Toți acei oameni care doresc să aibă totul sub un singur acoperiș, „Nu sunt sigur”, Kodi este pentru ei. Utilizatorii pot urma acest ghid pentru a descărca Not Sure Kodi Repo și pentru a vedea cum se instalează Not Sure Kodi addon.

„Nu este sigur” nu este o expresie, este un complet nou în rândul multor suplimente kodi pentru utilizatorii care sunt încărcați de tot. Când spunem totul, ne referim la filme, sport, emisiuni TV, emisiuni pentru copii etc. Nu sunt sigur că Kodi preia comunitatea Kodi de furtună.

Există mai multe proceduri de descărcare și instalare Not Sure Kodi. Acest ghid realizat de Kodi VPN vă va oferi o plimbare.

Nu este sigur Kodi Descărcați depozitul URL al fișierului zip

Not Sure Kodi repo poate fi descărcat direct de pe acest link.

Dacă doriți să instalați addon Not Sure Kodi, atunci descărcați fișierul Not Sure Zip pe dispozitiv. După descărcarea fișierului, urmați acești pași:

 1. Clic AdăugaOns > Faceți clic pe butonul Cutie icoană.
 2. Clic Instalați din fișierul Zip > SEDUNDNES > repository.sedundnes-x.x.x.zip > Așteptați notificarea activată prin adăugare.
 3. Instalați din Repositoriu > Clic seduNdnes Repo >Mergi la Componente video > Selectați Nu sunt sigur > Lovit Instalare > Așteptați notificarea activată suplimentar.

Nu este sigur că descărcarea Kodi este atât de ușoară! se bucura.

Cum se instalează nu este sigur Kodi Addon pe versiunea 17.6 sau mai mică din Krypton

 1. Deschideți Kodi > Click pe Setări icoană > Deschis file Administrator > Dublu click Adăuga Sursă.cum să instalați sigur codi addon
 2. introduce http://firetvguru.net/fire/ > Clic O.K > Denumiți această sursă SEDUNDNES > Clic O.K> Clic O.K.cum să instalați nu sunteți sigur pe kodi krypton versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Intoarce-te la Acasă ecran > Mergi la AdăugaOns > Apasă pe Instalator de pachete icoană.nu sunt sigur kodi
 4. Selectați Instalați din fișierul Zip > Clic SEDUNDNES > Clic repository.sedundnes-x.x.x.zip > Așteptați notificarea activată prin adăugare.nu sunt sigur de kodi addon
 5. Instalați din Repositoriu > Clic seduNdnes Repo >Mergi la Componente video > Selectați Nu sunt sigur > Lovit Instalare > Așteptați notificarea activată suplimentar.nu sunt sigur kodi repo
 6. Complementul Not Sure este instalat și este gata de utilizare > Pentru a accesa Not Sure Kodi, accesați Add-Ons > Clic Nu sunt sigur.

nu sunt sigur că descărcați kodi

Cum să instalați nu este sigur Kodi Addon pe Jarvis Versiunea 16 sau superioară

 1. Deschis Kodi > Click pe Sistem > Deschis Fişier Administrator > Adăuga Sursă > Introduceți acest lucru URL- http://firetvguru.net/fire/  > Faceți clic pe Terminat.
 2. Denumiți sursa SEDUNDNES > Clic Terminat > Clic O.K > GO înapoi la ecranul de start.
 3. Click pe Sistem > Clic Adăugasuplimente > Clic Instalare din fișier Zip > Selectați SEDUNDNESrepository.sedundnes-x.x.x.zip > Așteptați să apară notificarea.
 4. Clic Instalare din Repertoriu > Clic seduNdnes Repo > Deschis Video Adăugasuplimente > Click pe Nu sunt sigur > Clic Instalare > Așteptați notificarea > se bucura!

Nu este sigur că Kodi nu funcționează / erori / remediere

Nu este sigur că Kodi nu funcționează? Sau există probleme de instalare, derulați mai jos pentru a le rezolva!

Nu este sigur Kodi Nu există fluxuri disponibile

Această eroare înseamnă că fluxul pe care îl căutați este nou sau prea vechi pentru a fi recuperat pentru Not Sure Kodi.

Soluţie

Pentru a remedia această eroare, urmați următorii pași:

 1. Mergi la Principal Meniul> Unelte.
 2. Click pe clar Furnizori> da> O notificare „Proces complet’ va aparea.
 3. Acum clar ascunzătoare> da > Va apărea o notificare „Finalizarea procesului”.
 4. Clic General > Furnizori Pauză> Coborâți-l la 20> Clic O.K.
 5. General> Redare > Turn de pe Hosters cu CAPTCHA> O.K.
 6. Meniu Instrumente > Subtitrare > Permite Subtitrare > O.K.

Nu este sigur, Kodi nu a reușit la dependența instalată

Această eroare apare atunci când există probleme cu versiunea Not Sure Kodi. Există mai multe domenii găzduite care oferă un singur depozit. Multe dintre ele sunt depășite și astfel nu reușesc să se instaleze. Nu este sigur că Kodi nu funcționează nu este ceva de care să-ți fie frică.

Soluţie

Pentru a remedia această eroare, utilizați o sursă de încredere, de preferință site-ul oficial, deoarece veți găsi acolo versiunea actualizată.

Nu este sigur Recenzii Kodi Addon

Not Sure Kodi Add-on este într-adevăr un lucru uimitor. Puteți transmite în flux orice doriți. Cu toate acestea, există întotdeauna utilizatori care au un răspuns mixt la fiecare experiență suplimentară. Hai să aruncăm o privire:

Acest utilizator este sarcastic în legătură cu numele acestui add-on și este atât de evident. Numele este în sine o expresie care ne poate confunda.

nu sunt sigur că recenzia completă

Două lucruri sunt inevitabile, clienții mulțumiți și utilizatorii suplimentari mulțumiți. Nu puteți satisface doar fiecare utilizator. Întotdeauna vor fi oameni gata să se plângă. Acest utilizator este preocupat de spațiul pe care îl acoperă acest supliment și de asemenea fantasticul addon de kodi.

nu sunt sigur recenzie kodi

Aici îl ai; o astfel de eroare continuă să apară. Acum v-am spus motivul pentru asta.

nu sunt sigur că addon reddit recenzie

Nu este sigur Autentificare Parolă Kodi Addon

Nu este sigur, este necesară autentificarea cu parola Kodi pentru a accesa conținutul pentru adulți (18+).

Concluzie

Nu este sigur că Kodi este un pachet unic. Echipat cu o varietate de conținut, acest supliment are cu siguranță potențialul de a fura lumina reflectoarelor de la toate celelalte suplimente kodi..

Guruul Fire TV a venit cu ceva mai obișnuit de această dată și, după cum vedem, a început să obțină o recunoaștere serioasă pe piață. Totuși, va trebui să așteptăm și să vedem dacă rămâne actualizat sau iese din joc.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me