Cum să urmăriți HotStar în afara Indiei în SUA, Marea Britanie, Canada și altele

Sunteți un iubitor de streaming și vă întrebați unde puteți transmite toate noile filme Bollywood și Hollywood împreună cu emisiuni TV indiene, conținut Netflix și Live Sports? Puteți avea totul pe o singură platformă, adică HotStar. Urmați acest ghid pentru a vedea cum să vizionați HotStar și să vă bucurați de cea mai bună experiență de streaming. Nu uitați să citiți addonurile noastre complete de kodi și ghiduri de codi vpn.


Ce este HotStar?

CTA

HotStar este cea mai populară și cea mai mare platformă indiană pentru streaming online VOD. Prezintă filme populare, emisiuni TV și sport din întreaga lume. Un număr mare de streamere online din India utilizează HotStar pentru a transmite jocuri IPL, viziona filme și alte emisiuni TV indiene. În prezent, sunt disponibile platforme de divertisment mobil de înaltă încredere și de înaltă calitate, disponibile în prezent. Au trecut 3 ani de la lansarea HotStar și până în prezent a reușit să atragă audiență în streaming online.

Anumite conținuturi pot fi descărcate de pe site-ul HotStar. Prin anumite conținuturi, ne referim la o parte din conținutul vechi care s-ar putea să nu mai fie în trend. Încă un lucru de înțeles este că videoclipurile de la HotStar pot fi descărcate doar pe dispozitive mobile și tablete, nu pe orice laptop sau computer.

Puteți viziona filmele preferate la cerere pe HotStar în India, SUA și Canada. Recent, a fost disponibil în fiecare regiune, dar acum a fost restricționat geo.

În ce țări este disponibil HotStar în ?

După cum am menționat anterior, HotStar este disponibil în India, Canada și SUA. Cu toate acestea, dacă utilizați un serviciu VPN, îl puteți accesa de oriunde în lume, dar conectându-vă doar la un server al țărilor menționate mai sus.

cum să vizionezi hotstar

Cum se deblochează / urmărește HotStar în afara Indiei cu VPN

HotStar este un site geore-restricționat, iar conținutul disponibil pe acest site nu poate fi accesat din altă parte decât India, SUA și Canada. Prin urmare, dacă încercați să accesați Hotstar din orice altă regiune, un serviciu VPN va fi necesar pentru ocolirea restricțiilor.

Un serviciu VPN vă va permite să vă conectați la serverele din regiuni fără restricții și, prin urmare, vă va ascunde IP-ul, fabricându-l cu adresa IP a țării menționate mai sus. Utilizarea unui VPN este foarte ușoară, deoarece nu trebuie decât să te conectezi la un server de la distanță și apoi să navighezi pe web pentru a accesa orice a fost restricționat.

Furnizori VPNPriceOfferWe Website
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD pe lună

Oferta specială: 73% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 1,99 USD pe lună

Oferta specială: 83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD lunar

83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 8,32 USD lunar

35% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Cum să vizionezi HotStar în SUA fără VPN

HotStar nu a fost disponibil anterior în alte regiuni decât India, dar recent și-a extins regiunile precum SUA și Canada. Prin urmare, utilizatorii care doresc să acceseze HotStar în SUA pot face acest lucru cu ușurință fără a utiliza VPN. HotStar poate fi accesat cu ușurință în SUA fără VPN, pur și simplu accesând adresa URL „us.HotStar.com“. Aceasta este extensia oficială de domeniu furnizată de HotStar pentru regiunea SUA.

Cum Pentru a viziona HotStar în afara India pe computer

Pentru a urmări HotStar în afara Indiei pe computer, urmați acești pași:

 1. Deschide Aplicație VPN > Autentificare la serviciul dvs. VPN.
 2. Acum conectați la un server de regiune India.
 3. Deschis browserul dvs. > Tastați acest lucru Adresa URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Conectare în contul dvs. HotStar și începeți să vizionați filmele și emisiile TV preferate în calitate HD.

Cum să transmiteți fluxul HotStar pe iPad și iPod

Cel mai bun lucru despre HotStar este că are o aplicație dedicată pentru iOS. Prin urmare, utilizatorii de pot urmări cu ușurință HotStar pe iPad și iPod.

 1. Deschide Aplicația iTunes magazin > Căutare pentru HotStar > Faceți clic pe butonul Aplicația HotStar > Descarca-l.
 2. După terminarea instalării, deschis aplicația.
 3. Autentificare aplicația folosind acreditările HotStar > Acum transmiteți orice doriți să vizionați pe iPad și iPod.

Urmăriți HotStar în Canada

HotStar a fost accesat recent în Canada și a fost lansat un domeniu dedicat pentru utilizatorii HotStar din Canada. Domeniul lansat pentru HotStar în Canada este „https://ca.HotStar.com/”. Nu sunt necesare VPN sau servere proxy pentru accesarea site-ului și aplicației HotStar din Canada. Nu trebuie decât să deschideți site-ul web menționat mai sus pe browser și să vă înscrieți la serviciile HotStar.

