Kodi este cunoscut anterior ca XMBC, care este un software gratuit de tip open source care vă permite să instalați suplimente terțe. Cu ajutorul acestor suplimente, puteți transmite filme, sport, emisiuni TV, sporturi în direct, jocuri, muzică și alt conținut pe orice platformă.

Cele mai bune cutii Kodi sunt pline de funcții și de înaltă tehnologie pentru a vă permite să transmiteți un conținut uimitor. Cea mai bună alegere a noastră pentru cutii Kodi pentru luna mai 2018 este Seguro Trongle x4. Citiți recenzia completă aici.

Oferte speciale KodiVPN.co 2020 speciale
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD Per lună

Înțelegeți acest acord

surfshark

11,95 USD 1,99 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord (3 luni gratuit)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord

Cel mai bun utilizator a ales caseta KODI conform rezultatelor sondajului KodiVPN.co

Cu cât cunoști mai devreme cel mai bun dispozitiv cu atât mai bine

[Faceți clic pentru a mări]

Grafic JPEG redimensionat

Kodi box este un set-top box în care Kodi este deja instalat și, prin urmare, conectează și joacă tone de conținut media. În acest ghid, examinăm cele mai bune cutii Kodi în funcție de performanța și popularitatea acestora.

 1. Cele mai bune cutii Android Kodi 
 2. Cele mai bune cutii juridice Kodi 
 3. Cele mai bune cutii TV Kodi Live
 4. Cele mai bune cutii Kodi complet încărcate
 5. Cum să ocoliți securitatea electronică din Marea Britanie Verificați casetele ilegale Kodi
 6. Cele mai bune cutii Linux Kodi
 7. Cutii de divertisment la pachet

Cele mai bune cutii Android pentru Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Caseta GEM Emtec
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. Cutie TV T95X
 9. R99 4K de EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 Cutie TV
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Caseta TV Zoomtak S912
 16. MyGica ATV

Vizualizați graficul de comparație al casetelor Android.
cele mai bune cutii kodi android linux ios

Cutiile cele mai utilizate sunt casetele Android. Acestea vin în toate formele și dimensiunile cu specificații excelente în ceea ce privește procesorul, video, audio, stocare și nu în ultimul rând memorie. Există o mulțime de căsuțe de divertisment cu prețuri mari până la mici și s-ar putea să nu doriți să vă pierdeți cea mai bună, pe baza recenziei noastre detaliate despre cele mai bune cutii Kodi. După ce ați terminat selectarea, este mai ușor să setați kodi pe Android cu doar câțiva pași rapizi.

Cele mai bune cutii Kodi Întrebări frecvente Întrebări frecvente

Ce înseamnă Jailbreak pe Kodi?

Jailbreak pe Kodi înseamnă instalarea Kodi pe orice platformă sau dispozitiv care nu o acceptă direct. Kodi nu poate fi instalat direct pe dispozitive precum Fire Stick, Apple TV, iPad etc..

Prin urmare, metoda jailbreak este folosită pentru instalarea Kodi pe aceste dispozitive. Metoda Jailbreak înseamnă instalarea Kodi pe astfel de dispozitive cu ajutorul unor aplicații terțe.

Cutiile complet încărcate sunt legale pentru a fi utilizate?

Nu, cutiile Kodi complet încărcate nu sunt legale de utilizat. Multe arestări au fost făcute în Marea Britanie și au existat multe astfel de cazuri la nivel mondial în care utilizatorii care au cumpărat, vândut sau folosit cutii Kodi complet încărcate au trebuit să se confrunte cu închisoare sau cu consecințe legale..

Mulți utilizatori Kodi au primit, de asemenea, notificări legale de la DMCA și alte autorități relative. Prin urmare, este recomandat să folosiți un VPN pentru a vă menține în siguranță.

Cutiile Android sunt legale de utilizat?

Da, casetele Android sunt legale pentru a fi folosite deoarece aplicațiile instalate în ele nu sunt utilizate pentru streamingul de conținut piratat. Aplicațiile instalate în aceste căsuțe android necesită o taxă de abonament, iar conținutul pe care îl oferă poate fi transmis numai, nu descărcat. Prin urmare, sunt legale de utilizat.

Xbox One

Xbox unu pentru Kodi

Xbox One este o consolă puternică de jocuri fabricată de Microsoft.

Există o listă lungă de modele din seria Xbox, dar cea mai recentă Xbox One X este cea mai puternică consolă până în prezent.

Acesta împachetează un pumn puternic cu jocuri 4K ultra HD, permițând jucătorilor din consolă să experimenteze jocuri de 60 FPS.

