces la canale unde puteți transmite filme și emisiuni TV cu ușurință. De asemenea, oferă utilizatorilor săi streaming de sporturi pe care multe canale populare nu vor furniza. Este fără îndoială unul dintre cele mai bune depozite Kodi pentru divertisment în familie.

5. Depozitul Genie TVDepozitul Kodi TV Genie Talk

Genie TV a fost în jur de câțiva ani în urmă, dar a fost adesea neauzit chiar de unii fani serioși Kodi. Acest depozit Kodi merită spus din cauza canalelor sale care oferă emisiuni TV, filme, documentare și multe altele.

6. Depozitul K3l3vraDepozitul K3l3vra kodi

Acest depozit ar putea avea cea mai mică bază de date din cea mai bună listă de depozite Kodi, dar este și cel mai eficient. Conține unele dintre cele mai clasice canale care merită să arunce luminile. Transmite filme, emisiuni TV și Sport.

Descărcări Kodi Repositories Zip

Link-urile pentru descărcările fișierelor zip din depozitele Kodi au fost oferite mai jos:

 • Link de descărcare Super Repo: http://srp.nu
 • Noobs and Nerds Link de descărcare: Descărcați fișierul Zip
 • Xunity Talk Repository Link de descărcare: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Link de descărcare Dandy Media: http://bit.ly/2xA4JOu
 • Fox Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Link pentru descărcare TV Genie: http://genietv.co.uk/repo/
 • Link-ul de descărcare a depozitului K3l3vra: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Link-ul de descărcare al depozitului de sfaturi Kodi: http://repo.koditips.com/
 • Link bun de descărcare a depozitului Fellas: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Descărcați fișierul Zip
 • Pur și simplu Caz Repository Link de descărcare: Descărcați fișierul Zip
 • Zomboided: http://bit.ly/2czmHFu
 • Merlin Link de descărcare: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Link pentru descărcare TV Perflix: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Link de descărcare a bulelor: https://bubbles4kodi.com/

Pentru a înfășura lucrurile

Este mai ușor să găsești cele mai bune depozite Kodi din acest articol în care am ecranizat toate depozitele majore Kodi și am ales manual cele mai bune. Din cauza defalcării recente asupra Kodi, nu există nicio garanție că aceste depozite vor funcționa în viitor. Unele dintre cele mai bune depozite Kodi au dispărut în mod misterios în ultimele săptămâni și nu se poate nega faptele că ar putea fi mai multe de urmărit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me