22 cele mai bune construcții Kodi pentru aprilie 2020 – [cu procedura de instalare]

BEST-Kodi-CONSTRUIESTE


După ce ați instalat Kodi, nu puteți înceta să explorați din ce în ce mai mult cu acesta. Personalizarea acestuia cu una dintre cele mai bune construcții Kodi îmbunătățește experiența utilizatorului și o duce la un nivel nou.

Motivul fiind suplimentele de kodi care sunt instalate în cadrul compilării. O construcție Kodi nu este oficială și este realizată de dezvoltatori terți.

Permite utilizatorilor să se bucure de o nouă interfață și să acceseze suplimentele preferate fără a le instala unul câte unul. O construcție bună ar avea și suplimente sportive care vă vor permite să transmiteți o mulțime de acțiuni sportive.

Cu toate acestea, este foarte recomandat să utilizați un VPN acceptat de Kodi pentru a vă menține confidențialitatea și pentru a vă menține departe de ochii care spionează.

Oferte speciale KodiVPN.co 2020 speciale
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD Per lună

Înțelegeți acest acord

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord (3 luni gratuit)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord

Procedura de instalare a unei construcții este aproape similară cu cea a unui add-on. Există numeroase versiuni disponibile online, dintre care puteți alege cele mai bune construcții Kodi în funcție de nevoile dvs. Fiecare utilizator are propria sa cerință și, pentru asta, poate căuta, descărca și instala cu ușurință o construcție Kodi adecvată.

Acestea fiind spuse, preocuparea majoră este dimensiunea mare a construirii și cantitatea de memorie pe care o captează atunci când este instalată. În cele din urmă, crește fișierul Temp / Cache și începe să creeze decalaj în fluxurile și utilizarea sistemului.

Aceste probleme îi irită pe utilizatori, dar cine este de vină. Prin urmare, pentru a vă ajuta, iată un ghid complet despre cele mai bune construcții Kodi.

Fără limite este magia cea mai bună construcție de Kodi pentru aprilie 2020, conform rezultatelor sondajului KodiVPN

Nu există limite-magie-build-este-the-best-Kodi-build

Construcția No Limits Magic a fost o construcție foarte recomandată în comunitatea Kodi datorită interfeței sale atractive, dar simple. Toate suplimentele pe care le oferă construirea No Limits Magic funcționează și acest lucru este cel care menține această construcție înaintea celorlalte.

Un alt lucru grozav despre construirea No Limits Magic este că această compilare nu necesită detalii de autentificare, cum ar fi Pin sau Username, pentru a instala compilarea sau a accesa suplimentele.

Fără limite de recenzie video

Nu există limite Magic Build VIDEO Revizuire

Cele mai bune clădiri Kodi pentru aprilie 2020

Fiecare construcție este unică în ceea ce privește interfața, performanța și suplimentele pe care le are în biblioteca sa. Concurența a fost dificilă în rândul construcțiilor, deoarece utilizatorii Kodi au crescut în fiecare zi. Așadar, din toate versiunile disponibile, aici sunt cele mai bune versiuni Kodi pe care nu le recomandăm să le utilizați:

 1. BK Link-uri Build
 2. Xanax Kodi Build
 3. Nu există limite Magic Build
 4. Blue Magic Kodi Build
 5. Praf de diamant
 6. Khaos Kodi Build
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Grind Kodi Build
 10. Fire TV Guru
 11. Nephilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Bestia
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Cele mai bune construcții Kodi pentru versiunea 18 sau anterioară a lui Kodi Leia

1. Crearea de legături BK

Acest Kodi Build vine cu o răsucire. Nu numai că are suplimente preinstalate, dar permite și vizualizarea de filme, emisiunile TV chiar și fără un addon.

Această versiune este adusă de noi de dezvoltatorul Mason B instalat de la Expertul digital Stream. Crearea de legături BK vine cu o interfață ușor de utilizat cu unele dintre cele mai populare suplimente precum Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA și multe altele.

