Contents

Ce este NFL Network Kodi Add-on?

Liga națională de fotbal (NFL) Preseason a început în sfârșit, iar meciurile vor începe începând cu 10 septembrie pentru sezonul NFL 2023/2023. Evenimentul începe cu 32 de echipe care se luptă pentru o coroană NFL. NFL Network este un canal oficial care transmite NFL pe Kodi cu meciuri live pe ecran.

Este posibil ca fluxurile NFL să nu funcționeze în regiunea dvs. din cauza restricțiilor Geo. Cea mai bună metodă de a viziona NFL în direct fără nicio restricție sau accelerare ISP este cu un VPN pe Kodi. Acesta vă va cripta traficul și vă va proteja identitatea.

În acest ghid am discutat despre cum să urmăriți NFL pe Kodi. Am mai discutat despre suplimentele oficiale Kodi și suplimentele Kodi terțe care ar putea fi instalate pe Kodi Krypton și Jarvis. Cu suplimentele menționate mai jos, urmăriți rețeaua NFL pe Kodi 2023.

 1. Bilete Kodi NFL duminică 2023
 2. Cum să urmărești NFL pe Adonamentul oficial NFL
 3. Cum să urmăriți NFL pe Free NFL Addon
 4. Cum să vizionezi NFL pe Kodi 16
 5. Cum Pentru a urmări Repere / redări NFL pe Kodi
 6. Cum să vizionezi NFL pe Kodi Firestick
 7. Cum să obțineți Kodi NFL GamePass gratuit

Cum să urmăriți NFL pe Kodi Krypton versiunea 17 sau superioară

După cum am discutat mai devreme, pentru a urmări NFL pe Kodi sau sport pe kodi, vi se oferă două opțiuni. Puteți urmări NFL cu suplimente oficiale care necesită abonament sau puteți urmări NFL cu suplimente terțe fără abonament. Am discutat oficialul cu abonament și terță parte fără o metodă de abonament.

Cum să vizionezi jocurile NFL pe Kodi (suplimente oficiale)

1) NFL Pass joc pe Kodi

 1. Deschis Kodi > Mergi la Add-on-uri > Acum derulați în jos și faceți clic pe Descărcări fila.Cum Pentru a viziona NFL pe kodi
 2. Acum faceți clic pe Componente video.Cum să urmăriți nfl pe versiunea de kodi kripton 17 sau o versiune ulterioară
 3. Aici veți vedea o listă de suplimente disponibile pe Kodi > Derulați în jos pentru a găsi NFL Game Pass add-on și faceți clic pe el > Acum faceți clic pe Instalare.nfl joc trece pe kodi
 4. Pentru a vizualiza suplimentul, reveniți la Ecran de pornire Kodi > Click pe Add-on-uri > Componente video > NFL Game Pass > introduce Nume de utilizator și Parola.nfl pe setarea kodi
 5. Vă puteți abona la NFL AICI. Există o singură plată a SUA$ 124.99, în timp ce puteți plăti și în rate din SUA$ 44.99 / rate.

nfl oficial kodi addon

2) NFL.com pe Kodi

 1. Deschis Kodi > Click pe Add-on-uri fila situată într-un meniu vertical din partea stângă > Acum faceți clic pe Descărcări fila.
 2. Selectați Componente video opțiune din listă.
 3. Există o listă de suplimente care vor apărea aranjate într-o ordine alfabetică > Găsiți și faceți clic pe NFL.com > Clic Instalare.Cum să urmăriți NFL pe addon NFL.com
 4. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi > Mergi la Add-on-uri > Apoi Componente video > În partea dreaptă a ecranului, veți vedea lista de suplimente, derulați în jos și faceți clic pe NFL.com și se bucura!nfl.com pe kodi krypton versiunea 17 sau mai mare
 5. NFL.com Complementul Kodi nu arată meciuri live NFL, ci doar evidențe și analize.

Cum să vizionezi jocurile NFL pe Kodi fără abonament (suplimente terțe)

1) Elektra Vault Pentru NFL

Elektra Vault oferă mai mult decât doar meciuri NFL sau orice alte sporturi pe care doriți să le vizualizați. Oferă filme, emisiuni TV și documentare. Iată ghidul nostru pentru instalarea Elektra Vault pe Kodi.

 1. Odată instalat Vault Elektra, Deschide add-on > Derulați în jos pentru a face clic pe Evenimente sportive live.Cum să urmăriți NFL pe Kodi fără abonament
 2. Ori de câte ori spectacolul este live, acesta va apărea pe această listă la fel ca imaginea de mai jos.

cum să urmărești nfl pe bolta elektra

2) Lumea sportului

Sports World a fost conceput special pentru fanaticii sportului, unde puteți vizualiza multe canale care arată în direct meciurile NFL. Instalați suplimentul Sports World din ghidul nostru.

 1. Odată instalat Lumea sportului Adăugarea Kodi, deschide-o > Acum faceți clic pe Canale sportive.Cum să urmărești NFL pe Sports World
 2. Aici veți vedea lista canalelor care sunt prezentate în prezent de Sports World > Clic Rețeaua NFL sau Sky Sports deoarece ambele canale arată meciuri NFL. se bucura NFL pe Kodi 2023.

