Cele mai bune VPN-uri pentru FireStick (aprilie 2020)

vpn-pentru-firestick


În calitate de utilizator Fire TV Stick, urmăriți probabil filme și emisiuni TV din confortul canapelei dvs. în timp ce sunteți blocat acasă.

Dacă transmiteți conținut gratuit sau încercați să accesați serviciile US Netflix, Hulu sau alte servicii de streaming, aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru FireStick.

Un VPN FireStick vă păstrează identitatea online privată în timp ce vă permite să accesați site-uri web și aplicații de difuzare din întreaga lume.

În acest ghid, am reușit să reunesc o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Fire TV, FireStick și Fire Cube care au viteză rapidă, aplicația FireStick nativă și nu păstrează jurnalele.

De asemenea, am discutat despre cum să instalați un VPN pe FireStick mai târziu în acest ghid și cum puteți verifica dacă VPN-ul dvs. funcționează pe Amazon Fire TV Stick.

7 cel mai bun VPN pentru FireStick

Am testat peste 60 de furnizori VPN pentru a vă oferi această listă de VPN-uri de top pentru FireStick. Am ales aceste VPN-uri bazate pe viteză rapidă, aplicația FireStick nativă și ușor de configurat și utilizat.

Iată o listă de VPN-uri de top:

1. PureVPN

2. Supraveghere

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-best-vpn-pentru-firestick

PureVPN este al nostru recomandare de top ca cel mai bun VPN pentru FireStick. Are sediul în Hong Kong și oferă 2.000+ servere în peste 140 de țări.

În aplicația FireStick, dacă derulați în jos, vă puteți conecta la aplicații de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, ESPN +, ITV Player, iar alții să înceapă streaming.

PureVPN are un Ratingul Amazon de 3,4 stele și crește semnificativ de la săptămână la săptămână. De asemenea, oferă un 7 zile de încercare gratuită pentru utilizatorii FireStick.

Este nevoie de mai puțin de 3 minute pentru instalare aplicația sa pe FireStick, despre care voi discuta în această secțiune. În afară de asta, vă aduce viteza de conectare rapida cu Criptare de 256 biți.

Puteți conecta PureVPN la 10 dispozitive simultan. De exemplu, puteți utiliza acest VPN pe Fire TV, Roku, Android, iOS, Computer, Nvidia Shield și multe altele în același timp.

PureVPN costă 2,91 USD / lună cu un Garanție de returnare de 31 de zile.

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 31 de zile

2. Supraveghere

Surfshark-firestick-vpn

Surfshark este fără îndoială cel mai accesibil serviciu VPN. Este singurul VPN alături de ExpressVPN care oferă caracteristică switch switch pe un dispozitiv FireStick.

În prezent oferă 1.040 de servere care vă ajută să deblocați serviciile de streaming, în timp ce Criptare AES-256 biți Ține ca adresa ta IP reală să fie ascunsă când transmiteți conținut gratuit.

Are un aspect impresionant 4,1 stele rating pe Amazon Store și necesită mai puțin de 4 minute pentru instalare.

Aplicația vă va spune cât de multă sarcină are fiecare server, astfel încât să puteți conecta doar acele server care au o încărcare minimă pentru o transmisie mai rapidă.

Cu un singur cont Surfshark, puteți conectați-vă la dispozitive nelimitate de asemenea. Este Funcția CleanWeb vă va feri dispozitivul de orice malware, viruși sau încercări de phishing.

Când am spus că este accesibil, am însemnat cu adevărat. Surfshark costă doar 1,99 USD / lună cu o Garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 30 de zile

3. CyberGhost

CyberGhost-best-vpn-firestick

CyberGhost este drăguț ușor de configurat și de utilizat pe Fire TV Stick. S-a terminat 5.900 de servere, care este cea mai mare rețea oferită de orice furnizor de servicii VPN.

Are un Ratingul Amazon de 3,6 stele, care este destul de decent și cu un singur cont CyberGhost, vă puteți conecta la 7 dispozitive în același timp.

