Furcile sunt o replică exactă a versiunii originale a aplicației. Furcile sunt dezvoltate utilizând codarea aplicațiilor originale și personalizându-le în funcție de nevoile utilizatorului. Este ușor să faceți furci de software și aplicații open source.

Kodi este un media player open source, motiv pentru care există numeroase furci Kodi disponibile. Cel mai bun lucru despre aceste furci este varietatea de platforme pe care le poate suporta. Am oferit o informație succintă asupra unora dintre cele mai bune furci Kodi disponibile cu privire la platformele lor. Am încercat să facem acest ghid la fel de cuprinzător ca cele mai bune addon-uri Kodi și cel mai bun ghid VPN Kodi.

SPMC este cea mai bună furcă Kodi pentru luna mai, conform sondajului KodiVPN

Cel mai bun-Kodi-furcă

Cele mai bune furci Kodi pentru Windows

Iată câteva dintre cele mai bune furci Kodi pentru utilizatorii de Windows Kodi:

1) DVDFab Media Player

Descărcați DVDFab Media Player Kodi Fork

Este o furculiță bine recunoscută de Kodi printre furculițele populare pe care le puteți găsi. Motivul principal din spatele succesului său este multi-platforma sa. În afară de Windows, poate fi folosit și pe platforme precum Android.

cele mai bune furci kodi

DVDFab Media Player și-a câștigat reputația printre marile furci Kodi 17.3 și furcile Kodi 17.4. Cu toate acestea, acum se numără printre cele mai populare furci Kodi 17.6, făcându-l nume proeminent printre furcile Kodi 17.

  Cum să instalați / configurați Kodi pe dispozitivele Android și telefonul 2023

2) SPMC

Descărcați SPMC Fork Kodi

Semper Media Center este, fără îndoială, cea mai populară furcă Kodi disponibilă astăzi. Având caracteristici deosebite, această furcă Kodi a fost utilizată la nivel global și preferată față de alte furci.

Cele mai bune furci Kodi pentru Windows

Furca SPMC Kodi a fost dezvoltată de Koying; fost programator android pentru fundația Kodi.

3) Kato Kodi Krypton Fork

Descărcați Kato Kodi Fork

Kato Kodi Fork este un lucru uimitor pentru că este atât un Kodi 16 cât și un Kodi 17 Fork. Are un suport comunitar excelent disponibil online, în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutor.

Furca Kato kodi

4) LibreELEC

Descărcați LibreELEC pentru Windows

LibreELEC este o furculiță Kodi care a fost proiectată pe Linux pentru utilizatorii de Windows. Este nevoie de un card SD pentru a porni de la care funcționează excelent. Accesibilitatea sa este similară cu cea Kodi și poate fi adăugată și la aplicația oficială Kodi.

furcă libreelec kodi

Cele mai bune furci Kodi pentru Windows 10

5) Xbian

Descărcați Xbian

Xbian este o furculiță Kodi care poate fi instalată pe Windows și funcționează excelent, deoarece este rapid și consumă mai puțin spațiu. Acesta a fost inițial creat pentru Raspberry Pi, dar poate fi folosit și pe Windows.

Cele mai bune furci Kodi pentru Windows 10

6) Alienware Alpha

Descărcați Alienware

Această furcă Kodi este printre cele mai bune furci Kodi, deoarece este o cutie media sau, cu alte cuvinte, o consolă. Este similar cu un Kodi Boxes și poate fi instalat pe Windows cu ușurință.

Cele mai bune furci Kodi pentru Amazon Fire TV / Fire stick

7) FireMC

Această furcă este printre cele mai bune furci Kodi, deoarece este foarte preferată de utilizatorii de Kodi 17.3. FireTV Guru a dezvoltat FireMC și este compatibil cu Amazon Fire TV și Fire Stick.

furculiță firemc kodi

8) STVMC

Descarcă furculița STVMC Kodi

Această furculiță este dezvoltată de dezvoltatorul Spinz TV; da popularitatea suplimentară cu care mulți utilizatori Kodi sunt familiarizați. Adăugarea lor a fost una dintre cele mai populare și printre cele mai bune suplimente Kodi și acum sunt aici cu o furcă Kodi. Și nu există nicio îndoială că această furcă Kodi este printre cele mai bune furci Kodi.

