Khabib Nurmagomedov, în ciuda faptului că este campion și un nume mare al industriei nu a fost foarte cunoscut de mulți oameni din întreaga lume în comparație cu Conor McGregor. Cu toate acestea, de când a fost anunțată lupta împotriva McGregor și Khabib luna trecută, oamenii au început să caute mai multe despre Khabib Nurmagomedov pentru a vedea cine este cu adevărat Vulturul. Acest lucru a sporit o mulțime de fani să caute cea mai ieftină opțiune de plată pe vizionare.

Am luat libertatea de a vă permite oamenilor să cunoască unele dintre cele mai interesante fapte despre Khabib Nurmagomedov.

1. Copilărie aspră

Rough-COPILĂRIE --- Khabib-tata

Khabib Nurmagomedov s-a născut și a crescut în mediul extrem de dur și dur atât geografic, cât și politic. S-a născut în munții reci și aspre din Dagestan, un loc în apropierea Rusiei, care a fost victimă a terorismului și a sărăciei.Rough-COPILĂRIE

Tatăl Khabib Nurmagomedov a fost el însuși un campion Sambo, artist marțial și luptător freestyle. Avea propria sa sală de gimnastică și antrenament, unde îl antrenase pe Khabib însuși.

2. Este un sportiv bine decorat

Khabib nu numai că a îndeplinit octogonul UFC, dar a cucerit și aceste lucruri:

  1. A fost de două ori medalia de aur la campionatul mondial de sambo.
  2. De două ori medaliat de aur la campionatele naționale de Sambo din Rusia.
  3. A câștigat două turnee de strigare la No-Gi în America de Nord
  4. Câștigător al Armatei Campionatul European din mână în mână
  5. Campioană europeană la pankration

Khabib are o istorie de a fi învingător la fiecare sport la care a participat și asta îl face un adevărat războinic.

3. A devenit tată în ziua luptei sale UFC 219

DEVENIT-TATĂL

Noaptea UFC 219 nu a fost doar un moment definitoriu al carierei sale UFC, ci și a vieții sale personale. La UFC 219, a făcut un salt mare în cariera sa învingând Barboza și în aceeași noapte, a devenit tată cu doar câteva ore înainte de meciul său..

Ironic era să-l vadă cum se comportă atât de întâmplător când a fost întrebat despre emoțiile sale și dacă regretă că nu a fost acolo, este familie, la care a avut un răspuns rece.

4. Nu a pierdut niciodată o singură rundă

NEVER-LOST-A-ROUND

Da! Este adevărat că Khabib Nurmagomedov nu a câștigat doar fiecare bucată de luptă, dar nu a pierdut niciodată o singură rundă. Acesta este ceea ce îl diferențiază de alți luptători și acesta este motivul pentru care echipa sa câștigătoare cu 26-0 este atât de specială.

Acesta este un fapt intrigant pe care Conor McGregor ar trebui să îl țină în considerare, deoarece Khabib este un luptător hotărât, care nu lasă nimic să-l oprească.

5. Este unul dintre cei mai populari sportivi din Rusia

Sharapova-INSTA

Ați putea să vă amintiți vremea când Khabib își lăuda patria în fața irlandezului (McGregor) în post-meciul de la UFC 205, după discuția de după luptă, spunând „Irlandez 6 milioane, Rusia 1250 milioane”. dar a spus mai degrabă numărul de oameni care se află în spatele lui.

khabib-INSTA

Khabib este un erou național în acest sport pentru poporul rus și oriunde ar merge el, rușii sunt acolo pentru a-l susține. Un alt nume minunat care ne apare în minte atunci când ne gândim la o atletă rusă de renume mondial este Maria Sharapova, care este o vedetă de tenis și campioană în multe etape. Numărul fanilor lui Khabib Nurmagomedov a lăsat în urmă chiar popularitatea ei pe rețelele de socializare. Putem spune că în prezent, Khabib Nurmagomedov este cel mai popular sportiv din Rusia.

6. S-a confruntat cu doar doi adversari de vârf ai liniei Barbosa și RDA

Confruntați-Only-TWO-Top-SPORTIVII-2

Un lucru de remarcat în timp ce analizează cariera lui Khabib Nurmagomedov în UFC este faptul că el a concurat doar cu două nume mari în întreaga sa carieră.

Confruntați-NUMAI-DOUĂ TOP-SPORTIVII - khabibn-Barboza-219-ufc

Edson Barboza la UFC 219 și Rafael dos Anjos sunt singurele două nume marcante din lista concurenților Khabib care pot fi numiți adversari duri. Cu toate acestea, Conor McGregor va fi ceva cu mult peste acei luptători. Conor McGregor este un tiran care are un stil unic de luptă. Acesta va fi cu siguranță cel mai dur adversar pentru Khabib Nurmagomedov din întreaga sa carieră.

7. Întors din răni după o pauză de doi ani

APROAPE-Pensionar

Khabib adoră acest sport și asta este vizibil prin determinarea sa din interiorul și din afara ringului. Cu toate acestea, un lucru de care mulți oameni nu știu este faptul că Khabib a fost departe de UFC timp de doi ani; Aprilie 2014 – aprilie 2016. Pauză de doi ani pe care a făcut-o a fost din cauza recurentelor accidente de amenințare în carieră de care a suferit în timpul antrenamentelor.

Potrivit surselor, la un moment dat a renunțat aproape și a decis să se retragă din UFC, dar tatăl său este motivul pentru care s-a întors la octogon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me