Aceste VPN-uri furnizează fluxuri transparente pentru Netflix | Top 5 VPN Netflix

Netflix este în prezent cel mai mare nume din industria divertismentului. Milioane de utilizatori se bazează pe acest serviciu pentru a-și îndeplini nevoile de divertisment. Mulți utilizatori fac acest lucru cu ajutorul celor mai bune VPN pentru Netflix ca soluție pentru a obține SUA Netflix în țara lor. În timp ce mulți spectatori nu reușesc pur și simplu să folosească VPN-uri gratuite care funcționează cu Netflix, pentru că nu există.


Netflix și-a răspândit rețeaua în peste 190 de țări din întreaga lume și acest lucru l-a ajutat să capteze o cotă de piață mare. Cu toate acestea, în ciuda faptului că toate aceste țări fac parte din rețeaua Netflix, acestea nu împărtășesc aceeași bibliotecă de conținut.

Aceasta înseamnă că titlurile de conținut disponibile și accesibile pe Netflix din Statele Unite ar putea să nu fie disponibile în alte regiuni precum India, Emiratele Arabe Unite sau Japonia. Motivul este că fiecare distribuitor de conținut are anumite restricții, iar unele probleme de licență împiedică Netflix să ofere fiecare conținut către fiecare regiune.

Fiecare regiune are propria sa bibliotecă Netflix, având aproape aceleași titluri de conținut ca alte biblioteci, cu excepția celor restricționate de distribuitorii de conținut din cauza problemelor de licență.

Cu alte cuvinte, vei avea accesorii originale Netflix accesibile în întreaga lume în biblioteca Netflix a fiecărei regiuni, dar unele spectacole sunt limitate la anumite regiuni. Această georestrucție poate fi ocolită doar printr-un serviciu VPN fiabil care oferă anonimat complet sau altfel VPN pentru Netflix nu va funcționa.

Începând de astăzi, Netflix este cel mai utilizat serviciu de streaming online din întreaga lume și nu există nici o îndoială că, este alegerea prealabilă a fiecărui orizont. Motivul principal din spatele acestei popularități a Netflix este faptul că oferă o mare varietate de conținut pentru fiecare regiune, iar calitatea de streaming este remarcabilă.

Iată o listă a câtorva țări cunoscute din peste 190 de țări, care au acces la Netflix:

Regatul Unit (Marea Britanie)BangladeshIsraelSri Lanka
Statele UniteBelgiaItaliaSuedia
AustraliaBraziliaMalaeziaElveţia
GermaniaBulgariaMexicCurcan
AfganistanCanadaOlandaEmiratele Arabe Unite
IndiaDanemarcaRomâniaSri Lanka
FranţaEgiptArabia SaudităSuedia
PakistanGreciaSingapurElveţia
JaponiaHong KongCoreea de Sud (Republica Coreea)Curcan
ArgentinaIndoneziaSpaniaEmiratele Arabe Unite

Acesta este avantajul pe care Netflix îl are față de ceilalți concurenți!

Ce este eroarea de transmisie Netflix?

Restricția geo-restrângere Netflix este singurul lucru pe care îl urăște un observator de la Binge pentru că, în afară de asta, nu există nimic de care să se plângă!

La început, mulți utilizatori au încercat să ocolească geo-restricțiile pentru accesarea bibliotecii din SUA Netflix (care are cel mai bun și cel mai mare număr de titluri de conținut) prin servere proxy, Acces la Internet privat Netflix și servicii VPN gratuite.

Inițial, au reușit să încerce această soluție, dar aceasta a afectat grav reputația Netflix și veniturile și integritatea distribuitorilor de conținut.

Când utilizarea proxy-urilor și VPN-urilor a devenit o practică proeminentă, Netflix a fost nevoit să ia măsuri serioase împotriva sa. Prin urmare, Netflix a venit cu blocantul VPN care putea detecta și restricționa proxy-urile și serverele VPN de la accesarea Netflix.

Blocarea VPN s-a dovedit pozitivă pentru Netflix, deoarece nu mai sunt servere proxy și VPN-uri gratuite pentru a evita restricțiile.

