Cel mai bun VPN pentru Kodi

Ca utilizator Kodi, probabil că urmăriți conținut gratuit în mod regulat, deoarece acum sunteți blocat acasă. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru Kodi care ar trebui să vă ascundă activitatea online.

Un VPN, atunci când este utilizat cu Kodi, trebuie să aibă o viteză rapidă de conectare, o securitate puternică, să deblocheze suplimentele și să nu țină jurnalele de activitate ale utilizatorilor..

Am testat peste 100 de VPN-uri gratuite și plătite doar pentru a vă oferi cel mai bun VPN pentru lista Kodi care vă va permite să transmiteți orice conținut privat și anonim.

Acest ghid vă spune, de asemenea, cum să instalați un VPN pe Kodi și cum să verificați dacă VPN-ul dvs. funcționează în timp ce faceți streaming.

6 cele mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2020

Revizuirea tuturor VPN-urilor de top care se potrivesc cel mai bine pentru nevoile Kodi este o sarcină de drenaj. Am testat fiecare VPN pe baza următorilor factori:

  • Viteza de conectare rapidă
  • Nu stochează jurnalele
  • Criptare puternică
  • Ușor de instalat

Iată o listă de VPN-uri de top pentru Kodi pe care le puteți folosi în 2020:

1. PureVPN – are un add-on VPN Kodi dedicat

Purevpn-best-vpn-pentru-Kodi

PureVPN este al nostru # 1 alegere pentru utilizatorii Kodi pentru că are propriul său addon VPN Kodi. Este ușor de instalat și funcționează destul de bine la deblocarea suplimentelor.

Cu peste 2.000 de servere care sunt răspândite peste tot 140+ țări, puteți accesa orice conținut gratuit din orice parte a lumii. În plus, are un Criptare de 256 biți asta îți ascunde complet traficul Kodi.

Un alt lucru bun despre PureVPN este că acesta acceptă Partajare de fișiere P2P, de care lipsesc multe VPN-uri. Aveți posibilitatea să conectați PureVPN cu 10 dispozitive simultan.

PureVPN funcționează cu aproape fiecare sistem de operare și dispozitive precum Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, și altele.

Nu este cel mai ieftin, dar oferă un preț accesibil $ 2,91 / lună cu Garanție de returnare de 31 de zile. 

Obțineți PureVPN31 zile Garantie înapoi

2. Surfshark – Cel mai ieftin VPN pentru Kodi

Surfshark-best-vpn-pentru-Kodi

Surfshark este unul dintre VPN cel mai ieftin pentru Kodi disponibil doar pentru 1,99 USD / lună. Nu este doar accesibil, dar are și viteză rapidă aprinsă.

Îmi place totul despre acest VPN, dar ceea ce îl face mai bun pentru Kodi este că poate fi folosit pe dispozitive nelimitate simultan. Cu un singur cont, utilizați Surfshark pe orice dispozitiv.

Este cu sediul în Insula Virgin Virgin care nu are legi de păstrare a datelor. Chiar dacă guvernul solicită datele utilizatorilor, nu ar fi în măsură să le ofere nimic din momentul în care nu păstrează jurnalele.

Este singurul VPN care are un caracteristică switch switch pe Amazon Fire TV Stick. Dacă utilizați Kodi pe Fire TV, atunci porniți mai bine această caracteristică, deoarece vă păstrează adresa IP reală ascunsă chiar dacă conexiunea VPN scade.

Aplicația Surfshark este disponibilă pe toate dispozitivele, cum ar fi Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere, Roku și multe altele. Chiar și cu prețul accesibil, obțineți și un Garanție de returnare de 30 de zile de asemenea.

Obțineți Surfshark Garanție de înapoiere de 30 de zile

3. ExpressVPN – Cel mai sigur VPN în timpul difuzării

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN este, fără îndoială, cel mai rapid și cel mai sigur VPN printre această listă. Când utilizați ExpressVPN cu Kodi, acesta nu protejează sau are probleme cu streamingul.

Utilizează cea mai puternică criptare adică. Criptare AES de 256 biți care vă va menține activitatea online peste Kodi complet ascunsă și va păstra ascunsă adresa dvs. IP originală.

ExpressVPN are o protecție uimitoare de confidențialitate, funcții de securitate, cu 3000+ servere de mare viteză și caracteristici uimitoare de streaming, cum ar fi tunel divizat și comutator ucide.

Chiar dacă este ușor scump, adică disponibil pentru 8,32 USD / lună, este încă cel mai sigur VPN pe care îl veți găsi vreodată.

Este compatibil cu numeroase alte sisteme de operare, cum ar fi Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, etc.

