Dacă vă întrebați unde să urmăriți meciul cu Cupa Mondială din Brazilia și Mexic 2018, atunci nu vă mai faceți griji, pentru că vă vom spune exact unde puteți urmări acest meci exagerat. Vă oferim mai multe modalități de a urmări meciul, comentarii diferite, țări diferite, etc..

Brazilia vs Mexic Ultima formație actualizată pentru runda de 16 Cupa Mondială FIFA 2018

Formația finală între Brazilia și Mexic

Istoria Mexicului în Brazilia

Mexic și Brazilia s-au confruntat reciproc în peste 30 de meciuri internaționale în total. Cu toate acestea, orasul din Brazilia are partea superioară în toate meciurile din cap cu cap, cu aproximativ 23 de victorii.

De data aceasta, lucrurile arată cam diferit. Mexicul este pe un rol mare. Au câștigat împotriva titularului Germaniei într-un meci hype și acum pot să-l scoată și din Brazilia.

Așadar, dacă aș pune banii pe o echipă chiar acum, m-aș uita la Mexic, deoarece asta pare mai probabil.

De ce Mexic poate câștiga peste Brazilia această Cupă Mondială FIFA Futebol 2018?

Înapoi la Cupa Mondială Fifa 2014, Mexicul a remizat meciul cu Brazilia într-un meci uluitor. A fost cât se poate de interesant și, sincer, Mexicul a avut destul de greu din partea arbitrilor.

De această dată, însă, există schimbări în sistemul de arbitraj, sperăm că nu vor fi luate decizii complet ridicole.

De asemenea, Mexicul este în fruntea jocului lor chiar acum din cauza câștigului lor împotriva Germaniei în etapele grupelor. Brazilia va trebui să-și aducă jocul A pe stadion dacă vor să aibă o șansă la câștigarea acestui.

Repere ale Cupei Mondiale FIFA 2014 Brazilia vs Mexic RÉSUMÉN GOLES

Consultați cele mai importante momente Brazilia și Mexic din Cupa Mondială 2014 de mai jos. Sperăm să obținem un alt meci ca acesta în Cupa Mondială 2018.

Ce canal este jocul Cupei Mondiale din Brazilia și Mexic din 2018?

Dacă sunteți în căutarea unei liste de canale și radiodifuzoare unde puteți urmări jocul din Brazilia și Mexic, aici este o listă completă pentru ușurința.

Următoarele emisiuni sunt disponibile numai în țara specificată. Dar tu poti DEBLOCAȚI orice radiodifuzor dat în țara dvs. folosind un VPN.

Deblocați canalele

ȚarăPosturile de televiziune
AzerbaidjanCBC Sport Azerbaidjan
Bosnia si HertegovinaSportKlub 2 Serbia
CroaţiaSportklub 2 Croația
DanemarcaTV3 Sport, Viaplay Danemarca
FinlandaViaplay Finlanda, Viasat Sport
InternaţionalYouTube, UEFA TV
ItaliaFox Sports HD
KazahstanKhabar TV
MacedoniaSportKlub 2 Serbia
MuntenegruSportKlub 2 Serbia
NorvegiaViasport +, Viaplay Norvegia
PortugaliaRTP 1
RusiaNTV + Sport Online, meci! Un joc
SerbiaSportKlub 2 Serbia
SuediaViaplay Suedia, TV3 Sport HD Suedia
CurcanTivibu Spor 1
UcrainaFutbol 2, OLL.tv
Statele UniteUnivision Deportes, ESPN3

Urmăriți Brazilia Vs Mexic pe MatchTV

MatchTV sau mai des cunoscut sub numele de Матч ТВ este un radiodifuzor sportiv rus. MatchTV transmite runda Cupei Mondiale FIFA din 16 meciuri între Brazilia și Mexic în direct online, dar MatchTV este disponibil doar în Rusia.

deblocare meci TV

  1. Pentru a accesa MatchTV, veți avea nevoie de un VPN, deoarece MatchTV este disponibil numai în Rusia.
  2. Obțineți un VPN pentru dispozitivul dvs. de streaming.
  3. Conectați-vă la VPN folosind numele de utilizator și parola și selectați Rusia ca server. (Conectați-vă cu serverul rus pentru a viziona Cupa Mondială FIFA 2018 din etapa 16).
  4. accesul https://www.matchtv.ru/on-air
  5. Livestream Brazil Vs Mexico pe MatchTV de oriunde.