Multe servicii VPN populare, cum ar fi Accesul la internet privat, care pretindeau a fi cel mai bun VPN pentru Netflix, au fost listate serverele negre. Când utilizatorii au încercat să acceseze fluxurile Netflix, aceștia să ocolească restricțiile bibliotecii prin servere neagrate sau chiar cu servere noi, dar atunci când încearcă să redea fluxul, Netflix afișează o eroare care arată astfel:

netflix vpn nu funcționează

Această eroare este ultimul lucru pe care orice utilizator VPN vrea să-l vadă!

Blocarea VPN a ridicat îngrijorare pentru furnizorii VPN și le-a oferit un nou sub-domeniu în care să se cufunde. De-aceea; furnizorii VPN de top din industrie au început să adauge mai multe servere, iar unii furnizori chiar au oferit o caracteristică specială de deblocare Netflix.

Cum să urmăriți Netflix cu VPN?

Netflix si relaxare! Aceasta a fost fraza populară, dar acum a fost înlocuită cu Netflix și VPN!

VPN pentru Netflix a devenit un instrument esențial pentru observatorii care se află în toată lumea, deoarece fără el, nu pot accesa cele mai bune dintre Netflix. Cei mai buni furnizori de VPN sunt foarte concentrați pe furnizarea celor mai bune servere pentru geekuri aburitoare online pentru a ocoli restricțiile geflite Netflix fără a fi detectate și au reușit destul.

Pentru a urmări Netflix cu VPN, urmați acești pași:

Notă: Să presupunem că doriți să accesați biblioteca SUA Netflix din afara SUA folosind o VPN.

 1. Înregistrați-vă la serviciul VPN creând un cont pe site-ul oficial al furnizorului VPN și cumpărați un plan de abonament. Există planuri lunare, anuale și pe 2 ani, oferite de furnizorii VPN, care vă oferă care dintre acestea se potrivesc nevoilor dvs..
 2. Descărcați clientul VPN de pe site-ul oficial al furnizorului.
 3. Instalați clientul VPN pe dispozitivul dvs..
 4. Deschideți aplicația instalată și conectați-vă la contul VPN introducând datele de acreditare pe care le-ați înregistrat pe site-ul web al furnizorului.
 5. Acum, clientul vă va afișa un meniu cu funcții, alegeți funcția care vă justifică utilizarea VPN. Cum ar fi, dacă utilizați pentru deblocarea bibliotecii Netflix, atunci alegeți din funcțiile precum streamingul online, navigarea anonimă sau anonimatul sau orice caracteristică similară. Unele VPN-uri au desemnat funcții de deblocare Netflix, dacă VPN-ul pe care îl utilizați are această caracteristică atunci mergeți pentru această caracteristică.
 6. După ce v-ați conectat la serverul american, deschideți browserul și accesați Netflix.com.
 7. Conectați-vă la contul dvs. Netflix și veți vedea în fața dvs. biblioteca completă Netflix SUA.

Acolo ai biblioteca Netflix SUA deblocată cu un VPN. Este o procedură foarte simplă, deoarece puteți vedea că nu sunt necesare modificări hardware sau software în această procedură.

Iată un alt exemplu pentru dvs. cu privire la un serviciu VPN care deblochează Netflix printr-o extensie de browser crom, mai degrabă decât clientul său desktop.

PureVPN este unul dintre cei mai populari furnizori de VPN și a fost foarte preferat de geek-urile de streaming online datorită serviciului său excelent. Cu toate acestea, cel mai interesant lucru despre PureVPN este faptul că poate ocoli restricțiile Netflix doar prin extensia browserului.

Urmați acești pași pentru a instala și ocoli restricțiile Netflix dacă sunteți utilizator PureVPN:

 1. Înregistrați-vă / Abonați-vă la orice plan de abonament PureVPN.
 2. Descărcați extensia de browser PureVPN (Chrome sau Firefox).
 3. După ce l-ați adăugat în browser, conectați-vă contul PureVPN și pur și simplu faceți clic pe conecta. Vei fi conectat la serverul optim din SUA.
 4. Acum deschideți site-ul Netflix și conectați-vă la contul Netflix.
 5. Căutați orice film sau emisiune TV pe care ați dorit să o vizionați, dar care nu a fost accesibilă în regiunea dvs..

