Kodi fiind software-ul open source gratuit poate fi instalat pe Amazon Fire TV / Fire Stick. După instalarea Kodi pe FireStick sau FireTV, veți putea transmite direct tone de filme și emisiuni TV direct pe Amazon Fire TV / Fire Stick. Și dacă te lupți cu instalarea de kodi pe FireStick, ar fi bine să te îndrepți spre jailbreak.
Oferim un ghid pas cu pas despre instalarea Kodi pe Fire TV / Fire Stick împreună cu un ghid de instalare ușor pe vpn pentru firestick din magazinul de aplicații Amazon și fără acesta.

Cum se instalează Kodi pe Fire TV Cube

Amazon a creat niște standarde noi în industria de divertisment și streaming online când a lansat FireStick și Fire TV, a câștigat foarte multă popularitate și multe persoane au apelat la FireStick pentru a nu se elibera de lanțurile de cablu TV..

Cu toate acestea, Amazon a făcut un pas mai departe folosind tehnologia Alexa și a introdus noul Fire TV Cube. O cutie de streaming controlată cu un singur sistem în formă de cub, oferind streaming de calitate HDR de până la 4k.

Acum s-ar putea să vă întrebați cum să instalați Kodi pe Fire TV Cube, știm corect!

Fire TV Cube funcționează cu integrarea Alexa, permițând utilizatorilor să controleze fluxul fără nici o telecomandă. Acesta a făcut ca mâinile libere să facă streaming și au revoluționat sensul comodității și divertismentului.

Instalarea Kodi pe procedura Fire TV cub este similară cu procedura de instalare folosită pentru FireStick. Procedurile de instalare sunt elaborate ulterior în acest ghid.

Cum se instalează Kodi Krypton Versiunea 17.6 pe Amazon FireStick / FireTV

Înainte de a instala Kodi pe FireStick sau Amazon Fire TV, trebuie să vă creați contul Amazon și să vă conectați la un Wi-Fi.

Versiunea 17.6 Kodi Krypton a fost ultima actualizare a seriei Kodi Krypton și a avut o mulțime de corecții de erori și îmbunătățiri ale accesibilității. Cu toate acestea, interfața utilizatorului Kodi a rămas aceeași pentru fiecare versiune a lui Kodi Krypton.

Întreaga listă de pași sunt furnizate mai jos:

 1. Activați aplicațiile din surse necunoscute. Setări > Dispozitiv > Opțiuni pentru dezvoltatori > Aplicații din surse necunoscute.cum se instalează kodi pe amazon fire tv
 2. Descărcați ES File Explorer. Trebuie la ecranul de pornire > Căutare > Tip ES (Space) Explore > Faceți clic pe ES Explore > Descarca > Deschis.cum se instalează kodi pe stivuitorul amazon
 3. Extindeți Favoritele din partea stângă > Faceți clic pe Adăugare > Va apărea o cutie > Introduceți https://www.kodivpn.co/repo/firestick.apk > Apăsați Următorul > Introduceți numele, de ex. „Kodi nou” > Apăsați Următorul > Apăsați Adăugare.cum să setați Kodi Krypton versiunea 17 pe amazon fire tv
 4. Am ajuns din nou la Favorite > derulați în jos și faceți clic pe „New Kodi” > Faceți clic pe pictograma „Mai multe” situat în partea de jos a ecranului > Dați clic pe „Deschideți în browser” > Se va deschide o casetă care va scrie „Deschideți cu ES Downloader” > Apăsați doar o dată > Va începe Descărcarea.cum să setați Kodi Krypton versiunea 17 pe amazon firestick
 5. Deschideți fișierul descărcat > Faceți clic pe Instalare > Apăsați Deschide