Cum se instalează BK Links Kodi Build

 1. Deschis Kodi.
 2. Faceți clic pe butonulSetări icoană > Acum din acest meniu, faceți clic pe Manager de fișiere.
 3. Acum faceți dublu clic pe Adăugați sursa.
 4. Se va deschide o nouă casetă de dialog, faceți clic pe locul unde se spune și introduceți această adresă URL http://streamdigital.org/wiz/ > Clic O.K
 5. Denumiți această sursă media ca Streamdigi și faceți clic pe O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.
 6. Acum reveniți la Ecran de pornire Kodi și faceți clic pe butonul Add-on-uri fila din meniul din stânga.
 7. Faceți clic pe butonul Pictograma casetei din colțul din stânga sus > Selectați Instalați din fișierul zip opțiune.
 8. SelectațiStreamdigi > Click pe program.sdwiz.zip > Așteptați notificarea.
 9. Puteți accesa această construcție acum din Componente de program secțiunea din Meniul suplimentelor > Click peAsistent digital în flux.
 10. Din opțiunile disponibile, găsiți și deschideți Linkuri BK
 11. Clic Instalare.
 12. După instalare, reporniți Kodi iar construirea se va încărca automat.

2. Xanax

Xanax-Kodi-build

Xanax Kodi Build este o formă evoluată a popularului build Durex Kodi, care a fost închis recent. Are suplimente bine clasificate în diferite secțiuni precum filme, emisiuni TV, sporturi în direct, etc.

Un lucru pe care îl puteți deriva din numele său este că această construcție vă face cu adevărat plăcere cu suplimente actualizate. Are o mare varietate de suplimente actualizate Kodi în biblioteca sa, la fel ca Durex Kodi Build ;. Are un ghid TV integrat prin cablu, precum și suplimente excelente pentru sport.

Cum se instalează Xanax Kodi Build

 1. Deschis Kodi > Mergi la Setări meniul >Deschis Fişier Administrator > Dublu click Adăuga Sursă.
 2. Faceți clic pe unde spune <Nici unul> și tastați acest lucru URL-: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Denumiți această sursă media ca „xanax“ > Reveniți la meniul principal și deschideți Adăugasuplimente secțiune.
 4. Faceți clic pe butonul Cutie icoană din colțul din stânga sus > Click pe Instalați din fișierul Zip opțiune.
 5. Click pe xanax > Selectați Xanax-repo.zip > Așteptați notificarea.
 6. Acum selectați Instalați din Repositoriu opțiune > xanax Repertoriu > Deschis Componente de program > Selectați xanax > Selectați Xanax  > Clic Instalare.

Descărcați Xanax

3. No Limits Magic Build

fără limite de construire de kodi

Experimentează Kodi ca niciodată. Descărcați No Limits build now!

No Limits este fără îndoială una dintre cele mai atractive construcții pentru Kodi. De la interfața sa superbă la suplimentele sale, totul este doar wow. Oferă un IPTV în streaming live și până la 100 de suplimente populare. Această construcție este cu siguranță bolnavă ca în bine!

Descărcați fără limite

4. Blue Magic Kodi Build

Blue Magic Kodi Build nu este o construcție Kodi foarte mare, dar este încă o construcție excelentă pentru Kodi, deoarece are niște suplimente Kodi foarte populare. Cu toate acestea, continuă să actualizeze din când în când, eliminând bug-urile sale și continuă să adauge toate cele mai recente suplimente la biblioteca sa.

Blue Magic Kodi are o interfață foarte bine organizată care nu creează probleme pentru utilizatori. În plus, această construcție este destul de bine fără nicio eroare de instalare sau streaming.
Secțiunile pe care le are în meniul său includ filme, sport, emisiuni TV, copii, live TV, sistem, muzică etc. Blue Magic este cu siguranță o construcție excelentă pe care o ai pe Kodi.

Descărcați Blue Magic Kodi Build

5. Praf de diamant

Praf de diamant

Pentru cei care doresc să aibă totul și orice este la îndemână, Diamond Dust Kodi este o opțiune de top. Este o construcție optimă de Kodi, deoarece oferă o mare varietate de suplimente populare și noi Kodi precum TubiTV, Death Star, Cloud TV etc..
Vă puteți bucura de streamingul de filme, emisiuni TV și sporturi preferate cu link-uri de streaming de înaltă calitate oferind o calitate de 720p la 1080p. Această compilare are de asemenea multe suplimente IPTV Kodi, dar pentru a utiliza asta, va trebui să aveți un VPN Kodi care să deblocheze fluxurile geo-restricționate.

