Ce este un profil Kodi?

Funcția de profil Kodi permite utilizatorilor să își creeze propriul spațiu prin configurarea contului personal și a setărilor dorite, protejate de un pin. În cazul în care există mai mulți utilizatori Kodi care folosesc un singur sistem, își pot crea propriile profiluri separate și pot gestiona suplimentele și folderele de conținut în funcție de preferințele lor.

Funcția de profil permite utilizatorilor să își personalizeze profilurile Kodi prin configurarea pielii dorite, compilări, suplimente fără a întrerupe sau a fi întreruptă de alți utilizatori.

Cum configurați un profil Kodi?

Cel mai bun lucru despre Kodi este simplitatea și ușurința de utilizare, spre deosebire de alte programe de streaming complexe de configurat. Configurarea unui profil Kodi este un proces ușor și poate fi făcută în câteva minute. Urmați acești pași pentru a configura profilul Kodi:

 1. Deschis Kodi și faceți clic pe Setări (pictograma roată)modul de configurare a profilului kodi
 2. Se va deschide o fereastră nouă, faceți clic pe Setări profil din meniucum să gestionați mai multe profiluri kodi
 3. Faceți clic pe fila Profiluri, apoi faceți clic pe Adăugare profilCare sunt avantajele administrării mai multor profiluri Kodi
 4. Introduceți numele pe care doriți să-l aveți pentru profilul dvs. în câmpul nume și faceți clic pe OKCum să schimbați profilurile în Kodi
 5. Va apărea o fereastră care solicită calea folderului. Doar faceți clic pe OK fără a alege vreun folderProbleme și remedieri ale profilului Kodi
 6. Acum puteți edita profilul dvs. încărcând fotografia de profil și setându-vă confidențialitatea de acces. Setați-vă preferința să fie separată pentru a restricționa partajarea profilurilor.editați profilul dvs. prin încărcarea imaginii de profil și setarea confidențialității accesului
 7. Asta e tot! Acum bucurați-vă să folosiți profilul dvs. și personalizați-l în funcție de gustul dvs..

VPN pentru profilul Kodi

Nu există nici o îndoială că Kodi oferă divertisment uimitor, dar sunteți mereu vulnerabil să cădeți prada atacurilor malware și autoritățile care vă spionează. Multe suplimente Kodi sunt ilegale de utilizat la nivel global din cauza naturii conținutului pe care îl furnizează.

Confidențialitatea compromisă poate duce întotdeauna la consecințe amare. Trebuie să aveți un VPN instalat pe Kodi, pentru a vă asigura confidențialitatea în timp ce faceți stream. Cel mai bun lucru despre faptul că ai unul dintre cele mai bune VPN pentru Kodi este că îți protejează confidențialitatea, deși criptări puternice și nu te lasă gol în fața autorității.

Chiar dacă utilizați suplimente oficiale Kodi prin profilul dvs., prietenul dvs. care utilizează profil diferit pe Kodi dvs. ar putea utiliza un terț supliment Kodi. Acest lucru vă poate pune în pericol siguranța și confidențialitatea și pentru a vă asigura că trebuie să aveți un VPN. Un alt lucru minunat de știut este că puteți utiliza diferite servere VPN prin diferite profiluri Kodi.

Care sunt avantajele administrării mai multor profiluri Kodi

Există multe avantaje ale gestionării mai multor profiluri Kodi, cum ar fi:

1. Specificarea și segregarea bibliotecii

Fiecare utilizator îi place să își personalizeze Kodi-ul în funcție de nevoia lor și mulți oameni nu le place atunci când altcineva intervine în aceste personalizări. Prin urmare, dacă partajați sistemul cu un prieten, puteți menține în permanență biblioteca media în funcție de preferințe și restricționați accesul la dosarele personale.

2. Acces la conținut pentru copii și utilizatori invitați

În această epocă digitală, restricționarea copiilor de la accesul la conținut explicit a devenit necesară și provocatoare. Există anumite suplimente Kodi pe care le-ai putea avea în biblioteca ta, nepotrivite pentru copii.

Pentru a restricționa accesul la astfel de suplimente Kodi, creați un profil pentru copii separat și instalați suplimente și depozite relativ sigure. Puteți face același lucru pentru utilizatorii oaspeți pentru a restricționa accesul la biblioteca media și la folderele personale.

3. Pentru testarea suplimentelor

Mulți fanatici Kodi le place să vâneze pentru noi adoni Kodi din când în când. Cu toate acestea, în procesul de a încerca noi suplimente, biblioteca Kodi devine aglomerată și cu numeroase suplimente inutile. Apoi, ștergerea tuturor acestor suplimente devine o problemă.

Pentru a vă salva problemele, puteți crea un profil pentru testarea suplimentelor și unul pentru uz personal. Când simțiți nevoia să încercați un nou supliment, faceți-l prin profilul dvs. de testare și dacă vi se potrivește, atunci instalați-l în profilul dvs. principal. Profilarea vă economisește mult timp și vă ușurează lucrurile.

