Cele mai bune suplimente pentru filme Kodi (actualizate în 2020)

Kodi este unul dintre software-urile sale de streaming online care a schimbat fața streamingului online. A fost în jur de mult timp și a câștigat o reputație foarte mare datorită caracteristicilor sale uimitoare. Kodi s-a îmbunătățit la fiecare actualizare a versiunii și la fiecare supliment.


Nu există nici o îndoială că Kodi este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru streaming online, deoarece are multe de oferit. Puteți transmite aproape orice fel de filme, emisiuni TV, evenimente PPV, muzică, știri, documentare etc. pe Kodi. Cu toate acestea, este popular în principal datorită suplimentelor sale de filme care sunt atât premium, cât și gratuite.

Complementele premium Kodi sunt cele oficiale, care sunt disponibile în depozitul său oficial. Întrucât, suplimentele de streaming sunt în mare parte suplimente neoficiale Kodi dezvoltate de dezvoltatori terți. Există sute de suplimente Kodi disponibile în comunitate, dar nu te poți baza pe nici un supliment Kodi fără să știi despre el. Prin urmare, am discutat despre cele mai bune suplimente pentru filme pentru Kodi în acest ghid.

Cum să vizionezi filme pe Kodi

 1. Deschideți Kodi și faceți clic pe pictograma setări
 2. Accesați File Manager și faceți clic pe opțiunea Adăugare sursă > Introduceți adresa URL și numele depozitului pe care doriți să le adăugați la Kodi și faceți clic pe OK.
 3. Întoarceți-vă în meniul principal și accesați meniul suplimentelor > Faceți clic pe browserul de suplimente (pictograma casetei) și selectați opțiunea Instalare din fișierul Zip > Alegeți depozitul adăugat recent din listă și deschideți fișierul Zip > Va apărea o notificare, așteptați asta.
 4. Acum faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit și deschideți depozitul pe care tocmai l-ați instalat la pasul anterior > Selectați din listă suplimentul pe care doriți să îl instalați și apăsați butonul Instalare. Veți fi anunțat la instalarea suplimentului.

După apariția notificării, puteți accesa suplimentul din meniul principal.

Top 5 cele mai bune suplimente Kodi pentru filme

1. Exod (versiunea 8)

Exodus este unul dintre cele mai vechi și mai populare suplimente Kodi disponibile până în prezent. Exodus a domnit comunitatea Kodi pentru o lungă perioadă de timp, deoarece a furnizat servicii de înaltă calitate utilizatorilor. Exodus a fost lăsat agățat de dezvoltatorul său original cu ceva timp în urmă, iar actualizările sale au încetat să mai vină. După aceea, au început să apară multe furci Exodus, care au aceeași interfață, dar nu toate sunt la fel de fiabile.

Recent, am auzit o noutate extraordinară că suplimentul Exodus Kodi a fost preluat de Kodi Bae, iar ultima sa actualizare a fost lansată. Acest lucru înseamnă că unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru cele mai bune suplimente de film pentru Kodi krypton s-a întors în joc. Puteți transmite în flux toate ultimele filme și emisiuni TV de calitate HD prin suplimentul Exodus Kodi.

2. Dragonul magic

Dragonul Magic este o versiune actualizată a suplimentului Dogs Bollocks Kodi, care este faimos pentru streamingul de filme de pe Kodi. Complementul Magic Dragon Kodi s-a segmentat în diferite secțiuni, cum ar fi filme 4K, vizionare de persoane, lansări de filme noi, etc. Datorită acestui fapt, utilizatorii pot găsi cu ușurință titlul de conținut pe care îl doresc..

Suplimentul Magic Dragon Kodi este disponibil în depozitul Supremacy Kodi, care este unul dintre cele mai populare depozite. Completa este de dimensiuni mici și se instalează ușor și rapid. Mai mult, complementul rulează mai bine și mai rapid decât majoritatea celorlalte componente. Recomand suplimentul The Magic Dragon Kodi utilizatorilor care doresc să transmită filme pe Kodi datorită performanțelor sale deosebite.

3. Yoda

Cuvântul Yoda ar putea suna cu câteva clopote pentru tine dacă ești familiarizat cu personajele Star Wars sau dacă ești fan al seriei respective. Complementul Yoda Kodi este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru filme datorită calității fluxurilor pe care le oferă. Acest supliment Kodi a fost disponibil prin intermediul depozitului Supremacy Kodi, dar pe măsură ce depozitul s-a închis, acesta este disponibil acum prin intermediul depozitului Kodil.

Complementul se instalează sub 2 minute și funcționează fără probleme, fără să dea greșeli sau să rămână în urmă în timpul fluxului. Cu toate acestea, un lucru pe care utilizatorii trebuie să-l cunoască este faptul că multe dintre fluxurile disponibile în biblioteca sa sunt geo-restricționate. Pentru a accesa aceste fluxuri, utilizatorii vor trebui să aleagă una dintre cele mai bune VPN pentru Kodi care ar putea ocoli restricțiile și să le protejeze confidențialitatea.

4. Exodus Redux

Numele vă va face să vă întrebați dacă este același supliment suplimentar Exodus Kodi, dar nu este. Complementul Exodus Redux Kodi are aproape toate caracteristicile pe care le-a avut Exodus Kodi, dar dezvoltatorii au adăugat multe lucruri noi. Are mai multe categorii și link-uri de streaming mai bune cu cele mai noi resturi, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune componente Kodi pe care le aveți chiar acum.

La fel ca orice alt supliment Kodi pentru filme, acesta are și multe link-uri de streaming HD, dar sunt geo-restricționate. Utilizarea unui VPN Kodi nu va mai fi o opțiune, ci o necesitate dacă doriți să faceți streaming cu Kodi.

5. Filme Troma

Troma Films este un nou participant în industria Kodi, dar îmi place acest add-on datorită faptului că are fluxuri de bună calitate și o bibliotecă de conținut actualizată. Multe noi suplimente Kodi vin și pleacă, deoarece nu au potențialul de a oferi utilizatorilor conținut de bună calitate.

Troma Films este un complement Kodi promițător, deoarece are cele mai noi resturi care oferă link-uri de streaming de calitate HD cu viteză bună. Acest supliment este disponibil împreună cu Butter Fingers Repository.

Ultimele filme disponibile pe Kodi

Unele dintre cele mai recente și cele mai bune filme disponibile în prezent prin cele mai bune suplimente Kodi sunt:

 1. Aladdin
 2. Rapid & Cadouri furioase: Hobbs & Shaw
 3. Spider-Man: departe de casă
 4. Once Upon a Time la Hollywood
 5. Regele Leu
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map