CyberGhost folosește Criptare AES de 256 biți asta este imposibil de decriptat. Traficul dvs. de internet călătorește prin acest tunel și vă menține traficul pe internet complet anonim.

De asemenea are Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP, astfel încât locația și activitatea dvs. nu sunt niciodată expuse. Puteți transmite în flux, răsfoi și descărca orice pe FireStick în siguranță.

Cu un singur clic, vă puteți conecta la acesta server optim și vă protejați identitatea online.

CyberGhost este, de asemenea, accesibil, disponibil la 2,75 USD / lună cu un Garanție de returnare de 45 de zile. Instalația durează aproximativ mai puțin de 5 minute.

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 45 de zile

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN este cu adevărat cel mai rapid VPN pentru FireStick, datorită acestuia 3.000 de servere de mare viteză care sunt disponibile în 94 de țări.

ExpressVPN are un 4,1 stele pe Amazon Store, care este de departe cel mai mare dintre cele mai bune VPN-uri din această listă. Are cel mai puternic Criptare AES pe 256 biți pentru a vă păstra dispozitivul protejat împotriva oricărui rău.

Cea mai bună parte este că oferă o 7 zile de încercare gratuită pentru utilizatorii FireStick fără a fi nevoie să adăugați informațiile cardului dvs. de credit. Nu multe VPN-uri oferă un proces gratuit, fără informații despre cardul de credit.

Are o Funcția Kill Switch că, de asemenea, multe VPN sunt lipsite de un Fire TV. Se conectează automat de fiecare dată când vă alăturați-vă unei rețele Wi-Fi de încredere.

Puteți conecta ExpressVPN la 5 dispozitive diferite concomitent cu un singur cont. Este un pic scump disponibil la 8,32 USD / lună, dar merită fiecare bănuț.

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 30 de zile

5. NordVPN

NordVPN-pentru-FireTV

NordVPN este cel mai sigur VPN din cauza numeroaselor caracteristici de securitate oferite de acest serviciu. Are criptare dublă VPN care vă criptează traficul nu o dată, ci de două ori.

În prezent are un Rating Amazon de 4 stele si este aplicația clasată pe locul 3 în categoria de securitate de Amazon Store.

Vă puteți conecta la NordVPNs 5.600 de servere și este disponibil în 60 de țări. Cu aplicația FireStick, NordVPN oferă P2P și servere ofuscate.

Dacă sunteți în China sau în orice altă țară în care există reglementări de internet stricte, vă puteți conecta la serverele sale ofuscate și să transmiteți orice conținut sau site-ul dvs..

Cu un singur cont NordVPN, puteți face 6 conexiuni VPN simultan. NordVPN costă doar 3,49 USD / lună cu o Garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 30 de zile

6. IPVanish

IPVanish-firestick-vpn

IPVanish este o alegere de top pentru utilizatorii FireStick din cauza acesteia criptare puternică și puternică. Puteți asigura conexiunea la internet sigură chiar dacă conectați FireStick la Wi-Fi public gratuit.

Are un Rating Amazon de 4 stele, ceea ce este extrem de impresionant și este clasat pe locul 1 în categoria de securitate chiar de Amazon.

Oferte IPVanish 1.300 de servere peste Peste 75 de locații asta vă va ajuta să deblocați Netflix, Hulu, iPlayer și alte aplicații de pe Fire TV Stick.

Puteți conecta IPVanish pe 10 dispozitive simultan de asemenea. Aplicația IPVanish este ușor de utilizat cu toate opțiunile situate în partea stângă a meniului.

IPVanish este disponibil pentru 3,25 USD / lună cu doar un 7 zile de returnare a banilor. Are viteză rapidă cu jurnaluri absolut zero care vă fac conexiunea privată.

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 7 zile

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN are o interfață simplă și este cea cu o opțiune de comutație de ucidere. Este foarte ușor de instalat și are 700+ servere în Peste 70 de țări. 

VyprVPN a fost evaluat 3 stele pe Amazon Store, care este peste medie. Este unul dintre puținele VPN-uri care efectuează audit public în jurnalele sale.