kodi final step tv tv

Cum se instalează Kodi Jarvis Versiunea 16 pe Amazon FireStick și FireTV

 1. Lansați Fire TV / Fire Stick > Mergi la Setari > Sistem > Derulați în jos la Opțiuni pentru dezvoltatori > Funcționare ADB „Activare”.cum se instalează kodi jarvis versiunea 16 pe amazon fire tv
 2. Întoarceți-vă la ecranul principal > Faceți clic pe Căutare > Tastați „ES (Explorer) Explorer > Faceți clic pe Descărcare > Faceți clic pe Deschide.cum se instalează kodi jarvis versiunea 16 pe amazon firestickDeschide Es Explorer > Faceți clic pe „Favorite” prezent în partea stângă a ecranului > Faceți clic pe Adăugare>  Fereastra pop-up va apărea tip http://htpcbeginner.com/aftv > Introduceți numele de ex. Kodi16 > Faceți clic pe Adăugare > Derulați în jos și faceți clic pe „Kodi16”> Va începe Descărcarea.cum se setează kodi jarvis versiunea 16 pe amazon fire tv
 3. Deschide fișierul > Instalare > Deschideți Kodi și bucurați-vă!

kodi firestarter

Cum se instalează Kodi 18 Leia (versiunea Alpha) pe FireStick

Kodi Leia versiunea 18 este cea mai recentă versiune a versiunii Kodi, introdusă după Kodi Krypton seria 17. Nu există foarte multe diferențe în interfața de utilizare a noii versiuni Kodi Leia 18.

Un alt lucru de înțeles aici este faptul că versiunea stabilă a lui Kodi Leia nu este încă lansată. Este încă în faza de testare, iar versiunea sa Alpha este disponibilă abia acum.

Aceeași procedură de instalare va fi folosită pentru instalarea Kodi Leia versiunea 18, care sunt ilustrate în acest ghid.

Cum să utilizați Kodi pe FireStick?

Folosirea Kodi pe FireStick este similară folosirii Kodi pe alte dispozitive, deoarece interfața Kodi rămâne aceeași pe fiecare dispozitiv. Cu toate acestea, procedura de instalare a Kodi pe fiecare dispozitiv este diferită, în special pe FireStick. Motivul fiind, Kodi nu este acceptat oficial de FireOS și poate fi instalat doar prin închiderea FireStick-ului, însă ar putea fi necesară configurarea unui VPN pe Firestick.

Există mai multe proceduri pentru închiderea unui FireStick; iată o etapă pas cu pas prin toate metodele:

Instalați Kodi pe FireStick folosind AppStarter

Pentru a instala Kodi folosind AppStarter, urmați acești pași:

 1. Mergeți la Setări.
 2. Deschideți Opțiuni pentru dezvoltatori.
 3. Activați „Debugging ADB” și „Aplicații din surse necunoscute” în opțiunile dezvoltatorului.
 4. Faceți clic pe Căutare > Tastați „ES File” în bara de căutare.
 5. Faceți clic pe Aplicații & Jocuri> Faceți clic pe ES File Explorer > Descarcă acum ES File Explorer.
 6. Odată descărcat, deschideți ES File Explorer > Faceți clic pe Favorite > Faceți clic pe Adăugare.
 7. Introduceți această adresă URL sursă, http://fs.bpx.li > Numește-l foc.
 8. Selectați Adăugare > Derulați în jos și faceți clic pe Fire.
 9. Selectați fișierul APK AppStarter > Faceți clic pe Instalare.
 10. Selectați Deschidere > AppStarter se va deschide și va fi gata de utilizare.
 11. Acum pentru a instala Kodi > Mergeți la Actualizări > Faceți clic pe Actualizare la cea mai recentă versiune
 12. Aștepta > Faceți clic pe Instalare.
 13. Odată instalat, puteți face clic pe deschis și Kodi va rula.

Instalați Kodi pe Firestick folosind FireDL

 1. Porniți FireStick-ul > Accesați meniul de setări > Selectați opțiunea Dispozitiv.
 2. Faceți clic pe lista derulantă și faceți clic pe Opțiuni pentru dezvoltatori.
 3. Activează depanarea ADB și aplicații din surse necunoscute pentru a instala aplicații terțe pe FireStick.
 4. Reveniți la meniul principal al Kodi FireStick și dați clic pe opțiunea de căutare.
 5. Tastați „Firedl” în bara de căutare și selectați primul rezultat care apare.
 6. Faceți clic pe Obțineți și descărcați FireDL pe dispozitivul dvs. FireStick.
 7. Întoarceți-vă la casa FireStick și deschideți FireDL din secțiunea aplicații.
 8. Pentru a instala Kodi, introduceți codul FireDL corect.

