Lupta pentru UFC Bantamweight Title dintre Dillashaw și Garbrandt 2 poate fi urmărită ieftin online live. Similar luptei UFC anterioare precum UFC 225 sau UFC 226, această luptă deține o importanță destul de importantă. Pe măsură ce artistul marțial mixt american Dillashaw a intrat într-o bătălie de cuvinte bullying cu Garbrandt 2. Lupta va avea loc pe 4 august 2018 în Staples Center, Los Angeles California și cu siguranță puteți afla cea mai ieftină modalitate de a urmări UFC 227.

Dacă aștepți cu nerăbdare cel mai ieftin mod de a transmite fluxul UFC 227, atunci sunteți la locul potrivit. Deoarece vă oferim cea mai ieftină opțiune pentru a urmări UFC 227 în direct online pe PPV sau gratuit pe Kodi Sports. Cu mult hype îl puteți urmări pe Conor Mcgregor și Khabib Nurmagomedov și pe kodi. Dar urmărirea lui ar putea necesita cel mai bun vpn pentru Kodi, deoarece această luptă este restricționată geo.

ceas dillashaw vs garbrandt ieftin pe ppv

UFC 227 de canale / Lista drepturilor emisiilor oficiale

Iată o vizualizare a canalelor și a regiunilor respective de emisie:

Tara / RegiunePosturile de televiziune
Regatul UnitBT Sport 2
RusiaVGTRK
CanadaRetea de lupta
AustraliaFox Sports

Radiodifuzoarele UFC menționate mai sus sunt accesibile numai în țara declarată la un preț standard de 64,99 USD pentru cardul principal UFC. Cu toate acestea, puteți schimba locația în alte țări și vă așteptați la o reducere uimitoare la prețurile cardului principal UFC PPV.

Obțineți un VPN CTA

Cel mai ieftin mod de a urmări UFC 227 Garbrandt 2 vs Dillashaw

Marele eveniment UFC 227 va continua în direct în această sâmbătă (4 august), iar cei mai buni luptători se vor lupta unul împotriva celuilalt. Etapa este setată, iar fanii bâzâiesc despre asta pe diferite platforme de social media. Fanii UFC pot viziona acest eveniment în direct la TV și online prin diferite servicii de difuzare, dar vor trebui să plătească prețul abonamentului pentru acesta.

Comparația prețurilor UFC PPV
Țară

Preț

PPV ieftin prin VPN 
Filipine$ 17.52 (920 piso)

PureVPN

2,48 USD / lună (77% reducere)

buton (3)

Luxemburg $ 35.40
Pakistan$ 34.99
Singapur$ 24.99

Din acest motiv, am făcut mai ușor pentru fanii de pe tot globul să urmărească UFC 227 în cel mai bun și cel mai ieftin mod posibil online.
cel mai ieftin mod de a obține 226 ufc de plată pe vizionare
Nu uitați să înțelegeți faptul că dacă cumpărați permisul de luptă dacă plata pentru vizionare de pe site-ul oficial UFC, ar trebui să luați în considerare schimbarea regiunii dvs. folosind un serviciu VPN Kodi, deoarece prețul biletului de luptă este diferit în fiecare regiune. . Diferența dintre regiunile SUA și Pakistan este prezentată mai jos:

bilet ufc 226 de vânzare

Cu toate acestea, cel mai bun preț pe care îl puteți permite este din regiunea Filipine:

ufc 226 plată per vedere preț Filipine

Cum să vizionezi UFC 227 Dillashaw vs Garbrandt 2 în direct online fără transmisii prin cablu

Cu siguranță, dacă sunteți fan UFC și căutați modalități de a viziona UFC 227 live online fără cablu, am acoperit cea mai ușoară și cea mai economică soluție pentru dvs. Evident, nu ai vrea să-ți pierzi timpul stând în fața televizorului când există sute de opțiuni de tăiere a cablului pentru a transmite fluxul UFC 227.

