29 Cele mai bune piei Kodi pentru versiunile Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16)

Ce este Kodi Skin?

Kodi Skin schimbă modul în care arată Kodi. Piei Kodi conferă Kodi-ului tău un aspect nou și te simți unde poți schimba culorile, temele, poziția meniului și tot așa, folosind un nou Piele Kodi. Pe scurt, folosind Kodi Skin puteți aduce o nouă scânteie versiunii dvs. Kodi cu culori strălucitoare și o cantitate extraordinară de opțiuni personalizabile.


În acest ghid, vă oferim o experiență a diferitelor Skins Skins care sunt disponibile pentru fiecare dispozitiv.

Aeon Nox este cea mai bună piele Kodi pentru martie 2019, conform rezultatelor sondajului KodiVPN

cea mai bună piele de kodi pentru februarie 2018

Cele mai bune piei Kodi pentru martie 2019

În fiecare an, Kodi este umplut cu Skins noi care preia lumea Kodi. Unele dintre cele mai bune Skodi Skins 2018 sunt enumerate mai jos:

 1. Aeon Nox
 2. Zefirul arctic
 3. Titan
 4. Black Glass Nova
 5. străveziu
 6. Aeon MQ5
 7. Chihlimbar
 8. Back Row (Descarcă Row Back http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 Cel mai bun piei Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

1. Aeon Nox

aeon nox este cea mai bună piele kodi pentru versiunea 17 sau mai mare de kripton

Aeon Nox este în top lista celor mai bune piele Kodi pentru 2017. Motivul principal este gama largă de setări de personalizare pe care le puteți efectua, inclusiv culori, temă de piele și chiar fonturi. Modificarea aspectului meniului principal este ceea ce atrage majoritatea utilizatorilor Kodi din pielea Kodi. Aceasta este probabil cea mai bună piele atât pentru utilizatorii Kodi noi, cât și pentru cei cu experiență.

2. Black Glass Nova

sticlă neagră Nova kodi piele

Când te uiți la Kodi Skin Black Glass Nova, acesta îți va aminti de Windows Vista din cauza ferestrelor sale de sticlă. Veți vedea că există două moduri disponibile, adică modul Black Glass, unde tema Kodi se transformă în sticlă neagră. Al doilea mod se numește modul de sticlă neagră Nova, unde plăcile sunt mult mai mici.

3. Caseta

Cutie de piele de kodi

Box Kodi Skin are o varietate de meniu principal personalizabil, submeniuri și multe widget-uri diferite pentru selectare. Modifică în continuare accentele de culoare ale pieilor Kodi, ceea ce face ca tema să fie și mai atractivă. Această piele poate fi folosită pe multe dispozitive, deoarece oferă și suport tactil. Este un Skin Kodi avansat și este foarte probabil să le găsiți în această categorie.

4. Omni

piele omni kodi

În multe cazuri, adevărata caracteristică pentru orice produs sau serviciu este ascunsă în spatele numelui său. În mod similar, caracteristica principală a acestui Kodi Skin se bazează în mare măsură pe meniurile sale omniprezente. Cu toate acestea, la început este posibil să găsiți o asemănare contrastantă cu Mimic Kodi Skin. Cu toate acestea, nu are mai multe opțiuni de setare personalizate decât cele pentru Mimic. Meniul principal și submeniul său pot fi accesate de la fiecare fereastră, care este o nouă caracteristică adăugată.

5. Pelucid

Piele Kell Pellucid

Pellucid este o simplă, dar elegantă piele Kodi. Meniul Kodi Home al acestei piele are afișe situate în partea de jos a ecranului și se estompează cu o animație. Pentru persoanele care folosesc deseori Kodi în scopul de a viziona canalele IPTV în direct, Kodi trebuie să încerce această piele, deoarece vi se va părea cel mai amuzant. Utilizatorii Kodi Jarvis trebuie să aștepte, deoarece Pellucid este disponibil doar în Kodi Krypton.

6. Unitate

unitate-Kodi-piele

Unity Kodi kin este oarecum la fel ca pielea Confluence Kodi, cu excepția suportului de interfață. Are un meniu orizontal foarte simplu, dar arată încă din cauza afișelor de film care apar pe ecranul de start. Utilizatorii care preferă să aibă o piele foarte decentă; acesta este foarte recomandat pentru ei. Pielea este folosită pentru îmbunătățirea interfeței generale Kodi, iar această piele a făcut un pas mai departe pentru a oferi o anumită ușurință și cu aceasta.