Iată câteva coduri FireDL pentru Kodi:

 1. kodi32 – Kodi 17.6 (ARM7) 32 biți
 2. kodi64 – Kodi 17.6 (ARM8) 64 biți

 Instalați Kodi pe FireStick folosind aplicația Downloader

 1. Faceți clic pe opțiunea de căutare a FireStick.
 2. Tastați „Downloader” în bara de căutare și selectați aplicația Downloader din rezultatul căutării.
 3. O pictogramă Cloud va apărea sub aplicație.
 4. Acum, dispozitivul dvs. va descărca și instala aplicația.
 5. Aplicația va rula după descărcare, Faceți clic pe OK pentru a închide caseta de dialog de bun venit.
 6. Faceți clic pe Setări
 7. Permite Javascript > Du-te acasă.
 8. Tastați adresa URL a lui Kodi, adică „http://kodi.tv“ pe ecranul de start și apăsați „Du-te” > Se va deschide site-ul web.
 9. Accesați pagina de descărcare și descărcați versiunea Android a Kodi. Faceți clic pe „ARMV7A (32BIT)”.
 10. După descărcarea Kodi, faceți clic pe Instalare.
 11. Acum faceți clic pe Deschide pentru a rula Kodi și bucurați-vă de streaming.

Cum să actualizați Kodi pe FireStick și Fire TV

Cu evoluții rapide în Kodi și Firestick, trebuie să fie urgent să se actualizeze kodi pe FireStick sau Fire TV. Cu diferite versiuni de la 15 la cea mai recentă versiune Kodi 18 Leia, va trebui să vă actualizați dispozitivul. Puteți învăța cu ușurință cum să actualizați kodi pe firestick cu ghidul nostru extins cu 3 metode diferite.

FireOS trebuie să fie actualizat timp, deoarece fiecare nouă actualizare are unele corecții și modificări ale erorilor pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Iată pașii pentru FireStick Update 2018:

 1. Conectați FireStick-ul > Porniți dispozitivul.
 2. Deschide setările > Accesați Dispozitiv > Faceți clic pe Despre.
 3. Faceți clic pe „Versiunea software” și selectați „Verificați actualizarea sistemului”.
 4. Dacă sistemul arată o actualizare disponibilă, faceți clic pe Instalați actualizarea sistemului.

Cele mai bune construcții pentru Kodi pe FireStick

Fanii Kodi pot fi familiarizați cu toate clădirile sale populare, dar sunt mai puțin familiarizați cu Kodi Build-uri, care sunt specific pentru Fire TV Stick. Cele mai bune construcții Kodi Fire TV Stick sunt discutate mai jos:

Nu există limite Magic Build

Nu a trecut atât de mult timp pentru ca acest Build să devină popular în mijlocul fanilor Kodi. Are un Fire Stick Build dedicat, care are un aspect plăcut, și chiar și mai bune suplimente kodi fire tv instalate și gata de utilizare.

cele mai bune kodi amazon fire tv stick builds

Asection este desemnat pentru filme, emisiuni TV și muzică pentru copii. Deci, tot ce ai nevoie este la îndemâna cu acest Kodi Fire TV Stick Builds.

Wookie Lite

Wookie Lite Kodi Fire TV Stick nu reușește niciodată să-și dezamăgească fanii, datorită rulării rapide și fluide pe Fire TV Stick. Acest Build are atât de mult de oferit fanilor săi, deoarece conține suplimente populare pentru coduri tv tv, precum Sports Devil, scoruri de fotbal BB, UFC Finest, Teevie, Marea Britanie Turk și multe altele.

wookie lite amazon fire stick codi build

Hyper TT Fire Stick

O altă construcție de Kodi Fire TV Stick care nu ar reuși să strice distracția pentru fanii Kodi cărora le place să privească filme și emisiuni TV non-stop. Puteți viziona cu ușurință un episod întreg de emisiuni TV datorită navigației și aranjării sale ușoare. Prin diferite genuri, filme și emisiuni TV pot fi localizate ușor.

hyper tt amazon firestick kodi build

O altă construcție de Kodi Fire TV Stick care nu ar reuși să strice distracția pentru fanii Kodi cărora le place să privească filme și emisiuni TV non-stop. Puteți viziona cu ușurință un episod întreg de emisiuni TV datorită navigației și aranjării sale ușoare. Prin diferite genuri, filme și emisiuni TV pot fi localizate ușor.