De asemenea, acum Xbox One acceptă oficial codi, așa că bucurați-vă de jocul și streamingul prin configurarea kodi pe xbox one.

Amazon Fire TV Stick

amazon fire tv stick va folosi ca cutie Kodi

Amazon Fire TV Stick are un sistem de operare bazat pe Android, cu un procesor quad-core. Și-a câștigat numele ca streamer de top pentru utilizatorii Kodi.

Noua versiune 2017 a lui Fire Stick a procedat ca cel mai bun streamer media cu un procesor mai rapid. Cu toate acestea, este o atingere mai scumpă decât modelul său anterior.

Folosirea Kodi Addons pe FireStick este o experiență uimitoare pe care nu îți poți permite să o ratezi!

Amazon Fire TV

cutie kodi amazon fire tv

Amazon Fire TV are funcții mai mari și mai mari decât Amazon Fire TV Stick, dar are același sistem de operare bazat pe Android.

Este o alegere de top ca cea mai bună cutie Kodi pentru a transmite Netflix sau Amazon Prime Instant Video. Acest dispozitiv funcționează fără probleme cu Fire TV și nu va dura mai mult de câteva secunde pentru a încărca Kodi.

Nvidia Shield

Nvidia scut cutie kodi

Când vine vorba de set-top box Android, Nvidia Shield este cel mai puternic.

De la emisiuni TV la cele mai recente jocuri din oraș, această casetă are tot divertismentul la care te-ai gândi vreodată.

Nu este surprinzător, acest lucru îl face să fie cea mai bună cutie Kodi pentru utilizatorii Kodi. Nvidia Shield rulează cel mai recent Android 6.0 pe cutia sa.

Seguro Trongle X4

Cutie kodi Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 este o altă casetă care a încorporat Android 6.0 pe cutia sa. Dacă aveți vreodată nevoie de o casetă Kodi pentru a transmite videoclipuri 4K, dar nu trebuie să plătiți prețuri de rachetă, atunci faceți o alegere perfectă.

Aparent este rar ca un dispozitiv să posede asemenea calități bune și, în același timp, să prezinte puține limitări. Pentru scopul pe care îl servește, face cea mai bună cutie Kodi din jur.

Seguro Trongle X4 Video Review

Seguro Trongle X4 Recenzie completă

Seguro Trongle X4 ar putea fi cele mai ieftine cutii ale lotului, dar nu compromite calitatea videoclipului pe care o transmite. Suporta videoclipuri 4K și vine cu o tastatură wireless și are un control tactil.

Având în vedere caracteristicile sale, acesta are un procesor Quad Core de 2 GHz cu procesor ARM Cortex-A53 alături de un procesor Penta-Core. Acestea fiind spuse, configurația sa performantă a mașinii vă oferă o viteză ultra-rapidă, o calitate video profesională și cea mai bună experiență de utilizare.

Acesta acceptă aproape toate formatele audio și video, astfel încât nu trebuie să vă împovărați prin prima conversie a formatului video. Calitatea imaginii oferă o impresie mai aproape de realitate, ceea ce pare destul de impresionant.

Caseta GEM Emtec

CUTIE Emtec GEM KODI

Este o alegere simplă pentru oricine nu este familiarizat cu casetele Kodi cu toate funcțiile și caracteristicile lor.

Cu toate acestea, această casetă nu vă va permite să instalați cele mai recente versiuni Kodi. Însă, cu Wodi Setup Wizard, așa cum este listat în acest cel mai bun ghid de vrăjitori kodi, puteți accesa versiunea mai veche a software-ului..

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 pe kodi

Q-Box S905 este cu adevărat o potrivire perfectă pentru Kodi datorită procesorului său Penta-Core 450. Acest procesor oferă o rezoluție excepțională de 4 k cu streaming de 1080p.

Funcționează pe un sistem de operare Android 5.1 Lollipop cu 16 GB stocare internă. Aplicațiile și jocurile pot fi instalate din Google Play Store și au o interfață ușoară pentru utilizator.

Cutie TV T95X

T95X TV Kodi Box

Când aveți Andorid T95X, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cele mai recente actualizări, deoarece acesta poate obține tot accesul de la Google Play Store în sine.

Transmiteți filme și emisiuni TV cu suplimente Kodi de la terți la rezoluție HD. Dacă întâmpinați probleme, există întotdeauna un suport live care vă oferă asistență.