Simplu!

Netflix Blochează VPN

Netflix are o modalitate inteligentă de a prinde toți intrușii de restricție prin intermediul blocantului său VPN. Când un utilizator se conectează la un server VPN, adresa IP a serverului este mascată, permițându-i să ocolească restricțiile geografice.

Totuși, unele VPN-uri pot schimba adresa IP, dar nu adresa DNS, ceea ce permite blocantului Netflix VPN să detecteze că utilizați un proxy sau VPN pentru deblocare. Blocatorul Netflix VPN verifică și compară adresa dvs. IP și DNS, iar dacă acestea nu se potrivesc, vă restricționează accesul la fluxuri.

Această problemă se confruntă mai ales cu proxy, VPN-uri gratuite și utilizatori VPN mediocri, deoarece acești furnizori ar putea pretinde că oferă un anonimat complet, dar, în realitate, au bug-uri care provoacă scurgeri DNS și multe alte probleme. Utilizarea unor astfel de servicii este întotdeauna riscantă, deoarece astfel de servicii VPN vă fac vulnerabile la atacurile de hacking și la malwares.

Cel mai bun VPN pentru Netflix vă va asigura că nu există scurgeri IP sau scurgeri DNS, astfel încât să vă puteți bucura de streaming fără probleme. De aceea, recomand întotdeauna oamenilor să utilizeze furnizori VPN de renume și de încredere, mai degrabă decât astfel de servicii VPN, care vă pot pune în pericol securitatea și confidențialitatea.

Cum să ocoliți Netflix VPN Ban?

Ovitarea interzicerii VPN Netflix nu mai este o sarcină ușoară, deoarece Netflix blochează accesul VPN instantaneu și nu numai că, acesta listează și serverul respectiv din lista de blocuri. Mulți furnizori VPN încă se luptă în îmbunătățirea serviciilor lor, în timp ce furnizorii VPN de lider din industrie au făcut deja un motiv puternic pentru ei înșiși, îmbunătățindu-și serviciile pentru a fi numit cel mai bun VPN pentru Netflix.

Dacă vă confruntați cu probleme de ocolire a interzicerii VPN Netflix, atunci trebuie să vă schimbați furnizorul VPN!

Alegeți o VPN care poate ocoli interzicerea VPN Netflix și are o varietate de servere din care să alegeți, deoarece atunci când serverele sunt limitate, șansele de a fi interzise sunt mai mari.

Pentru a vă ușura grijile, am aliniat celor cinci furnizori VPN pe care îi puteți folosi fără griji. De asemenea, am furnizat rezultatele testelor de viteză pentru a le demonstra credibilitatea.

Cel mai bun VPN pentru Netflix care funcționează în 2018

Am aliniat celor 5 furnizori VPN după ce am testat interdicția lor de VPN Netflix, ocolind capacitatea și viteza de streaming a serverelor lor.

Surfshark – VPN # 1 pentru Netflix

Surfshark este un furnizor VPN uimitor, cu funcții excelente și un serviciu de laudat. Funcționează fără probleme, fără întreruperi și se conectează instantaneu la orice server dorit, din orice regiune. Viteza sa este factorul major pe care l-aș recomanda oricui.

Chiar dacă utilizați Netflix pe Kodi, puteți utiliza acest VPN pentru Kodi.

netflix cta

Pro-uri

Conectivitate rapidă

Anunțuri și trackere de blocare integrate

500+ Servers în 50 de țări

Extensii browser Chrome și Firefox

Servere rapide care asigură o experiență de streaming excelentă

Nu există scurgeri DNS sau IP

Politica strictă fără jurnale

Contra

X Fără comutator Kill

Netflix Biblioteca SUA Deblocat

M-am conectat la Surfshark US Server și am încercat să accesez Biblioteca US Netflix, emisiunea pe care am căutat-o ​​a fost „Penny Dreadful”, care este restricționată doar în regiunea SUA și nu poate fi transmisă în afara SUA.

surf rechin cu netflix

VPN-ul s-a conectat la server dintr-o clipă cu un ochi și am fost conectat la serverul Surfshark din Los Angeles (așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus). Am putut accesa acest spectacol fără probleme, iar calitatea de streaming a fost perfectă. Nu am întâlnit probleme de tamponare sau blocări și nici Netflix nu a detectat utilizarea VPN.