Dispozitive alternative FireStick / Fire TV pentru Kodi

 1. Kodi pe Windows
 2. Kodi pe Zmeura Pi 
 3. Kodi pe iPad
 4. Kodi pe Roku
 5. Kodi pe Apple TV
 6. Kodi pe Xbox One
 7. Kodi pe scutul Nvidia

Cum se folosește cheymaps-urile și telecomanda Fire TV pe Kodi

Telecomanda Kodi Fire TV este mai ușor de utilizat decât poate părea. Există mai puține butoane instalate în telecomanda Kodi Fire TV, cu indicații clare și sigle încorporate deasupra butoanelor respective. Noua telecomandă Fire TV conține 6 butoane și 1 buton circular.

Cum se utilizează Keymaps și Fire TV telecomandă pe kodi

Butonul circular conține 4 taste, adică sus, jos, stânga, dreapta. Celălalt șase buton prezent în partea de jos include de la stânga sus la dreapta, butonul „înapoi”, butonul „acasă”, butonul „meniu principal”, butonul „retrocedare”, butonul „redare și pauză” și butonul „înainte rapid”..

Cum să actualizați Fire TV pentru Kodi

Pentru a descărca cele mai recente suplimente Kodi și pentru a funcționa fără probleme pe un dispozitiv Fire TV, actualizarea Kodi Fire TV este necesară. Pentru instalarea actualizării, urmați pașii descriși mai jos:

 1. Deschideți televizorul de foc > Faceți clic pe Device > Opțiuni pentru dezvoltatori > Activați aplicațiile din surse necunoscute.cum să actualizați kodi pe fire tv
 2. Accesați ecranul de pornire Fire TV > Faceți clic pe fila Căutare > Tastați „Downloader” pentru a găsi o aplicație de descărcare > Descarca > Deschis.cum să actualizați amazon fire tv pe kodi
 3. Tastați adresa URL > Faceți clic pe Descărcare > Va apărea o casetă care vă va solicita răspunsul la descărcarea noii versiuni Kodi. Mutați cursorul în jos și faceți clic pe Instalare >Veți avea următorul ecran.

cum să obțineți o nouă versiune de tv tv pe kodi

Cum se accelerează tamponarea Kodi Fire TV

Utilizatorii Kodi Fire TV adesea au întrebări cu privire la problemele de tamponare pe dispozitivul lor Amazon. Majoritatea problemelor de buffering dispar atunci când treci la cea mai recentă versiune a Fire TV. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, am oferit două modalități prin care puteți accelera tamponarea Kodi Fire TV. Unul este ușor, în timp ce celălalt este un mod cam complicat. Încercați ambele pentru a accelera stocarea de tamponare.

Procesul 1: Activare accelerare hardware

Acesta este un mod ușor de a accelera tamponarea Kodi Fire TV.

 1. Lansați Kodi pe Fire TV > Setări > Setări player.cum să grăbești tamponarea Kodi Fire TV
 2. Faceți clic pe pictograma din stânga jos și schimbați-o în „Expert” > Acum plasați mouse-ul peste Videoclipuri > Modificați Activați scalerele de HQ pentru scalarea opțiunii de mai sus de la 20% la 0% > Activați opțiunea „Permite accelerare hardware”.

cum să rezolvi kodi fire tv streaming lent

Procesul 2: Instalarea proiectului Ares

Ajungând acum la un proces complicat, trebuie să instalați Proiectul Ares pe Kodi pentru îmbunătățirea tamponării Kodi Fire TV. Iată pașii:

 1. Lansați Kodi > Setări > Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe „Adăugare sursă” >Tastați linkul http://areswizard.uk/unde spune unde Introduceți numele „Magic” și apăsați butonul OK.proiect tv fire kodi ares
 2. Reveniți la ecranul de pornire Kodi > Faceți clic pe Componente suplimentare > Faceți clic pe pictograma casetei mici din stânga sus > Instalați din fișierul zip > Faceți clic pe Magic >repository.aresproject și apăsați OK, în timp ce instalarea va începe.ares proiect addon kodi fire tv
 3. Instalați din depozit > Proiectul Ares > Componente de program> Vrăjitorul Ares > Instalare.ares vrăjitor pe kodi fire tv
 4. Întoarceți-vă la ecranul principal > Add-on-uri > Componente de program > Când faceți clic pe Ares Wizard, va începe o altă descărcare > Va apărea un ecran.Ares ajută vrăjitorul
 5. Dați clic pe „Tweaks” în filele superioare > Faceți clic pe Setări avansate > Faceți clic pe Următorul > Generați setări > Setări recomandate > Aplicați aceste setări.ares modul buffer pentru asistent
 6. Expertul Ares are capacitatea de a vă recomanda setările modului tampon adecvate pentru dispozitivul dvs. Fire TV. Acesta va rezolva oricare dintre problemele dvs. de tamponare și va grăbi tamponarea. Dacă vrăjitorul nu va funcționa pentru dvs., avem o altă soluție cea mai bună pentru vrăjitori kodi.

Cele mai bune adăugări și canale Kodi Fire TV 4K

Transmiterea cu FireStick este deja cea mai bună experiență, dar atunci când o colaborați cu Kodi, experiența de streaming trece la un nivel nou. Totul excelent în legătură cu Kodi se datorează suplimentelor sale uimitoare Kodi pentru FireStick.

Iată câteva suplimente Kodi cu procedurile de instalare pe care cred că ar trebui să le încercați pe FireStick:

Instalați Pactul pe FireStick

Legământul este unul dintre cei mai buni adoni Kodi care a dominat comunitatea Kodi de mult timp și este încă în joc. Acest addon permite utilizatorilor să urmărească filmele și emisiile TV preferate de calitate HD, fără a se confrunta cu probleme.

Faceți clic pe link pentru a vedea procedura de instalare: Install Covenant on FireStick

Instalați Exodus pe FireStick

Unul dintre cele mai vechi și populare suplimente Kodi care a dus standardele de streaming Kodi la un nou par, Exodus conduce o mafie proprie. Exodul a arătat ce poate fi introdus în lumea lui Kodi și încă de la ieșirea din joc, noii au început să urmărească etalonul pe care l-a stabilit.

Este cu siguranță un complement Kodi obligatoriu și îl puteți instala urmând linkul către ghidul său de instalare furnizat mai jos:

Instalați Exodus pe FireStick

 Instalați Neptune Rising pe FireStick

Neptune Rising este un alt add-on Kodi extrem de apreciat și utilizat pe scară largă, care merită recomandat datorită legăturilor și fiabilității sale de calitate superioară. Instalați Neptune Rising Kodi și adăugați fluxul perfect pe FireStick. Faceți clic pe linkul oferit mai jos:

Instalați Neptune Rising Kodi Addon

Instalați SkyNet pe FireStick

SkyNet este cel mai nou add-on Fire TV Kodi din oraș. Este în partea de sus a scării printre cele mai bune suplimente Kodi Fire TV pentru conținut video 4K. În timp ce descărcați acest lucru, puteți viziona Maverick, Silent Hunter și alte canale în ultra HD.

Instalați playlist-urile Turk Turk din FireStick

Dacă găsiți un supliment Kodi mai fiabil pentru Fire TV, care vă va oferi filme de calitate 4K, atunci acesta este locul potrivit. Este, fără îndoială, cel mai vechi add-on Kodi tv tv și vehement cel mai mare.

Nu numai că puteți viziona filme, dar puteți viziona și sport, desene animate, documentare și alte conținut media conexe, toate în calitate video 4K.