R99 4K de EBox

EBOX-R99-3-best-Kodi-box

Cutia imensă de 4K, vine cu un hardware extrem de puternic. Uimitorul player media este compus din 4 GB RAM, 32 GB ROM, Android 6.0 și toate sunt alimentate de procesorul Hexa-Core. Dispozitivul este lăudat în continuare cu grafica Ultra HD 4K.

Acestea fiind spuse, playerul media se conectează cu un cablu HDMI la televizor și poate face tot ce poate face un dispozitiv Android cel mai recent, de la vizionarea de filme la jocuri și descărcare de aplicații. Se poate face totul pentru a vă menține toată ziua.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 este o casetă Android care poate rula peste un milion de aplicații diferite, inclusiv Kodi.

Buzz TV are Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare, procesor 2GHz, 2 GB RAM și o memorie internă de 8 GB. Poate rula videoclipuri pe 4k, 2k 1080 (60fps) și alte rezoluții low-end.

 

Rveal 2

Când vine vorba de găsirea unor cutii puternice pentru Android pentru Kodi, Rveal 2 este de neegalat.

Alimentat de un procesor Octa-Core și Android 6.0 Marshmallow, Rveal 2 împachetează un pumn. Puteți transmite în flux conținut ultra-HD folosind Rveal 2.

Cutie TV Dolamee D5

În lista lungă de căsuțe Android accesibile, caseta TV Dolamee D5 este un dispozitiv pe care ar trebui să îl încercați. Cutia Kodi are procesor Octa Core Cortex A7 1,5 GHz, 2 GB RAM și 8 GB memorie.

În plus, Dolamee D5 acceptă conectivitatea Bluetooth și redă videoclipuri în 4K, 2K și HD.

TICTID

Cutia TICTID Android este excelentă pentru Kodi, deoarece vine cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și un procesor Quad Core de 2.GHz la cârma..

Poate alimenta numeroase alte aplicații Android împreună cu Kodi. Puteți transmite emisiuni și filme în diferite calități video, inclusiv ultra HD.

Maxesla S905X

Cutia Maxesla Android este similară cu alte cutii de streaming, deoarece rulează pe procesorul Quad Core 2.0 Ghz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Va rula Kodi fără probleme și le va permite utilizatorilor să urmărească conținut în UHD 4K.

Caseta TV Zoomtak S912

Zoomtak TV Box este una dintre cele mai bune aplicații Android, care va oferi performanțe excelente și va rula Kodi fără probleme.

Cât de puternic este?

Cu Zoomtak, veți obține un procesor Octa Core 2.0 GHz, 3 GB RAM, 32 GB ROM și redare ultra HD.

MyGica ATV

Puteți pune mâna pe două variante de MyGica ATV. O variantă este disponibilă în CPU Core Core, în timp ce cealaltă este disponibilă cu un procesor Octa-Core.

Alegerea dintre cei doi depinde de nivelul de performanță pe care doriți să îl atingeți.

Cu toate acestea, ambele vor rula Kodi fără întrerupere și vor reda videoclipuri de calitate 4K.

Diagrama de comparație a celor mai bune cutii Android

SpecificațiiAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV Box

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Caseta GEM Emtec

Cutie de gemuri Emtec

Aplicații acceptate1000+1000+1000+1000+1000+
Asistență vocalăTelecomanda Alexa VoiceTelecomanda Alexa Voice
Memorie2GB1GB3GB1GB1GB
Depozitare8Gb8Gb16 GB8Gb16 GB
Spațiu de stocare extensibilPână la 200 GBPână la 32 GB
mărimea4,5 x 4,5 x 0,7 inci3,4 x 1,2 x 0,5 inci9.6 x 8.4 x 4 inci5 x 2,0 x 2,99 inci10.1 x 6.7 x 3.1 inch
ProcesorMediaTek Quad-core până la 2 Ghz Dual core @ 2,0 GHz + Dual-core @ 1,6 GHzMediaTek Quad-core ARM 1,3 GHzProcesor NVIDIA Tegra X1 GPU Maxwell cu 256 nucleeAmlogic S905X Quad Core Media 1.5 GHzAmlogic S805 Quad Core 1.5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Rezoluția de ieșire acceptată2160p până la 30 fps; 720p și 1080p până la 60fps720p și 1080p până la 60fps4K, HDR, 60 fpsHDMI – Adevărat 4K2KFull HD 1080p
Compatibilitate TVTelevizoare ultra-de înaltă definiție 4K cu HDMI capabile de 2160p la 24/25/30/50/60 Hz și HDCP 2.2Televizoare cu HDMI capabile de 1080p sau 720p la 60 / 50Hz, inclusiv modele populare compatibile cu HDCPSe conectează ușor la televizoarele HDSe conectează ușor la televizoarele HDSe conectează ușor la televizoarele HD
Format de conținut acceptatVideo: H.265, H.264