Mi-a plăcut întreg episodul în calitate HD și da, foloseam o conexiune la internet de 20 mb. Am efectuat un test de viteză în timp ce transmiteam emisiunea pe Netflix cu SurfShark și am fost șocat să văd rezultatele:

navighează viteza de streaming a rechinilor cu netflix

ExpressVPN – Cel mai bun VPN Netflix # 2

ExpressVPN Netflix este întotdeauna considerat cel mai bun furnizor VPN, dar oarecum scump, dintre toți ceilalți furnizori. Caracteristicile ExpressVPN sunt excepționale, iar performanțele sale sunt pur și simplu minunate. Iată câteva fapte care îl califică drept VPN Netflix optim:

Pro-uri

Are mai mult de 2000 de servere în aproximativ 94 de țări

Politica strictă fără jurnale

Conectivitate rapidă

3 conexiune simultană

Nici o limitare a lățimii de bandă

Funcție de comutator Kill inclus

Contra

Planuri la prețuri ridicate

ExpressVPN susține că este un serviciu VPN de prim rang și nu am întâlnit niciodată o astfel de problemă, în timp ce folosesc ExpressVPN, că aș putea crede altfel. Cu toate acestea, în timp ce încercați să accesați US Netflix Library cu ExpressVPN, s-a întâmplat ceva neașteptat:

Server ExpressVPN chicago pentru netflix

Server ExpressVPN Chicago

Da, ai ghicit bine!

Serverul newyork ExpressVPN pentru netflix

Server ExpressVPN NewYork

Am încercat să acces Netflix cu două servere ExpressVPN diferite; New York și Chicago. Amândoi au ocolit geo-restricțiile și am putut căuta emisiunea „Legea și ordinea” (spectacol geore-restricționat). Cu toate acestea, amândoi nu au reușit să difuzeze emisiunea, deoarece nu au reușit să ocolească interzicerea Netflix VPN.

Este ceva ce nu mă așteptam să se întâmple niciodată, dar când am încercat să accesez fluxul prin intermediul serverului ExpressVPN Washington DC, acesta a funcționat!

Fluxul funcționa destul de bine și nu am întâmpinat probleme cu viteza sau restricțiile prin acest server. Am urmărit episodul complet și nu m-am confruntat deloc cu probleme de tamponare sau întreruperi.

ExpressVPN Netflix a fost deblocat cu serverul Washington DC

Server ExpressVPN Washington DC

În timpul difuzării emisiunii, am testat viteza pe serverul ExpressVPN (Washington DC), iar rezultatele au fost destul de impresionante.

Viteza de streaming Expressvpn

Acest test de viteză arată că serverele ExpressVPN sunt destul de rapide cum puteți vedea pentru dvs. Un lucru pe care mi l-am dat seama după ce am încercat ExpressVPN cu Netflix este că, dacă utilizați un VPN Netflix bun și vă confruntați cu o interdicție VPN, nu ar trebui să renunțați și să continuați să vă amestecați prin servere.

PureVPN – VPN # 3 care funcționează cu Netflix

PureVPN se numără printre principalii furnizori VPN și este foarte popular datorită caracteristicilor sale uimitoare și de calitate superioară. PureVPN a fost o alegere de top a observatorilor binge și streamer-urilor online datorită varietății mari de server și a performanțelor serverelor lor.

