De ce să alergi după cele mai bune addon-uri de kodi și cele mai bune codi se construiește unul câte unul, când poți avea cel mai bun vrăjitor de kodi pentru asta? Am aliniat o parte din cei mai buni vrăjitori Kodi 2020 pentru utilizatori în raport cu platformele cele mai utilizate. Dă-le o privire și nu uita să le încerci folosind cel mai bun VPN pentru Kodi.

Fără limite este cel mai bun vrăjitor Kodi pentru aprilie 2020, conform rezultatelor sondajului KodiVPN

cel mai bun vrăjitor kodi pentru februarie 2018

Cele mai bune vrăjitori Kodi din aprilie 2020 *** Lista de lucru ***

  1. SpinzTV Wizard
  2. Om vrăjitor în peșteră
  3. Asistent fără limite
  4. StreamHub Wizard
  5. Vrăjitor bun
  6. Wash Wizard
  7. Echo Wizard
  8. Vrăjitorul Brettus
  9. Expertul CellarDoorTV
  10. Expertul Durex

1) Expertul SpinzTV

cei mai buni vrăjitori kodi

Link de descărcare: Puteți descărca SpinzTV Wizard de aici.

SpinzTV Wizard are toate rețelele sale sub un singur acoperiș, cum ar fi SpinzTV Premium Lite, Hardnox, 4kids, SpinzFlix etc. Are câteva funcții suplimentare, cum ar fi APK-uri, emulatoare, jocuri etc.

Puteți descărca SpinzTV prin propriul său depozit. Cu toate acestea, rețineți că acesta nu este un vrăjitor oficial și, prin urmare, trebuie să luați în considerare utilizarea unui serviciu VPN Kodi. În cazul în care căutați o soluție gratuită pentru deblocarea fluxurilor, utilizați un VPN pentru Kodi gratuit și rămâneți protejați și transmiteți fără restricții.

2) Omul Pestera Vrăjitor

Vrăjitorul kodi de peștera omului

Link de descărcare: Descarcă Wizard Man Cave

Omul Pestera Vrăjitor este considerat unul dintre cei mai buni vrăjitori Kodi. Este un vrăjitor de programe și oferă multe caracteristici, cum ar fi construiri, instrumente etc. În ciuda tuturor acestor funcții, este denumit în mod normal persoana de întreținere a lui Kodi (A se vedea cele mai bune instrumente de întreținere detaliate ale celor de la Kodi menționate). Motivul care stă la baza este utilizarea sa extraordinară pentru eliminarea memoriei cache și a miniaturilor, creând în același timp copii de rezervă etc.

Omul Pestera Vrăjitor este ceva pe care fiecare geek Kodi se referă să îl păstreze în biblioteca sa. De asemenea, poate fi numit ca unul dintre cei mai buni vrăjitori Kodi 2018.

3) Asistent fără limite

Fără vrăjitor de kodi limitează

Faceți clic aici pentru a descărca asistentul fără limite.

Dacă ați căutat cei mai buni vrăjitori Kodi 2018, atunci cum ați putea să vă lipsească de vrăjitorul No Limits. No Limits Magic Wizard are o interfață atractivă, de asemenea foarte rapidă în îndeplinirea comenzilor. Toate aceste vrăjitoare care vin cu el sunt complet actualizate și de încredere. Are categorii pentru toată lumea și orice, fie că este vorba de filme, emisiuni TV sau chiar conținut pentru adulți, asistentul No Limits are totul.

4) StreamHub Wiz

Streamhub kodi vrăjitor

Descărcați StreamHub Wiz făcând clic pe acest link.

StreamHub Wiz este printre cei mai buni vrăjitori Kodi. Ceea ce îl face un vrăjitor excelent este gama largă de categorii de programe. Veți găsi suplimente kodi pentru sport, spectacole în direct, filme și show-uri pentru copii etc. Are câteva skinuri grozave, precum și o interfață uimitoare.

Nu ratați cei mai buni vrăjitori Kodi 17.6.

5) Expertul GoodFellas

Vrăjitor Goodfellas kodi

Puteți descărca și instala cea mai recentă versiune a GoodFellas de pe acest link.

Goodfellas Kodi Wizard ar putea avea dimensiuni puțin grele, dar nu încetinește sistemul. Are în ea unele dintre cele mai populare suplimente. Puteți avea toate programele pentru sport, IPTV și filme etc. GoodFellas este printre cele mai populare vrăjitori Kodi.