Cum să urmăriți jocurile NFL pe Kodi Jarvis versiunea 16 sau mai jos

1) NFL Pass Pass

 1. Deschis Kodi Jarvis > Click pe Sistem Meniul > Apoi selectați Add-on-uri.
 2. Acum du-te la Instalați din Repositoriu > Localizați și faceți clic pe Repositoriu suplimentar Kodi.
 3. Click pe Componente video > Apoi derulați în jos și căutați NFL Game Pass > Instalare.
 4. Odată instalat, va solicita ID-ul și Parola. Abonează-te cu Site-ul NFL asta costa SUA$ 124.99 plata unica.

Cum să urmăriți jocurile NFL Repere / redări pe Kodi

 1. Deschis Kodi Jarvis > Selectați Sistem opțiune situată în partea din față > Click pe Add-on-uri.
 2. Acum selectați Instalați din Repositoriu opțiune > Derulați în jos și selectați Repositoriu suplimentar Kodi.
 3. Acum du-te la Componente video > Găsiți și faceți clic pe NFL.com > Clic Instalare.
 4. Acest supliment este absolut gratuit, dar nu arată meciuri NFL în direct. Cu toate acestea, puteți vedea evidențierea, analiza pre-meci și analiza post-meci.

Cum să vizionezi NFL pe Fire Stick

Pentru a urmări NFL pe Kodi Fire Stick, avem în vedere un supliment terț pentru Elektra Vault, care ar putea avea nevoie să configurați un VPN Firestick. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări NFL pe Kodi Fire Stick:

 1. Deschideți-vă Dispozitiv Fire Stick > Mergi la Setări > Apoi Sistem > Acum faceți clic pe Opțiuni pentru dezvoltatori > Aici trebuie să activați ON Debugging ADB și Porniți ON Aplicații din surse necunoscute.
 2. Acum du-te la Pagina de pornire a lui Fire Stick > Faceți clic pe Opțiunea de căutare din colțul din stânga sus și căutați Kodi > Deschideți Kodi.
 3. Acum urmați pașii evidențiați în ghidul nostru pentru instalarea Elektra Vault pe Kodi.

Bilete duminică Kodi NFL 2023

IPTV Subs este un add-on Kodi premium care oferă multe PPV-uri și transmisia în direct a evenimentelor sportive populare. Cu toate acestea, biletul de duminică NFL pentru jailbreak este posibil, dar nu este recomandat.

Biletul duminic Kodi / XBMC NFL este un canal care este listat în acest add-on care arată meciurile live NFL.

Caracteristica excelentă a acestui add-on este numeroasele sale canale NFL Sunday Ticket care arată meciurile NFL simultan. Dacă sunt jucate 4 meciuri în același timp, atunci își va împărți canalele pentru a le caracteriza pe toate. Pașii pentru instalarea Subs IPTV sunt prezentate mai jos:

 1. Deschis Kodi Krypton > Faceți clic pe forma de angrenaj Pictograma Setări > Selectați File Manger > Dublu click Adaugă sursa.
 2. Atingeți ‘Nici unul’ și tip URL- http://gfservers.com/repo/ > Clic O.K > Numele tipului „Server GF” > Clic O.K.
 3. Intoarce-te la Meniu principal Kodi > Mergi la Add-on-uri > Instalator de pachete pictogramă din colțul din stânga sus > Click pe Instalați din fișierul zip > Server GF > Apoi selectați repository.gfserver.zip.
 4. Acum du-te la Instalați din Repositoriu > Servere GF > Componente video > Subtele IPTV > Instalare > Abonați-vă AICI pentru posturile IPTV cu SUA$ 13 / lunar sau SUA$ 132 / an abonament.

Cum să obțineți jocul gratuit Kodi NFL

NFL Game Pass add-on necesită un abonament pe care trebuie să îl plătiți o singură dată pentru a urmări toate meciurile NFL ale sezonului. Nu puteți obține gratuit Kodi NFL Game Pass, dar puteți utiliza serviciul pentru un 7 zile de încercare gratuită. Puteți încheia încercarea gratuită oricând doriți.

Cum să urmăriți reluările Kodi NFL

Pentru a urmări înlocuirile, evidențierea și opinia experților Kodi NFL, puteți instala suplimentul Kodi NFL.com furnizat în acest blog. Acesta este un add-on oficial Kodi și poate fi găsit în depozitul suplimentar Kodi. Acest supliment vă oferă o perspectivă completă despre echipele, jucătorii și strategiile lor.

The Wrap Up

Complementele Kodi care sunt evidențiate în acest blog transmite cu succes Rețeaua NFL de pe Kodi 2023. NFL este unul dintre cele patru cele mai populare sporturi din întreaga Americă de Nord și are o mulțime de fani. Acest blog prezintă cum să urmărești NFL pe Kodi și Fire Stick. Asa ca bucura-te de vizionarea NFL cu Kodi.