free-vpn-firestick-Kodi

Streamingul online a devenit distractiv și confortabil cu dispozitivele Amazon FireStick și FireTV. Acestea vă permit să urmăriți orice vă place prin numeroase canale și aplicații disponibile în biblioteca lor. Spre deosebire de concurenții săi, FireStick funcționează mai rapid și are o interfață ușor de utilizat.

Mai mult, puteți instala Kodi pe FireStick, care este cel mai bun player online online disponibil în acest moment. Kodi are suplimente fantastice care le permit utilizatorilor să vizioneze filme, emisiuni TV, sporturi în direct și ce nu. Combinarea Kodi și FireStick vă va îmbunătăți cu siguranță experiența de streaming online și vă va oferi mai mult acces la conținut.

Cu toate acestea, problema este că conținutul disponibil pe FireStick și pe unele suplimente Kodi este restricționat în multe părți ale lumii. Autoritățile de distribuire a licențelor și distribuitorii de conținut impun aceste restricții, care sunt cenzurate de către observatorii de tip binge. Aceste restricții pot fi ocolite folosind un VPN pentru Kodi pe FireStick.

Un VPN oferă anonimatului complet utilizatorilor de pe web și le permite să acceseze orice doresc. Nu numai că, ci îi protejează de ochii care spionează și ajută la ocolirea accelerației ISP.

Caracteristici esențiale ale celor mai bune VPN gratuite pentru FireStick

În timp ce aleg un VPN pentru FireStick, utilizatorii au două opțiuni; VPN gratuit sau VPN premium. Cert este că furnizorii VPN premium precum PureVPN și SurfShark au caracteristici uimitoare pentru streamere online. Dar furnizorii de VPN gratuite sunt întotdeauna chestionați cu privire la protocoalele și funcțiile lor de securitate.

Nu recomand utilizatorilor să opteze pentru o VPN gratuită din cauza deficitului de încredere care există în industrie peste performanțele lor. Cu toate acestea, există câteva VPN gratuite pentru FireStick Kodi care sunt fiabile și pot fi utilizate pentru streaming.

Un VPN gratuit de încredere pentru Kodi pe FireStick ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

  1. Aplicație dedicată FireStick
  2. Nu este necesară înregistrarea sau abonamentul
  3. Suporta sisteme de operare majore
  4. Ar trebui să aibă partea de sus a liniilor de securitate
  5. Politica strictă fără jurnal

Am discutat mai jos cele mai bune 5 recomandări ale VPN-ului gratuit pentru FireStick Kodi 2020 de mai jos, asigurați-vă că le verificați:

5 cel mai bun VPN gratuit pentru FireStick

1. Ascunde.me

hide.me-firestick

Acest furnizor VPN bazat în Malaezia are numeroase caracteristici uimitoare, cum ar fi criptarea sigură și o rețea de peste 1400 de servere pe tot globul. Hide.me oferă atât pachete de servicii gratuite, cât și premium, iar fiecare dintre planuri are ofertele sale caracteristice.

Serverele sale sunt sigure și oferă o lățime de bandă bună, permițând utilizatorilor să transmită fluxuri fără să se confrunte cu probleme de buffering. Are o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu ține nicio evidență a activităților utilizatorilor. Clientul desktop, precum și aplicația sa asupra altor sisteme de operare, au o interfață foarte îngrijită și ușor de utilizat.

Toate caracteristicile menționate mai sus sunt motivul pentru care l-am enumerat mai întâi în lista de recomandări. Puteți descărca și începe ușor să folosiți Hide.me pe FireStick, fără a fi nevoie să vă înscrieți sau să vă abonați la serviciu..

2. Parbriz

windscribe-firestick

Windscribe este un furnizor VPN gratuit fantastic, care se află în industrie de ceva vreme acum și a câștigat o reputație excelentă. Se conectează la un server securizat din locația dorită cu un singur clic. Are servere în peste 50 de țări din întreaga lume.

Windscribe are o interfață simplă și poate fi instalat și utilizat în câteva minute, deoarece nu are proceduri de instalare complicate. Are un pachet premium, dar îl puteți utiliza gratuit; singura diferență este că lățimea de bandă a pachetului gratuit este limitată la 10 GB pe lună.

Pretenția sa de a fi o VPN rapidă este valabilă, deoarece am experimentat-o ​​personal că se conectează instantaneu la server. Are o politică strictă fără jurnaluri și nu scurge IP sau DNS. Utilizatorii se pot bucura de Windscribe pe mai multe sisteme de operare precum Windows, Android, iPhone, Linux și Firestick. Windscribe are și extensia Chrome și Firefox.

3. VPN Atom

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN este un serviciu VPN gratuit disponibil pentru platforme precum Android și Firestick. Nu necesită nicio înregistrare sau proces de înregistrare, trebuie doar să instalați aplicația și să vă protejați rețeaua printr-un singur clic.