6) Wash Wash

Wash Kodi wizard

Descarcă-l de aici.

Smash Wizard are totul, suplimente, instrumente de întreținere, skinuri, build-uri și multe altele. Are câteva construcții celebre în biblioteca sa precum Skyllar, Colossus, Horizon, Rolling Steel etc.

Smash Wizard este obligatoriu să aveți în biblioteca dvs. Kodi.

7) Echo Wizard

Echo wizard kodi

Faceți clic aici pentru a descărca Echo Wizard.

Echo wizard are o mulțime de suplimente cool, teme atractive și build-uri. Puteți instala cu ușurință suplimentul dorit și să transmiteți filme, emisiuni TV și evenimente sportive. În afară de această caracteristică, există și câteva instrumente pentru menținerea performanței Kodi.

8) Vrăjitorul Brettus

vrăjitor brettus kodi

Descărcați Brettus Wizard

Brettus Wizard este foarte recomandat și apreciat de utilizatori datorită construcțiilor pe care le oferă. În afară de clădirile Kodi, acesta are o mare varietate de adonamente care sunt clasificate pentru toate genurile și vârstele.

9) Expertul CellarDoorTV

vrăjitor pentru kodi tv tv

Descărcați Expertul CellarDoorTV

Expertul CellarDoorTV este un pachet complet pentru cele mai bune variante și piele. Este un vrăjitor rapid și ușor de utilizat, care are multe suplimente populare. Cel mai bun lucru despre vrăjitorul CellarDoorTV este compatibilitatea sa cu mai multe platforme.

10) Expertul Durex

Expertul Durex kodi

Pentru a descărca Durex Wizard, faceți clic aici.

Durex Wizard este de fapt un addon de program care are în componență popularul Durex addon și Durex. Este unul dintre cele mai fiabile și recomandate vrăjitor printre altele. Nu există nici o îndoială că este unul dintre cei mai buni vrăjitori Kodi.

Cele mai bune vrăjitori Kodi pentru Fire Stick

11) Expertul de evoluție

Cele mai bune vrăjitori Kodi pentru Fire Stick

Descărcați Evolution Wizard

Este unul dintre cei mai buni vrăjitori Kodi de pe Fire Stick, deoarece le permite utilizatorilor să își instaleze suplimentele și build-urile preferate. Are suplimente pentru streaming sport live, canale de știri, filme și spectacole pentru copii.

Cu toate acestea, accentul său anterior este pus pe divertismentul familiei. Chiar și propria sa evoluție este o construcție drăguță pentru divertismentul familiei.

Consultați ghidul nostru detaliat despre instalarea kodi pe firestick.

12) Expertul Halow TV

halow tv kodi wizard

Faceți clic aici pentru a descărca asistentul Halow TV

Expertul Halow TV oferă propriul său addon; Halow TV, care este unul dintre elementele bune pentru streaming-ul evenimentelor sportive. Puteți, de asemenea, să transmiteți filme, emisiuni TV cu acesta și nu veți fi dezamăgiți din cauza calității sale superbe de streaming. Și dacă vă confruntați cu orice georestrucție, încercați să utilizați un Firestick VPN pentru a instala Halow TV Wizard.

13) Expertul HyperTT

hipertt tt kodi vrăjitor

Descărcați HyperTT Wizard pentru Kodi

Vrăjitorul HyperTT oferă propria sa compilare HyperTT, care are toate addon-urile populare și foarte solicitate precum Bob Unleashed, Pyramid, UK Turk playlist etc. Acum aveți ideea că acest vrăjitor este o sărbătoare de divertisment..

14) Vrăjitorul pentru copii

copii vrăjitor kodi

Descărcați Wizard pentru copii prin SuperRepo

Numele vorbește de la sine, deoarece este un vrăjitor uimitor pentru copiii cărora le place să transmită emisiunile și desenele animate preferate de pe Kodi. Are toate cele mai bune suplimente kodi pentru divertisment pentru copii.

15) Expertul Kodi Build IL

Vrăjitorul IL Kodi

Descărcați Kodi Build IL Wizard prin Kodil Repo.

