Sunteți fan al sporturilor de luptă, în special al UFC?

Apoi vă puteți bucura de streaming UFC pe Kodi, deoarece are unele dintre cele mai bune suplimente care oferă fluxuri live pentru toate evenimentele de calitate HD. Urmați cu atenție acest ghid pentru a afla cum să urmăriți UFC pe Kodi.

UFC este cea mai mare companie de sport de luptă cu milioane de fani din întreaga lume. Evenimentele UFC sunt cunoscute a fi cele mai transmise competiții în industria sporturilor de luptă. Campionatul Ultimate Fighting este cea mai mare companie de MMA din lume, având o listă de cei mai buni luptători MMA din toată lumea.

UFC organizează evenimente regulate, precum și evenimente PPV, care sunt foarte populare la nivel mondial. Popularitatea UFC poate fi recunoscută prin faptul că jocurile sale video sunt la fel de populare pentru alte companii de sport de luptă. De mai bine de 25 de ani se află în industria sporturilor de luptă și a devenit o companie de un miliard de dolari.

Iubitorii de streaming online din întreaga lume plătesc o sumă mare de abonamente, doar pentru a transmite live evenimente UFC pe diferite platforme și canale online. În afară de asta, UFC câștigă milioane de dolari din pachetele sale de pașă și abonamente disponibile pe site-ul său oficial.

Cu toate acestea, dacă sunteți utilizator Kodi, puteți transmite cu ușurință live UFC PPV pe Kodi fără să plătiți nicio taxă de abonament. Există câteva opțiuni, ceea ce face ușor să urmăriți UFC gratuit folosind un VPN în streaming. După ce vă familiarizați cu suplimentele Kodi care permit utilizatorilor să transmită flux UFC, puteți afla cu ușurință cum să urmăriți luptele UFC pe Kodi.

Recomandări de top pentru a urmări UFC pe Kodi

Următoarele sunt cele mai bune suplimente Kodi pentru a urmări UFC pe Kodi fără a plăti nicio taxă de abonament:

Planeta MMA

Planet MMA este un add-on Kodi dedicat pentru sporturile de luptă, în special acțiunea UFC. Fanii MMA pot urmări toate ultimele evenimente, momente marcante, documentare, evenimente trecute, pachete de luptă și interviuri. Fluxurile furnizate de suplimentul Planet MMA Kodi funcționează întotdeauna și de o calitate deosebită. Acest supliment este gratuit pentru instalare și transmisie, nu este necesară nicio taxă de abonament pentru a urmări evenimentul preferat.

planeta mma pentru a urmări ufc pe kodi

Planeta MMA a fost cunoscută anterior ca fiind cea mai fină UFC și a fost acoperită doar pentru evenimentele UFC. Cu toate acestea, a fost forțată să se închidă din cauza unor probleme de piraterie și apoi a dispărut lăsându-i pe utilizatorii Kodi neîncrezători. Complementul a făcut o întoarcere cu un nume nou, dar mai mulți resturi și link-uri actualizate. De atunci, suplimentul a fost o alegere de top pentru toți utilizatorii Kodi pentru streaming live MMA sau UFC. Acest supliment este disponibil în depozitul popular Supremacy.

 UFC Fight Pass

Dacă sunteți fan UFC, este posibil să fiți familiarizați cu permisul UFC Fight, care este un serviciu de streaming online oficial introdus chiar de UFC. Utilizatorii Kodi pot folosi acest serviciu uimitor în aplicația Kodi sau în caseta Kodi, fără a fi nevoie să își deschidă browserele de fiecare dată pentru streaming. Utilizatorii pot instala pur și simplu suplimentul UFC Fight Pass Kodi și urmăriți toate ultimele evenimente UFC în direct în fluxuri de calitate HD.

trecere de luptă ufc pentru a urmări ufc pe kodi

UFC Fight Pass este gratuit pentru a instala un add-on, dar pentru a reda fluxurile, utilizatorii vor avea nevoie de abonament. Accesați UFC.tv și abonați-vă la Fight Pass pentru a urmări UFC pe Kodi prin acest supliment. Un alt lucru trebuie să țineți cont de faptul că unele dintre evenimentele UFC sunt restricționate din punct de vedere geologic și că utilizatorii ar putea întâmpina probleme în timp ce încearcă să le transmită. În astfel de cazuri, utilizați un VPN pentru a ocoli geo-restricțiile și a debloca toate fluxurile.

