Cum să urmărești PSL 4 Live Streaming online gratuit 2019 fără cablu pe Kodi

PSL este chiar după colț și hype-ul este în vârf în aer. Toți fanii cricket-ului au început să-și afișeze dragostea și sprijinul pentru echipele lor preferate pe social media pe măsură ce tendința continuă să câștige putere. Știu că veți fi încântat și de acest eveniment și veți încerca să vă imaginați cum să urmăriți PSL.


PSL este cel mai mare eveniment de cricket găzduit în Pakistan în fiecare an sub supravegherea PCB. Acesta nu este doar un alt turneu de cricket, ci este un eveniment în care toate marile nume de formă de cricket din întreaga lume vin în Pakistan și unde industria glamourilor din Pakistan este văzută participând la comitetele de organizare..

Așadar, toți iubitorii de cricket își vor lumina ziua de Îndrăgostiți în timp ce PSL 2019 va debuta pe 14 februarie 2019 în Emiratele Unite cu o ceremonie de deschidere plină de farmec.

PSL este cel mai mare eveniment de cricket găzduit în Pakistan în fiecare an sub supravegherea PCB. Acesta nu este doar un alt turneu de cricket, ci este un eveniment în care toate marile nume de cricket din întreaga lume vin în Pakistan și unde industria glamourilor din țară se vede participând la comitetele de organizare..

PSL 4 Trofeu și echipe 2019

psl 4 2019 program de echipe

Următoarele șase echipe vor participa la ediția PSL din acest an:

 1. Islamabad United
 2. Regii Karachi
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta Gladiators
 5. Lahore Qalandars
 6. Sultani multani

Islamabad United au fost învingătorii celei de-a treia ediții a PSL (2018), dar vor putea să își păstreze titlul anul acesta? Acesta este un lucru pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare!

PSL 4 Live Channel / Broadcasters 2019

Țară

canale

Geo-restricționat? Incearca asta

Statele UnitePTV Sports, Willow TV (Geo-restricționat)

PureVPN 

(2,88 $ / luna)

Vizitati site-ul >>

Regatul UnitPrimeTV / HumTV
AustraliaNiciun post de emisiune oficial (Numai Repere pe foxsports.com.au), nu utilizează PTV Sports pentru transmisia în direct
BangladeshGazi TV
U.A.EYupp TV
SrilankaDialog TV
Indiile de VestFlux TV
Africa de NordYuppTV
AfricaSupersport
Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
 IndiaDSport

Mai sus menționate sunt toate canalele în care puteți viziona PSL Live Broadcast sau Online, Luați în considerare utilizarea unui serviciu VPN pentru a evita ocolirea geo-restricției și deblocarea fluxurilor

Furnizori VPNPriceOfferWe Website
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD pe lună

Oferta specială: 73% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 1,99 USD pe lună

Oferta specială: 83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD lunar

83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 8,32 USD lunar

35% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Cum să urmăriți PSL 4 pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiunea inferioară

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Setări icoană (pictograma roții) > Clic Manager de fișiere > Dublu click Adăugați sursa.
 2. Acum faceți clic pe unde spune și adăugați exact această sursă http://www.lvtvv.com/repo/ > Faceți clic pe OK > Denumiți această sursă media Kodil Repo > Clic O.K> Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.
 3. Du-te înapoi la Ecranul de start > Faceți clic pe butonul Add-on-uri meniul > Apasă pe Cutie pictogramă (Instalator de pachete).
 4. Acum faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Clic Kodil Repo > Acum faceți clic pe kodil-1.3.zip > Așteptați să apară notificarea.
 5. Acum, faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Deschis Depozitul Kodil > Mergi la Componente video > Click pe ZEM TV > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.
 6. Puteți accesa complementul de la dvs. Ecranul de start mergând la Add-on-uri meniul > Naviga Componente video > Clic ZEM TV.

Cum să urmăriți PSL 4 pe versiunea 16 sau superioară a lui Kodi Jarvis

 1. Deschideți Kodi Jarvis v16.
 2. Clic Sistem.
 3. Deschis Manager de fișiere.
 4. Clic Adăugați sursa.
 5. Faceți clic pe unde spune și tastați acest lucru URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Clic
 6. Denumiți această sursă Kodil Repo> Clic Terminat > Clic O.K.
 7. Reveniți la și faceți clic pe Ecranul de start pe Sistem.
 8. Deschis Add-on-uri
 9. Clic Instalați din fișierul zip.
 10. Selectați Cerebro Repo > Clic kodil-1.3.zip > Așteptați notificarea.
 11. Click pe Instalați din Repositoriu > Deschis ZEM TV > Mergi la Componente video > Deschis ZEM TV > Clic Instalare > Așteptați notificarea.