Audio: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

Fotografie: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Fotografie: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC până la 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Redare până la 4K la 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Redare până la 1080p la 60 FPS )

Audio: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos și Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Fotografie: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Audio:MP3

Fotografie: BMP, GIF, JPG, PNG

PrețUS $ de 89.99US $ 39.99US $ la 199,99US $ 53.08US $ de 99,99

Cele mai bune cutii Kodi legale

 1. Zmeura Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Zmeura Pi 3

Raspberry Pi 3 este cea mai bună cutie legală de kodi

Pentru ceea ce poate părea, este un mic computer cu funcții strălucitoare atractive pentru centrul media Kodi.

Utilizatorii Kodi sunt capabili să transmită videoclipuri 1080p cu ușurință datorită procesorului său quad-core.

Poate fi posibilă utilizarea unei conexiuni Ethernet atunci când întâmpinați probleme de buffering în conexiunea de rețea wireless.

Cutia costă în jur de 80 USD pe piața Amazon și este legală și mai sigură să o utilizați în Marea Britanie. Cu toate acestea, nu există nici o cutie cu Pi 3, ceea ce înseamnă că va trebui să găsiți o carcasă care să se potrivească cu circuitul său intern.

De asemenea, nu vine cu o telecomandă, dar puteți găsi o modalitate de a utiliza Kodi prin telecomanda TV compatibilă cu HDMI CEC. Pentru a spune cel mai puțin, este cea mai bună cutie Kodi din punct de vedere al performanței.

Roku Ultra 4K

roku ultra 4k cutie kodi

Ce face Roku Ultra 4K ca cea mai bună cutie Kodi decât să fie o alegere legală pentru utilizatorii Kodi? Conținutul său uimitor, navigarea ușoară, căutarea imparțială a conținutului și opțiunea de personalizare îl plasează în top în casetele de streaming. Disponibil numai pentru 129.99 USD

EBOX T8 V

Cutie kodi EBOX T8 V

EBOX T8 V este cel mai recent model lansat de companie în 2016, care este posibil cel mai rapid dispozitiv pe care a fost produs.

Acesta rulează pe cel mai recent Android și are instalat propriul Kodi Build. Îmbunătățește experiența utilizatorilor Kodi în vizionarea de filme, emisiuni TV și sport.

Există o caracteristică specială, care este propunerea sa unică de vânzare și include un lansator dual personalizat pentru începători și utilizatori experți. Nu trebuie să vă faceți griji dacă nu ați utilizat o cutie TV, ghidul nostru pentru începători vă ajută să aflați despre dispozitiv.

Google Chromecast Ultra

Cutie kodi Google Chromecast Ultra

Dacă nu doriți niciodată să vă dedicați problemelor legale și doriți să vă scăpați de toate problemele, vă recomandăm să obțineți un Google Chromecast Ultra pentru 98 USD sau mai puțin.

Este mai degrabă mai degrabă decât o cutie TV tradițională și asta o face discretă.

Se poate atârna în spatele televizorului sau computerului și poate oferi ore de divertisment.

Acest dispozitiv mic și portabil prezintă entuziasmul Google de a exploata piața de streaming 4K.

Această casetă ar fi excelentă pentru utilizatorii Kodi în viitorul apropiat. Chromecast necesită televizor cu port HDMI și rețea WiFi; Ethernet ar face la fel de bine.

Chromecast Ultra are un port ethernet atașat ceea ce îl face capabil de redare video 4K nad HDR. Aceste caracteristici fac utilizatorii să se simtă mai luxoși decât versiunea anterioară a Chromecast.

Google Chromecast

Predecesorul Chromecast Ultra; Chromecast a creat, de asemenea, o mulțime de hype printre junkies-urile de divertisment. Dongle mic este dotat cu un cablu de alimentare și un adaptor. În timp ce necesită rețea WiFi și un televizor cu port HDMI.

Puteți începe cu 3 pași simpli cu acest dispozitiv uimitor.

Cum să configurați Chromecast

 1. Începeți cu conectarea Chromecast la televizorul HD și la puterea dvs. Apoi accesați chromecast.com/setup.
 2. Conectați cu ușurință Chromecast la rețeaua WiFi acasă.
 3. Cu ușurință, atingeți butonul Cast într-o aplicație activată pentru cast și alegeți un videoclip care să fie redat pe televizor.