Instalați Easynews Kodi Addon pentru FireStick

Easynews este un alt supliment Kodi Fire TV 4K care oferă o bază de date enormă a celor mai recente filme, emisiuni TV și sport cu o calitate video 4K, dar cu un preț. Este un serviciu usenet premium și are o mulțime de conținut 4K pentru a oferi fanilor săi Kodi Fire TV.

Cele mai bune piei pentru Kodi pe FireStick

Noua versiune de Kodi înseamnă diferite piei pentru kodi pe firestick. În prezent, versiunea 17.6 de Kodi Krypton este cea mai nouă versiune de Kodi care este disponibilă pe Fire TV. Am prezentat mai jos 3 dintre cele mai bune piei pentru Kodi pe FireStick:

1) Modul estuar

Estuary Mod este o versiune actualizată a pielii implicite pentru Kodi Krypton versiunea 17 de pe tv tv. Pielea oferă un aspect liniștitor ochilor, care este ușor de navigat din cauza icoanelor mari și, prin urmare, reflectă o notă exclusivă a designului său.

cele mai bune skins pentru tv tv

Deoarece are mai multe opțiuni, este ușor de personalizat la cererea utilizatorilor. Utilizatorii Kodi pot adăuga comenzi rapide în multe locuri diferite și pot schimba schema de culori în funcție de gustul lor.

2) Arctic: Zefir

Arctic: Zephyr este favorit pentru mulți utilizatori Kodi pentru Fire TV Kodi Skins 2017. Sistemul de meniuri se află în partea de jos a ecranului și lasă mult spațiu în altă parte ca rezultat. Chiar și atunci când deschideți bibliotecile media, 2/3 din spațiul de pe ecran este acoperit cu imagine sau informații. Navigarea minimă vă face viața fără probleme.

arctic zephyr kodi fire tv pentru piele

3) Titan

Nu există o opțiune mai bună dacă doriți un acces rapid și ușor la conținutul media fără a fi bombardat cu diverse opțiuni. Titan Kodi Skin pentru foc tv are o notă similară cu cea a Windows 10, care este o mișcare genială, dar eficientă. Puteți ajunge la conținutul dvs. media preferat în câteva secunde.

titan kodi fire tv pentru piele

Kodi Fire TV vs Kodi Fire Stick

Deși ambele dispozitive au caracteristici similare și aplicații fire stick, dar atunci când Kodi este instalat fie în Fire TV, fie în Fire Stick, există o ușoară diferență.

În această privință, Kodi Fire TV are o ușoară mână deasupra lui Kodi Fire Stick. Pentru a instala versiunea 17 Kodi Krypton durează mai puține secunde pe Fire TV, în timp ce, în cazul descărcării Kodi pe Fire Stick, poate dura aproximativ un minut până la instalarea completă.

amazon kodi firetv vs kodi firestick

Același caz se întâmplă și atunci când descărcați suplimente Kodi pe Fire TV sau Fire Stick. În timp ce compară caracteristicile dintre Fire TV și Fire Stick, Fire TV este un dispozitiv pătrat de 4.5 * 4.5 inch, în timp ce Fire Stick este un băț mic și vertical vertical.

Ambele dispozitive au capacitatea de a accesa o varietate de canale și păstrează aceeași pistă pentru calitatea video. Cu toate acestea, Fire TV este o versiune versatilă în comparație cu Fire Stick, deoarece are HDMI, porturi de alimentare, port Ethernet, port audio digital și un slot de memorie. În acest caz, Fire Stick au numai port HDMI și USB.

Fiind un dispozitiv versatil, Kodi pe FireStick este o alegere mai bună pentru streaming.

Împachetându-l

Pentru streaming de filme și emisiuni, vizionare de conținut sportiv și de divertisment, sau vizualizare de desene animate și documentare, nu există o opțiune mai bună decât să instalați Kodi pe FireStick sau Kodi pe FireTV. Cu câțiva pași simpli de urmat, puteți avea Kodi Fire TV instalat care vă va oferi o experiență de viață.

Dacă aveți întrebări cu privire la procesul de instalare, vă rugăm să postați un comentariu și vă vom răspunde înapoi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me