Cel mai bun Skins Kodi Leia Versiunea 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 este cea mai bună piele Kodi Leia pentru versiunea 18 beta

Există doar puține Kodi Skins care merg bine cu Kodi Leia, iar Aeon MQ5 este unul dintre ele. Kodi Leia se află în continuare în versiunea sa Beta și este supus unei experimentări diferite, dar Aeon MQ5 este un Kodi Skin simplu, care va merge perfect cu noua versiune sau cea mai recentă. Are puteri de a modifica fiecare parte a pielii, motiv pentru care este o piele Kodi detaliată, deoarece puteți face o mulțime de schimbări.

8. grilă

grid-kodi-piele

Nu există foarte multe skin-uri Kodi care rulează pe Kodi Leia Alpha 1, deoarece este o versiune nouă și nu s-a realizat foarte mult pentru aceasta. Cu toate acestea, pielea Grid Kodi este una dintre cele mai bune piele Kodi pentru stilarea interfeței Kodi Leia 18 și îmbunătățirea aspectului său. Are o interfață de utilizator foarte atractivă și elegantă, care face experiența Kodi mult mai interesantă. Deși au un număr limitat de funcții, dezvoltatorii Grid au lucrat bine la calitatea funcționalității sale decât la numărul de funcții.

9. Mai rapid

Piele mai rapidă de kodi

Se spune adesea că acest Kodi Skin este adesea versiunea completă a pielii pe care o vei găsi vreodată. Funcția care o face atât de completă este gama largă de opțiuni de configurare sport care sunt răspândite pe ecranul dvs., dar nu veți găsi aceste opțiuni înghesuite. Este printre cele mai vechi piele Kodi disponibile și merge bine cu aproape orice versiune Kodi.

10. ReFocus

ReFocus piele kodi

Acest Kodi Skin face adesea cea mai bună alegere pentru utilizatorii Kodi care folosesc Kodi pe ecranul tactil sau pe telefoanele lor inteligente. În plus, vă menține la curent cu privire la emisiunile TV și filmele pe care le-ați vizionat în prezent, iar pe baza conținutului media, vă va oferi recomandări similare.

11. Eminența

Eminența pielii kodi

Eminence are o interfață simplă de utilizator, dar, în același timp, veți găsi multe pictograme mici situate în partea de jos a ecranului. Deși pielea poate să nu fie la fel de personalizabilă ca alții, dar este rapidă ca fulgerul. De asemenea, funcționează mult mai neted decât orice altă piele și este recomandat utilizatorilor care și-au umplut Kodi-urile cu multe suplimente de kodi..

12. FTV

FTV-Kodi-piele

V-ați imaginat vreodată să integrați Kodi și Amazon Fire TV, nu? Da, apoi experimentează atingerea interfeței utilizatorilor de TV TV pe Kodi Leia 18 acum cu FTV Kodi Skin care oferă aspectul Fire TV de pe Kodi. Pielea este disponibilă în depozitul oficial suplimentar Kodi și, prin urmare, nu este necesară o descărcare în exces.

Cele mai bune piei Kodi Jarvis versiunea 16 sau mai jos

13. Cromă

chroma este cea mai bună piele kodi pentru jarvis versiunea 16 sau mai jos

Chroma Kodi Skin ajustează culorile temei în funcție de elementele prezente pe ecran. Unele piei Kodi utilizează aceleași transparențe în fundalul său, ca urmare, unele dintre elemente nu sunt clar vizuale. Prin urmare, Chroma ajustează culorile de fundal și este, de asemenea, liniștitor pentru ochii tăi.

14. KOver

Kover piele de kodi

KOver Kodi Skin este o piele complet personalizată care permite utilizatorilor Kodi să-și confecționeze propria piele în funcție de gustul lor. Este posibil să nu fie considerată o piele preferată pentru utilizatorii Kodi, deoarece mulți ar dori să urmărească media evitând probleme. Cu toate acestea, merită să folosiți acest Kodi Skin.

15. Mimic

Mimic piele de kodi

Mimic este disponibil în aproape fiecare dispozitiv, care are o greutate mai ușoară și este rapid în streaming. Are o caracteristică suplimentară care vă permite să personalizați unele dintre culori și să editați pagina de pornire folosind fan art. Printre numeroasele sale caracteristici, Mimic Skin are un suport integrat pentru dispozitive cu ecran tactil.

16. Eunique

Piele Eunique Kodi

După cum sugerează și numele, Eunique oferă o experiență unică utilizatorilor Kodi, inclusiv culorile strălucitoare și conținutul media ușor accesibil. Are aproape totul prezent în Kodi Home ceea ce îl face o simplă interfață de utilizator.