Cum să vizionezi Brazilia vs Spania cu comentarii portugheze live online?

RTP – Urmăriți Brazilia și Mexic pe RTP

RTP este locul unde veți găsi fluxuri de înaltă calitate a tuturor evenimentelor de streaming populare. Dacă doriți să urmăriți jocul Brazilia vs Mexic cu comentarii portugheze, atunci aceasta este destinația online unde puteți transmite meciul.

SAPO – Urmăriți Brazilia și Mexic pe SAPO

SAPO este un alt site online unde puteți urmări online World Cup 2018. Este un alt site portughez care oferă fluxuri de fotbal live. Dacă doriți să vizionați meciurile din Cupa Mondială a comentariilor portugheze, atunci acesta este locul.

Sport TV – Urmăriți Mexic și Brazilia în direct în Cupa Mondială FIFA 2018

Sport TV este locul în care poți prinde ultimele meciuri ale Cupei Mondiale în limba portugheză. Dacă obiectivul dvs. este să transmiteți Cupa Mondială cu comentarii portugheze, atunci vă veți bucura de Sport TV, deoarece oferă o selecție excelentă de cele mai recente evenimente sportive și fluxuri de înaltă calitate..

Cum să urmăriți Mexic contra Brazilia în Comentarii RO ESPAÑOL / Comentariu spaniol?

Mediaset – Urmăriți Brazilia și Mexic în direct la Cupa Mondială FIFA 2018

Mediaset este destinația principală pentru a transmite tot ce este spaniol. Dacă sunteți în căutarea meciului Mexic vs Brazilia în spaniolă, acesta este locul unde veți găsi fluxuri de înaltă calitate și comentarii de top..

Este unul dintre cele mai mari site-uri de streaming spaniol în care poți urmări cu ușurință meciurile tale favorite din Cupa Mondială 2018 fără prea multă problemă, atât timp cât locuiești în regiunea acceptată sau ai un VPN.

Poate Brazilia să înfrunte Anglia dacă câștigă împotriva Mexicului pentru a face Brazilia împotriva Angliei ?

Dacă Brazilia câștigă împotriva Mexicului, atunci vor juca fie Belgia, fie Japonia (oricare dintre acestea apar în topul lor), este foarte probabil că va fi Belgia, deoarece sunt în vârful formei lor chiar acum.

Până la drum, Brazilia poate prelua Anglia, dacă ambele echipe ajung până la ultimele etape ale turneului, dar acest lucru este destul de îndepărtat și este foarte puțin probabil deocamdată..

Cum să urmăriți Brazilia Vs. Runda Mexic din 16 Cupa Mondială FIFA din SUA?

Dacă locuiești în SUA și vrei să te bucuri de Brazilia Vs. Meciul Cupei Mondiale din Mexic 2018, apoi îl puteți transmite cu ușurință online folosind metoda noastră detaliată pentru a face acest lucru.

Iată cum puteți viziona Cupa Mondială FIFA 2018 din SUA.

Cum să vizionezi runda de 16 Brazilia Vs Mexic pe dispozitivele Apple?

Dacă dețineți un Apple Tv, atunci veți iubi faptul că streaming-ul FIFA World Cup 2018 este destul de ușor pe dispozitivul dvs. Apple strălucitor.

Iată cum puteți viziona Cupa Mondială FIFA pe Apple TV.

Cuvinte finale

Această rundă de 16 întâlniri printre uriașii sud-americani va fi un meci crucial de urmărit. Orice echipă câștigătoare va înfrunta Belgia sau Japonia în finala sferturilor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me