Cum să urmărești Lucas Matthysse vs Manny Pacquiao Live Online GRATUIT pe ESPN +

Legendarul Manny Pacquiao se întoarce în ring în această duminică pentru a-l înfrunta pe „Boogeyman” argentinian; Lucas Matthysse pentru titlul campionatului Welterweight și nu puteți rata să urmăriți în direct această luptă. Urmați ghidul nostru pentru a afla cum să urmăriți online Matthysse vs Pacquiao folosind Kodi VPN și fluxuri online.


De ce există atât de mult Hype pentru Matthysse vs Pacquiao?

A trecut aproape un an, Manny Pacquiao a dat cu piciorul în ring și, în tot acest timp, a fost ocupat cu cariera sa politică. Singura campioană mondială din opt divizii a planificat acum să revină în ring pentru a obține cel de-al nouălea titlu. Managerul lui Manny Pacquiao a raportat că a fost departe de toate activitățile de afaceri din cauza antrenamentelor pentru următorul său meci de titlu.

Pe de altă parte, Lucas Matthysse; actualul campion cu greutate sudieră este pregătit să lupte cu Manny Pacquiao și nu există niciun dubiu că este un luptător periculos. Diferența dintre vârstele acestor luptători nu este atât de semnificativă, deoarece Pacquiao are doar 39 de ani, Matthysse este de 35 de ani. Cea mai mare diferență de a reflecta este capacitatea in-ring a celor doi luptători..

cum să te uiți la Matthysse vs Pacquiao lupta în direct online

Fanii sportului de box și de luptă din întreaga lume au ochii fixați în această luptă, deoarece legenda se întoarce și nimeni nu vrea să-i lipsească. Un alt motiv al hype-ului său este din cauza înfrângerii controversate a lui Pacquiao la mâna lui Jeff Horn anul trecut. În cele din urmă, și-a pierdut titlul. Va fi minunat să-l vedem înapoi în ring, deoarece vom ajunge să vedem dacă și-a revenit din înfrângerea respectivă.

Pacquiao care se întoarce după un an indică clar că nu va fi în cea mai bună formă așa cum a fost în primele sale. În timp ce, Lucas Matthysse fiind campion, se află în faza sa în declin, pe măsură ce reflexele sale sunt din ce în ce mai slabe. Cu toate acestea, el ar mai avea o mână de sus în această luptă împotriva lui Pacquiao din cauza competițiilor sale periodice.

Unde pot viziona Matthysse vs Pacquiao Online?

Drepturile oficiale de difuzare ale Pacquiao și Matthysse sunt achiziționate de ESPN Plus și vor transmite meciul în direct pe platforma sa online. ESPN plus este un serviciu excelent de streaming online de către ESPN pentru toți fanii sportivi. Cu toate acestea, problema acestui serviciu este accesibilitatea, deoarece este disponibilă numai în SUA și este geore restricționată.

spn plus blocat

Cu toate acestea, puteți accesa ESPN plus utilizând un serviciu VPN și conectându-vă la un server american. Un alt lucru pe care îl puteți face este să urmăriți meciul în direct, făcând pur și simplu o probă gratuită de 7 zile. Chiar și după aceea, prețul abonamentului este până la 4,99 USD / lună.

Furnizori VPNPriceOfferWe Website
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD pe lună

Oferta specială: 73% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 1,99 USD pe lună

Oferta specială: 83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD lunar

83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 8,32 USD lunar

35% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Un alt serviciu excelent pe care îl puteți folosi pentru a urmări lupta Pacquiao împotriva Matthysse este SKY Sports PPV serviciu. Acesta vă va permite să transmiteți meciul complet în direct, fără reclame, întârzieri sau întreruperi. Nu trebuie decât să vă abonați la planul său și să începeți să faceți streaming.

Cum să vizionezi Matthysse vs Pacquiao Live Online gratuit

Pacquiao vs Matthysse va fi un spectacol de urmat! Deoarece ambii acești luptători au un stil ofensiv de luptă și amândoi sunt noriști. Puteți urmări acest meci live online gratuit accesând următoarele site-uri / link-uri:

 1. Glory667
 2. Frankie Ballard
 3. Liga VIP

spn plus probă gratuită

Cu toate acestea, dacă fluxurile de mai sus nu funcționează, există o modalitate de a urmări această luptă în direct online gratuit pe ESPN +. ESPN oferă un proces gratuit de 7 zile, la care vă puteți înscrie dacă sunteți în Statele Unite. Îți poți masca IP-ul folosind un VPN pentru a-ți schimba locația actuală în SUA și pentru a începe proba gratuită de 7 zile pentru a urmări lupta live online gratis.

