Cum să urmăriți Jon Jones vs Anthony Smith UFC 235 Fight Pay per View

Căutați cele mai bune modalități de a viziona UFC 235 live online, faceți o călătorie prin acest ghid și vă asigur că veți găsi cele mai bune modalități de transmitere a acestui eveniment PPV. Am acoperit o varietate de modalități de transmitere a acestui eveniment, deoarece fiecare utilizator are propriile preferințe.


Promo oficială a UFC 235

Sursa: UFC – Ultimate Championship Fighting

Cum urmăriți UFC 235 la cel mai mic preț la plata pe vizionare

UFC oferă serviciul său dedicat PPV UFC, care poate fi utilizat cu ușurință de oriunde în lume.

Cu toate acestea, există o povestire în această poveste!

Taxa de abonament PPV la UFC este diferită în fiecare regiune, cum ar fi statul american, trebuie să plătiți 64,99 USD și 91,96 USD pentru un plan de 6 luni.

ufc ppv SUA

Întrucât, dacă vă aflați în Filipine, va trebui să plătiți 920,00 USD, care atunci când sunt convertiți, costă doar 17,52 USD. Și cu un VPN nu te-ar costa decât $ 28.47 pentru a viziona UFC 235 PPV, care este cea mai ieftină opțiune de a viziona UFC 235 live online.

PPV-peso-UFC

Ia un vpn

Diferența este clară, faceți mișcarea inteligentă!

Acum, te-ai întreba cum poți beneficia de acest discount uimitor. Ei bine, modalitatea simplă de a utiliza UFC PPV la o reducere este folosind un furnizor VPN care are server Filipine. Conectați-vă la serverul Filipine prin VPN și începeți să transmiteți UFC 235 la un ritm atât de scăzut.

Cum să urmăriți UFC 235 pe Amazon Prime

UFC 235 Pay Per View pe videoclipul principal Amazon

Amazon Prime este serviciul de streaming video la cerere, operat chiar de Amazon. Serviciul a primit foarte multe laude din partea comunității de streaming online în ultima vreme. Cu toate acestea, de când UFC și Amazon au semnat un acord pentru a transmite UFC Pay pe evenimente de vizualizare, fanii din întreaga lume au apreciat această mișcare.

Amazon prime oferă servicii de streaming de înaltă calitate, motiv pentru care mulți oameni tind să opteze pentru asta. În special, atunci când aveți opțiunea de a transmite plata UFC pe vizionare, este garantat un divertisment de calitate.

UFC 235 va fi cu siguranță o mare datorită cărților de luptă uimitoare aliniate, iar întreaga lume așteaptă cu nerăbdare acest eveniment. Acum, că evenimentul este atât de special, transmiterea lui pe Amazon Prime va fi cu siguranță distractivă. Acordul dintre Amazon și UFC a luminat cu adevărat starea de spirit a utilizatorilor Amazon Prime care iubesc UFC, deoarece nu trebuie să se aboneze la niciun alt serviciu.

Utilizatorii pot comanda lupte înainte de eveniment sau pot achiziționa evenimentul după 4 ore. Un alt lucru grozav despre streamingul UFC în direct cu Amazon Prime este că utilizatorii pot derula acțiunea în timp ce o transmit în direct.

Cum să vizionezi UFC 235 la Sling TV

cum să te uiți la ufc 235 la televiziunea sling

Sling TV este unul dintre cele mai bune servicii de streaming online care oferă acces la o mare varietate de canale și evenimente de plată pe vizionare. Fanii UFC pot viziona UFC 235 pe Sling TV precomandând evenimentul.

Sling TV oferă fluxuri de înaltă calitate a evenimentelor live și atunci când vine vorba de un eveniment UFC și că, de asemenea, dacă există o asemenea amploare, nu vă puteți permite să faceți compromisuri asupra calității fluxurilor. Efectuați achiziția înainte de eveniment și în ziua evenimentului, salariul achiziționat pe vizionare va apărea în partea de sus a fiecărui canal din lista dvs..