Xiaomi Mi

Cutie pentru Xiaomi Mi kodi

Ar fi nedrept să nu menționăm Xiomi Mi pentru dispozitivul său elegant și cu aspect frumos. Este echipat cu cea mai nouă tehnologie pentru a transmite milioane de conținut de divertisment.

Dispozitivul fiind legal în Marea Britanie și în majoritatea țărilor, deține și rezoluții video 4K care face vizionarea TV mai bună decât alte dispozitive.

Caracteristicile sale includ procesor quad-core, memorie DD3 de 2 GB și 8 GB stocare la bord este tot ceea ce aveți nevoie pentru salvarea conținutului preferat. În plus, acesta are un preț ieftin, adică 70 USD sau mai puțin. Cu toate acestea, trebuie să instalați Kodi înainte de orice.

Cele mai bune cutii Kodi pentru TV live

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Caseta Q Easystone
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

cele mai bune cutii de kodi pentru TV live

Această casetă Kodi este dotată cu o tastatură și o telecomandă care a fost încărcată cu multe suplimente Kodi pentru a transmite TV.

Are un procesor puternic pe 64 de biți cu 3 GB RAM și, pentru a adăuga mai mult, dispozitivul are o navigare ușoară, ceea ce îl face ușor de utilizat.

Biblioteca media se auto-actualizează și tinde să crească în fiecare zi. Este fără îndoială o legală și cea mai bună cutie de streaming pentru Kodi pe care o veți găsi vreodată pe piață pentru prețul pe care îl merită.

SkyStream Two

Cutie kodi SkyStream Two

Faceți cunoștință cu cea mai rapidă și mai puternică cutie TV, care este o soluție perfectă pentru facturile ridicate prin cablu. Este cea mai bună cutie Kodi în lumina vizionării de videoclipuri de calitate 4K cu ușurință.

Puteți transmite fluxuri de conținut media, inclusiv toate serviciile principale de streaming precum Netflix, Hulu, etc și personaliza experiența de streaming cu Android.

Este o cutie legală Kodi care a revoluționat modul în care privești televizorul. Milioane de filme, emisiuni TV și jocuri îți aduc divertisment nelimitat. Cu SkyStream Two, nu va trebui niciodată să cădeți prada căsuțelor „complet încărcate”.

Rveal RT5

Cutie kodi Rveal RT5

Când obțineți Rveal RT5 pentru a viziona televizorul, nu va mai trebui să spuneți „Nu există nimic la TV” niciodată. Vă transformă televizorul într-o bibliotecă media unde puteți vedea conținut interminabil de divertisment.

Imaginați-vă dacă ați dori vreodată să transmiteți conținut media fie live, fie la cerere, acesta este chiar locul.

Scopul companiei este de a spori valoarea spectatorilor de televiziune cu videoclipuri de calitate, navigare ușoară și configurare fără probleme. Domnilor, viitorul televiziunii este aici.

Și, dacă comandați acum cu codul promoțional „KodiVPN”, veți beneficia de o reducere exclusivă de 10% la achiziția dvs.!

Caseta Q Easystone

Easystone Q Box pentru kodi

Dacă aveți nevoie de o opțiune accesibilă de vizionare TV cu videoclipuri ultra-HD 4K, atunci Q Box vă poate considera cea mai bună opțiune.

Este posibil să nu aibă o tehnologie de ultimă oră, deoarece cutia se bazează pe versiunea Lollipop, dar sigur că merită banii.

Are un port Ethernet, timp de încărcare rapidă și vine cu o tastatură în care este atașat un mouse pad.

Cutia are un spațiu de stocare intern de 16 GB, unde nu va trebui să vă faceți griji pentru ieșirea din spațiu.

Prin urmare, este cea mai bună cutie de streaming pentru Kodi.

Apple TV

cutie de mere pentru kodi

La ceea ce am învățat până acum din istoria Apple, este hotărât să simplificăm tot ceea ce întâlnește. Această afirmație este valabilă și pentru Apple TV.

Compania pare să fi eliberat televiziunea și vă permite să urmăriți Netflix, HBO, Hulu, ESPN și multe altele cu o aplicație instalată.

Deși, singurul dezavantaj al Apple TV pe care l-am putea găsi este că trebuie să instalați Kodi pe Apple TV, deoarece software-ul nu este preinstalat.

Dacă cunoașteți Mac, nu veți avea nicio problemă în descărcarea Kodi din aplicații. Este cea mai bună casetă de kodi până acum dacă contracarați o modalitate de instalare a aplicațiilor Kodi.

