Cel mai bun VPN pentru torrenting / torrenturi și partajare de fișiere P2P

Torrenturile sunt un rai pentru toți cei care caută cele mai noi filme, emisiuni TV, muzică, software și multe alte lucruri. Există multe site-uri de torrent disponibile online care oferă conținut de înaltă calitate utilizatorilor. Aceste site-uri de tip torrent furnizează conținut prin apucarea de link-uri de la alte site-uri de găzduire și furnizori, fără acordul lor. În ciuda faptului că este o opțiune excelentă pentru vizionarea tuturor ultimelor filme și emisiuni TV, torentarea este supusă pirateriei. prin urmare, necesită cel mai bun serviciu VPN pentru torrenting. Cu VPN în loc, activitatea dvs. devine criptată și anonimă ISP.


Mișcarea împotriva pirateriei online și protecția datelor a început să câștige forță zi de zi, iar autoritățile sunt într-o vânătoare sălbatică a tuturor jucătorilor din acest joc murdar. Și de ce ai vrea să ratezi confidențialitatea, când poți obține reduceri și cupoane VPN pentru a-ți salva bani în plus.

De ce am nevoie de cel mai bun VPN pentru torrenting?

Protejarea navigării și a traficului de ochii ISP-ului dvs. este importantă dacă utilizați torrente, site-uri de streaming online sau accesați contul dvs. bancar sau tranzacții online. Libertatea online vine la un preț și un lucru pe care nu îl înțeleg majoritatea oamenilor care folosesc internetul este faptul că securitatea virtuală este un lucru esențial.

Torrenting-ul este amuzant până când captezi ochii autorităților sau devii o victimă a încălcării vieții private. Site-urile Torrent câștigă o cantitate mare de trafic în fiecare zi și mulți hackeri și autorități sunt mereu în căutarea utilizatorilor vulnerabili.

Autoritățile au început să angajeze agenții de protecție a drepturilor de autor din partea a treia parte și avocații pirateriei online pentru a monitoriza, identifica și urmări penal pe utilizatorii implicați în jocul ilegal de torrenting.

Aceste agenții nu te trag direct în instanță dacă ești prins, ci mai degrabă te-ar avertiza mai întâi că ar putea să te dea în judecată pentru torrent ilegal cu o amendă grea. Dacă utilizatorul continuă să se angajeze în torrenting, atunci instanța este către care se va îndrepta utilizatorul.

Mai bine în siguranță decât îmi pare rău!

A avea un VPN pentru torrenting nu este doar o alegere, ci o nevoie!

Pentru a împiedica ISP-urile și autoritățile să vă urce pe tine, să vă monitorizeze traficul și să navigați, trebuie să aveți un VPN Kodi fiabil!

Un VPN criptează traficul dvs. web, nepermitând ISP să vă monitorizeze activitatea online sau activitatea de navigare. În al doilea rând, îți ascunde adresa IP prin schimbarea adresei de severitate la care ești conectat. Acest lucru lasă ISP-urile fără probleme și nu își pot da seama ce faceți online.

Un alt mare beneficiu al unui VPN este faptul că oferă acces la toate site-urile sau site-urile geore-restricționate care sunt blocate de ISP-ul dvs. Asta înseamnă că, dacă doriți să accesați torentele care sunt blocate în regiunea dvs. sau de către ISP, utilizarea unui VPN este cel mai bun și sigur instrument.

Astfel, un VPN vă oferă confidențialitate online completă și libertate virtuală.

Întrebări frecvente pentru cel mai bun VPN pentru Torrents

Mulți utilizatori nu înțeleg cum funcționează un VPN și de aceea sunt întotdeauna dubioși și confuzi. Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări adresate de utilizatorii torrenting:

Este torrenting în siguranță cu un VPN?

Da! Torrenting-ul este în siguranță cu un VPN, deoarece vă protejează oferindu-vă criptarea traficului și ascunzând adresa dvs. IP pentru a vă proteja de ochii ISP-ului dvs..

VPN va ascunde Torrenting de ISP?

Exact! Torrenting-ul cu VPN nu va permite ISP-ului dvs. să știe ce faceți online. Vă oferă libertate de a accesa orice, de oriunde, fără a permite nimănui să vă spioneze.

Un ISP poate spune dacă sunteți torent?

Da, dacă nu utilizați un VPN, ISP vă poate monitoriza cu ușurință activitatea și traficul online. Când veți accesa orice torrent, ISP-ul dvs. va fi primul care va ști asta. Prin urmare, utilizați un VPN pentru a vă asigura confidențialitatea online.

Utilizatorii întreabă în continuare că te poți prinde torrent sau nu și am spus întotdeauna că fără VPN, ești mereu vulnerabil.