Cum să schimbați profilurile în Kodi

 1. Deschideți Kodi
 2. Faceți clic pe Setări (pictograma Gear)
 3. Faceți clic pe Setări profil > Faceți clic pe fila Profiluri
 4. Treceți peste profilul pe care doriți să-l utilizați > Faceți clic dreapta pe ea și faceți clic pe opțiunea Încărcare profil din lista derulantă.

Kodi se va reporni și profilul dorit va fi încărcat.

Probleme și remedieri ale profilului Kodi

Profiluri Bad Kodi

Mulți utilizatori au raportat că profilurile lor Kodi nu funcționează corect pe computer, dar funcționează bine pe alte dispozitive. Chiar și după o nouă instalare Kodi, această problemă a persistat cu acestea. Iată o previzualizare a unui subiect postat de un utilizator Kodi în legătură cu această problemă:

Profilul Bad Kodi mă bântuie. de la Addons4Kodi

Fix

Motivul din spatele acestei probleme pare să fie un certificat Google, care trebuie actualizat. Dacă vă confruntați cu o problemă similară, încercați să schimbați rețeaua sau să vă actualizați Windows.

Păstrați setările Skin pe profilul nou

Cel mai important lucru pentru orice dispozitiv sau utilizator al platformei este restaurarea setărilor și datelor dorite. Când vine vorba de Kodi, utilizatorii sunt foarte îndrăgostiți să-și personalizeze Kodi cu pieile Kodi. Cu toate acestea, mulți utilizatori se confruntă cu problema păstrării setărilor de piele atunci când își creează un profil nou sau își actualizează sistemul și solicitări, cum ar fi următoarele care încep să apară:

Păstrați setările pielii pe noul profil de la kodi

Fix

Cea mai bună soluție pentru această problemă este copierea de rezervă a guisettings.xml în profilul dvs. Când îl veți restaura mai târziu în profilul dvs., pielea și setările vor fi restabilite împreună.

Cum se copiază sau transferă profilul Kodi de la un dispozitiv la altul

Fiecare aplicație are o caracteristică de rezervă care le permite utilizatorilor să facă backup pentru informațiile și datele lor importante pentru transferul pe alte dispozitive. În mod similar, Kodi are propriul său add-on de rezervă situat în depozitul oficial de addon Kodi.

Poate fi utilizat pentru a copia sau a transfera profilul Kodi de la un dispozitiv la altul fără probleme. Pur și simplu, urmați acești pași pentru a crea backup-ul profilului:

 1. Deschideți Kodi
 2. Faceți clic pe fila Complemente din meniul din stânga
 3. Faceți clic pe pictograma Casetă prezentă în colțul din stânga sus
 4. Faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit
 5. Accesați Kodi-ul suplimentului Kodi > Faceți clic pe Completarea programelor
 6. Parcurgeți lista și faceți clic pe Backup
 7. Instalați addon-ul și deschideți-l după instalarea romului din meniul Add-ons
 8. După deschiderea suplimentului, faceți clic pe setări și selectați calea în care doriți să salvați fișierul de rezervă
 9. După aceea, faceți clic pe fila Selecție fișiere și activați lucrurile pe care doriți să le faceți backup, apoi faceți clic pe Ok
 10. Complexul se va închide și va fi afișat ecranul de pornire. Deschideți suplimentul și faceți clic pe Backup
 11. Procesul de rezervă va începe
 12. Când instalați Kodi pe un alt dispozitiv și doriți să restaurați această copie de siguranță pe dispozitivul dvs., instalați suplimentul Backup
 13. Deschideți suplimentul și faceți clic pe Restaurare, toate setările salvate vor fi restabilite

Poate un vrăjitor să șteargă alte profiluri Kodi?

Un utilizator a postat recent despre o problemă cu care s-a confruntat după ce a instalat un vrăjitor pe Kodi și i-a eliminat profilul. Uite:

Un vrăjitor poate șterge alte profiluri Kodi? de la Addons4Kodi

Problema cu vrăjitorii este că înlocuiește folderele de date ale utilizatorilor cu cele proprii. Prin urmare, rezultând pierderi de profil și date. Pentru a preveni această problemă, mutați fișierul „profile.xml” din folderul de date utilizator. Prin urmare, atunci când instalați expertul, folderul de date al utilizatorului va fi înlocuit, dar profilul dvs. nu va fi eliminat.

Concluzie

Caracteristica profilului Kodi este uimitoare și le permite utilizatorilor o mână de atribute și libertate pe care doresc să le aibă pe Kodi. Mulți utilizatori încă nu știu această caracteristică și cât de util este pentru ei. Profilele Kodi este într-adevăr o caracteristică la îndemână și, dacă este folosită corect, poate îmbunătăți experiența utilizatorului Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me