Pro-uri

Peste 2000 de servere din 180 de regiuni

Funcție de comutator Kill

Sunt permise până la 5 conectări simultane

Funcție Split Tunneling

Suport pentru chat 24 de ore

Fără politica Jurnalelor

Contra

X Conectivitate lentă

X Ping-uri întâlnite

Pentru a testa dacă PureVPN funcționează cu Netflix sau Not, am testat serviciul PureVPN și am încercat să accesez spectacolul Criminal Minds din biblioteca Netflix din SUA, deoarece acest spectacol nu este disponibil în alte biblioteci Netflix.

Un lucru de subliniat aici este faptul că PureVPN ocolește interzicerea Netflix VPN și geo-restricții, dar nu prin intermediul clientului său de desktop. Va trebui să instalați extensia browserului PureVPN pentru a accesa Netflix.

Prin urmare, am instalat extensia browserului PureVPN chrome și m-am conectat la un server american. A fost nevoie de 20-30 de secunde pentru a vă conecta, ceea ce nu este atât de rapid în comparație cu SurfShark VPN. Oricum, după conectarea la server, am încercat să accesez Netflix și am avut succes în primul Go!

Am căutat emisiunea, l-am găsit și apoi am început să îl difuzez. Streamingul a fost neîntrerupt și, ca să fiu sincer, nu m-am confruntat cu probleme de buffering. Chiar și calitatea fluxului a fost excelentă, deoarece calitatea imaginii nu a fost pixelată, făcând clar că PureVPN are servere rapide.

PureVPN Netflix deblocat

Am făcut un test de viteză în timp ce continuau streamingul și rezultatele au fost următoarele:

viteza de streaming purVPN pentru netflix

După cum puteți vedea, viteza de descărcare a serverului a fost foarte bună cu condiția să folosesc o conexiune de 20 mb. Cu toate acestea, am fost uimit să văd numărul mare de ping-uri detectate de instrumentul de testare și am fost surprins în același timp, deoarece nu am întâmpinat probleme de tamponare.

NordVPN – VPN # 4 care funcționează cu Netflix

NordVPN este un tiran în industria VPN și unul dintre puținii furnizori VPN care nu și-au dat drumul utilizatorilor din cauza faptului că își continuă îmbunătățirea serviciilor din când în când..

Pro-uri

Criptare high-end

Până la 6 conexiuni simultane

Conectivitate instantanee

5000+ Servers în 62 de țări

Extensia browserului

Fără politică de jurnal

Contra

X Planurile de abonament ușor costisitoare

X Viteza lentă a serverului pentru streaming

Performanța NordVPN Netflix a fost întotdeauna foarte apreciată de utilizatori din întreaga lume și nu există niciun dubiu că este unul dintre cei mai fiabili furnizori de VPN. Totuși, a trebuit să mă asigur că funcționează cu Netflix înainte de a le recomanda utilizatorilor, motiv pentru care am testat NordVPN cu Netflix pentru accesarea bibliotecii Netflix din SUA.

Bingo! Functioneaza.

NordVPN a trecut cu succes testul de anonimat accesând biblioteca US Netflix și nefiind detectată de către blocantul Netflix VPN. Așa că, următorul lucru a fost să difuzez o emisiune cu restricții geo, așa că am ales să difuzez uimitorul film Ex-Machina. Este un film geo-restricționat și nu este disponibil în alte biblioteci Netflix.

Nordvpn cu Netflix

Fluxul a început bine, dar m-am confruntat cu o oarecare latență în server, deoarece a continuat să funcționeze și să se oprească. Pur și simplu, nu m-am bucurat să transmit Netflix cu NordVPN din cauza decalajului în fluxuri. Cu toate acestea, viteza a continuat să fluctueze și fluxul a fost deranjat de trei ori.

netflix nordvpn

Testul de viteză în timpul streamingului Netflix cu serverul NordVPN arată că viteza oferită de server a fost foarte mică.

viteza de streaming nord vpn

Această viteză a serverului este motivul pentru care streamingul cu NordVPN nu s-a dovedit a fi o experiență grozavă. Cu toate acestea, nu este cazul fiecărui server, unele servere devin încetinite, în timp ce altele pot oferi o viteză mare. Serverul pe care l-am încercat noaptea nu va putea oferi o lățime de bandă bună, dar cu siguranță vor exista servere care pot oferi o viteză mai bună.