Funcții de căutat în cel mai bun VPN pentru torrenting

După ce ați decis că veți utiliza un VPN în timp ce torrenting, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți ce VPN să utilizați. Veți găsi numeroase VPN-uri online și acest lucru vă poate lăsa confuz.

Ce ar trebui să cauți în cel mai bun VPN pentru torrenting?

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le cauți într-un VPN, atunci când alegi cel mai bun VPN pentru torrenting:

CaracteristiciDescriere
VitezăCând utilizați VPN pentru descărcarea de torrenturi sau streaming online, viteza este una dintre cele mai importante caracteristici, deoarece unele VPN-uri împiedică navigarea pe internet, descărcarea și încărcarea vitezei. Acest lucru creează o experiență nu atât de plăcută pentru utilizator și îl descurajează să mai utilizeze VPN.
Varietate și număr mare de servereSă ai o varietate mare și un număr mare de servere pe tot globul este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poate oferi un VPN. Motivul fiind, trebuie să accesați orice site web care este geore restricționat din regiunea dvs. sau să încercați servere de viteză rapidă din alte țări.
Criptare de înaltă calitateCriptarea este caracteristica cheie de căutat atunci când alegeți cel mai bun VPN pentru torrenting. VPN-urile care oferă criptarea AES-256 sunt alegerea principală, deoarece acel nivel de criptare este ceea ce aveți nevoie. Criptarea este cea care vă protejează traficul de ISP și autorități.
Protecție P2PPartajarea de fișiere P2P este un lucru riscant și din acest motiv multe antivirus și unele VPN-uri descurajează utilizatorii să le încerce. Cu toate acestea, o VPN fiabilă și bună oferă protecție de partajare p2P, permițând utilizatorilor să se bucure de partajarea de filme, emisiuni TV, muzică, software și multe altele.
Suport liveMulți utilizatori se confruntă cu probleme în timp ce dau în judecată o VPN, iar problemele pot fi de mai multe tipuri. Pentru a rezolva aceste probleme, utilizatorul ar trebui să aleagă întotdeauna un serviciu VPN care oferă asistență 24/7 în direct pentru clienți.
Fără scurgeri DNSScurgerile DNS sunt întotdeauna o problemă serioasă pentru utilizatorii conectați la serverele VPN, deoarece o scurgere DNS pune în pericol anonimatul lor. Multe VPN susțin că nu au scurgeri DNS, dar nu toate afirmațiile lor sunt adevărate. Prin urmare, alegeți un VPN despre utilizatorii care au recenzii bune sau să-și testeze singur scursurile de DNS și IP.
Compatibilitate cu mai multe platformeVPN-urile compatibile cu numeroase platforme precum Windows, iOS, Android, FireOS etc. și dispozitive precum telefoanele mobile, televizoarele, routerele sunt cele mai bune dintre ele, deoarece pot fi folosite cu mai multe dispozitive.
Fără politică de jurnalAu fost evidențiate multe servicii VPN, care au păstrat jurnalele de trafic ale utilizatorilor și chiar au vândut aceste jurnale către autorități. Acesta este motivul pentru care multe persoane au probleme de încredere cu serviciile VPN. Cele mai bune VPN-uri pentru torrenting nu vor păstra niciodată jurnalele, asigurându-vă confidențialitatea și securitatea.

Funcția de a nu rata niciodată în cel mai bun VPN pentru torrenting

Cea mai importantă caracteristică pe care orice utilizator o solicită de la orice serviciu VPN este o adresă IP. ISP poate urmări utilizatorii prin adrese IP și le poate monitoriza ușor navigarea. Nu numai ISP-ul dvs., ci și multe alte agenții terțe păstrează evidența dvs. prin identificarea adresei IP.

Adresa dvs. IP este identitatea online și dacă nu este mascată, oricine vă poate urmări locația și vă poate spiona.

Acesta este motivul pentru care este recomandat streamerelor online și utilizatorilor torrenți să utilizeze un VPN pentru a-și ascunde adresele IP.

VPN-urile care se scurg de IP vă pot pune libertatea online și anonimatul în probleme grave, deoarece autoritățile anti-piraterie și hackerii sunt în general în întreaga lume. Într-un fel sau altul, vei fi vulnerabil la unele probleme.

Sfat Pro: Citiți vpn-ul nostru detaliat pentru ghidul de pompieri.

Comparați politicile de torrenturi VPN

Bine, deci acum ai fi luat în considerare testul de viteză, criptarea și toate caracteristicile de mai sus, iar acesta este un lucru bun!

Dar nu este atât de tăiat și uscat!

Vă puteți abona la orice VPN pentru torrenting, dar trebuie să știți un lucru înainte de asta, nu fiecare VPN permite torrenting.