  Cum se instalează Popcorn Time pe Kodi în mai puțin de 2 minute

Furcă kodi STMC

9) Cutia lui Isus

Descarcă Jesus Box pentru FireTV / Fire Stick

Jesus Box este o furcă Kodi excelentă, deoarece oferă un suport tehnic de 2 săptămâni și oferă actualizări pe viață. Este o furculiță grozavă dacă intenționați să înlocuiți Kodi pe Fire Stick sau Fire TV.

Furculiță de kodi Jesus Box

Jesus Box este o furculiță Kodi 17.6 perfectă, oferind utilizatorilor experiența la fel ca Kodi Krypton 17.6.

10) TV Terrarium

Descarcă TerrariumTV

Există preocupări de piraterie la Terrarium TV, de aceea este recomandat să utilizați un VPN Firestick pentru a rămâne în siguranță în timp ce utilizați această furcă. Toți geek-urile de streaming sunt familiarizați cu suplimentul Terrarium Kodi, dar acum dezvoltatorul său a avansat un pas înainte, creând o furcă Kodi. O aplicație care se comportă exact ca Kodi și poate fi folosită pentru divertisment.

furculiță terrari tv kodi

Cele mai bune furci Kodi pentru Android

11) MyGica

Descarcă APK-ul MyGica Kodi Fork: https://tinyurl.com/y96vwdpj

Această furculiță este printre cele mai bune furci Kodi 17, în special furculițele Kodi 17.4. Furca MyGica Kodi este construită pentru dispozitivele Android. Este compatibil cu toate cele mai recente dispozitive Android și oferă o experiență excelentă.

Furca MyGica kodi

Nu este o sarcină de obicei și ușor să găsești apk Kodi furks, dar noi am făcut asta pentru tine.

12) EBox MC

Descărcați EBox MC APK

Această nouă uimitoare furcă Kodi vine cu 3 GB RAM și 32 GB stocare. Această casetă permite utilizatorilor să depășească nevoile lor și să transmită în flux orice doresc. Funcționează perfect cu dispozitivele Android.

Furcă EBox MC kodi

13) Nodi

Nodi este o altă furculiță Kodi care funcționează bine pe dispozitivele Android, dar spre deosebire de MyGica, nu are versiuni noi. Este compatibil cu 4.4 Android. Nodi are propria sa cale de director, la fel ca SPMC.

furcă nodi kodi

14) Vdub Style MC 17.6 Krypton

Descarcă APD Style VDub

Această furcă Kodi a făcut titluri recent datorită funcționalității sale uimitoare și acesta este motivul pentru care l-am plasat în cele mai bune furci Kodi 2023 cu siguranță. Această furculiță se poate bucura pe dispozitivele Android. Deci, înlocuiți Kodi cu asta și bucurați-vă!

Vdub Style MC 17.6 Furcă kodi Krypton

Cele mai bune furci Linux Kodi

15) OSMC

Descărcați OSMC Kodi Fork pentru Linux

OSMC este un centru media open source care se numește „un centru media construit pentru oameni, de către oameni”. Este într-adevăr unul dintre Kodi Forks pentru utilizatorii Linux. Utilizatorii Linux sunt, în mod evident, spre deosebire de utilizatorii altor platforme și le este dificil să transmită conținutul preferat prin diferite aplicații.

