cum să privești sport pe kodi

Cum să urmăriți sporturile live pe Kodi în 2019, gratuit pe întregul glob

Nu puteți găsi fluxuri live pentru jocurile dvs. preferate sau doriți să transmiteți în direct sporturile preferate în direct de înaltă definiție?

Încercați să transmiteți toate sporturile și evenimentele preferate cu Kodi și bucurați-vă de cea mai bună acțiune sportivă Kodi. Bucurați-vă de fluxuri perfecte de o varietate de sporturi cu cele mai bune suplimente sport Kodi de pe dispozitivele și sistemul de operare.

Căutați prin biblioteca sportivă Kodi și instalați o formă de colecție de suplimente oficiale și neoficiale pentru sporturi Kodi.

Înainte de a merge mai departe, anul acesta a fost plin de câteva evenimente sportive din spate și nu îți poți permite să ratezi niciunul dintre ele, cu condiția să fii iubitor de sport. Iată o listă a tuturor evenimentelor pe care le puteți transmite pe Kodi:

Citește mai mult: Cum urmăriți NFL pe Kodi Live Online

Evenimente sportive majore pentru a transmite Kodi în 2019

Evenimente sportive în augustEvenimente sportive din septembrie
Campionatele EuropeneFormula 1 – Marele Premiu al Italiei
NFL – Liga Națională de FotbalFotbal – UEFA Nations League
Fotbal – sezonul Premier League 2018-2019Golf – Campionatul Evian
Liga de rugby – finala Cupei ChallengeCricket – Ziua finalelor de explozie T20
Formula 1 – Marele Premiu al BelgieiBoxing – WBA, IBF și WBO luptă la nivel mondial pentru greutate grea
Tenis – US Open
Evenimente sportive din octombrieEvenimente sportive din noiembrie
Formula 1 – Marele Premiu al JaponieiTenis – finala Cupei Fed
Cricket – Sri Lanka v Anglia, T20Tenis – Finala ATP
UFC – Conor McGregor vs Khabib NurmagomedovSnooker – Campionatul Marii Britanii

Kodi Sports – Soluția pentru fiecare streamer sportiv

Kodi pentru sport este o oprire pentru a-ți îndeplini toate nevoile și preferințele sportive preferate, deoarece are cele mai bune suplimente sportive Kodi din care să alegi. Unele dintre suplimentele Kodi sunt specifice categoriei, în timp ce altele sunt versiuni complementare care oferă o varietate mare de fluxuri sportive.

Folosind sporturi Kodi, nu va trebui să vizitați niciun alt site de streaming online și nici nu va trebui să căutați link-uri de streaming de lucru.

Cum să difuzați sporturi live pe Kodi în Marea Britanie, SUA, Canada sau oriunde în întreaga lume?

Cum să difuzați sporturi live pe Kodi în Marea Britanie, SUA, Canada sau oriunde în întreaga lume?

O mulțime mare de audiență folosește link-uri și servicii de streaming online pentru a transmite evenimente sportive majore precum FIFA World Cup, UFC, și Wimbledon etc., deoarece acoperirea difuzată a acestor evenimente fie nu este disponibilă în regiunea lor, fie nu pot accesa acțiunea live din cauza faptului că sunt mobile sau ocupate.

Acolo intră Kodi, permițându-le utilizatorilor să își difuzeze evenimentele live preferate pe dispozitive la îndemâna utilizatorilor.

nordvpn netflixAștepți cu nerăbdare să urmărești cum joacă echipa ta preferată? Un cuvânt de prudență oamenii din țări precum Canada, Marea Britanie și SUA sunt monitorizați în mod constant. Cei care sunt prinși în mod ilegal sporturi în flux sunt amendați. Iar războiul prin streaming gratuit fără permisiune nu arată semne de oprire. Aici vine un VPN Kodi protejați identitatea utilizatorului și Deblocați streaming de sport geo-restricționat. obține kodi vpn cta

Oamenii care stau în birouri sau călătoresc pot urmări cu ușurință acțiuni în direct în streaming, folosind Kodi pe dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele lor inteligente, tabletele, laptopurile. Urmăriți sporturi live în Marea Britanie, SUA și Canada sau oriunde în lume, instalând Kodi și cele mai bune aplicații sportive pe Kodi.