Uimit să aud asta?

Da, multe VPN-uri oferă protecție și confidențialitate de ultimă generație, dar nu permit torentarea prin serverele lor. Aceste VPN-uri pot fi cele mai bune pentru streaming online și tranzacții online, dar nu pentru torrenting.

Iată o listă de VPN-uri care nu permit / nu permit torrenting.

Furnizor dePermis / Nu este permisPolitica de logare
VPN-uri care permit torrenting
PureVPNPermisFără jurnal
ExpressVPNPermisFără jurnal
NordVPNPermisFără jurnal
IPVanishPermisFără jurnal
ProtonVPNPermisFără jurnal
VPN-uri care nu permit Torrenting
ZenmateNepermisFără jurnal
TouchVPNNepermisUnele de exploatare
PersonalVPNNepermisFără jurnal
VPN de confidențialitate Wi-Fi NortonNepermisUnele de exploatare
VP HolaNepermisJurnal complet

Test în timp real al celui mai bun VPN pentru torrenting

Fiecare furnizor VPN susține că este cel mai bun VPN și susține că nu scurge IP, DNS sau WebRTC. Cu toate acestea, nu poți avea niciodată încredere oricărui furnizor VPN fără să îl testezi, deoarece uneori afirmațiile pot fi falice.

Nu am încredere în niciun furnizor VPN și de aceea am efectuat teste de scurgere IP pentru a mă asigura că VPN-urile pe care le recomand sunt în valoare de.

Am descărcat aplicațiile de pe desktop 3 VPN-uri de top pentru torrente și s-au abonat la planurile lor lunare. După instalarea aplicației și logarea în conturile respective, m-am conectat la servere din diferite regiuni prin fiecare VPN, unul câte unul și am început să navighez.

În timp ce răsfoiam, m-am dus pe https://ipleak.net/ și am testat scurgeri IP. Iată rezultatele:

Recomandat NordVPN nr. 1 pentru torrenting

NordVPN a menținut întotdeauna o imagine pozitivă în rândul utilizatorilor datorită consecvenței sale în furnizarea de servicii de înaltă calitate. Alegerea unui VPN este o problemă de încredere și încredere, iar NordVPN are acel standard în care poate fi de încredere în orice zi.

Pentru testarea NordVPN, m-am conectat la un server din SUA.

cel mai bun vpn pentru torrenting

Rezultatele au fost minunate, întrucât NordVPN nu are nicio scurgere de IP, ceea ce își rezervă locul în topul VPN-urilor pentru torrenting. Dacă IP-ul inițial ar fi scurs, adresa DNS reală ar fi apărut mai degrabă decât cea afișată „SUA IP”. 

NordVPN are o mare varietate de peste 5000 de servere, permițând utilizatorilor să se bucure de torenting din orice regiune doresc. Serverele NordVPN au o viteză mare, iar conectivitatea sa este superbă.

nordvpn torrent cta

Recomandat ExpressVPN # 2 pentru Torrenting

ExpressVPN a fost foarte apreciat în întreaga lume pentru conectivitatea rapidă și protecția superioară.

ExpressVPN a fost întotdeauna fidel afirmației sale de a oferi o criptare puternică și un anonimat pur. Unul dintre numeroasele motive pentru a alege ExpressVPN este interfața sa ușor de utilizat. În afară de aceasta, ExpressVPN are peste 2000 de servere de mare viteză și securizate în 94 de țări.

Pentru a testa această afirmație, m-am conectat la un server canadian și am verificat dacă există scurgeri IP sau scurgeri DNS.

expresvpn pentru torrenting

Rezultatele au fost destul de așteptate, deoarece ExpressVPN nu scurge IP sau DNS în timp ce se torrentează.

Un lucru de care se plâng câțiva utilizatori noi este prețul ExpressVPN, care este mai mare decât alți concurenți. Totuși, ceea ce nu înțeleg acești oameni este că calitatea serviciilor ExpressVPN este foarte justificată la aceste rate.

expresvpn cta

Recomandat VPN-ul Cyber ​​# 3 pentru Torrenting și P2P pentru partajarea fișierelor

CyberGhost nu este la fel de popular ca furnizorii VPN menționați mai sus, dar asta nu înseamnă că serviciul său nu este egal la egal. CyberGhost are unele dintre cele mai uimitoare funcții pe care nu ajungi să le vezi în niciun alt furnizor VPN. Mai ales dacă căutați cel mai bun VPN pentru torrenting, atunci CyberGhost poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

Asta este bine până aici, dar pentru a mă asigura dacă este sigur sau nu, am testat scurgerea IP și DNS și rezultatele au fost astfel:

cyberghost pentru torent

Rezultatele au fost destul de satisfăcătoare, deoarece nu au existat scurgeri de IP sau DNS. Prin urmare, sa dovedit că CyberGhost este unul dintre cele mai bune VPN pentru Torrenting.

