Netflix este cel mai captivant serviciu de divertisment din lumea de azi. După ce ați experimentat-o, nu puteți fugi de farmecul său și veți continua să poftiți mai mult. Motivul fiind, are conținut irezistibil pe care utilizatorii nu îl pot opri.

Netflix are rețeaua de servicii răspândită în 190 de județe și în fiecare regiune, Netflix are o bibliotecă de conținut diferită. Cu toate acestea, cea mai atractivă și fascinantă bibliotecă Netflix este din SUA, deoarece multe emisiuni și filme foarte populare sunt disponibile doar în biblioteca Netflix USA.

Există anumite titluri de conținut disponibile în biblioteca Netflix SUA, care nu pot fi accesate din nicio altă regiune, deoarece sunt restricționate geo.

Racism sau discriminare etnică?

Nu! Acest lucru nu are nicio legătură cu astfel de lucruri negative, dar motivele reale ale acestor restricții sunt legăturile legale ale distribuitorilor de conținut și politicile de confidențialitate. Aceste reglementări restricționează Netflix de la distribuirea conținutului lor în alte regiuni.

Contents

Ce este Netflix SUA?

Netflix SUA este cea mai uimitoare bibliotecă Netflix dintre toate celelalte biblioteci Netflix, deoarece are multe titluri de conținut fascinante care nu sunt disponibile în alte regiuni. Unele dintre spectacolele disponibile în biblioteca SUA Netflix sunt:

 1. Roman de duzină
 2. Colecția de fișiere criminalistice
 3. Lege si ordine
 4. Fosterele
 5. Minti criminale

Acestea sunt unele dintre cele mai populare emisiuni Netflix, restricționate doar în SUA, dar streamerele din întreaga lume doresc să le urmărească.

Netflix SUA este considerată cea mai mare bibliotecă de conținut dintre toate bibliotecile Netflix, însă, potrivit faptelor, cea mai mare bibliotecă este a Netflix Japonia în ceea ce privește numărul de titluri de conținut. Cu toate acestea, nu este vorba doar despre titlurile conținutului, ci și despre calitatea și popularitatea conținutului din întreaga lume.

Titlurile de conținut prezente în biblioteca Netflix din SUA sunt populare în toată lumea, în ciuda faptului că sunt restricționate din punct de vedere geografic. Utilizatorii cunosc bine aceste emisiuni și folosesc tehnici de rezolvare pentru a accesa conținut restricționat din afara SUA.

În cazul în care aveți nevoie de ajutor cu Netflix, puteți vizita pagina de ajutor Netflix sau puteți apela ajutor Netflix i.e.. 800-585-8131.

Cum să obții Netflix-ul american de oriunde în lume?

Până acum, ai fi înțeles clar despre ce este vorba Netflix SUA și de ce este atât de popular în toată lumea.

Dar aveți idee cum să îl accesați din orice altă regiune?

Dacă accesați Netflix din orice altă regiune decât SUA, nu veți putea găsi conținutul disponibil în biblioteca SUA din cauza geo-restricțiilor.

Primele idei care vă vor apărea în minte sunt să încercați un serviciu proxy sau un VPN gratuit!

Dar asteapta! Asta nu mai funcționează dând o eroare „Netflix VPN nu funcționează“!

Zilele acestea au trecut de mult când deblocarea Netflix prin servere proxy și VPN-uri gratuite a fost o opțiune. Netflix a observat această soluție și a venit cu un puternic serviciu de blocare VPN pentru a opri astfel de shenanigane.

Aceasta înseamnă că nu mai puteți accesa biblioteca SUA Netflix?

Nu! Puteți ocoli geo-restricțiile foarte ușor, dar numai cu ajutorul unui furnizor VPN high-end. Acest lucru se datorează faptului că un furnizor VPN high-end îți va cripta bine traficul și va masca IP-ul tău perfect fără a avea scurgeri DNS.

O VPN bună este necesară, deoarece anonimatul contează foarte mult și asta nu poate fi atins prin servicii VPN gratuite și site-uri proxy. Alegeți un serviciu VPN fiabil și accesați biblioteca SUA Netflix fără probleme.

Iată câțiva furnizori VPN pe care îi puteți utiliza pentru accesarea Netflix (încercat și testat):

 1. NordVPN Neflix
 2. PureVPN
 3. ExpressVPN pentru Netflix
 4. SurfShark
 5. CyberGhost

Am încercat personal să accesez biblioteca US Netflix cu toți acești furnizori VPN și vă pot asigura că toate funcționează perfect. Pentru mai multe informații cu privire la furnizorii de VPN, puteți vizita cel mai bun VPN pentru Netflix blog și puteți vedea singur. Am furnizat toate detaliile împreună cu rezultate de viteză.