Obțineți un VPN CTA

Cum să vizionezi Matthysse vs Pacquiao în Argentina Live Online?

Boxerul argentinian; Lucas Matthysse își va apăra titlul împotriva boxerului filipinez Pacquiao și, evident, este un joc de mândrie națională. Fanii boxului din întreaga lume pot urmări acest joc live online de pe site-urile de streaming în direct menționate mai sus, dar una dintre cele mai bune opțiuni pentru fanii boxului din Argentina este Digital Place, care va avea fluxuri în direct de calitate HD..

Cum să vizionezi Matthysse vs Pacquiao la Sling TV

Urmăriți Matthysse vs Pacquiao Live Online gratuit

Sling TV este unul dintre cele mai bune servicii de televiziune pe internet disponibile online, dar, din păcate, este restricționat doar în SUA. Datorită geo-restricției, fanii streaming-ului online sunt lipsiți de un serviciu de televiziune online atât de bun, care poate satisface toate nevoile de streaming ale observatorului Binge și ale geekurilor de streaming. Cu toate acestea, dacă aveți un VPN, îl puteți accesa de oriunde în lume, pur și simplu conectându-vă la un server din SUA.

În orice caz, dacă aveți reședința în SUA, puteți accesa cu ușurință Sling TV și conținutul acestuia, dar nu fără taxele de abonament. Cu toate acestea, cel mai bun lucru pe care îl puteți face cu Sling TV (dacă îl alegeți doar pentru transmiterea luptei) este că puteți face o probă gratuită de 7 zile și să transmiteți jocul în direct în calitate HD fără întreruperi..

Locația și data luptei Matthysse vs Pacquiao

Unde pot viziona Matthysse vs Pacquiao Online?

Această acțiune foarte accentuată va avea loc în această duminică; 15 iulie (14 iulie pentru utilizatorii americani) pe Axiata Arena din Kuala Lumpur, Malaezia. Aceasta va fi o luptă obligatorie de urmărit, deoarece ambii boxeri sunt uimitori și au stiluri excelente de box.

Bilete Matthysse vs Pacquiao

Matthysse vs Pacquiao este un meci pe care orice fan al boxului îl așteaptă și de ce nu ar face asta. Provocatorul care concurează pentru titlu este o legendă în lumea boxului, în timp ce campionul este un boxer senzațional care a făcut titluri în ultima vreme. Toți fanii care doresc să urmărească meciul în direct în arenă pot cumpăra biletele jocului Pacquiao vs Matthysse combat de pe aceste portaluri:

 1. Tickbis
 2. StubHub
 3. SMTickets

Cele mai bune adaosuri de box Kodi pentru curea de sudură obișnuită WBA

Există numeroase cele mai bune Kodi Addons disponibile online, dar din toate, am aliniat 5 cele mai bune suplimente pentru box. Asigurați-vă că le încercați:

 1. Diavolul sportiv
 2. Joker Sports
 3. UltimateIPTV
 4. Playlists UKTurk
 5. Jucător Eurosport

Cum să urmărești Matthysse vs Pacquiao Live Online pe Kodi Krypton v17.6

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul pictograma roții > Deschis Manager de fișiere
 2. Faceți dublu clic pe Adăugați sursa > Faceți clic unde scrie „Nici unul’ > Introduceți această adresă URL: http://mavericktv.net/mavrepo/ > Faceți clic pe Ok > Denumiți această adresă URL ca „ MavRepo“ > Clic O.K > Faceți clic din nou pe OK pentru a închide caseta de dialog.
 3. Intoarce-te Ecranul de start > Click pe Add-on-uri > Faceți clic pe butonul Box-icon.
 4. Selectați Instalați din fișierul Zip opțiune > Click pe MavRepo > Selectați repository.maverickrepo-3.4.zip > Așteptați notificarea.
 5. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Selectați MaverickTV Repo > Deschis Componente video pliant.
 6. Selectați Joker Sports > Clic Instalare > Așteptați notificarea activată suplimentar.

Acum bucurați-vă de vizionarea luptei în direct pe Kodi cu fluxuri perfecte.

Concluzii finale

Lupta va fi uimitoare, deoarece ambii luptători au un stil de luptă unic. Pacquiao îi place să-și folosească viteza și mersul în picioare, dar întrebarea va fi dacă mai are acea scânteie și atingere. Pe de altă parte, lui Matthysse îi place să-și arunce greutatea cu pumni, care îl fac un mare boxer agresiv. Această ciocnire va fi martoră și știm că și voi oamenii așteptați cu nerăbdare. Acesta este motivul pentru care am acoperit toate aspectele necesare pentru ca tu să urmărești meciul în direct.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map