17. Transparența

Piele kodi de transparență

Transparența este o piele fan art, ceea ce înseamnă că poate fi personalizată în funcție de dorința utilizatorilor Kodi. Acesta acceptă fiecare caracteristică nouă pe care Kodi Jarvis o oferă și foarte ușor de personalizat. Utilizatorii noi de Kodi Jarvis care nu sunt familiarizați cu Skodi Skodi pot utiliza, de asemenea, Transparency Kodi Skin.

Cele mai bune piei Kodi pentru Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Zefirul arctic

Arctic Zephyr este cea mai bună piele de kodi pentru amazon firetv și firestick

Arctic Zephyr este cel mai bun dispozitiv Kodi Skin pentru Fire Stick și Fire TV, deoarece vă oferă multe informații într-un ecran atât de mic. Are diferite variante, variantele mai deschise și mai întunecate. Chiar dacă nu oferă o opțiune de dispozitiv tactil, dar nu reușește niciodată să-i amuzeze pe utilizatorii Firestick cu modificările și personalizările sale detaliate.

19. Nebula

Piele nebula kodi

Nebula este Kodi Skin care a fost construită în principal pentru Smart TV, deoarece are un suport tactil. Centrul muzical este ceea ce face ca această piele să iasă în evidență, deoarece va oferi toate opțiunile aleatorii și recomandate pentru gustul dvs. muzical. Oferă în plus opțiuni care pot fi personalizate pentru dispozitivul dvs. Firestick.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 piele kodi

Acest Kodi Skin a fost proiectat pentru vizualizare HD. Dintre cele mai bune suplimente Kodi pe care le-ați instalat pe dispozitivul Kodi, acesta va colecta toate linkurile de vizualizare HD și vă va fi prezentat pe Kodi Home. De asemenea, este o piele foarte ușoară, care va face ca toate suplimentele dvs. să devină mai ușoare.

Cele mai bune piei Kodi pentru dispozitive iOS / Mac

21. SiO2

Sio2 este cea mai bună piele kodi pentru dispozitive ios / mac

Acest Kodi Skin este replica exactă a interfeței Apple TV și din acest motiv se potrivește cel mai bine pentru iOS. În plus, oferă o funcționalitate similară, deoarece dezvoltatorii săi s-au asigurat că trebuie să existe câteva cantități de clicuri între conținutul pe care doriți să îl urmăriți. Nu este nevoie de aproape nici un timp să vizionați conținutul preferat pe Kodi. Este posibil să nu aibă multe personalizări de oferit, dar a fost făcută pentru a facilita utilizarea utilizatorilor Kodi.

22. AppTV

Piele de apptv kodi

AppTV este un alt Kodi Skin recomandat pentru utilizatorii Apple, care a fost proiectat special având în vedere utilizarea nevoilor utilizatorului. Chiar și stilul pictogramelor și aspectul acesteia este similar cu GUI Apple TV. Funcția care uimește fiecare utilizator Kodi este interfața sa rapidă. Poate fi personalizat suplimentar după bunul plac al utilizatorilor Apple.

23. Ace

Piele Ace Kodi

Ace este o piele Kodi completă care este potrivită și pentru Apple iOS. Chiar dacă poate suporta caracteristici personalizabile, dar este o dezamăgire pentru faptul că nu acceptă televiziunea în direct. Cu toate acestea, este o piele bogată Kodi și este, de asemenea, una dintre cele mai rapide.

Cele mai bune piei Kodi pentru dispozitive Android

Înainte de a putea configura Skins pe kodi-ul dvs., va trebui să configurați kodi pe Android. Prin instalarea Kodi pe Android, veți fi expus la o mulțime de conținut de streaming, cu ușurința cu câteva clicuri.

24. Confluența

Confluența este cea mai bună piele kodi pentru dispozitivele Android

Confluența poate fi pielea implicită pentru Kodi, dar este sigur că este pielea Kodi preferată atunci când vine vorba de dispozitivele tale Android. Confluența este motivul pentru care mulți oameni încă o iubește pe Kodi Jarvis și asta se datorează interfeței sale simple, dar eficiente.

25. Titan

Piele de titan kodi

Titan Kodi Skin este plin de culori, dar este informativ. Având în vedere fișierele media, oferă o schiță detaliată a conținutului transmis. Prin urmare, vă permite să alegeți un film sau emisiuni TV în funcție de interesul dvs. Este perfect pentru dispozitivele Android datorită interfeței sale simple cu utilizatorul.