Când am testat VyprVPN pe FireStick, m-a luat mai puțin de 4 minute pentru instalare. Acest VPN acceptă, de asemenea, streaming 4K și nu încetinește viteza.

Este cu sediul în Elveția aceasta nu este o parte a țării cu 5 ochi și asta nu păstrează jurnalele fie. Cu OpenVPN-ul său Criptare de 256 biți, vă păstrează protejat în timp ce transmiteți.

VyprVPN se conectează la 5 dispozitive multiple simultan și este disponibil pentru 2,50 USD / lună cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Cum se instalează și se folosește un VPN pe FireStick

Există o metodă simplă de instalare a unui VPN pe Amazon Fire TV Stick care poate fi reprodus pe toate VPN-urile FireStick pe care le-am enumerat în acest ghid..

Voi lua un exemplu de PureVPN cu privire la modul de instalare, configurare și utilizare a acestuia pe Fire TV. Urmați acești pași:

Pasul 1: Înscrieți-vă cu PureVPN

Pasul 2: Deschis FireStick Home

-Pas 2-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 3: În meniul din stânga sus, faceți clic pe butonul Căutare bar

pas-3-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 4: Acum tastați PureVPN și faceți clic pe oricare dintre rezultatele căutării

pas-4-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 5: Selectați aplicația PureVPN

pas-5-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 6: Acum apăsați obține sau Descarca

pas-6-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 7: În funcție de viteza internetului, veți avea nevoie de câteva minute

pas-7-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 8: Odată instalat, faceți clic pe Deschis

pas-8-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 9: Acum intra nume de utilizator și parola sau faceți clic pe încercarea gratuită de 7 zile

pas-9-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 10: După ce intri, vei vedea interfața PureVPN FireStick

pas-10-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 11: Poti selectați un server prin alegerea oricărei țări

pas-11-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 12: Dacă doriți să deblocați oricare serviciu de streaming puteți alege și din această opțiune

pas-12-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 13: După ce selectați un server sau un serviciu de streaming, va solicita Conectarea solicitării, apoi faceți clic pe O.K

pas-13-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 14: Va începe conectarea la un server sau o aplicație de streaming

pas-14-how-to-install-vpn-on-firestick

Pasul 15: FireStick-ul dvs. este acum securizat odată conectat

pas-15-how-to-install-vpn-on-firestick

Accesați site-ul Garanție de înapoiere de 31 de zile

De ce ai nevoie de un VPN pentru Fire TV Stick

Există numeroase motive pentru care veți avea nevoie de un VPN pentru dispozitivul Amazon FireStick. Aceste motive pot varia de la prioritate mare la prioritate scăzută, în funcție de nevoia dvs.:

1. Evitați restricțiile geografice

geo-restricțieAplicațiile de difuzare, cum ar fi US Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player și multe altele sunt restricționate într-o țară și inaccesibile altora.

Pentru a debloca toate aceste aplicații din locația dvs. curentă, va trebui să aveți un VPN.

De exemplu, dacă doriți să vizionați Netflix american care are mai multe titluri decât orice altă regiune Netflix, va trebui să vă conectați la un server din SUA.

Același lucru este valabil și pentru BBC iPlayer, dar va trebui să vă conectați la un server din Marea Britanie.

2. Protecția împotriva ISP-urilor și urmărirea guvernului

guvern-si-ISPFurnizorul dvs. de servicii Internet, la fel și guvernul știe ce transmiteți pe dispozitivul dvs. Fire TV Stick.

Dacă transmiteți conținut gratuit, adică filme și emisiuni TV cu ajutorul celor mai bune aplicații FireStick, vă pregătiți mai bine pentru consecințe.

Sau puteți să vă etichetați un VPN care vă va menține activitatea online complet privată și anonimă.

Un VPN criptează traficul și îți orientează conexiunea printr-un server securizat, protejându-ți identitatea și locația fizică, precum și activitatea de pe internet..