Kodi Senyor a dezvoltat acest vrăjitor Kodi și are toate cele mai bune instrumente, suplimente și completări pentru a vă menține în mișcare. Descărcați și instalați acest vrăjitor și experimentați o vastă bibliotecă de suplimente și fluxuri de cea mai bună calitate și fiabile.

Cele mai bune vrăjitori Kodi pentru Android

Configurarea unui asistent Kodi mai ușor, apoi configurarea kodi pe Android. Se recomandă întotdeauna să parcurgi o configurație completă de instalare pentru kodi pe Android, pentru a evita orice probleme.

16) Expertul APK Tantrum

Vrăjitorul Tantrum TV Kodi

Descarcă APK Tantrum 

Este unul dintre cele mai fiabile și incitante expert pentru dispozitivele Android. Are tot ce ai nevoie, sport, filme, fitness etc. Cel mai bun lucru de remarcat despre acest vrăjitor este că acesta se actualizează periodic din când în când. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl ai în timp ce folosești Kodi.

Puteți descărca și instala toate aplicațiile dvs. favorite Android prin intermediul programului wizard Tantrum. Biblioteca sa este plină de aplicații pentru Android. Este într-adevăr unul dintre cei mai buni Wizard de configurare Kodi.

17) Vrăjitorul Maverick

vrăjitorul maverick kodi

Maverick care a câștigat o mare reputație prin Maverick addon a venit cu Maverick Kodi Wizard. Și-a făcut un teren ferm pentru vrăjitorii populari. Este cu adevărat uimitor vrăjitor care are unele dintre cele mai bune programe, construcții și instrumente de întreținere.

18) Vrăjitorul mitropolit

vrăjitor de kodi metropolitane

Faceți clic aici pentru a descărca Metropolitan Wizard

Bugatsinho a dezvoltat acest vrăjitor și are multe suplimente pentru streaming IPTV și canale de știri pe dispozitivele Android. Este clasat printre cei mai buni vrăjitori de configurare Kodi.

19) Vrăjitorul Genie

vrăjitor geni kodi tv

Descărcați Genie TV Wizard

Un alt vrăjitor printre cei mai buni vrăjitori Kodi este Expertul Genie TV. Vrăjitorul Genie a fost în jur de ceva timp și are câteva suplimente, jocuri și aplicații frumoase pentru dispozitivele Android. Acest vrăjitor este unul de încredere și nu a dispărut, în ciuda faptului că situația actuală a addon-urilor terțelor se prăbușește.

20) Portalul comunitar

wizard portal kodi comunitate

Portalul comunității este un addon de program excelent care are majoritatea suplimentelor populare din biblioteca sa. Un alt lucru inovator despre acest vrăjitor este că utilizatorii își pot crea propriile versiuni personalizate cu ajutorul acestuia. Are o secțiune de întreținere drăguță și câteva tutoriale. Poate fi instalat prin intermediul depozitului Noobs și Nerds.

Cele mai bune vrăjitori de configurare Kodi pentru versiunea 18 Leia

21) Vrăjitorul KodiMaster

vrăjitor kodiaster kodi

Descărcați KodiMaster Wizard

Cel mai bun lucru despre acest vrăjitor este interfața sa atractivă; foarte organizat și simplu. Are suplimente clasificate în mod corespunzător pentru filme, emisiuni TV, TV în direct, sport etc..

22) Mucky Duck Wizard

Vrăjitorul Mucky Duck Kodi

Mucky Duck a fost cel mai popular vrăjitor, deoarece este casa celor mai bune plugin-uri și construiește de mult timp acum. Utilizatorii au avut întotdeauna încredere în Mucky Duck datorită calității oferite de acesta. Nu există nicio șansă să îl neglijați, este recomandat să îl încercați. Deține o poziție fermă printre cei mai buni vrăjitori Kodi.

Cuvinte finale

Kodi Wizards 17.6 este o opțiune mai bună de a alege, mai degrabă decât să rulezi după un singur addon. Motivul care stă la baza este că un vrăjitor oferă o serie de opțiuni de adăugare la îndemână din care să alegeți, economisind timp și efort. Am enumerat unele dintre cele mai bune vrăjitoare de configurare Kodi pentru dvs., nu uitați să le consultați. Pentru a afla despre fluxul securizat, vizitați ghidul nostru „Cum se instalează un VPN pe Kodi”.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me