Are o caracteristică de torrenting dedicată tuturor geek-urilor care optează pentru un torent securizat. Această caracteristică oferă criptare a traficului de înaltă performanță, permițând utilizatorilor să descarce torrenturi în mod anonim.

cyberghost torrent cta

Recomandat VPN IPVan # 4 pentru Torrenting și P2P

IPVanish a intrat în competiție cu o bătaie de joc, oferind o concurență bună tiranilor din industrie prestabiliți. IPVanish a devenit popular de-a lungul timpului datorită prestării sale de servicii excelente.

Pentru testarea scurgerii IP a IPVanish, m-am conectat la un server IPVanish din regiunea Germania și l-am testat. Iată rezultatul:

IPVanish VPN pentru Torrenting

IPVanish are 1100 de servere pe tot globul, oferind securitate fără compromisuri și viteză mare de lățime de bandă. IPVanish Kodi oferă 10 conexiuni simultane, ceea ce este într-adevăr mai mult decât orice alt concurent. În plus, are o politică strictă fără jurnal, ceea ce o face un furnizor VPN de încredere.

VPN gratuit pentru Torrenting

Căutați o VPN gratuită în loc să vă abonați la una plătită?

Ei bine, există o mână plină de VPN-uri gratuite și servere proxy disponibile online care nu necesită abonament și înregistrare. Iată cele mai bune 3 VPN-uri gratuite pentru torrenting.

VPN de top gratuit pentru torrente

# 1 Ascunde-mă

# 2 Scutul Hotspot

# 3 Sărutul de securitate

Acestea sunt cele mai preferate VPN-uri gratuite, care sunt utilizate de mulți utilizatori torrenting pentru protecție online.

Dar sunt cu adevărat de încredere?

Ți-a trecut prin minte acest gând??

Un serviciu VPN gratuit care pretinde că oferă atât de multe funcții, sună prea bine pentru a fi adevărat!

Adică, este atât de evident că confidențialitatea și securitatea online nu sunt un lucru de serviciu social pe care cineva l-ar da lumii fără să ia nimic înapoi.

Un lucru important de știut despre toate VPN-urile gratuite este că niciuna dintre ele nu oferă securitate competitivă VPN-urilor menționate mai sus. Caracteristicile pe care le au aceste VPN-uri nu sunt în evidență și sunt doar afirmații care nu sunt complet adevărate. P2P VPN fără costuri care asigură securitate extremă este doar un mit!

Confidențialitatea și protecția online este o problemă serioasă care nu poate fi compromisă și nu trebuie compromisă. Aceste VPN au scurgeri DNS și IP și păstrează jurnalele, ceea ce nu este binevenit de niciun utilizator VPN.

Nu recomand VPN-urile gratuite din cauza protocoalelor slabe și a standardelor necompetitive. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să încercați un VPN gratuit și să faceți probleme problemelor de confidențialitate, fiți invitatul meu!

Cel mai bun VPN pentru Torrenting Reddit

Reddit este un loc distractiv în care să cauți soluții cu privire la orice, dar de multe ori te vei poticni cu unele întrebări care trebuie abordate astfel:

Comentariu din discuție CryptoMeAcest comentariu din discuție "Care este cel mai bun VPN pentru torrenting?".

Acest tip nu are niciun indiciu despre amploarea funcțiilor VPN. Răspunsul la această întrebare este că da, VPN-urile pot fi conectate la mai multe dispozitive și au mai multe funcții de conectare.

Vpn sugerat pentru torrenting? din Piraterie

Acest utilizator a postat pe Reddit că a primit un mesaj de la ISP-ul său și că acum intenționează să utilizeze un VPN.

Bine sunați frate, nu este niciodată prea târziu! Abonați-vă la cel mai bun VPN pentru torrenting și lăsați-vă nava torrenting să navigheze.

Concluzie

Torrenturile sunt, fără îndoială, o nebunie, într-un mod bun!

Dar torenting-ul fără VPN este nebun, într-un mod literal!

Ar trebui să fiți întotdeauna foarte atenți cu privire la fiecare mișcare pe care o faceți pe internet și ar trebui să țineți întotdeauna fiecare lacună în timp ce utilizați suplimente kodi. Trebuie să vă protejați datele și traficul dvs. având cea mai bună criptare și confidențialitate.

Acest ghid este pentru a vă lumina cu privire la problemele și soluțiile lor cu privire la torrenting. Asigurați-vă că aveți în vedere aceste aspecte data viitoare când vă gândiți să descărcați un torrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map