AtomVPN are servere din toată lumea și le permite utilizatorilor să ocolească site-urile cu restricții geo-restricționate și site-urile blocate de ISP.

Aplicația are o interfață simplă și este destul de ușor de utilizat. Este unul dintre cei mai rapide furnizori de VPN gratuite. A fost lansat în anul 2015, iar de atunci a servit freebies din toată lumea.

4. VPN VP gratuit

Este unul dintre serviciile sale amabile care vine integrat într-un browser și nu are o aplicație separată. Browser-ul Opera are VPN încorporat în acesta și este gratuit. Nu vă faceți griji gândindu-vă cum să instalați Opera VPN pe FireStick; pur și simplu instalați browserul Opera și conectați-vă la un server VPN din listă pentru a naviga pe internet în siguranță.

Opera VPN pentru FireStick criptează traficul, restricționând ISP-ul și autoritățile să vă spioneze. Browser-ul Opera poate fi instalat pe Firestick prin magazinul de aplicații Amazon foarte repede și poate utiliza VPN-ul său pentru streaming pe Firestick prin browser.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN este un alt VPN gratuit pentru FireStick Kodi, care pretinde că oferă un serviciu sigur și rapid. Judecând după faptul că este un VPN gratuit, putem spune că aceste afirmații sunt oarecum corecte. După ce am executat câteva teste ale acestui furnizor VPN, sunt mulțumit de performanțele sale.

Are o rețea masivă de peste 8000 de servere în 50 de locații și este compatibil cu toate sistemele de operare majore precum Windows, Mac, iOS, Android, FireOS și Linux.

X-VPN oferă, de asemenea, planuri premium pentru utilizatorii care doresc să se bucure de funcții extinse și servicii nelimitate.

3 Motiv pentru a nu alege un VPN gratuit pentru FireStick

Nu recomand oamenilor să utilizeze un VPN gratuit și din când în când am scris despre asta. Nu este faptul că îi invidiez; este doar faptul că nu sunt de încredere în măsura în care VPN-urile premium sunt. Au protocoale de criptare slabe și funcții limitate care vă fac vulnerabile confidențialitatea și protecția.

1. nesigur și vulnerabil

Nu aș lăsa niciodată pe nimeni să-mi pună în pericol securitatea și confidențialitatea, așa că de ce ai vrea?

Acești furnizori VPN gratuite nu au protocoale de securitate de înaltă calitate, precum cele plătite. VPN-urile gratuite au scurgeri DNS și protocoale slabe, ceea ce ar putea scurge cu ușurință datele, identitatea dvs. autorităților. Aceste VPN-uri păstrează jurnalele, care este cea mai mare amenințare la adresa libertății tale online.

Mai mult, furnizorii de VPN-uri gratuite au fost supuse multor controverse, cum ar fi datele înregistrate ale utilizatorilor și apoi le-au vândut autorităților și organizațiilor. Acesta este un lucru care rupe încrederea utilizatorului și nu aș opta niciodată pentru un astfel de furnizor de servicii.

2. Rețele mici de servere

Un alt motiv pentru care nu recomand aceste VPN-uri gratuite precum hide.me sau Hideman este numărul de servere pe care le au. Pentru mine, a avea mai mulți severi este întotdeauna un punct în plus și asta le spun oamenilor să caute în timp ce aleg orice VPN.

Aceste VPN-uri gratuite au doar 20 până la 30 de servere de pe glob; alte servere VPN plătite au peste 1000 de servere în comparație cu acestea. Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care necesită abonament.

3. Viteză redusă

În ceea ce privește streamingul, dacă sunteți cineva care poate face compromisuri cu privire la viteza de streaming, atunci fiți invitatul meu și încercați oricare dintre VPN-urile gratuite menționate mai jos pentru Amazon Fire TV Stick.

Nu veți avea acea experiență uimitoare pe care doriți să o aveți, deoarece serverele VPN gratuite Fire TV nu au servere de viteză bune.

Concluzie

Amazon FireStick este încărcat cu tone de funcții și aplicații care l-au făcut popular printre streamere. Pentru a vă bucura de toate caracteristicile sale, utilizați un VPN. Un VPN pentru Kodi pe FireStick este un lucru la îndemână, să rămâi în siguranță și să te aburi fără margini.

A avea un VPN gratuit nu este în general un lucru rău, dar este totuși riscant. Mai degrabă este ca să aducem o armă cu peleți în război, decât o mitralieră. Un VPN premium are caracteristici de siguranță și deblocare neconcordante, motiv pentru care mulți utilizatori optează pentru ele.

Furnizorii VPN pe care i-am menționat în acest ghid oferă și pachete premium, motiv pentru care securitatea lor este de încredere. Pachetele lor gratuite au o lățime de bandă și funcții limitate, dar în ciuda acestui fapt, acestea sunt mai bune decât alte VPN gratuite pentru Kodi pe FireStick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me