EZ-Stream Ti8

Cutie kodi EZ Stream Ti8

EZ-Stream Ti8 este ușor de transportat și poate fi conectat la orice televizor prin portul HDMI. Procesul de configurare a dispozitivului este extrem de ușor, dar streamingul de conținut nelimitat este mult mai ușor decât configurarea lui.

Puteți transmite în flux orice vă place când descărcați aplicații precum Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu și multe altele.

Cele mai bune cutii Kodi complet încărcate

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV Box

MXQ Pro

Cele mai bune cutii Kodi complet încărcate

Elementul esențial al casetei MXQ Pro este centrul media Kodi preinstalat. Vine cu un set complet de construcții Kodi care sunt considerate ilegale în majoritatea țărilor.

Cutia costă cu 32,49 USD, care este cu câțiva dolari mai puțin decât Fire Stick, iar pentru majoritatea oamenilor uimiți, Kodi rulează mult mai bine în acest aparat decât pe Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 este o casetă mică, dar cu streaming nelimitat prin build-uri și suplimente Kodi.

Oferă rezoluții Ultra HD cu calitate video 4K și este alimentat cu procesor Octa-core.

Ar juca jocuri fără niciun fel de înghețuri sau glitches care ar trebui să satisfacă bine fanii jocurilor. De asemenea, poate rula excepțional de bine cu Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 pentru kodi

Matricom G-Box Q3 este cea mai nouă ediție introdusă de familia Matricom. O cutie care conține o tastatură Touchpad și un procesor rapid.

Cu toate acestea, cea mai bună caracteristică este interfața sa care acceptă pe deplin Amazon Prime.

Cutia este dotată cu o telecomandă Mini retroiluminată de 2,4 GHz unde este întotdeauna gata să transmită orice de pe internet.

Mai presus de asta, are un supliment suplimentar care vă permite să transmiteți filme tone de conținut media gratuit, fără satelit sau cablu.

Minix Neo U1

Cutie de coduri Minix Neo U1

Dacă intenționați să rulați Kodi în această casetă, acesta rulează perfect și perfect. Există multe caracteristici pe care le doriți vreodată într-o casetă media TV.

Are un procesor Quad-core, o memorie de 2 GB DDR3 și o stocare internă de 16 GB. În total, are câteva funcții Wi-Fi excelente.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 cea mai bună cutie de kodi

Minix Neo U9 este o versiune modernizată a Minix Neo U1 care oferă o experiență de home theater.

Acesta joacă cele mai populare, dar mai recente formate de fișiere care vă oferă libertatea de a transmite orice.

Oferă un videoclip de calitate cristalină cu 60 de cadre pe secundă și dă un efect liniștitor.

Cutie TV Android NEXSMART D32

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Această cutie poate părea mică, dar performanțele sale vorbește mai tare. Are cele mai recente Android, alături de versiunile Kodi complet încărcate, unde puteți transmite în mod legal sau ilegal conținut media.

Are un procesor Quad-core combinat cu grafică Penta-core. Deoarece este o casetă Android TV, puteți juca jocuri din magazinul Google App.

Cum să ocoliți securitatea electronică din Marea Britanie Verificați casetele ilegale Kodi

Grevele care au crescut recent și amenințările legale pentru dezvoltatorii și utilizatorii Kodi ucid experiența utilizatorilor Kodi. Aceasta a luat o nouă față, deoarece acum oficialii britanici sunt spionați de către oficiali și în cele din urmă se confruntă cu verificări electronice stricte de securitate pe cutiile ilegale Kodi.

Prin urmare, șansele de a nu fi prins este foarte mică. Modul recomandat de a rămâne anonim este prin utilizarea Kodi VPN. Utilizând un VPN obțineți următoarele avantaje:

 1. Vă menține anonimă în timp ce transmiteți de pe servere.
 2. Obțineți acces la noile versiuni.
 3. Accesați conținut blocat geo.

Cele mai bune cutii Linux Kodi

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. Caseta ARNU
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-kodi-box

Cu o memorie RAM crescută și un procesor eficient, creează un set-top box puternic. Acesta oferă o soluție perfectă pentru streaming de canale IPTV Kodi.

Lucrul uimitor despre MAG 254 este capacitatea sa de a susține videoclipuri 3D. Adică, va trebui să experimentați cea mai bună calitate audio și video pe care ați văzut-o pe placul unui set-top box.