  123Movies Top Site de filme online gratuit | Găsiți site-uri similare precum 123 de filme pentru a viziona filme HD gratuite

furcă osmc kodi

16) OpenELEC

Descărcați OpenELEC Kodi Fork

Este de fapt o suită de centre media open source, care este acum disponibilă ca centru media în sine. Este programat pe Linux și vine foarte la îndemână pentru toți fluxurile Geeks. Streaming Gurus au susținut că este mai inovativ decât Kodi VPN și că ți-ai hotărât.

furcă openelec kodi

Cele mai bune furci Kodi Open Source

17) dl

Descărcați MRMC Kodi Fork

De când Amazon a eliminat Kodi din magazinul lor de aplicații, MrMC și-a luat locul și a câștigat o mare reputație. MrMC este o formă modificată de Kodi care este open source și poate fi utilizată în orice dispozitiv. Are o interfață de utilizator de 10 metri pentru televizoare și playere video.

furca mrmc kodi

18) CEMC

Descarcă CEMC

Community Edition Media Center este o furcă open source a celebrului Kodi și poate fi instalat alături de Kodi fără nicio ezitare. Nu va fi nicio problemă sau interferență, așa cum este garantat de dezvoltatorii CEMC.

Furcă kodi CEMC

Cele mai bune furculițe Kodi Zmeură Pi

19) RasPlex

Descărcați RasPlex

Rasplex este o furcă Kodi accesibilă pentru a vă bucura de fluxuri și de tot pe Raspberry Pi. Este o versiune modificată a Kodi, în special pentru utilizatorii de Raspberry Pi.

Furca RASPLEX kodi

20) OpenPHT

Descărcați OpenPHT

OpenPHT nu este doar o furculiță Kodi, ci este și o furculiță a RasPlex. De asemenea, este proiectat pentru utilizatorii RaspberryPi, dar poate fi instalat și pe Windows, Linux și Mac.

Furcă kodi OpenPHT

Cele mai bune furci Kodi Vender sau dispozitive

21) ZDMC

Descărcați ZDMC

ZDMC este o furcă Kodi dezvoltată de Zidoo Device Manufacturers și are cipuri RK3368, la care Kodi nu reușește să funcționeze. Utilizatorii pot utiliza ZDMC pe aceste jetoane și nu vor întâmpina probleme.

furcă zdmc kodi

22) WeTek Media Player

Descărcați WeTek

WeTek este un centru media excelent și o furcă Kodi care îmbunătățește experiența utilizatorului la un nivel următor. Utilizatorii se pot bucura atât de casete WeTek, cât și de software, la fel ca Kodi.

wetek kodi furculiță

Cele mai bune furculițe Kodi Old care nu vor funcționa anume

 1. Crystalbuntu
 2. E2BMC
 3. GeeXboX
 4. iConsole
 5. OpenBricks

Descărcare Kodi Forks

 1. Descărcați DVDFab Media Player Kodi Fork
 2. Descărcați SPMC Fork Kodi
 3. Descărcați Kato Kodi Fork
 4. Descărcați LibreELEC pentru Windows
 5. Descărcați Xbian
 6. Descărcați FireMC Kodi Fork
 7. Descarcă furculița STVMC Kodi
 8. Descarcă Jesus Box pentru FireTV / Fire Stick
 9. Descarcă TerrariumTV
 10. Descarcă APK MyGica Kodi Fork
 11. Descărcați EBox MC APK
 12. Descărcați Nodi APK
 13. Descarcă APD Style VDub
 14. Descărcați OSMC Kodi Fork pentru Linux
 15. Descărcați OpenELEC Kodi Fork
 16. Descărcați MRMC Kodi Fork
 17. Descarcă CEMC
 18. Descărcați RasPlex
 19. Descărcați OpenPHT
 20. Descărcați ZDMC
 21. Descărcați WeTek

Cuvinte finale

Am discutat unele dintre cele mai bune furci Kodi pentru utilizatorii care se numără printre cele mai bune furci Kodi 2023. Aceste furci sunt formele modificate ale Kodi și oferă doar experiența de funcționalitate ca cea a lui Kodi. Cu toate acestea, s-ar putea să apară unele ajustări și inovații, dar ar putea exista și unele sclipici. Încearcă și anunță-ne!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me