Cum să vizionezi HotStar în Marea Britanie

Deși HotStar este disponibil în SUA și Canada, altele decât India, totuși nu este disponibil oficial în Marea Britanie. În ciuda faptului că există un serviciu de streaming online excelent, comparabil cu HotStar, cum ar fi Netflix și Hulu, accesibile în Marea Britanie, acesta este restricționat la streaming în această regiune. Unul dintre cele mai uimitoare situații de reținut este faptul că există un număr mare dacă indienii sunt rezidenți în Marea Britanie. Deci, judecând după acest fapt, vă puteți întreba cât de mult le-ar plăcea să-și transmită conținutul autohton și nu numai asta, mulți englezi le place să privească conținutul Bollywood la fel cum indienii iubesc Hollywoodul.

Puteți accesa numai HotStar în Marea Britanie, prin utilizarea unui VPN. Pentru a viziona conținutul preferat pe HotStar în Marea Britanie, trebuie doar să schimbați locația dvs. IP actuală din Regatul Unit în regiunea indiană și accesați ușor la HotStar.

cta 3

Prin urmare, pentru a accesa HotStar în Marea Britanie, va trebui să utilizați un serviciu VPN, deoarece conținutul pe care încercați să îl transmiteți fără el din IP-ul UK nu va fi redat, ci mai degrabă va apărea o eroare de redare. Cu toate acestea, dacă aveți un serviciu VPN activ și sunteți conectat la un server indian, veți putea viziona conținutul preferat pe HotStar. Serviciul VPN pe care îl alegeți trebuie să fie suficient de fiabil și rapid pentru a vă ajuta să transmiteți conținutul fără probleme.

Cum să urmăriți aplicația HotStar în țările arabe

HotStar este o platformă excelentă de streaming de media care are o varietate de conținut nou și în trend. Din păcate, nu este disponibil în țările arabe. Țări precum Emiratele Arabe Unite, Dubai, Saudi, Oman și Qatar preferă să transmită foarte mult conținutul indian, dar nu sunt în stare din cauza geo-restricțiilor acestui site. Fanii HotStar din aceste țări pot urmări cu ușurință emisiunile TV HotStar folosind proxy HotStar sau serviciu VPN.

Folosind Proxy sau VPN, ei se vor putea bucura de live-uri în direct și de emisiile TV HotStar (care sunt atât de exagerate în toată lumea).

Cum să vizionezi HotStar în Pakistan

Fanii emisiunilor TV HotStar sunt într-un număr mare în țara vecină din India, adică Pakistan. Oamenii din Pakistan adoră să privească filme Bollywood și emisiuni TV indiene. Din păcate, HotStar este restricționat în Pakistan, iar singura modalitate de a viziona în direct HotStar în direct sau filme și emisiuni TV este ocolind geo-restricțiile printr-un VPN sau Proxy HotStar.

Descărcare HotStar

Aplicațiile HotStar sunt disponibile pentru mai multe platforme mobile, precum dispozitivele Android și dispozitivele bazate pe iOS, de ex. iPhone. Pentru dispozitivele Android cu telefoane mobile, îl puteți descărca cu ușurință prin intermediul Google Play Store și puteți descărca și fișierele apk ale HotStar disponibile online. Întrucât, pentru dispozitivele bazate pe iOS, cum ar fi iPhone și iPad, îl puteți descărca prin intermediul magazinului iTubes App de pe dispozitiv.

Înregistrare HotStar

Conținutul disponibil pe HotStar este de înaltă calitate și fluxuri fără buffer, fără a rămâne în urmă. Totuși, totul excelent are un preț și de aceea utilizatorii trebuie să se aboneze mai întâi alegând un plan de plată. HotStar este doar un concurent al Netflix și Hulu și de aceea conținutul pe care îl transmite nu este gratuit.

În ce țări este disponibil HotStar?

HotStar oferă 3 planuri de plată diferite dintre care să alegeți și cel mai bun lucru despre aceste planuri de plată este că toate au un preț rezonabil. Pentru a vă înscrie la serviciul HotStar, urmați acești pași:

 1. Accesați „https://www.HotStar.com/subscribe/payment”.
 2. Selectați planul dorit de plată.
 3. Introduceți detaliile dvs., adică numele, adresa de e-mail și parola.
 4. Introduceți datele cardului de credit.
 5. Confirmați detaliile.
 6. Bucurați-vă de vizionarea emisiunilor preferate de pe HotStar.

Stream Hot Star cu subtitrare

HotStar nu oferă subtitrări pentru fiecare videoclip disponibil pe platforma sa, dar unele videoclipuri au deja subtitrări pentru ele. Cu toate acestea, puteți încă verifica dacă există subtitrări accesând opțiunile video și verificând opțiunea CC, activând-o puteți activa subtitrările.