Sling TV L-am considerat a fi un loc de top pentru streaming sport și mai ales pentru evenimente PPV. Un lucru legat de Sling TV de care ar trebui să țineți cont este faptul că Sling TV este un serviciu geo-restricționat, accesibil doar în SUA. Prin urmare, dacă vă aflați oriunde în afara SUA și doriți să accesați Sling TV, atunci veți avea nevoie de un furnizor VPN pentru a ocoli geo-restricțiile.

Ia un vpn

Cum să urmăriți gratuit UFC 235 pe PS4 Live

urmăriți ufc 235 pe ps4 jones vs smith

Dacă aveți un PS4 și doriți să transmiteți în direct evenimentul UFC, atunci puteți face acest lucru fără a plăti un ban. Pur și simplu urmați acești pași:

 1. Accesați aplicația PlayStation Vue
 2. Înscrieți-vă pentru o probă gratuită
 3. Accesați secțiunea Sport.
 4. Căutați canalul ESPN în lista de canale disponibile (înregistrați-vă și pentru încercarea gratuită a ESPN).
 5. Evenimentul va fi transmis pe ESPN, deoarece este singurul difuzor oficial al acestui eveniment PPV.

Cum să urmăriți UFC 235 gratuit online live

Multe persoane le place să caute fluxuri gratuite, deoarece nu le place să se aboneze la serviciile premium. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, atunci încercați următoarele modalități de streaming UFC 235 gratuit online live:

Fight-Live.com

Fight Live este un site dedicat MVE evets, care oferă fluxuri live gratuite pentru toate cele mai recente evenimente MMA de la UFC, Bellator, Box și WWE. Pur și simplu accesați site-ul Fight Live și veți vedea o listă de meciuri live și disponibile pe prima pagină și le puteți transmite în direct cu un singur clic.

UFC 235 pe Kodi

Când vine vorba de streaming de înaltă calitate și asta fără a plăti nicio taxă, Kodi este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile. Are numeroase suplimente PPV Kodi pentru streaming evenimente live de calitate HD fără întreruperi. Puteți transmite UFC 235 pe Kodi fără nicio problemă, deoarece are suplimente dedicate UFC care oferă fluxuri gratuite de evenimente live.

Linkuri gratuite de streaming online

Una dintre cele mai frecvente practici ale multor utilizatori este vânarea fluxurilor online gratuite. Există numeroase site-uri care furnizează link-uri de streaming gratuit, dar problema cu care se confruntă utilizatorii cu aceste site-uri este că sunt bombardate cu ferestre pop-up și reclame. Cu toate acestea, dacă doriți să transmiteți în continuare evenimentul prin linkurile respective, puteți încerca acest link, acesta va oferi streaming HD gratuit.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Concluzie

UFC 235 va fi unul dintre cele mai bune evenimente din toate timpurile, deoarece unele nume mari sunt pe cărți de luptă și faptul că două jocuri de titlu sunt aliniate într-o singură noapte. Spectacolul acestui eveniment este vizibil pe platformele de socializare, deoarece susținătorii luptătorilor concurenti își arată sprijinul și discuțiile sunt încărcate. Există numeroase modalități de streaming online UFC 235, dar multe persoane nu le sunt cunoscute. Acesta este motivul pentru care, ne-am gândit la iluminarea utilizatorilor despre modalitățile disponibile.

Cu toate acestea, unele dintre modalitățile menționate mai sus necesită utilizarea unui VPN, inclusiv opțiunile de streaming gratuit. Nu numai pentru că va ajuta la ocolirea geo-restricțiilor, dar dacă transmiteți în direct evenimentul, vă va cripta traficul și vă va proteja de autoritățile și hackerii care vă spionează. Deci, păstrați-vă economisiți și utilizați un VPN acolo unde ar trebui!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map