Un alt motiv pentru care utilizatorii preferă să folosească sportul Kodi este datorită ușurinței sale de utilizare, permițând utilizatorilor să transmită în flux orice le place, pur și simplu rulând aplicația, deschizând suplimentul și rulând fluxurile de orice le place.

În zilele noastre, mulți geek-uri de divertisment și sport preferă transmiterea online decât să stea în fața televizoarelor lor, deoarece streaming-ul online este mai convenabil decât vizionarea TV.

Kodi are cele mai bune suplimente Kodi pentru sporturi live care pot fi utilizate pentru vizionarea tuturor formelor de competiții sportive majore din întreaga lume. Recent, un număr mare de oameni din întreaga lume au difuzat Cupa Mondială FIFA în direct pe Kodi și, în mod similar, un număr mare de persoane transmite live evenimente UFC pe Kodi.

Motivul din spatele unui astfel de flux enorm de audiență către Kodi este acela neîntrerupt și streaming transparent experiență care nu poate fi oferită de nimeni altul decât Kodi.

Cu toate acestea, un lucru de înțeles în timp ce încercați să transmiteți fluxul cu Kodi sau orice alt serviciu de streaming este că nu fiecare flux este disponibil la nivel global. Anumite fluxuri au geo-restricții care nu pot fi ignorate fără o VPN. Unii oameni încearcă să acceseze fluxurile geore restricționate folosind servere proxy și VPN-uri gratuite, ceea ce nu este o opțiune excelentă.

În primul rând, va trebui să vă confruntați cu multe întreruperi din cauza acestor servere proxy și servicii VPN gratuite. În al doilea rând, viteza pe care o oferă aceste servicii nu merită legată, deoarece strică toată distracția de streaming.

Mai presus de toate, cea mai importantă problemă este confidențialitatea și securitatea online, la care aceste servicii nu pot fi de încredere.

Un serviciu VPN de calitate oferă criptare de grad militar, ceea ce vă face anonim pe web și vă permite să ocoliți toate restricțiile. Un alt lucru excelent în ceea ce privește serviciile VPN de înaltă calitate este faptul că vă oferă o viteză de streaming fără probleme, permițându-vă să transmiteți conținutul dvs. preferat, fără probleme și întreruperi. Deși, aceste servicii VPN de înaltă calitate au unele taxe de abonament, un lucru de acceptat este faptul că taxele sunt destul de rezonabile.

Top 10 suplimente pentru difuzarea sporturilor în direct

Există sute de suplimente Kodi disponibile online care pot fi utilizate pentru streaming-ul Sporturilor live pe Kodi. Dintre aceste sute de suplimente sportive Kodi, majoritatea suplimentelor sunt neoficiale, în timp ce minoritățile vor fi ele sunt suplimentele oficiale Kodi.

Motivul este faptul că suplimentele oficiale sunt limitate și funcționează excelent, nu se închid zi de zi și oferă fluxuri de înaltă calitate ori de câte ori doriți. Cu toate acestea, suplimentele neoficiale Kodi continuă să iasă în fiecare zi și la fel, acestea se opresc în fiecare zi. O altă problemă a suplimentelor terță parte este aceea că există doar câteva dintre ele suficient de fiabile pentru streaming.

În ciuda tuturor acestor lucruri, motivul pentru care mulți utilizatori Kodi optează pentru suplimente terțe este faptul că sunt gratuite și utilizatorii nu au nevoie de un supliment diferit pentru fiecare eveniment sportiv, spre deosebire de suplimentele oficiale Kodi, care nu sunt atât de diverse în afișând fluxuri pentru mai multe evenimente sportive.

Iată câteva dintre cele mai bune opțiuni de suplimente Kodi pe care le avem pentru dvs.: atât oficiale cât și neoficiale.

