Când vine vorba de alegerea celui mai bun player de streaming, Roku este primul lucru care vine în mintea tuturor. Într-adevăr, Roku are potențialul de a oferi cea mai bună experiență de streaming pentru Cupa Mondială FIFA din Rusia 2018 pe care alte dispozitive de streaming nu le pot concura. Pe măsură ce mega-fotbalul se apropie, ne-am gândit să vă tăiem cablurile și să vă ajutăm să optați pentru streaming online.

Urmați cu atenție acest ghid pentru a vedea cum puteți viziona Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku și pentru a vă îmbunătăți experiența la un nou nivel.

cum să urmărești FIFA World Cup 2018 pe roku

Iată câteva dintre cele mai bune servicii care pot fi transmise pe Roku pentru a urmări Cupa Mondială de Fotbal FIFA 2018 a Rusiei.

Cele mai bune servicii pentru a viziona Cupa Mondială FIFA pe Roku

Protejați-vă fluxurile online. Obțineți-vă VPN și ocoliți restricțiile geo și notificările DMCA privind drepturile de autor

FuboTV

Cele mai bune servicii pentru a viziona Cupa Mondială FIFA pe Roku

Transmiterea online a acțiunii de fotbal în direct nu a fost niciodată ușoară și grozavă, mulțumită FuboTV pentru a oferi experiența de streaming sportivă finală. FuboTV este un serviciu de streaming online de sport care oferă o probă gratuită de 7 zile pentru utilizatorii săi, precum și un pachet de abonament de până la 29,06 USD. FuboTV poate fi accesat cu ușurință pe Roku pentru a transmite în direct meciurile FIFA World Cup 2018 în direct.

Sling TV

sling tv fifa World Cup 2018 roku canal

Sling TV este ceea ce orice iubitor de streaming ar dori să utilizeze pentru streamingul Cupei Mondiale 2018 pe Roku, datorită costului rezonabil al abonamentului și varietății sale de canale oferite. Mai mult, ușurința de personalizare oferită de Sling TV este ceva care îl diferențiază de alte servicii de streaming. Taxa de abonament la Sling TV este de doar 36,35 USD pe lună, iar utilizatorii pot naviga printr-o varietate de canale de sport, divertisment, știri etc..

DirecTV Acum

direct tvnow fifa World Cup 2018 roku canal

Unul dintre cele mai bune servicii de streaming online; DirecTV Now, oferă utilizatorilor săi peste 60 de canale de streaming pentru un preț de 50,89 USD pe lună. DirecTV Acum utilizatorii își pot viziona evenimentele sportive preferate în direct, emisiuni TV în direct și filme de înaltă calitate, fără întrerupere. DirecTV Acum are sediul central în California și AT&T îl deține. Unul dintre cele mai bune lucruri care au dus DirecTV Now la această înălțime este calitatea fluxului pe care îl oferă utilizatorilor.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 la Roku Cu SBS Oficial Broadcaster

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 la Roku Cu SBS Oficial Broadcaster

SBS va fi radiodifuzorul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018 pentru regiunea australiană. Utilizatorii Roku pot transmite cu ușurință meciurile Cupei Mondiale FIFA pe dispozitivele lor prin abonarea la canalul oficial SBS. În total, 25 de meciuri ale Cupei Mondiale FIFA vor fi transmise în direct pe canalul SBS online și în format HD. Cu toate acestea, toate cele 64 de meciuri ale Cupei Mondiale FIFA vor fi transmise la BS Radio în mai multe limbi.

Trebuie să aveți o adresă IP australiană pentru a accesa SBS din afara Australiei. Obțineți acum IP australian.

SBS a actualizat programul Cupei Mondiale FIFA pentru jocurile care vor fi transmise online de către aceștia. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să transmită în direct jocurile pe telefoanele lor mobile prin intermediul aplicației SBS, deoarece are o interfață de utilizator excelentă, care permite utilizatorilor să urmărească jocurile într-o calitate excelentă și să se bucure de caracteristici precum reproșuri de 180 de grade.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku cu emisiune neoficială meci TV

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku cu emisiune neoficială meci TV

Match TV este o rețea de radiodifuziune rusă care a fost pornită la ordinul președintelui rus Vladimir Putin. Cupa Mondială FIFA din acest an va fi găzduită de Rusia; astfel, meciul TV va transmite în direct toate jocurile.