 Lumea sportului

Sports World este unul dintre cele mai bune suplimente Kodi, popular datorită fluxurilor sportive de înaltă calitate și varietății sale. Acest add-on are o mare varietate de fluxuri sportive precum Fotbal, Rugby, Lupte, MMA, Cricket, Tenis, Box etc. Datorită acestei varietăți, lumea sportului este denumită unul dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru sport..

Urmărește live Ufc pe kodi cu addon Kodi lume mondială

Fanii UFC se pot bucura de transmisia în direct a acțiunii prin acest supliment Kodi fără să plătească taxe. Acest supliment este foarte apreciat pentru calitatea fluxurilor și pentru faptul că funcționează mereu, spre deosebire de alte suplimente de streaming gratuite. Problema care apare în timp ce utilizați suplimentul Sports World Kodi este că canalele și fluxurile disponibile în acest add-on nu sunt de fapt licențiate, prin urmare, puteți întâmpina probleme. Puteți împiedica să vă confruntați cu orice probleme legale folosind un furnizor VPN și transmiteți fluxul prin serverele sale, păstrând anonimatul complet.

 IPTV Made in Canada

Made in Canada IPTV este un accesoriu obligatoriu dacă sunteți fan al conținutului canadian sau un rezident canadian, în căutarea fluxurilor gratuite ale canalelor preferate canadiene. Are o varietate de conținut în biblioteca sa, cum ar fi Sports, Live TV și fluxuri, permițând utilizatorilor să urmărească orice își doresc. Are canale în Marea Britanie, SUA, engleză canadiană și canadiană franceză în biblioteca sa.

fabricat în canada iptv pentru ufc

Nu este necesară nicio taxă de abonament sau înregistrare pentru a accesa fluxurile sale, iar utilizatorii pot urmări conținutul preferat 24/7. Cu toate acestea, un lucru de înțeles este că Made in Canada este un add-on IPTV Kodi care va avea fluxuri geore-restricționate. Pentru a ocoli restricția, veți avea nevoie de un VPN care să funcționeze bine cu Kodi și să deblocheze fluxurile restricționate.

Cum să urmăriți UFC pe FireStick

FireStick a făcut streamingul online mult mai interesant decât a fost deja datorită caracteristicilor sale uimitoare și calității. Are numeroase aplicații care permit utilizatorilor să se bucure de transmiterea conținutului preferat și să se bucure de experiența de tăiere a cablurilor.

Fanii UFC se pot bucura de streaming evenimente UFC live pe FireStick prin intermediul aplicațiilor oficiale și a mai multor aplicații de streaming gratuite. Utilizatorii pot, de asemenea, să se aboneze la serviciul Amazon Prime și să difuzeze evenimente UFC, precum și alte acțiuni sportive de luptă.

Următoarele sunt aplicațiile oficiale disponibile în magazinul de aplicații Amazon care pot fi utilizate pentru streamingul UFC pe FireStick:

  1. UFC (aplicație oficială)
  2. ESPN
  3. FITE

În afară de acești utilizatori de aplicații care au jailbroken Amazon Firestick se pot bucura de streaming UFC prin Kodi pe FireStick. Complementele necesare pentru aceasta sunt deja menționate mai sus. Cu toate acestea, un lucru de reținut este că aceste servicii ar putea să nu funcționeze dacă încercați să le accesați în afara Marii Britanii sau SUA. Prin urmare, utilizați un VPN pentru a vă bucura de streaming fără probleme sau probleme.

Concluzie

Nu există nicio altă companie de sport de luptă în comparație cu UFC, care oferă o acțiune atât de palpitantă și care are o listă atât de talentată de luptători. Este foarte popular datorită luptătorilor și a feudelor sale, care sunt în titlurile ziarelor și sunt răspândiți pe toată lumea socială

Streamingul UFC online prin Kodi sau FireStick este într-adevăr o experiență excelentă datorită ușurinței și comodității pe care le oferă. Puteți transmite în direct toate evenimentele UFC în orice moment în timp ce rămâneți în mișcare prin aceste soluții de tăiere a cablurilor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me