CyberGhost – VPN # 5 pentru Netflix SUA

CyberGhost este un alt furnizor VPN care și-a îmbunătățit serviciul zi de zi și a creat un motiv pentru sine printre cei mai buni furnizori VPN. Iată câteva detalii de ce recomand CyberGhost utilizatorilor VPN Netflix.

Pro-uri

Peste 3000 de servere din 61 de țări

Funcție dedicată Netflix Deblocare

Peste 500 de servere doar în SUA

Funcția Kill Switch

Garanție de returnare de 45 de zile

Până la 7 conexiuni simultane

Fără politica Jurnalelor

Contra

Probleme de asistență în direct

Servere lent

Cel mai bun lucru pe care îl veți observa despre CyberGhost este că acesta are o funcție dedicată de deblocare Netflix în clientul său. Cu toate acestea, când am încercat să accesez biblioteca Netflix SUA prin funcția de conexiune personalizată prin conectarea la un server Dallas, blocantul Netflix VPN a detectat-o.

cyberghost netflix

Așa că m-am gândit să încerc funcția dedicată Netflix care este disponibilă în secțiunea Deblocare site-uri web și s-a conectat cu succes. Am reușit să ocolesc georestrucția de la bibliotecă și am încercat să transmitem emisiunea „Fosters” (care este disponibilă doar în biblioteca Netflix din SUA), iar streaming-ul a început fără nicio problemă..

cyberghost netflix favorizează deblocarea

Cu toate acestea, viteza de conectare a CyberGhost se referă oarecum la faptul că durează aproximativ 3 până la 4 minute pentru a vă conecta la serviciu. CyberGhost ar trebui să umple acest gol cât mai curând posibil.

În ceea ce privește viteza fluxului, a fost în regulă, deoarece am confruntat de două ori probleme de tamponare. Am testat viteza serverului în timpul streamingului și justifică de ce fluxul a fost atât de lent.

viteza de streaming cyberghost

În afară de viteza sa, performanța a fost bună, întrucât nu m-am confruntat cu probleme de interzicere VPN după aceea și un lucru care mi-a plăcut cel mai mult este interfața clientului său, care este foarte simplu.

În general, se califică pentru a fi unul dintre primii cinci furnizori VPN Netflix și, dacă își îmbunătățește performanța, poate merge mai departe.

VPN gratuit care funcționează cu Netflix

Așa cum am mai discutat anterior, proxie-urile și VPN-urile gratuite nu sunt în măsură să ocolească interzicerea Netflix VPN, de aceea încercarea oricărui serviciu gratuit este pur și simplu o pierdere de timp. Veți găsi o serie de articole online, care discută VPN-uri gratuite pentru accesarea Netflix, dar nu toți furnizorii de VPN despre care menționează sunt de fapt gratuite. Ei recomandă utilizatorilor să încerce perioadele de încercare mai degrabă decât să le cumpere și aceștia le reclamă drept VPN-uri gratuite.

Nu intenționez să-mi induc în eroare cititorii și de aceea spun că, dacă doriți cu adevărat să încercați VPN gratuit pentru Netflix, atunci puteți încerca perioadele de încercare ale furnizorilor V PN menționați mai sus, sau puteți încerca acești trei furnizori VPN care oferă și perioade de încercare:

 1. HotSpot Shield
 2. Ursul tunelului
 3. Keenow

Acestea nu sunt furnizor VPN de încredere Netflix, dar pot fi utilizate cu Netflix până la o anumită măsură. Cu toate acestea, nu garantez că nici acești furnizori VPN nu vor putea să ocolească restricțiile geo-restricțiilor Netflix și blocantul VPN Netflix sau nu.