Pendoo X8 Pro

cutie pentru pendoo x8 pro kodi

Caseta TV Pendoo X8 are cel mai recent Android adică Android 6.0 instalat pentru a oferi utilizatorilor săi o experiență perfectă a interfeței sale. Are un procesor Octa-core cu Wi-Fi dual, ceea ce îl face o cutie Android unică.

T96N RK3229

T96N RK3229 Cea mai bună cutie Kodi

Este întotdeauna o cutie excelentă când puteți avea aplicații și jocuri instalate pe ele. În plus, puteți vedea filme de calitate 4K, care este de preferat pentru utilizatorii Linux.

T96N RK3229 are o versiune 17 integrată Kodi Krypton în care puteți instala suplimente Kodi terțe pentru a vizualiza filme și emisiuni TV fără niciun abonament.

Caseta ARNU

cutie arnu kodi

ARNU Box a fost dezvoltat păstrând în minte cele mai importante două lucruri, ușurința simplă de utilizare și cele mai noi tehnologii.

Majoritatea casetelor Android pe care le găsiți sunt complicate cu funcții irelevante.

ARNU Box încearcă să facă experiența utilizatorului cât mai simplă.

Este o casetă pură bazată pe Linux, cu suplimente Kodi nelimitate preinstalate. Puteți cumpăra doar cutia și fiți gata să transmiteți totul pe internet.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-best-linux-box

Cutia Linux J95 LibreELEC este o cutie Kodi foarte elegantă și modernă. Playerul media poate reda grafică 4K Ultra HD cu 2 GB RAM.

Acest dispozitiv uimitor este alimentat de procesorul Quad-Core Cortex A53 S905 și este un dispozitiv bazat pe Linux.

Gadgetul pe 64 de biți permite instalarea ușoară a Kodi pe memoria flash de 16 GB fără abonament.

Cutii de divertisment la pachet

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro este o ființă a unei cutii Kodi care are caracteristici puternice. Puteți transmite flux în rezoluție Ultra HD 4k, bucurați-vă de performanțe ridicate datorită procesorului Octa Core 2.0GHz și a RAM de 3 GB.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Printre diferitele cutii Kodi, EBox M8s Pro este cu siguranță unul de luat în considerare. Cu prețuri economice și funcții puternice, M8s Pro oferă streaming Ultra HD, Android 7.1 Nougat și Kodi preinstalat.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon este una dintre cele mai accesibile cutii Kodi pentru a transmite emisiuni, filme, TV în direct și diverse alte conținuturi.

Vă puteți bucura de redare în 1080p și 4K Ultra HD, cu o performanță decentă de la un procesor Quad Core și 1 GB RAM.

T8 V4

Cutie TV T8 V4

T8 V4 este o casetă Android de generație mai veche, care oferă performanțe considerabile și 16 GB memorie de bord. Oferă conexiune SATA și un design elegant.

Android EBox Q

Android EBox Q

Android EBox Q este o cutie Kodi ușoară și compactă care oferă performanțe deosebite. Vă puteți bucura de videoclipuri de înaltă definiție și are o memorie internă de 16 GB cu 2 GB RAM.

Android EBox Q Lite

Android EBox Q Lite

Caseta Android Q Life vine în diferite variante cu diferite prețuri.

Partea de sus a liniei Q Lite are 8 GB memorie, 1 GB RAM și are un design ușor.

Stick TV EBox

Stick TV EBox

TV Stick este un dispozitiv de streaming versatil care oferă sisteme de operare duale (Windows 10) & Android 5.1).

Puteți conecta TV Stick în orice televizor LED și puteți transforma într-un televizor inteligent. Televizorul oferă și performanțe excelente, permițându-vă să transmiteți orice conținut pe Kodi, ceea ce îl face să fie o cutie decentă Kodi.

Cele mai bune cutii Kodi de pe E-Bay

 1. Caseta arabă IPTV
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Caseta arabă IPTV

Box IPTV arab se conectează cu canalele de televiziune folosind semnale. În acest fel, trebuie să plătiți doar costul cutiei fără taxe anuale sau lunare.

Complementele Kodi sunt preinstalate în caseta care vă permite să transmiteți filme, emisiuni TV și sport live pentru 150 USD. Poate părea un pic prea scump, dar CPU Amlogic 4K merită acest preț.

.

Cele mai bune cutii Kodi de pe EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 are conturi de caracteristici speciale pentru cea mai bună cutie Kodi și care include procesor Octa-core, Android 6.0 și calitate video 4K.

Caseta acceptă doar suplimentele Kodi, deoarece Kodi este preinstalat cu aplicații standard de bază. A costat aproximativ 70 USD, ceea ce merită prețul pentru aceste caracteristici.