Complementele oficiale Kodi pentru sporturi live pe Kodi

 1. MLB.TVkodi sport pe mlb

Baseball-ul ar putea să nu fie un joc popular în comparație cu fotbalul, dar are în continuare milioane de fani pe tot globul. Nu multe rețele de difuzare TV acoperă MLB și, prin urmare, majoritatea fanilor de baseball decid să transmită online MLB în direct. Din fericire, toți fanii MLB cărora le place să transmită online jocurile de baseball pot viziona toate jocurile MLB în direct pe Kodi prin intermediul suplimentului oficial dedicat MLB.TV Kodi. Acest supliment Kodi oferă fluxuri de înaltă calitate în direct pentru întregul sezon, astfel încât să puteți rămâne distrat în timp.

 1. Tuff.TVtufftv pentru sport pe kodi

Tuff.TV este un add-on de conversație multifuncțional și sport care se referă la sporturi care acoperă categorii sportive precum sport de luptă, sporturi sportive, fotbal etc., precum și unele talk-show-uri legate de automotive și stilul de viață. este că se concentrează pe demografia masculină, mai degrabă decât pe un public demografic în ansamblu. Este un supliment excelent Kodi pentru utilizatorii de sex masculin care doresc să aibă un pachet complet pe Kodi.

 1. Sportsnet Acumsport acum sportsnet addon sport

Sportsnet Now este o rețea de difuzare canadiană care se concentrează pe toate evenimentele sportive majore și oferă streaming de calitate HD. Sportsnet Acum are propriul său supliment oficial Kodi, care are fluxuri premium pentru fanii de streaming sport. Un lucru de știut înainte de a alege Sportsnet Acum este că este o rețea de difuzare canadiană, iar fluxurile lor sunt geo-restricționate. Aceasta înseamnă că vaporii furnizați de Sportnet Now nu pot fi accesați în Asia, decât dacă utilizați un VPN.

 1. Sportschausportchau pentru a urmări sporturile pe foc

Pentru toți fanii sportivi care trăiesc în Germania și doresc să transmită fluxuri de conținut sport din Deutschland, pot accesa fluxurile tuturor evenimentelor sportive live pe Kodi prin intermediul site-ului oficial Sportschau. Sportschau este o revistă sportivă germană care acoperă sporturi majore de pe tot globul în limbi naționale.Sportschau are propriul său add-on oficial Kodi prezent în depozitul oficial suplimentar Kodi care poate fi accesat de utilizatorii germani pentru a urmări porturile în comentarii în limba germană. . Ca orice alt supliment regional, Sportschau este geo-restricționat și nu poate fi accesat în afara Germaniei. Pentru a accesa streamingul său în afara Germaniei, utilizatorii vor trebui să se înscrie la un serviciu VPN.

 1. newsynoutăți sport pe firestick

Newsy este o platformă de știri care creează și împărtășește noutăți în videoclipuri scurte legate de toate noutățile și actualizările de pe tot globul. Categoriile de știri oferite de Newsy sunt: ​​sport, politică, știință și tehnologie, sănătate, industria de divertisment și afaceri. Newsy susține că evidențiază diferite știri din întreaga lume, cu un punct de vedere neutru și fără o perspectivă părtinitoare.

Kodi NewsAți auzit vreodată de Kodi Crackdown? Da, sunt adevărate & blocând milioanele să privească sport gratuit. Un VPN Kodi este cea mai bună soluție pentru a vă proteja Notificări DMCA, probleme de copyright & deblocare de diferite suplimente precum Pure Sports, SportsDevil sau Halow Live TV. Un VPN vă va păstra identitatea & confidențialitate în siguranță în orice moment.deblocare addons cta

Componente neoficiale Kodi pentru sporturi live

 1. Netstream Sports Hubrețelele pentru sporturi de kodi

În timp ce căutați suplimente care oferă fluxuri gratuite pentru o varietate de sporturi, cu greu vei găsi câteva. Netstreams Sports Hub este un supliment uimitor pentru sporturi Kodi care are o varietate de fluxuri sportive disponibile de fiecare dată. Nu multe suplimente neoficiale Kodi sunt ca Hub-ul Sports Netstream care pot acoperi o varietate de categorii sportive. Utilizatorii pot urmări cu ușurință meciurile din sporturile lor preferate în direct pe Kodi și se pot bucura de transmiterea fără probleme.