3. Protecție împotriva hackerilor

vpn-preveni-hackeriWi-Fi-ul de acasă sau WiFi-ul public poate fi uneori vulnerabil. Orice persoană care are cunoștințe de bază în materie de hacking poate să ușureze să intre în dispozitiv și să pună mâna pe informații personale.

Să ne uităm în acest fel. Dacă ați instalat vreodată o aplicație terță parte sau o aplicație neoficială, aceasta ar putea compromite și datele dvs. online.

Pentru a preveni acest lucru, un VPN creează un firewall între dispozitivul dvs. și rețea, care va fi imposibil pentru orice hacker calificat să vă hacker dispozitivul.

4. Accesați Kodi Addons

Kodi-addons-pentru-firestickDupă cum știm cu toții, Kodi a fost o aplicație populară pentru toți utilizatorii FireStick. Se datorează faptului că poate transmite conținut gratuit cu ajutorul suplimentelor Kodi.

Dar, deoarece este gratuit, activitatea dvs. online și la fel și adresa dvs. IP reală sunt pe deplin expuse. Un VPN va înlocui adresa dvs. IP originală cu oricare dintre serverele sale și vă va păstra identitatea complet anonimă.

De asemenea, puteți utiliza cel mai bun VPN pentru Kodi dacă se întâmplă să transmiteți fluxul cu aplicația Kodi.

Cum să verificați dacă VPN funcționează pe FireStick?

Uneori, o VPN se poate deconecta din cauza problemelor de rețea sau se poate întâmpla ca serverele să nu răspundă, atunci cum verificați dacă funcționează VPN-ul dvs.?

Pentru a vă asigura că un VPN funcționează pe FireStick, aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmați:

# 1 Mergeți la Setări din meniul principal

# 2 Faceți clic pe Televizorul meu de foc sau Dispozitiv

# 3 Selectați Despre opțiune

# 4 În meniul din partea dreaptă, puteți vedea adresa IP curentă aceasta va fi diferită de adresa IP inițială

Cum să actualizați aplicația VPN FireStick

Cel mai probabil, VPN-ul dvs. vă va solicita oricând pentru o actualizare când deschideți aplicația. Dacă nu vă solicită sau dacă l-ați ratat, urmați acești pași:

# 1 Deschis Firestick Home

# 2 Mergeți la Aplicații

# 3 Faceți clic pe Gestionați aplicațiile instalate

# 4 Faceți clic pe VPN pe care doriți să îl actualizați

# 5 Dacă actualizarea este disponibilă, ‘Actualizați’ va apărea pictograma

întrebări frecvente

Trebuie să obțin o altă VPN pentru un alt dispozitiv?

Nu. Aveți nevoie de o singură VPN care să funcționeze pe toate dispozitivele dvs., fie că este un telefon mobil, computer, Roku sau Smart TV. Nu doriți să cumpărați o VPN separată pentru fiecare dispozitiv.

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru FireStick?

VPN-urile gratuite nu trebuie să fie întotdeauna de încredere. Aceștia ar păstra jurnalele și le-ar vinde datele către agenții de publicitate sau terți. VPN-ul gratuit de top pentru FireStick sunt cele care nu vă compromit datele.

Cuvinte finale

Amazon Fire TV Stick este un dispozitiv de streaming perfect care ar converti orice televizor obișnuit într-un Smart TV.

După ce conectați FireStick la portul HDMI al televizorului dvs., puteți transmite și răsfoi orice, la fel cum îl faceți pe computer sau pe telefon.

Deoarece mai multe persoane ca niciodată se uită la filme și emisiuni TV din cauza blocării, accesând noi titluri Netflix, au devenit obligatorii.

Pentru asta, aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru FireStick, care are servere în multe țări și este, de asemenea, suficient de rapid pentru a transmite fără probleme de buffering.

Pentru ușurința dvs., am discutat și cum să instalați un VPN pe FireStick după ce v-ați abonat la serviciu.

De asemenea, un VPN vă ascunde activitatea online în timp ce faceți flux. Să spunem că dacă transmiteți conținut gratuit, acesta vă va menține activitatea anonimă în timp ce face acest lucru.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map