Nimeni nu poate nega faptul că suplimentul Covenant Kodi este unul dintre cele mai populare suplimente Kodi la nivel global. Motivul din spatele popularității sale este biblioteca uimitoare de conținut actualizată și caracteristicile sale, care sunt similare cu cele ale Exodus. Această asemănare în aceste două suplimente se datorează faptului că aceiași dezvoltatori care folosesc același cod au dezvoltat Covenant.

Cu toate acestea, în ultimul timp, am observat utilizatorii care se plâng că Covenant Kodi nu funcționează, ceea ce este destul de alarmant. După câteva cercetări, mi-am dat seama că dezvoltatorii nu mai actualizează acest add-on, ci biblioteca complementului prezintă altfel. Am putut accesa cele mai recente filme și emisiuni TV, în ciuda zvonurilor de închidere care circulă în industrie.

Am analizat diferitele erori raportate de utilizatori pe diferite platforme și forumuri și le-am discutat cu corecțiile lor din acest ghid.

Pact Kodi Nu există eroare de fluxuri disponibile

Una dintre cele mai frecvente erori raportate de utilizatori este Fără fluxuri disponibile. Această eroare apare atunci când încercați să accesați o anumită emisiune TV sau un film din biblioteca suplimentară. De asemenea, este cazul lui Covenant când încercați să redați un titlu de conținut, apare eroarea. Acest lucru nu are nicio legătură cu depozitul suplimentar și se datorează doar faptului că suplimentul nu poate găsi furnizori.

Fix

 1. Deschis Kodi și du-te la Adăugasuplimente meniul
 2. Mergi la Componente video și faceți clic pe Legământ
 3. Veți vedea Unelte opțiune, faceți clic pe ea
 4. Acum faceți clic pe Setări: General
 5. Veți vedea o opțiune: Perioada de timp a furnizorului > Setați-l la 30
 6. Dacă nu se schimbă în „30“
 7. Acum, faceți clic pe butonul Redare fila din coloana din stânga.
 8. Parcurgeți lista în jos și activați „Gazde cu captcha
 9. Veți vedea o opțiune numită „Calitate maximă”, Accesați-l și setați-l pe„1080p“. În mod normal, este setat pe 4k în mod implicit, aceasta trebuie redusă.
 10. Acum faceți clic pe O.K pentru a salva aceste setări
 11. Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe „Cache clar de legământ” opțiune > Clic da
 12. Acum selectați opțiunea Pact: furnizori clare > Clic da

Reporniți suplimentul și încercați să transmiteți titlul de conținut dorit; nu mai veți confrunta cu această problemă.

Eroare de difuzare a Pactului Kodi

Problema cu suplimentele care au erori de streaming se datorează, în principal, faptului că fluxurile scanate de suplimentele de la furnizor sunt geo-restricționate sau depășite. Dacă nu puteți transmite unul dintre cele mai recente titluri de conținut, este evident că este un flux geo-restricționat, nu unul învechit. Din când în când utilizatorii se poticnesc cu astfel de fluxuri și acest lucru nu este ceva nou.

Fix

Puteți evita cu ușurință aceste Geo-restricții și transmiteți titlul de conținut preferat cu un VPN.

da!

Un VPN vă va masca IP-ul și DNS-ul, precum și criptarea datelor dvs., oferindu-vă acces nelimitat la conținutul disponibil în bibliotecă. Alege cel mai bun VPN pentru Kodi și abonează-te la pachetul său care ți se potrivește cel mai mult. Apoi, descărcați aplicația sau clientul, conectați-vă la serverul în cauză și accesați orice flux restricționat, cu siguranță va funcționa.

Mai mult, un VPN vă va proteja de hackerii și autoritățile care spionează activitatea dvs. Multe persoane nu sunt conștiente de riscurile pe care și le asumă în timpul streamingului online, rămânând vulnerabile atacurilor cibernetice.

Eroare de instalare a legământului Kodi

Eroarea de instalare a Kodi Covenant se referă la eroarea care apare atunci când încercați să instalați suplimentul, apare o notificare care precizează, „instalarea a eșuat”. Pactul Kodi este un supliment popular Kodi care este disponibil prin mai multe depozite Kodi. Trebuie să înțelegeți că nu orice depozit are versiunea actualizată a suplimentului, motiv pentru care s-ar putea să întâmpinați o eroare de instalare a Kodi Covenant.

Fix

Cea mai bună metodă de a remedia această eroare este alegerea unui depozit care are o versiune actualizată. Cu referire la suplimentul Covenant Kodi, puteți găsi versiunea actualizată și funcțională în depozitul Kodi Israel. În acest depozit uimitor puteți găsi o varietate imensă de suplimente Kodi actualizate și populare.

Eroare de descărcare a legământului Kodi

Recent, mulți utilizatori Kodi au început să se plângă de eroarea de descărcare a Covenantului Kodi, care se datora depozitului învechit. Mulți utilizatori încercau să instaleze suplimentul Covenant Kodi din fișiere zip depozite depășite.

Fix

Utilizatorii pot descărca și instala cu ușurință suplimentul Kodi Covenant din depozitul Kodi Israel. Este un depozit actualizat și are versiunea Covenant Kodi funcțională disponibilă în folderul său de suplimente video.

În cazul în care nu puteți descărca suplimentul din acest depozit, ștergeți memoria cache Kodi și apoi încercați din nou. Acest lucru ar trebui să rezolve problema, deoarece uneori memoria cache este acumulată și suplimentul nu reușește să descarce sau să instaleze.

Înlocuirea legământului Kodi

Există multe alte cele mai bune suplimente Kodi decât Covenant Kodi, care pot fi utilizate pentru vizionarea de filme și emisiuni TV pe Kodi. Iată câteva alegeri de top doar pentru tine:

 1. Exod 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. placenta
 5. Gaia

Concluzie

Nu multe suplimente au reușit să lase o astfel de marcă așa cum a făcut Covenant Kodi de-a lungul anilor. După ce suplimentul Exodus Kodi a încetat să mai funcționeze, Covenant și-a preluat locul și a devenit un accesoriu pentru toți cei care au urmărit. Un astfel de supliment de încredere, care oferă toate cele mai recente emisiuni și filme, este greu de ajuns în zilele noastre.

Sper că erorile și corecțiile discutate în acest ghid vă vor fi de ajutor în soluționarea problemelor. Cu toate acestea, apreciez feedback-ul utilizatorilor și, dacă credeți că lipsește ceva din acest ghid, atunci comentați cu drag și anunțați-mă.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me