Cum să urmăriți PSL 4 în Marea Britanie 2019

cum să vizionezi psl live streaming

Prime TV și Hum TV vor transmite oficial PSL în Marea Britanie. Cu toate acestea, dacă utilizatorii intenționează să-l urmărească pe Kodi, pot instala pur și simplu complementul pe care l-am menționat mai sus și să urmeze ghidul nostru pentru instalare..

În cazul în care utilizatorii din Marea Britanie se confruntă cu orice dificultate în streaming, pot utiliza un serviciu bun VPN Kodi pentru a ocoli geo-restricția.

CTA

Cum să urmărești PSL 4 în India 2019

Aceasta va fi prima dată când PSL, adică Pakistan Super League, va fi difuzat în India. Țara vecină are deja propriul eveniment de extravaganță de cricket, cunoscut sub numele de IPL, care este un concurent direct al PSL sau îl putem numi invers. În ciuda faptului că PSL este un concurent, canalele pakistaneze au transmis IPL în ultimii ani în Pakistan, spre deosebire de India.

Totuși, de această dată, canalul indian DSport va transmite evenimentul în direct în India. Aceasta este cu siguranță o veste minunată pentru toți fanii de cricket din India.

Cum să urmăriți PSL 4 pe YouTube 2019

Cel mai bun lucru despre PSL este că utilizatorii îl pot urmări cu ușurință în direct pe YouTube, deoarece PTV Sports îl va transmite în direct pe YouTube. Cu toate acestea, există două preocupări majore cu privire la transmisia YouTube:

 1. Transmiterea poate fi geo-restricționată; prin urmare, un serviciu VPN Kodi va fi obligat să ocolească restricțiile geo.
 2. În al doilea rând, meciul final al evenimentului nu poate fi difuzat pe YouTube. Cu toate acestea, nu este încă confirmat.

Deblocați fluxul PSL

Cum să urmăriți PSL 4 Live Online meciuri gratuite din 2019

Utilizatorii care intenționează să transmită live meciurile evenimentelor direct din browserele lor pot face acest lucru cu ușurință, deoarece PSL va fi transmis în direct pe site-ul oficial PSL T-20. Totuși, acest flux va fi doar pentru spectatorii pakistanezi.

În ceea ce privește telespectatorii internaționali, ei pot transmite acest eveniment în direct prin Cricketgateway.

Echipe de căutat în PSL 2019

În acest an, Lahore Qalandars și-a bagat unele dintre marile nume din echipa lor, precum marii AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman și Mohammad Hafeez. Toți acești jucători sunt extrem de reputați în întreaga lume și faptul că aceștia îi vor face în echipă vor face din Lahore Qalandars un concurențial puternic al titlului.

Skipperul pakistanez Sarfaraz Ahmed îl va conduce din nou pe Quetta Gladiators și cu toții am văzut capacitatea sa de căpitan. Știe să scoată tot ce-i mai bun din echipa sa. De asemenea, are un nume grozav în echipa sa precum Sunil Narine, Dwayne Bravo și Rilee Rossouw, care sunt jucători extrem de fiabili.

Cu toate acestea, Multan Sultan a aliniat unele dintre cele mai exagerate și interesante nume din echipa lor precum Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik și Shahid Afridi. Deci, putem spune că Multan Sultan este, de asemenea, o echipă care trebuie să fie atentă.

Cine va câștiga acest turneu?

Anul trecut am valitat pentru Quetta Gladiators, dar în acest an sunt înrădăcinată personal pentru regii Karachi. Acest lucru se datorează mai ales faptului că au unii dintre jucătorii mei preferați, precum Colin Ingram, Colin Munro, Ravi Bopara și mulți alții, care pot învinge și depăși orice echipă pe teren..

Cu toate acestea, cel mai bun lucru pentru orice sport este faptul că echipa care joacă bine pe teren în ziua câștigă. Așadar, să sperăm că înrădăcinarea mea merge corect și, sper, acest eveniment va fi o bomboană pentru ochi, așa cum a fost anul trecut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map