 1. SportsDevilSportsDevil

În mod indiscutabil, unul dintre cele mai bune și care furnizează în mod constant suplimentar Kodi, care nu a lăsat niciodată utilizatorii săi jos. Este printre cele mai bune suplimente Kodi sport pentru care utilizatorii pot opta, deoarece fluxurile furnizate de acesta sunt întotdeauna de top și cea mai bună parte este că acoperă toate evenimentele sportive majore. SportsDevil a câștigat o mare reputație în comunitatea Kodi datorită calității sale și mulți utilizatori Kodi se bazează pe ea pentru nevoile lor de streaming sport.

 1. Sport purPure-Sport-Kodi-Addon

Pure Sports a crescut extraordinar de mult ca un excelent supliment Kodi pentru sport și și-a câștigat locul în topul celor mai bune suplimente Kodi. Pure Sports are câteva fluxuri de înaltă calitate a tuturor jocurilor difuzate live din întreaga lume. Pure Sports are o interfață foarte simplă de utilizat și sperăm ca suplimentul Pure Sports Kodi să nu te doboare.

 1. Halow TV în directHalow kodi sport live

Halow TV este un accesoriu excelent pe care îl ai dacă vrei mii de canale în palma mâinii tale. Cel mai mare lucru despre suplimentul Halow Live TV Kodi este faptul că oferă canale premium în direct și fluxuri live de evenimente sportive PPV. Este unul dintre puținele evenimente care oferă acoperirea evenimentelor PPV; în caz contrar, s-ar putea să nu puteți găsi niciun supliment fiabil Kodi de înaltă calitate care să aibă aceste caracteristici. Halow TV Live funcționează excelent și are fluxuri de viteză de calitate.

 1. Supremacy Sportsaddon sport pentru supremație pentru kodi

Supremacy Sports este unul dintre cele mai renumite add-on-uri Kodi care există de ceva vreme. Supremacy Sports este un add-on pentru sporturi Kodi, care se concentrează pe furnizarea celor mai bune fluxuri utilizatorilor săi, astfel încât să se poată bucura de transmiterea live a jocurilor preferate. Linkurile de streaming furnizate de Supremacy Sports sunt unele dintre cele mai importante canale sportive, cum ar fi BT Sports și Ace Streams. Categoriile de sporturi pe care aceste adăugări Kodi sunt: ​​Soccer, WWE, UFC și multe altele.

Cum să urmăriți sporturile live pe FireStick?

FireStick este aplicația care a schimbat fața divertismentului, revoluționând experiențele de vizionare TV. Un număr mare de oameni din întreaga lume au scăpat de cabluri și se îndreaptă acum către dispozitive precum Amazon FireStick. Imaginați-vă că aveți un singur stick plug-in care vă poate transforma televizorul într-un Galaxy cu conținut interesant pe care doriți să îl vizionați. Un dispozitiv care vă oferă tot ce trebuie să vizionați fără probleme și fără restricții.

Numeroase aplicații FireStick pot fi utilizate pentru transmiterea în direct a acțiunilor sportive de calitate HD la TV. Iată o listă cu aplicațiile FireStick:

 1. WatchESPN
 2. Sling TV
 3. Hulu
 4. UFC Fight Pass
 5. Rețea WWE
 6. NFL
 7. NBA
 8. MLB
 9. MUTV
 10. NHL

Unele dintre aceste aplicații pot fi restricționate geo, ceea ce ar putea necesita configurarea VPN pe Firestick. Dintre aceste aplicații de top pentru a transmite acțiuni sportive live, vă recomandăm cele mai bune cinci aplicații pe care trebuie să le aveți cu dvs. dacă sunteți iubitor de sport:

 1. WatchESPN

ESPN a fost odată cea mai bună alegere pentru vizionarea sporturilor pe cablu și satelit în întreaga lume, dar cu ceva timp în urmă, și-a extins și piața medie și digitală. Nu există nici o îndoială că a funcționat bine pentru ei, datorită marii reputații pe care o au în industria sportivă. ESPN și-a lansat aplicația pentru mai multe platforme și, din fericire, au făcut-o și pentru FireTV și FireStick, astfel încât utilizatorii FireStick să se poată bucura de transmiterea sporturilor preferate în calitate HD..