Cutie kodi T95Z Plus S912

H96 Pro Plus

Cutie kodi H96

H96 prezintă cel mai recent sistem de operare Android numit Android NOUGAT, care este o extensie a Android Marshmallow. Este o performanță ridicată și cea mai bună cutie Kodi cu un procesor core Octa care maximizează viteza ceasului până la 2,0 GHz. Cu toate acestea, caseta este scumpă la 135 USD.

Cele mai bune cutii Kodi de pe Amazon

 1. O cutie
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

O cutie

Abox este noul model lansat în 2017 de GooBang Doo. Are instalat cel mai recent Android Marshmallow ca sistem de operare și cu Kodi poate transmite filme nelimitate și rula multe jocuri.

O altă propunere unică de vânzare a dispozitivului este noul său cablu HDMI 17 + 1 spre deosebire de celelalte cabluri 15 + 1. Scopul acestui cablu este să sprijine videoclipuri de calitate 4K. Cu aceste caracteristici, costă doar 45 USD.

Cele mai bune cutii Kodi de pe Amazon

T95N Mini

T95N Mini TV box de la Hongyu este o altă cutie TV Android cu un procesor quad-core și un player media Wi-Fi. Vă permite să accesați conținut media pe internet sau prin Kodi. Cutia este livrată cu un suport HDMI, 2 porturi USB și o dimensiune care se poate încadra cu ușurință pe palmele tale.

Puteți partaja conținutul cu prietenii și puteți învăța cum să folosiți această cea mai bună casetă Kodi. S-ar putea face prin roaming prin forumurile sale online și vizionarea videoclipurilor tutorial.

.

Cutie T95N Mini kodi

GooBang Doo

GooBang Doo a lansat o nouă cutie TV cu nume propriu de marcă. Este mult mai avansat decât sub-marca Abox și costă în jur de 60 USD. Caracteristica acestei cutii care se diferențiază de restul casetelor TV este Wi-Fi-ul cu bandă dublă. Nu face întârzieri în timpul tamponării.

.

Cutie GooBang Doo kodi

Cea mai bună cutie TV Android din 2020

Este legal Kodi Box?

De multe ori auzim despre veștile care pretind că cutii Kodi sunt ilegale. Înainte de a intra în profunzimea știrilor care sugerează Kodi să fie ilegală, de multe ori nu avem niciodată șansa de a cunoaște adevărul.

Cutiile Kodi sunt legale. Utilizatorii Kodi au opțiunea de a cumpăra cutii de la diverse companii și de a viziona conținut gratuit.

Cu toate acestea, atributul care face ca casele Kodi să fie ilegale este că utilizatorii lor încearcă să transmită gratuit canale de abonament.

cele mai bune cutii de kodi

Unele casete disponibile pe piață sunt modificate în măsura în care utilizează suplimente și plug-in-uri terțe. Acest lucru permite utilizatorilor să transmită gratuit conținut plătit.

Aceste dispozitive modificate sunt „complet încărcate”, ceea ce înseamnă că au deja software încorporat care ar putea permite accesul la canale numai pentru abonamente.

Chiar și cea mai înaltă Curte a Europei s-a pronunțat împotriva acestor dispozitive „complet încărcate”. Prin aceste dispozitive, oamenii vizionează filme de pirați și sporturi live care sunt contabilizate Pay-Per-View (PPV).

Recent, Facebook și-a actualizat Politica de comerț în care a interzis produsele care facilitează accesul neautorizat la mijloacele digitale. Acestea includ, de asemenea, căsuțele Kodi „complet încărcate”. De acum înainte, Facebook va împiedica vânzarea acestor dispozitive de pe platforma sa.

cutii legale kodi

În timp ce are în vedere tot haosul legat de cutiile Kodi, îi face pe oameni să se întrebe despre legalitatea celor mai bune cutii Kodi. Am revizuit cele mai bune cutii de streaming pentru Kodi care nu vă vor pune niciodată în dificultate.

Pentru a adăuga lucruri

În ciuda tuturor criticilor cu care se confruntă Kodi, este important să ne amintim că cutiile Kodi sunt legale în multe țări. Dacă nu există cutii care sunt complet încărcate.

Utilizatorii Kodi trebuie să rămână la curent cu ultimele noutăți și tendințe din lumea Kodi. Acestea fiind spuse, nu vor avea probleme cu agențiile de aplicare a legii.

Am enumerat cele mai bune cutii Kodi de pe piață, inclusiv o secțiune separată care discută cutiile complet încărcate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me