Există două moduri posibile de a urmări UFC 227 Garbrandt 2 vs Dillashaw Live Online fără cablu:

 1. Via Kodi
 2. Prin intermediul fluxurilor online

Vă place să alegeți pentru nevoile dvs. de streaming. Am oferit o prezentare detaliată a ambelor servicii pentru a vă oferi o perspectivă mai bună, astfel încât să puteți alege în consecință.

Cum să urmăriți UFC 227 T.J. Dillashaw vs Cody Garbrandt Streams online gratuite

Numeroase site-uri de difuzare online vor oferi streaming live pentru acest eveniment, iată câteva opțiuni pentru dvs. aliniate de noi:

 1. Canalul oficial al UFC
 2. Spreaker
 3. StreamingTV4K

Puteți utiliza aceste servicii pentru transmiterea live a evenimentelor în direct online.

Cum să urmăriți UFC 227 pe Kodi Krypton versiunea 17.6 sau mai jos fără cablu

Kodi este cea mai bună opțiune pentru toate nevoile de streaming. Kodi a câștigat o reputație de a transmite lupte UFC cu cele mai bune adaosuri sportive. Recomandăm 3 cele mai bune add-uri pentru kodi pentru a transmite această luptă uimitoare. Aceste suplimente s-au dovedit a fi fiabile în luptele anterioare, deoarece oferă link-uri de streaming gratuit pentru UFC online.

 1. Planeta MMA pentru a transmite fluxul T.J. Dillashaw vs Cody Garbrandt
 2. cCloud TV pentru a urmări Cody Garbrandt vs T.J. Dillashaw
 3. SportsDevil pentru a urmări Dillashaw vs Garbrandt

Planeta MMA

Planet MMA este un addon dedicat MMA care transmite Kodi care va avea cel mai bun flux live UFC 227 gratuit. Urmați acești pași pentru instalarea Planet MMA:

 1. Deschis Kodi pe dispozitiv > Click pe Setări (pictograma roții).Cel mai mic-Way-to-Watch-UFC-226-Miocic-vs-Cormier
 2. Se va deschide o fereastră nouă, faceți clic pe butonul Manager de fișiere din opțiunile disponibile.Cum-a-ceas-UFC-226-Miocic-vs-Cormier-Live-Online-fara-cablu
 3. Din coloana din stânga, Faceți dublu clic pe „Adaugă sursa.“Cum-a-ceas-UFC-226-Miocic-vs-Cormier-Free-Live-Online-Curente
 4. Va apărea o casetă de dialog, apoi faceți clic pe „Nici unul’.Cum-a-ceas-UFC-226-la-Kodi-cripton-17.6-sau inferior-Fără-cablu
 5. Acum tastați acest lucru URL-http://supremacy.org.uk/zip/repo/ și faceți clic pe.how-to-ceas-226-ufc-Kodi
 6. După aceasta, denumiți această adresă URL ca Supremaţie > Clic O.K.ufc-226-kodi-depozit
 7. Acum întoarceți-vă la Ecran de pornire și apoi mergeți la Add-on-uri.ufc-226-Kodi-addons
 8. Faceți clic pe pictograma casetă (pachet instalator) din colțul din stânga sus.how-to-ceas-226-ufc-la-Kodi-jarvis-versiunea-16-sau mai mare
 9. Click pe ‘Instalați din fișierul zip“.ufc-226-kodi
 10. Click pe Supremaţie din listă.-226 ufc-pe-planeta-mma
 11. Click pe supremația-x.x.-226 UFC-on-sportsdevil
 12. Click pe supremacy-x.x.zip > Așteptați notificarea.-226-UFC on-ccloud-TV
 13. Acum faceți clic pe Instalați din depozit.-226-ufc bilete
 14. Selectați supremaţie.UFC-226-Lupta-locație-și actualizate
 15. Deschis Componente video.UFC-226-Lupta-Carduri
 16. Click pe Planeta MMA.UFC-226-Channels-oficial radiodifuzorilor-Drepturile-List
 17. Acum faceți clic pe Instalare și așteptați notificarea.Cum-can-I-ceas-UFC-226-la-Sling-TV