Procedura pentru a obține Netflix-ul american de oriunde în lume, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Înregistrați-vă / Abonați-vă la orice furnizor VPN menționat mai sus.
 2. Descărcați și clientul VPN sau extensia browserului de pe dispozitiv
 3. Deschideți clientul PVN și conectați-vă la contul dvs. utilizând datele de autentificare înregistrate.
 4. Conectați-vă la orice locație a serverului SUA.
 5. Deschide browserul și deschide Netflix.
 6. Căutați orice titlu de conținut care nu este disponibil în regiunea dvs., de ex. Roman de duzină.

Acolo aveți acces la o bibliotecă completă din SUA Netflix, bucurați-vă!

Planuri Netflix

Mulți oameni critică faptul că aveți taxă de abonament pentru utilizarea Netflix, iar câțiva dintre ei nu înțeleg de ce. Am dat peste fire care pretind torrente mai bine decât Netflix, dar se pare că acei oameni nu cunosc farmecul și calitatea conținutului prezent pe Netflix.

Netflix percepe un preț rezonabil, iar calitatea conținutului și viteza de streaming sunt uimitoare. În plus, nu există taxe ascunse sau taxe suplimentare pentru funcțiile disponibile. Pachetele sunt suficient de clare pentru a înțelege, deoarece toate pachetele au caracteristicile enumerate, respectiv.

Iată o defalcare a planurilor Netflix din diferite regiuni:

Regiune Pachetul de bază Pachet standard Pachet Premium
Statele Unite US $ 7,99 US $ 10.99 US $ = = 13,99
Regatul Unit £ 5,99 £ 7,99 £ 9.99
Canada CA $ 9.99 CA $ = = 13,99 CA $ 16.99

Cât este Netflix în SUA?

Prețul Netflix planuri de ailing cu caracteristicile lor respective sunt următoarele:

Caracteristică De bază Standard premiu
Preț lunar US $ 7,99 US $ 10.99 US $ = = 13,99
HD disponibil Nu da da
Ultra HD disponibil Nu Nu da
Ecrane pe care le puteți urmări în același timp 1 2 4
Urmăriți pe laptop, televizor, telefon și tabletă da da da
Filme și emisiuni TV nelimitate da da da
Anulați oricând da da da
Prima lună gratuită da da da

Netflix oferă un preț rezonabil tuturor utilizatorilor și acesta este motivul pentru care mulți utilizatori optează pentru acest serviciu.

Cum să obții Netflix SUA în Marea Britanie?

Biblioteca Netflix din Marea Britanie este în sine foarte bună, dar nu este competitivă pentru biblioteca Netflix din SUA. Accesarea US Netflix din Marea Britanie nu este foarte dificilă și se poate face cu ușurință printr-o VPN.

Pur și simplu abonați-vă la un furnizor VPN, descărcați aplicația client și instalați-o pe dispozitiv. Deschideți aplicația după instalare și conectați-vă la contul dvs. utilizând id-ul și parola furnizate de furnizor.

Conectați-vă la un server din SUA din lista serverelor oferite și deschideți browserul web. Accesați Netflix.com și conectați-vă la contul dvs. Vei vedea toate titlurile de conținut American Netflix acolo și vei putea să aburi oricare dintre acestea, dacă folosești un serviciu VPN bun.

Ultimele filme și emisiuni TV în Netflix SUA

Iată câteva dintre cele mai recente și la modă filme și emisiuni TV noi pe Netflix SUA, de care te poți bucura în SUA:

 1. Just Deserturi din Zumbo
 2. Frăția lamelor II: câmpul de luptă infernal
 3. Bomping Mics cu Jeff Ross & Dave Attell
 4. Operațiunea Marea Roșie
 5. Harold și Lillian: O poveste de dragoste de la Hollywood

Top 11 filme și emisiuni de vizionat pe Netflix chiar acum

Bucurați-vă de vizionarea de filme și emisiuni TV Netflix USA și mențineți-vă jocul de divertisment puternic

 1. Minecraft: Mod de poveste
 2. Coroana
 3. Ex Machina
 4. nesățios
 5. Bebelus
 6. Prințesa Switch
 7. My Little Pony Friendship este magic: Cel mai bun cadou din Netflix SUA
 8. iZombie
 9. Booth Booth
 10. Țara sălbatică sălbatică
 11. Death Note

Concluzie

Nebunia Netflix a luat lumea de furtună și de ce nu ar fi, are cel mai bun conținut pentru frenezii de divertisment și servicii de streaming de înaltă calitate. Veți întâlni oameni care solicită metode de acces la biblioteca Netflix SUA, deoarece conținutul este întotdeauna nou pe Netflix SUA. Acesta este motivul pentru care utilizatorii optează pentru utilizarea Netflix USA VPN.

Netflix SUA are filme inaccesibile în afara regiunii, iar acest lucru le pare unii deranjant pentru a fi sincer. Utilizatorii doresc să urmărească cel mai bun conținut disponibil online și știind faptul că nu pot accesa biblioteca americană este motivul pentru care mulți utilizatori optează pentru VPN-uri.