26. Titaniu

Piele de titan kodi

Titanium nu este cel mai nou Kodi Skin, dar sigur funcționează pe orice dispozitiv Android. Funcționează pentru fiecare accesoriu video, suplimente de program și suplimente muzicale. Îți aduce o experiență excelentă când vine vorba de streaming de videoclipuri și muzică.

Cele mai bune piei Kodi pentru casele de transmisie TV

27. chihlimbar

Chihlimbar este cea mai bună piele kodi pentru streaming de cutii TV

Chihlimbarul nu este cu siguranță diferit de pielea estuară Kodi Krypton, care este pielea implicită pentru Kodi Krypton. Cu toate acestea, după instalarea Amber pe cutiile dvs. Kodi, veți observa un efect mai ușor în curând. O altă caracteristică care va dori absolut să se îndrăgostească de Amber este interfața și alegerea culorilor liniștitoare pentru ochi.

28. Fuzionează pielea Neue

Fuse Neue piele kodi

Fuse Neue Kodi Skin este destinată tuturor fanaticilor de film, care are capacitatea de a prezenta fișierele media într-o manieră elegantă. Nu vă va prezenta multe opțiuni personalizabile, dar este totuși mult mai bună decât pielea implicită Estuary Kodi Krypton. Este foarte recomandat datorită simplității sale.

29. Rândul înapoi

Back Row piele kodi

În primul aspect, este posibil ca interfața să fie similară cu iOS și OS X, dar este sigur că este disponibil pentru toate casetele de streaming. Cei mai buni utilizatori Kodi Box pot găsi această piele unică datorită experienței sale de home cinema.

30. Maximinimalismul

maximinimalism-Kodi-piele

Pentru utilizatorii Kodi care doresc să își personalizeze interfața de utilizator, dar doresc să o păstreze simplă și fără probleme, această piele este un lucru indispensabil pentru ei. Maximinimalismul este o piele foarte ușoară și netedă care oferă utilizatorilor un tablou de bord foarte ușor de utilizat. Maximinimalism Pielea Kodi a fost recomandată de mulți utilizatori Kodi și o recomandăm tuturor utilizatorilor, deoarece este o opțiune bună.

Cele mai bune recenzii Kodi Skins Reddit

cea mai bună recenzie a pieilor kodi

Înainte de a folosi Arctic Zephyr, piei KQ MQ au fost populare în rândul utilizatorilor Kodi. Cu toate acestea, după ce au folosit Arctic Zephyr, au avut o experiență minunată care i-a lăsat să se lipească de pielea Kodi special. Acesta apelează la mulți utilizatori Kodi și este evident că Arctic este cu mult superior Pieselor MQ.

cea mai bună recenzie a pieilor de codi reddit

Titan Kodi Skin este, de asemenea, o piele preferată de mulți utilizatori Kodi, iar motivul este interfața sa în stil Netflix. Netflix are o interfață lină unde puteți vedea o listă de filme și emisiuni TV în fața ecranului.

Cum să schimbați piele Kodi

Pentru a schimba Skodi Skins, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. Deschis Kodi > Mergi la Setări (pictogramă în formă de angrenaj) > Click pe Setări interfață.
 2. În meniul din stânga, faceți clic pe Piele > Acum, în partea dreaptă selectați Piele opțiuni sub Uite și simți categorie.
 3. Va apărea o casetă cu două opțiuni adică. Estouchy și Estuar. Acestea sunt cele două Skodi Kodi implicite. Pentru a obține mai multe Skins Skodi faceți clic pe A lua mai mult opțiune pe dreapta.
 4. Faceți clic pe Kodi Skin care vă place și se va schimba.

Care este diferența dintre piele și construcții?

Kodi Builds este o colecție de suplimente, în timp ce o piele Kodi schimbă interfața și aspectul software-ului Kodi. Diverse suplimente sunt instalate automat pe cutia Kodi când instalați un Kodi Build.

Kodi Skins schimbă meniul, imaginea de fundal Kodi și temele Kodi care nu vor fi imposibil de recunoscut dacă este vechiul dvs. software Kodi. Dacă doriți să schimbați cum arată Kodi, mai bine obțineți Kodi Skin. Cu toate acestea, dacă doriți noi cele mai bune depozite kodi, ar trebui să vă faceți un Kodi Build.

Împachetându-l pe tot

Kodi Skin oferă Kodi-ului tău un aspect complet nou, cu toate temele noi, culorile vibrante și destinațiile de plasare ale meniului. Îți face Kodi-ul ușor accesibil prin aducerea conținutului media pe Kodi Home. În acest ghid, am explicat fiecare dintre cele mai bune piele Kodi listate în detaliu pentru ca utilizatorii Kodi să se bucure de cea mai bună experiență de streaming.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map