Descărcați Diamond Dust

Cele mai bune versiuni de Kodi pentru Kodi Krypton versiunea 17.6 sau mai mică

6. KHAOS Build

Khaos Kodi build este un jucător nou în joc, dar este într-adevăr o construcție uimitoare pe care o ai în biblioteca ta. Puteți judeca acest lucru prin faptul că a făcut o notă excelentă în comunitate, într-o perioadă scurtă de timp.

Khaos Build are numeroase cele mai recente și populare suplimente Kodi pentru filme, emisiuni TV, sport, TV în direct, desene animate etc. Mai mult, dacă utilizați un serviciu Real Debrid, atunci vă va plăcea această construcție, întrucât a dedicat secțiunea Real Debrid. Este o construcție Kodu foarte ușoară, deoarece cântărește doar 140mb și este o opțiune optimă pentru utilizatorii Android Kodi.

Descărcați KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-Kodi-build

Turbo Kodi Build este un nou venit în comunitatea Kodi, câștigând atenția tuturor datorită caracteristicilor sale uimitoare. Dimensiunea acestei construcții Kodi este de numai 260 de km și, în ciuda faptului că sunt atât de luminoase, deoarece construcția Kodi are o mulțime de suplimente Kodi.

Puteți viziona filmele preferate, sporturile, emisiile TV și chiar TV live prin suplimentele pe care le are în biblioteca sa.

Descarcă Turbo Kodi Build

Cele mai bune clădiri Kodi pentru FireStick și Fire TV

8. Diggz XENON Build

Această construcție este realizată special pentru kodi pe utilizatorii FireStick, cărora le place să aibă o interfață atractivă, alături de suplimente incredibile și fiabile Kodi.

Diggz XENON Build este o compilare rapidă din punct de vedere al performanței și are toate cele mai recente suplimente, care sunt actualizate din când în când. Permite utilizatorilor să urmărească conținutul lor preferat, precum emisiuni TV, TV live, sporturi și filme de calitate HD.

De asemenea, are suplimente IPTV Kodi care funcționează foarte bine dacă aveți un VPN pentru Kodi, deoarece conținutul peste ele este restricționat geo

Descărcați Diggz XENON Build

9. Grind Kodi Build

pisa-Kodi-build

Build Grind are o interfață foarte ușor de utilizat, care poate fi personalizată de utilizator în funcție de nevoile sale. Grind Kodi Build va necesita vpn pentru firestick, deoarece aceasta este o construcție plină de adaosuri neoficiale.

În plus, are toate cele mai populare și mai recente suplimente care îl plasează printre cele mai bune construcții Kodi FireStick. Puteți viziona filme, sport, emisiuni TV și multe altele prin Grind.

Un alt lucru grozav în această construcție este că este ușor de instalat și ușor de instalat..

Descărcați Grind Kodi Build

10. Fire TV Guru

Fire tv guru kodi build

Faceți clic aici pentru a descărca una dintre cele mai bune build-uri Kodi Krypton pentru FireStick. Fiind o compilare Kodi neoficială, vă recomandăm să configurați PureVPN pe Firestick sau orice alt serviciu VPN pe care l-ați dori.

Guruul Fire TV este, fără îndoială, cea mai bună construcție Kodi pentru FireStick Krypton 17.6. Această construcție a fost extrem de lăudată în toată lumea datorită aspectului său curat, a utilizării și a vitezei. Dar un lucru pe care utilizatorii nu-l găsesc bine este dimensiunea fișierului său, adică aproximativ 600 MB. Dar, cu numărul și calitatea suplimentelor pe care le oferă, merită această dimensiune.

Căutați cele mai bune versiuni Kodi FireStick și veți găsi această construcție printre primii 10 cu siguranță. Dacă chiar căutați cea mai bună construcție Kodi pentru firestick krypton 17.6, o veți observa ca fiind o opțiune de top. Această construcție nu este prea veche, însă și-a stabilit o reputație ca fiind unul dintre cele mai bune build-uri Kodi pentru versiunea FireStick Krypton.

Descarcă Fire TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi build

Faceți clic aici pentru a descărca una dintre cele mai bune versiuni Kodi FireStick.

