7 motive pentru care ai nevoie de un VPN cu Kodi

do-i-nevoie-vpn-pentru-Kodi

De multe ori, mi s-a pus o întrebare: „Am nevoie de VPN pentru Kodi”? Iar răspunsul meu este întotdeauna „Da”, ar trebui să utilizați un VPN atunci când faceți streaming pe Kodi.


Asta pur și simplu nu înseamnă că Kodi nu va rula fără VPN. Înseamnă doar că multe depind de ceea ce transmiteți.

De exemplu, 70% dintre utilizatorii Kodi transmit conținut gratuit care sunt altfel disponibile pentru mulți bani.

Dar, deoarece vizionarea de conținut gratuit te poate pune în dificultate, utilizarea celui mai bun VPN pentru Kodi este o modalitate dovedită de a-ți ascunde activitatea online de ISP-uri și de guvern..

Pentru a ține cont de acest lucru, am discutat 7 motive întemeiate pentru care ai nevoie de un VPN cu Kodi.

Ce este un VPN?

O VPN (Rețea virtuală virtuală) este un instrument sau un software de confidențialitate online care păstrează toate datele criptate într-un tunel care curge prin internet.

După ce v-ați conectat la un VPN, toate datele dvs. rămân anonime ISP, hackeri, Guvern și toți străinii.

Totul începe cu adresa dvs. IP. O VPN vă ascunde complet adresa IP și vă atribuie o adresă IP de pe unul dintre serverele sale.

La un moment dat, există mii de utilizatori care utilizează același IP. Deci, este imposibil să urmăriți ceea ce faceți online, ceea ce face din punct de vedere tehnic imposibil de piratat.

7 motive pentru care ai nevoie de un VPN pentru Kodi

Motivul nr. 1 vă păstrează fluxul privat

anonim-fluxAșa cum am spus mai devreme, Kodi vă ajută să transmiteți gratuit filme, emisiuni TV, live TV și live sport cu suplimente terțe create de dezvoltatori independenți.

Acum, dacă urmăriți orice conținut gratuit, ce credeți că va face Furnizorul de servicii Internet? Acesta vă va trimite scrisori de avertizare, desigur.

Pentru a vă păstra Kodi-ul în flux privat, veți avea nevoie de un VPN. Odată ce instalați un VPN și apoi folosiți Kodi, acesta va transmite fluxul la fel cum a fost în streaming înainte, dar doar privat de această dată.

Motivul # 2 Fii anonim la orice faci online

anonim on-line-Dacă faceți streaming gratuit pe Kodi, atunci faceți-l cu un anonimat complet. Dacă navigați pe internet, atunci faceți-o cu confidențialitate completă.

Pe scurt, de ce ar ști cineva ce faci pe internet? Asta e corect! Preia controlul vieții private online și rămâne complet anonim pe internet.

Indiferent dacă este mobil, computer sau console de jocuri, VPN te-a acoperit. Surfshark VPN are aplicații pentru toate dispozitivele și platformele.

Motivul nr. 3 Deblochează TV Kodi Addons

addons-deblocareExistă suplimente Kodi care transmit filme și emisiuni TV și apoi există suplimente TV live care transmit canale TV live din întreaga lume.

Deși aceste canale sunt gratuite pentru vizualizare, acestea sunt restricționate geo. De exemplu, dacă doriți să accesați canale din Spania și vă aflați în SUA, nu veți putea să faceți flux.

Veți avea nevoie de un VPN pentru asta. Prin conectarea la un server din Spania, vi se va acorda acces pentru a vizualiza canalul respectiv. Același lucru este valabil pentru fiecare canal de țară pe care doriți să îl transmiteți.

Motivul nr. 4 Bucură-te de o viteză mai bună de streaming

viteza rapidaEste cunoscut acum că VPN-urile încetinesc viteza dvs. de internet. Dar de ce spun că ajută în streaming rapid?

Ei bine, situația este că atunci când transmiteți conținut gratuit, ISP vă accelerează viteza, astfel încât să vă confruntați cu probleme de buffering..

Dar dacă utilizați un VPN, puteți ascunde activitatea dvs. de internet de ISP-ul dvs. Nu ar ști dacă urmăriți vreun conținut, indiferent dacă este gratuit sau nu.