Cel mai rău VPN pentru Netflix – VPN-uri și Smart DNS care nu mai funcționează cu Netflix

Dacă ar fi să numesc cel mai rău furnizor VPN care nu funcționează deloc cu Netflix, atunci trebuie să fie Accesul la internet privat (PIA), deoarece blocantul Netflix VPN a listat lista neagră a tuturor serverelor sale care ar putea fi folosite pentru a accesa Netflix. Acest furnizor VPN nu mai poate fi utilizat pentru a accesa Netflix, prin urmare scoaterea PIA din ecuația Netflix. PIA a oferit serverelor Silicon Valley utilizatorilor pentru accesarea Netflix, iar toate acestea sunt acum blocate de Netflix.

În ceea ce privește Smart DNS, este ceva nesigur în funcție de mine, deoarece serviciul poate ocoli restricțiile uneori, dar nu de fiecare dată. În ciuda pretențiilor formulate de SmartDNS de a oferi acces la Netflix din SUA, serviciul său nu este destul de consistent.

S-ar putea să puteți accesa biblioteca US Netflix timp de câteva zile dacă aveți suficient noroc, dar acest noroc continuă să curgă din când în când. Acesta este motivul pentru care SmartDNS nu este un formular recomandat de partea mea.

Cum să vă schimbați regiunea Netflix sau să treceți la biblioteca preferată

Nu există o astfel de caracteristică disponibilă în sistemul Netflix care vă permite să vă schimbați biblioteca în funcție de alegerea făcută. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un VPN, care să aibă servere din regiunea specifică pentru care doriți să accesați biblioteca și ar trebui să fie suficient de bun pentru a evita restricțiile Netflix.

Mai simplu spus, puteți schimba regiunea Netflix printr-un VPN!

Am ilustrat deja toate detaliile, mă refer la ele și veți găsi procedura de conectare la biblioteca regiunilor dorite.

Netflix VPN Reddit

Comentariu din discuție Comentariul cheeseburgerwaffles din discuție "Cum să obții totul pe Netflix?…. Nu numai Biblioteca SUA".

Acest băiat a împărtășit experiența sa că a încercat accesarea Netflix cu un PVN, dar blocantul Netflix VPN l-a detectat. Nu știm ce VPN a folosit pentru ocolirea restricțiilor Netflix, pentru că nu a menționat nimic despre asta. Cu toate acestea, judecând după faptul că VPN-ul său este detectat, acesta trebuie să fie un VPN gratuit sau orice furnizor VPN mediocru.

Comentariu din discuție .

Acest utilizator încearcă să acceseze Netflix prin PureVPN, dar nu a avut noroc. Ei bine, așa cum am discutat anterior, PureVPN este o alegere excelentă pentru ocolirea georestricțiilor Netflix, dar puteți face acest lucru doar cu extensia browserului său.

Concluzie

Netflix este un gigant al divertismentului în zilele noastre, dar mulți oameni nu știu faptul că Netflix nu este ceva care a început acum câțiva ani. Au trecut în jur de ultimii 21 de ani, când a început în anul 1997, când nu a existat niciun semn sau idee de divertisment digital.

A început ca un serviciu de închiriere de filme online, iar acum este regele domnesc al industriei divertismentului digital. Netflix a transformat cu adevărat industria divertismentului prin standardele sale înalte.

Nu numai că, Netflix a făcut, de asemenea, pași îndrăzneți în menținerea integrității sale, cum ar fi blocarea accesului VPN și proxy, precum și segregarea regiunii bibliotecilor de conținut înțelept. Pe de o parte, acest lucru este ceva descurajant pentru utilizatori, dar calitatea conținutului Netflix a determinat, de asemenea, utilizatorii să se lipească de ea.

Utilizatorii au devenit atât de obsedați de Netflix, încât încearcă să găsească toate soluțiile posibile pentru ocolirea restricțiilor Netflix, pentru a accesa cel mai bine Netflix. Această acțiune a utilizatorilor a dat o puternică apăsare industriei VPN și a creat o concurență în cadrul industriei VPN.

Doar câțiva furnizori VPN au reușit să ajungă la standardul de ocolire a interzicerii VPN Netflix și de a oferi acces utilizatorilor la conținut restricționat geo. Netflix blochează accesul VPN nu pentru că are ceva împotriva utilizatorului, ci datorită presiunii, se confruntă de la distribuitorii de conținut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map