Cum să vizionezi HotStar cu aplicația Jio TV Live

Utilizatorii aplicației Jio sim și Jio TV Live pot utiliza cu ușurință live streaming și funcții de filme, dar acest lucru este limitat doar la conținutul indian. Încă un lucru, utilizatorii Jio vor trebui să se aboneze la HotStar India înainte de a putea începe streaming-ul pe HotStar.

VPN gratuit pentru HotStar

Există numeroase VPN-uri gratuite și servere proxy HotStar disponibile online, dar nu recomandăm utilizatorilor să încerce aceste VPN gratuite din cauza vulnerabilității lor. O VPN gratuită va efectua streamingul dvs. deoarece serverele VPN gratuite sunt utilizate de milioane de oameni din întreaga lume. Prin urmare, timpul de răspuns mai scăzut pentru streaming, rezultând mult tamponare. Cu toate acestea, iată câteva sugestii pentru tine:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. buna
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Ursul tunelului
 7. Sărutul de securitate
 8. ProtonVPN
 9. Speedify
 10. X-VPN

Cum să descărcați filme și emisiuni TV videoclipuri de la HotStar

HotStar India nu permite utilizatorilor să descarce filme și emisiuni TV de pe platforma sa. Cu toate acestea, anumite conținuturi vechi sau care nu mai sunt în trend pot fi descărcate de pe HotStar. Când deschideți sau căutați videoclipuri, veți vedea o pictogramă ax peste el. Faceți clic pe ea și veți avea opțiunea de descărcare în fața dvs..

Un lucru de înțeles aici este că nu puteți descărca niciun videoclip din HotStar pe computer; o puteți face doar pe dispozitivul mobil sau pe tablete.

Urmăriți cele mai recente emisiuni TV / seriale și filme HotStar

vizionați Hotstar în afara Indiei

HotStar India oferă toate cele mai recente emisiuni TV, filme și acțiuni sportive pe o singură platformă la un preț foarte rezonabil și de înaltă calitate. Pur și simplu abonați-vă la HotStar și puteți urmări orice doriți și orice este nou și în trend. Are atât conținut indian, cât și conținut occidental, precum și filme din Bollywood și Hollywood.

Cum să vizionezi HotStar la TV

Puteți viziona HotStar pe televizor printr-o metodă numită sideloading, dar funcționează doar pe Android TV. Urmați acești pași pentru a începe:

 1. Accesați ES File Explorer (Instalați mai întâi exploratorul de fișiere ES dacă nu l-ați instalat deja).
 2. Deschis Play Store la televizor > Căutați „Sideload Launcher pentru Android TV” și instalați-l.
 3. Accesați ecranul principal > Deschideți aplicații > Deschide aplicația Sideload Launcher.
 4. Faceți clic pe ES File Explorer.
 5. Accesați Rețeaua > Faceți clic pe Remote Manager > Porniți ON pentru a primi adresa FTP.
 6. Acum, de pe computer sau laptop, introduceți adresa FTP într-un browser web > Televizorul și computerul dvs. vor fi acum conectate împreună.
 7. Acum transferați fișierul APK de pe computer la televizor.
 8. Dupa aceea, Dezactivează Partajarea rețelei > Descărcări deschise.
 9. Click pe HotStar din listă > Clic Instalare > Bucurați-vă de utilizarea HotStar.

Urmăriți televizorul HotStar Vijay

Pentru a viziona serialele Vijay TV pe HotStar, pur și simplu accesați secțiunea de canale și alegeți Vijay TV. Acolo veți vedea toate emisiunile difuzate în Vijay TV și puteți alege cu ușurință dintre ele și să le transmiteți. Folosirea HotStar este atât de ușoară!

HotStar pe Roku

Roku este un dispozitiv de streaming de ultimă generație dezvoltat și fabricat de Roku Inc. Este într-adevăr unul dintre cele mai preferate dispozitive de streaming pentru utilizarea serviciilor precum Netflix și Hulu, deoarece experiența de streaming oferită de acesta este de neegalat. Pentru toți fanii HotStar care se întreabă dacă HotStar este disponibil n Roku, ar trebui să fii fericit că este disponibil pe magazinul de canale Roku. Pur și simplu accesați magazinul de canale Roku, instalați canalul HotStar pe dispozitivul Roku și bucurați-vă de streaming.

Observații finale

Serviciile de streaming precum Netflix, Hulu, Amazon și HotStar sunt ceea ce îi place să aibă fiecare geam de divertisment și streaming. HotStar este un serviciu de streaming uimitor, cu siguranță nu a dat doar concurență Netflix și Hulu, dar a făcut un pas mai departe prin promovarea conținutului indian. Varietatea pe care a oferit-o este cu siguranță mai mare decât alte servicii de streaming. Ofera chiar streaming de sport live, ceea ce este un lucru minunat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map