Obțineți ExpressVPN30 Garanție de returnare a banilor

4. CyberGhost – Cel mai bun VPN de încredere

Cyberghost-vpn-Kodi

CyberGhost este cel mai de încredere VPN, deoarece are cea mai puternică criptare, viteză rapidă, și chiar nu păstrează jurnalele.

Când am încercat să folosesc CyberGhost VPN pe Kodi, aplicația sa a sugerat ce server va avea cea mai bună viteză optimă. Aplicația vă spune viteza și încărcarea pe fiecare dintre serverele sale.

Dacă găsiți un server care are viteză rapidă cu o încărcare mai mică, puteți încerca întotdeauna să vă conectați la acel server pentru o viteză mai rapidă. În prezent, are 5.900 de servere și disponibilitate în 89+ țări.

CyberGhost poate fi utilizat pe aproape toate platformele majore, cum ar fi Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, etc.

Cu un singur cont CyberGhost, vă puteți conecta la 7 dispozitive simultan. Costă doar 2,75 USD / lună cu un Garanție de returnare de 45 de zile.

Obțineți garanție de returnare a banilor Cyberghost45 de zile

5. NordVPN – Cel mai bun VPN ușor de utilizat

NordVPN-best-Kodi-vpn

NordVPN este singurul VPN care oferă dublă criptare VPN. Aceasta înseamnă că vă criptează traficul de internet nu o dată, ci de două ori.

Îți oferă acces la toate canalele TV live de pe Kodi și deblochează, de asemenea, unele dintre suplimentele uimitoare pentru filme și emisiuni TV gratuite. Are 5.500+ servere disponibil in 60 de țări.

Întrucât are sediul central în Panama, nu există legi de păstrare a datelor în Panama. De asemenea, ea nu stochează istoricul de navigare sau urmărește adresa IP.

Primesti Streaming garantat 100% privat iar viteza este de asemenea foarte rapidă. Este disponibil pe mai multe dispozitive diferite, cum ar fi Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, și altele.

De asemenea, este relativ accesibil. Costă doar 3,49 USD / lună cu un Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest VPN, citiți ghidul nostru NordVPN Kodi.

Obțineți garanția de returnare a banilor NordVPN30 de zile

6. IPVanish – Ușor de utilizat și de instalat

Cel mai bun-vpn-pentru-Kodi-IPVanish

IPVanish este destul de popular în comunitatea Kodi și pe bună dreptate, pentru că puteți accesa toate suplimentele Kodi cu ajutorul său 1.300 de servere care sunt plasate peste Peste 75 de locații.

Acesta criptează traficul dvs. Kodi sau orice conținut gratuit pe care îl urmăriți de la Kodi cu ajutorul Criptare AES de 256 biți. 

Cu un singur cont IPVanish, puteți urmări în siguranță Kodi de pe 10 dispozitive simultane. Dacă vă este îngrijorat că va păstra jurnalele sau istoricul dvs. de streaming, atunci nu trebuie să vă faceți griji pentru că NU stochează niciun jurnal.

IPVanish este disponibil pe toate dispozitivele, inclusiv Windows, Mac, iOS, Linux, Android, și altele. Prețul este un pic scump și este disponibil pentru 3,25 USD / lună cu doar un 7 zile de returnare a banilor. 

Obțineți IPVanish7 zile Garanție de înapoiere a banilor

Cum se instalează VPN pe Kodi (5 pași simpli)

Pentru a instala un VPN pe Kodi, voi folosi PureVPN ca exemplu. Urmați doar acești 5 pași simpli:

Pasul 1: Înscrieți-vă cu PureVPN (VPN-ul nostru cel mai recomandat)

Pasul 2: descărcați și Instalare Aplicație PureVPN pe orice dispozitiv preferat

Descarca-PureVPN-pentru-Kodi-app

Pasul 3: Deschis Aplicație PureVPN și selectați Serverul SUA sau orice alt server

PureVPN-Kodi-app

Pasul 4: Clic Conectați pe pictograma verde

PureVPN-app

Pasul 5: Acum Deschideți Kodi și începeți să transmiteți filme sau emisiuni TV

Kodi-flux

Obțineți PureVPN31 zile Garantie înapoi

Puteți consulta, de asemenea, ghidul nostru care vă prezintă multe moduri diferite de a instala un VPN pe Kodi.

Cum să verificați dacă VPN funcționează pe Kodi

În ciuda oamenilor care instalează un VPN pe Kodi, ei sunt încă curioși să știe dacă asta chiar funcționează. Unele dintre întrebările obișnuite apar: „Suntem în siguranță în timp ce transmitem fluxul?” „Cum știm că traficul nostru este criptat?”.