Cu toate acestea, din cauza faptului că este un serviciu de streaming geo-restricționat, utilizatorii vor trebui să acceseze acest serviciu de streaming utilizând un VPN pe Roku.

După ce vă conectați la un server rus, sunteți bine să transmiteți jocul pe Roku. La urma urmei, Roku este cel mai bun jucător de streaming disponibil și Match TV este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a transmite live și gratuit Cupa Mondială FIFA.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku cu iTV-Restricted iTV

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Roku cu iTV-Restricted iTV

iTV este un serviciu de streaming bazat în Marea Britanie, care poate fi utilizat pentru streaming meciurile Cupei Mondiale FIFA 2018 pe Roku. Cu toate acestea, iTV este un serviciu de streaming geo-restricționat care nu poate fi accesat în afara Regatului Unit din nicio altă regiune. Prin urmare, utilizatorii vor trebui să utilizeze un serviciu VPN bun pe Roku pentru a se conecta la un server din Marea Britanie și a accesa fluxurile FIFA World Cup 2018.

Furnizori VPNPriceOfferWe Website
PureVPN 10,95 USD 1,91 USD Per lună

Oferta specială: 85% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 2,87 USD pe lună

Oferta specială: 83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 3,97 USD pe lună

83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 12,01 USDPer Luna

35% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Alte modalități de a viziona Cupa Mondială FIFA 2018 Fără Roku

Roku, în ciuda faptului că este cel mai bun player de streaming nu este convenabil pentru toată lumea, deoarece oamenii tind să caute mai multă ușurință de utilizare și dificultăți reduse. Un alt motiv pentru care oamenii ar putea să nu aleagă Roku pentru streaming este faptul că sunt deja utilizatori familiari și consecvenți ai altor dispozitive și platforme. În cazul în care căutați o alternativă a Roku pentru a transmite FIFA World Cup 2018, atunci puteți încerca următoarele:

  1. Kodi
  2. Apple TV
  3. Stick de foc

Aceste dispozitive pot fi utilizate gratuit pentru streaming FIFA World Cup 2018 online.

Cum să vizionezi Cupa Mondială FIFA 2018 fără cablu

Trăiești în milenii digitale și ești încă conectat la televizorul tău? Vorbesti serios! Tăierea cablurilor este despre această epocă și vă recomandăm să urmați la fel. Stând în față dacă televizorul nu mai este convenabil, de aceea avem cea mai bună propunere pentru tine. Transmiteți toate meciurile preferate de la Cupa Mondială FIFA 2018 în direct, fără cablu, acasă, la birou sau din mers. Fiecare meci al Cupei Mondiale este important și nu îți poți permite să ratezi o singură partidă. Transmiteți toate jocurile live online fără cablu urmând ghidul nostru exclusiv FIFA World Cup 2018 Fără cablu Streaming.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 în SUA

Este dezamăgitor faptul că SUA nu s-au calificat la Cupa Mondială 2018, dar totuși toți fanii fotbalului din SUA o pot transmite în direct gratuit. Pur și simplu, parcurgeți ghidul nostru și vedeți cum puteți viziona Cupa Mondială FIFA 2018 în SUA. Acest ghid cuprinde toate aspectele de streaming pentru utilizatorii SUA.

Cum să urmăriți ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2018

În doar 14 zile, mega eveniment al lumii fotbalului va începe în Rusia și îl puteți urmări live online de oriunde doriți. Transmiteți ceremonia de deschidere și urmăriți pe artiștii celebri din întreaga lume în spectacol la ceremonia de deschidere. Uitați-vă la ghidul nostru pentru a vedea cum să urmăriți în direct ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2018.

Cuvinte finale

Cupa Mondială FIFA este ceea ce toate privirile sunt acum și oamenii se transformă nerăbdători să vadă națiunile care se ciocnesc în Rusia pe terenul de fotbal. Între timp, geek-urile de streaming care urăsc să stea în fața televizoarelor caută modalități mai bune de a transmite în direct Cupa Mondială FIFA. Ce opțiune mai bună au decât Roku, cel mai bun dispozitiv de streaming de pe raft până în prezent. Acest ghid acoperă toate aspectele cheie de care utilizatorii ar trebui să fie conștienți pentru streamingul Cupei Mondiale FIFA 2018 pe Roku. Asigurați-vă că parcurgeți bine ghidul și vom fi foarte recunoscători pentru feedback-ul dvs. valoros.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me