 1. Sling TV

Sling TV nu a făcut doar un motiv pentru sine în industria de streaming de divertisment online, dar oferă și canale sportive. Cel mai bun lucru despre utilizarea Sling TV este că nu trebuie să vă înscrieți pentru serviciul complet, ci doar pentru canalul pe care doriți să îl vizionați. Prin urmare, pur și simplu înscrieți-vă la canalul dvs. sport preferat din opțiunile disponibile oferite de Sling TV și bucurați-vă de vizionarea jocurilor preferate în direct.

 1. Hulu

Bucurați-vă de vizionarea în direct a cablurilor și a canalelor sportive de pe Hulu prin abonarea la serviciul Hulu Live TV. Hulu este un serviciu american de divertisment și media care oferă utilizatorilor săi activități sportive și de divertisment non-stop. Acest serviciu este geo-restricționat și poate fi utilizat doar în SUA. Cu toate acestea, dacă doriți să o accesați în afara regiunii SUA, puteți evita restricțiile geografice folosind un serviciu VPN.

 1. UFC Fight Pass

Sunteți fan al sporturilor de luptă, în special al UFC? Apoi, trebuie să aveți suplimentul Kodi pentru UFC Fight care oferă fluxuri live pentru evenimentele UFC PPV. Are toate programele viitoare de lupte, interviuri de luptă și cele mai importante momente ale luptelor anterioare. Urmăriți toate cărțile de luptă și principalele evenimente în direct cu această aplicație și bucurați-vă de acțiunea de pe FireStick.

 1. Rețea WWE

Rețeaua WWE este un rai pentru toți fanii luptei de pe tot globul, deoarece această aplicație are fluxurile tuturor meciurilor, seria originală WWE, interviuri, emisiuni de realitate și evidenție din trecut. Utilizatorii pot naviga, de asemenea, conținut de la WCW și ECW, în afară de WWE. Aplicația are un preț rezonabil, iar utilizatorii se pot bucura de luptă 24/7, fără probleme de reclame și limitări.

Un alt mod de a transmite gratuit sporturi live pe FireStick este cu Kodi prin intermediul complementelor sportive Kodi. Kodi nu este de fapt suportat de FireStick, dar poate fi instalat prin metoda jailbreak. Pentru a vedea procedura completă de instalare și pentru a afla mai multe despre Kodi pe FireStick, consultați ghidul nostru.

Cuvinte finale

Kodi este renumit pentru experiența de streaming pe care a oferit-o de-a lungul anilor tuturor privitorilor Binge și streaming-urilor. În ciuda faptului că autoritățile au făcut față unor acuzații de a fi implicate în piraterie, Kodi a fost o alegere de vârf a observatorilor în toată lumea. Adevărul din spatele întregii conspirații a fost că Kodi nu a fost implicat în piraterie, dar complementele terțului au fost, ceea ce înseamnă că Kodi este foarte legitim.

Numeroase sporturi sunt difuzate în întreaga lume pe canale TV prin cablu și prin satelit, dar nu toată lumea are timp să stea în fața televizoarelor lor și să privească jocurile. Prin urmare, oamenii tind să transmită jocurile online pe telefoanele lor inteligente, tablete și laptopuri. Kodi este o alegere de top pentru astfel de oameni, deoarece rulează pe mai multe platforme și dispozitive, iar faptul că există suplimente extraordinare pentru sporturi Kodi, îi consolidează poziția. Sperăm că acest ghid vă va ajuta să rezolvați întrebarea cum să vizionați sporturi pe Kodi și vă va fi de folos pentru viitorul dvs. flux sportiv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me