Dacă nu știu ce urmărești, nu vor putea să îți accelereze viteza.

Motivul nr. 5 Protecție împotriva programelor malware

protecție de la malwareDeoarece sunteți atât de adânc în instalarea suplimentului pentru terți, aproape că uitați că există un probabil malware sau un virus pe care l-ați putea instala cu aceste suplimente.

Odată ce acest malware intră în sistemul dvs., toate informațiile dvs. vor fi compromise.

Cel mai bun mod de a vă proteja împotriva programelor malware este să obțineți un VPN. Un VPN nu va permite intrarea în sistemul dvs. de malware, indiferent dacă este sub forma unui addon.

Motivul # 6 Protecția împotriva hackerilor

protecție de la hackeri-Ori de câte ori instalați o aplicație terță parte, sistemul dvs. devine vulnerabil la hacking. Prima armă pentru orice hacker este să intre în sistemul sau dispozitivul tău prin înșelăciune pentru a face clic sau descărca lucruri suspecte.

După ce pun stăpânire pe sistemul dvs., datele dvs. sunt compromise, la fel și informațiile dvs. personale, informațiile bancare și multe altele.

Pentru a preveni hackerii, din nou, veți avea nevoie de un VPN. Un VPN va crea un firewall care va fi imposibil de pătruns chiar și pentru un hacker priceput.

Motivul # 7 Evitați notificările legale

Evitați-legale-avizeDacă utilizați Kodi cu suplimentele sale oficiale Kodi, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legale. Cu toate acestea, utilizatorii Kodi care folosesc suplimente Kodi terțe s-ar putea confrunta cu probleme legale.

Majoritatea suplimentelor Kodi terțe furnizează conținut gratuit, altfel disponibil pentru un cost, motiv pentru care utilizarea acestora reprezintă un risc semnificativ.

Numeroși utilizatori Kodi din Statele Unite au fost arestați, în timp ce unii au primit avize legale. Pentru a evita orice dintre acestea, trebuie doar să obțineți un VPN și să fiți terminat cu acesta.

Este sigur să folosiți un VPN gratuit cu Kodi?

VPN-urile gratuite sunt peste tot. Toți pretind că au cea mai bună securitate și pretind deblocarea fiecărui supliment, dar acest lucru nu este adevărat.

Problema cu VPN-ul gratuit este că păstrează jurnalele și vând datele dvs. către terți pentru schimb de bani.

În timp ce utilizați Kodi și încercați să deblocați conținut restricționat, veți avea nevoie de o VPN gratuită pentru Kodi, care are caracteristici de securitate de înaltă performanță și nu va stoca jurnalele dvs..

Este recomandat să utilizați un VPN care vă acoperă toate nevoile de securitate și streaming. Chiar și unii dintre furnizorii de VPN gratuite disponibili sunt furnizori VPN cu plată, având un plan gratuit, cu funcții limitate.

Alți furnizori VPN gratuite nu sunt de încredere cu orice preț. Ei păstrează jurnalele, au adresa IP și probleme de scurgere DNS și nu pot accesa conținutul restricționat.

De asemenea, s-ar putea să încetinească media player-ul dvs. sau televizorul, lăsându-vă frustrat. De asemenea, nu puteți utiliza Kodi cu un addon VPN gratuit instalat pe acesta și va trebui să-l executați în fundal.

De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme cu playerul media, deoarece poate începe să rămână sau să se prăbușească.

Cheie de luat cu cheie

Există o nevoie tot mai mare de VPN, așa cum nu a fost niciodată. Infracțiunile de securitate cibernetică au crescut într-o măsură extraordinară, motiv pentru care păstrarea identității dvs. online a devenit esențială.

Utilizarea Kodi sau transmiterea conținutului său de obicei nu necesită VPN, dar dacă doriți să rămâneți protejat online și să vă păstrați adresa IP ascunsă, veți avea nevoie de o VPN.

Un VPN vă menține ascuns traficul de internet într-un tunel criptat și rămâne protejat de ochii ISP-urilor, hackerilor și guvernului.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map