Voi răspunde la toate aceste întrebări, pur și simplu executând un test simplu care vă va anunța dacă un VPN funcționează cu Kodi sau nu. Încercați acești pași simpli:

Pasul 1: Conectați-vă la un server VPN din aplicația VPN

Pasul 2: Deschis Kodi pe dispozitivul tău

check-dacă-vpn-este-de lucru-pas-2

Pasul 3: Faceți clic pe butonul Setări icoană

check-dacă-vpn-este-de lucru-pas-3

Pasul 4: Selectați Informatii despre sistem

check-dacă-vpn-este-de lucru-pas-4

Pasul 5: Acum puteți vedea că adresa dvs. IP a fost schimbată

check-dacă-vpn-este-de lucru-pas-5

De ce ai nevoie de VPN pentru Kodi?

Da! Aveți foarte mult nevoie de un VPN în timp ce faceți streaming pe Kodi. Există o mulțime de motive pentru care voi discuta în scurt timp, dar cel mai important este protecția identității.

Iată cele 3 motive pentru care ai nevoie de un VPN cu Kodi:

identitate de protecțieProtecția identității

Furnizorul de servicii de internet cunoaște adresa dvs. IP reală. Dacă vizionați conținut gratuit pe Kodi, ISP vă va accelera viteza pe internet sau vă va trimite notificări privind încălcarea drepturilor de autor.

Pentru a evita toate acestea, o VPN vă va cripta traficul de internet sau orice alt lucru pe care îl transmiteți pe Kodi. ISP-ul dvs. nu va recunoaște că transmiteți conținut gratuit, deoarece acesta este criptat acum.

firewallCircumvent Geo-Restricție

Unele dintre addon-urile Live TV cum ar fi cCloud TV și altele sunt gratuite pentru a transmite peste 100 de canale din întreaga lume. Chiar dacă sunt gratuite, nu puteți urmări toate aceste canale decât dacă aveți un VPN.

De exemplu, dacă sunteți în Statele Unite și doriți să urmăriți un canal TV spaniol, cel mai probabil veți ajunge la o eroare, „verificați jurnalul pentru mai multe informații”.

Dar dacă vă conectați la un server VPN spaniol și apoi urmăriți același canal TV, acesta ar curge perfect.

malware-protecțieFii în siguranță împotriva programelor malware

Așa cum am spus de multe ori, Kodi este un software open-source. Aceasta înseamnă că orice persoană fizică poate crea un add-on și răspândi un virus pe computer.

Întrucât există tone de suplimente care sunt create în fiecare zi, este imposibil de spus care dintre ele este clar din orice malware. Doar obțineți adresa URL și o descărcați.

Acest lucru face ca dispozitivul dvs. să fie vulnerabil la hacking. O VPN împiedică hackerii să intre pe dispozitivul dvs. sau să vă fure informațiile personale importante.

Pentru mai multe informații, puteți citi întotdeauna ghidul nostru de ce am nevoie de VPN pentru Kodi.

Un VPN este la fel de util în Windows, Mac, iOS și Android, deoarece este util pentru FireStick. Puteți, de asemenea, vizualiza cea mai bună VPN pentru lista noastră de FireStick Amazon pentru a vă asigura Fire TV în timp ce faceți streaming.

întrebări frecvente

Pot folosi un VPN Kodi gratuit?

Aș sugera să utilizați doar VPN-urile gratuite pentru Kodi care nu vă înregistrează datele. De asemenea, va trebui să verificați dacă au o limită a plafonului de date, deoarece, dacă o fac, aceasta se va termina curând din cauza streamingului.

Am nevoie de un VPN acasă?

Indiferent dacă sunteți acasă sau undeva public, veți avea nevoie de un VPN care să transmită fluxul cu Kodi pentru a vă asigura datele personale. Întrucât cu toții suntem blocați acasă, este nevoie de mai multe utilizări a unui VPN ca niciodată.

Are Kodi VPN?

Kodi nu are o aplicație VPN oficială. Acesta este motivul pentru care este important să instalați cel mai bun VPN pentru Kodi în timp ce faceți streaming.

Cheie de luat cu cheie

Kodi este în măsură să transmită în prezent orice conținut gratuit pe care îl puteți găsi pe internet. Transmite filme, emisiuni TV, TV în direct și sport.

De fapt, este cea mai bună metodă de a da drumul furnizorilor de cablu premium și a trece la Kodi. Dar pentru a ascunde activitatea online de Furnizorul de servicii Internet, va trebui să utilizați un VPN.

Acest ghid listează și explică cel mai bun VPN pentru Kodi care îți menține ascunse activitatea online, astfel încât să poți transmite în siguranță tot conținutul gratuit.

Permiteți-mi să vă reamintesc că recomandarea noastră de top este utilizarea PureVPN. În ciuda faptului că are un addon VPN Kodi, acesta are o criptare puternică care ascunde complet traficul dvs. online sau orice altceva faceți flux pe Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me