Nephilim este o funcționare simplă, în special pentru dispozitive precum FireStick. Ca orice altă construcție, are și accesorii populare. Această construcție este realizată de Man Cave și vă va satisface cu siguranță toate poftele pentru divertisment bogat.

Descarcă Nephilim

Cele mai bune Build Kodi pentru dispozitive Android

12. Greu Nox

Cele mai bune construcții Kodi Krypton

Faceți clic aici pentru a descărca Hard Nox Build pentru Kodi.

Hard Nox este o construcție foarte bine organizată, având sub-meniuri și suplimente populare, care sunt actualizate în mod regulat. Această compilare nu este destinată dispozitivelor cu spațiu de memorie limitat sau mic.

Acesta este motivul pentru care l-am numi cel mai bun Kodi Krypton build pentru computer. Dispozitive precum FireStick sau dispozitivele Android nu vor putea reține cantitatea de memorie pe care o acoperă, deci este mai bine să executați compilarea pe platforme unde aveți exces de memorie.

Descarcă Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi build

Această compilare poate fi descărcată deși Expertul Ares. Aceasta este o compilare CCDTV și are plugin-uri și add-on-uri preferate de utilizator. Cel mai bun lucru despre această construcție este viteza – este uimitor. Funcționează fără probleme pe fiecare dispozitiv, fără întreruperi sau întârzieri.

Descărcați Dominus

14. Fiara

The Beast kodi build

După cum îi spune și numele, Fiara este furioasă și dură ca la mare. Aceasta este fără îndoială cea mai bună construcție Kodi Krypton pentru sport. Cel mai bun lucru este viteza acestei construcții care este de neegalat. Într-un mod metaforic, nu se oprește Fiara.

Descarcă Fiara

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

inadaptat-mods-lite-Kodi-build

Această construcție este foarte populară în rândul utilizatorilor de FireStick și Android. Această construcție ușoară Kodi oferă, de asemenea, mai multe suplimente și a creat o mulțime de entuziasm în rândul utilizatorilor Kodi. Pentru a numi câteva dintre cele mai bune suplimente pe care le are sunt Covenant, Cartoons8, IPTV Made in Canada și multe altele.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build pentru leia 18 versiune kodi

O altă construcție viitoare pentru Kodi este Xbox Alpha, care este încă în faza de dezvoltare Alpha. Cu toate acestea, poate fi instalat în continuare pe Kodi 18 Leia. Această compilare este prezentă în depozitul de blocare. Unele dintre cele mai populare suplimente pe care le are această construcție sunt Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV etc..

Cele mai bune Build Kodi pentru Mac și Tabletă

Posibilitatea de a folosi Kodi pe diferite dispozitive este ceea ce îl face „top of the raft” alegerea pentru toți geek-urile de streaming. Marea majoritate a iubitorilor de streaming utilizează Kodi pe PC-urile și telefoanele lor mobile. Cu toate acestea, unii utilizatori preferă utilizarea Kodi pe Mac și tablete. Dacă sunteți pasionat de streaming pe Mac și tablete, încercați aceste construcții Kodi:

 1. Kodi Collusion
 2. Sfinții cosmici 4K
 3. Emby

Acestea sunt toate versiunile noi Kodi și sunt compatibile cu dispozitivele și tabletele Mac.

Cele mai bune construcții Kodi pentru Jarvis v16

În ciuda faptului că Jarvis este o versiune veche a lui Kodi, acesta este încă utilizat pe scară largă în întreaga lume prin streamingul geek-urilor. Câteva versiuni uimitoare de Kodi sunt disponibile online pentru fiecare versiune Kodi, dintre care am aliniat câteva care vă vor oferi cea mai bună experiență de utilizator Kodi. Aruncați o privire și acestea și asigurați-vă că le încercați:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Labirint
 3. Cerul

No Limits Magic Build Video Review și Setup Walk-through

No Limits Magic Buildup Setup Guide

Pentru a înfășura

Acest lucru duce la sfârșitul ghidului nostru. Sperăm că veți găsi cea mai bună construcție Kodi prin ghidul nostru pentru dispozitivul preferat. Dacă aveți probleme cu configurarea acestor versiuni Kodi sau nu găsiți că link-urile de descărcare funcționează, aruncați-ne un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map