Urmăriți UFC 227 pe KCloud TV Kodi Addon

cCloud TV este un remarcabil add-on Kodi TV live care oferă cu siguranță fluxuri pentru canale TV live din întreaga lume. Fanii UFC pot utiliza acest supliment Kodi pentru a urmări UFC online și pentru a avea UFC 226 fluxuri gratuite. Urmați acești pași pentru a instala addonul cCloud TV Kodi:

 1. Deschis Kodi pe dispozitiv > Click pe Setări > Click pe Fişier Administrator. Faceți dublu clic pe Adăuga Sursă.
 2. Faceți clic pe unde spune <Nici unul> și tastați acest lucru Adresa URL:http://lazykodi.com/ > Faceți clic pe OK.
 3. Denumiți această adresă URL media „Lazy Kodi”> Clic O.K > Clic O.K pentru a închide caseta de dialog.
 4. Capul înapoi la Meniu principal Kodi> Clic Add-on-uri fila > Click pe Cutieicoană.
 5. Acum faceți clic pe Instalați din fișierul zip.
 6. Deschis Lazy Kodi.
 7. Vei vedea trei opțiuni: Depozite, fermoare și vrăjitor.
 8. Selectați DEPOZITE > Selectați Androidaba > Deschis repertoriu > Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe kodil-104.zip > Așteptați notificarea.
 9. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Selectați Depozitul Kodil.
 10. Deschis Componente video pliant > Parcurgeți lista în jos și selectați cCloud TV.
 11. Clic Instalare.

Urmăriți UFC 227 pe SportsDevil Kodi Addon

SportsDevil este un addon legendar pentru streaming-uri sportive, fie cele mai importante sau meciurile sportive live. Mulți utilizatori au raportat că SportsDevil nu funcționează. Dar urmărind sportivevil-ul nostru pe ghidul Kodi, veți putea urmări acest meci în direct online. Și dacă încă te confrunți cu o eroare pentru kodi care nu funcționează, atunci cu siguranță te confrunți cu geo-restricție care necesită un cod vpn.

Bilete UFC 227

Evenimentul este la numai 1 zi și nu aveți nicio șansă să-l pierdeți. Dacă intenționați să mergeți și să vizionați evenimentul în direct în arenă, puteți cumpăra biletele de pe următoarele site-uri:

 1. Expert
 2. Viagogo
 3. Site-ul UFC 226
 4. AXS
 5. SeatGeek

UFC 227 Locația și data luptei

Acest eveniment va avea loc în Staples Center, Los Angeles, California. Această mare arenă a fost o mulțime de evenimente UFC și în trecut. Principalul eveniment al UFC 227 va fi lupta dintre Dillshaw și Garbrandt, să sperăm că acest eveniment va fi la fel de legitim precum sunt întotdeauna evenimentele UFC.

Carti de lupta UFC 227

Acest eveniment este evident o acțiune care nu poate fi ratată. Să mergem mai departe și să aruncăm o privire pe cartea de luptă pentru UFC 227:

ufc 227 carte de luptă dillashaw vs Garbrandt 2

Cum pot viziona UFC 227 la Sling TV?

Puteți viziona UFC online pe serviciul TV Sling, abonându-vă la pachetul lor care costă 64,99 + numai pentru impozite. Acesta vă va oferi link de aburire HD, dar taxa nu este rambursabilă. Sling TV este un serviciu excelent pe care îl puteți utiliza pentru streaming online, iar procesul lor este justificat de calitatea pe care o oferă.

Înfășurarea luptei

Cu siguranță, weekendul tău va fi luminat cu această luptă uimitoare pe care o poți urmări ieftin folosind un VPN sau folosind liber Kodi și cele mai bune suplimente Kodi. Cartea de luptă UFC 227 deține multe lupte grozave între Johnson și Cejudo, precum și Santos și Olanda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me