Ați observat vreodată furnizori similari de link-uri de streaming în diferite suplimente Kodi și v-ați întrebat dacă toate suplimentele au aceleași gazde?

Ei bine, motivul din spatele acelor linkuri de streaming repetate este Rezolvarea URL-ului Kodi care funcționează în fundal și care vă oferă cele mai bune link-uri de streaming, eliminând linkurile slabe sau inutilizabile. Puteți utiliza rezoluția URL cu cea mai bună aplicație VPN Kodi și vă puteți asigura o transmisie mai bună. Aflați mai multe despre el și despre procedura de instalare, parcurgând acest scurt ghid.

Ce este Kodi URL Resolver?

Kodi URL Resolver este un instrument de script care funcționează în fundal și preia linkuri de streaming de pe site-urile de găzduire media. Îmbunătățește și îmbunătățește experiența de streaming pe Kodi oferind link-uri de streaming de înaltă calitate și fiabile.

Aproape fiecare supliment are un rezoluție URL care îi permite să ofere gazde mai bune pentru streaming de conținut. Rezolvătorii URL economisesc timpul dezvoltatorilor suplimentari, deoarece, fără el, dezvoltatorii vor trebui să compileze singuri toți rezolvatorii, ceea ce va fi un lucru agitat.

De ce am nevoie de Resolver URL?

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de streaming și să scăpați de linkurile care nu funcționează, veți avea nevoie de rezolvarea URL-ului. Nu numai că va elimina acele legături disfuncționale, dar vă va oferi, de asemenea, legături de lucru fiabile prin surse bune.

Etapele de instalare ale URL-ului Kodi Resolver

 1. Începeți descărcând fișierul Kodi URL Resolver Zip de pe această adresă URL
 2. Deschideți Kodi.
 3. Faceți clic pe fila Complemente din meniul din stânga.
 4. Faceți clic pe pictograma casetă situată mai sus în colțul din stânga.
 5. Selectați opțiunea Instalare din fișierul Zip.
 6. Parcurgeți calea de unde ați descărcat fișierul zip și deschideți-l.
 7. Fișierul zip va fi încărcat și instalat.

Cum se actualizează rezolvarea URL în Kodi

 1. Deschideți Kodi
 2. Acum faceți clic pe Setări (pictograma Gear)
 3. Faceți clic pe Setări sistem.
 4. Accesați modul Expert
 5. Faceți clic pe fila Componente suplimentare
 6. Faceți clic pe gestionați dependențele.
 7. Faceți clic pe Resolver URL pentru a accesa setările Resolver URL Kodi și faceți clic pe Actualizare.

Care sunt unele dintre rezolvările populare de adrese URL

URL Resolver este unul dintre cele mai mari motive pentru care multe depozite și suplimente au succes în comunitatea Kodi. Unele dintre cele mai populare adresele de adresare URL sunt:

1. SuperRepo URL Resolver

SuperRepo este unul dintre cele mai populare depozite datorită varietății sale și a calității suplimentelor. SuperRepo are rezolvarea adreselor URL integrate cu suplimentele sale și acesta este motivul pentru care complementele sale funcționează atât de bine.

2. Rezolvarea URL-ului în creștere a Neptunului

Neptune Rising se numără printre cele mai bune suplimente Kodi care folosesc URL Resolver Kodi pentru o experiență sporită a utilizatorului. Multe suplimente Kodi care funcționau fără rezolvarea adreselor URL nu au reușit să supraviețuiască în industrie.

3. Rezolvare URL a plăcentei

Placenta este într-adevăr cea mai bună furcă a suplimentului Exodus Kodi care funcționează cu rezolvarea URL-ului care rulează în fundalul său. Nu multe furci sunt dezvoltate suficient de bine pentru a funcționa perfect cu astfel de servicii și instrumente.

4. TVAddons URL Resolver

TV Addons este cel mai vechi și cel mai mare jucător din comunitatea Kodi și, într-adevăr, cel mai bun furnizor de suplimente până în prezent. Oferă toate cele mai recente informații legate de Kodi și suplimentele sale, deși vlog-urile și forumurile sale. TVAddons a avut și propriul său depozit, numit „Fusion”, care a fost zdrobit de DMCA cu ceva timp în urmă.

Adăugarea URL Resolver a fost un instrument vital pentru mulți utilizatori Kodi din întreaga lume, dar când a fost eliminat recent, utilizatorii au fost lăsați în suferință. Cu toate acestea, la fel ca alte suplimente populare Kodi, în curând a apărut o furculiță de URL Resolver și a preluat comunitatea. A fost numit „ResolveURL” și a fost dezvoltat pe același cod ca cel al adresei URL Resolver.

TVAdd-on-uri a adăugat ResolveURL în depozitul său și îl furnizează prin link-ul lor GitHub.

Cuvinte finale

Resoluția URL Kodi nu a fost niciodată proeminentă și populară în rândul multor utilizatori Kodi, deoarece rulează în fundal. Utilizatorii nu doresc decât să transmită fluxuri de streaming fiabile și de înaltă calitate, fără să-și dea seama de instrumentul de bază care desface aceste link-uri pentru ele.

Rezolvarea adreselor URL a obținut multă atenție atunci când a fost oprită, iar utilizatorii au trebuit să se confrunte cu probleme de dependență. Rezolvarea adreselor URL a fost principalul ingredient al succesului pentru multe suplimente Kodi și fără el, supraviețuirea acestor suplimente a devenit discutabilă..

Cu toate acestea, addon-ul URL Resolver funcționează bine, iar fișierul său zip de configurare poate fi găsit pe Github. Am acoperit pe scurt câteva dintre faptele importante legate de URL Resolver pentru a-i evidenția importanța. Pentru cei care caută o soluție de rezolvare a adresei URL Kodi, puteți opta pentru suplimentul ResolveURL Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me