Disney + -on-Kodi

Vă întrebați cum să urmăriți Disney Plus pe Kodi? Nu vă faceți griji, deoarece acest ghid va acoperi toate aspectele importante ale vizionării Disney Plus pe Kodi fără a plăti un singur ban.

Disney + este în prezent cea mai exagerată platformă de streaming online din întreaga lume. Înainte de lansarea sa, streaming gurus a anticipat că va fi un concurent dur al Netflix. Cu toate acestea, Disney Plus a apărut într-adevăr ca un mare concurent pentru Netflix, oferind o calitate supremă a conținutului și funcții de vârf.

Disney Plus a fost capabil să surprindă un număr de peste 20 de milioane de utilizatori din întreaga lume, în prima lună de la lansare. Acest lucru arată clar popularitatea Disney + în întreaga lume.

La fel ca Netflix, Disney Plus are propria producție de conținut, precum și conținut de la Marvel, Pixar, Star Wars și National Geographic. În prezent, unul dintre propriile emisiuni originale ale Disney; Mandalorianul este în trend în toată lumea.

Puteți viziona Disney Plus pe Kodi fără nicio problemă, dar un lucru pe care trebuie să îl aveți în vedere este că este un serviciu geo-restricționat. Acesta este motivul pentru care veți avea nevoie de un VPN pentru Kodi care să poată ocoli geo-restricțiile, permițându-vă să transmiteți fluxul fără probleme.

Cum să vizionezi Disney Plus pe Kodi Leia versiunea 18 sau superioară

Puteți viziona Disney Plus pe versiunea 18 sau superioară a lui Kodi Leia prin Tempest Kodi Addon care are toate cele mai recente și populare filme și emisiuni TV. Urmați acești pași pentru a instala addonul Tempest Kodi în fluxul Disney + în 5 minute:

 1. Descarca Fișier Zip Tempest Kodi Addon pe dispozitiv.
 2. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Add-on-uri fila
 3. Acum faceți clic pe butonul Pachet instalare (Cutie icoană)
 4. Selectați Instalare din Zip fişier opțiune > Căutați dispozitivul, deschideți descărcat zip fişier, și așteptați notificarea
 5. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu > Parcurgeți lista în jos și alegeți Furtună Repo > Mergi la Video Adaosuri pliant
 6. Selectați Furtună din listă > Clic Instalare > Așteptați notificarea
 7. După ce ați instalat suplimentul, veți găsi Disney televizor arată prin a merge la cel mai popular categoria din televizor spectacole

Cum să urmăriți Disney Plus pe Kodi Krypton versiunea 17.6 sau mai jos

Puteți utiliza același addon descris mai sus pentru versiunea Kodi Leia sau puteți încerca, de asemenea, aceste suplimente Kodi:

 1. Exod: Exodus Kodi Addon Ghid de instalare
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon Ghid de instalare
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon Ghid de instalare

Cum să vizionezi Disney Plus pe Kodi FireStick

 1. Instalați Kodi pe FireStick
 2. Urmați procedura ilustrată mai sus pentru instalarea addonului Tempest Kodi și bucurați-vă de streamingul gratuit al emisiunilor Disney gratuit.

Disney Plus privind erorile / corecțiile Kodi

În timp ce transmit streaming pe Kodi, utilizatorii întâmpină multe erori, dar acest lucru nu ar trebui să fie același caz în timp ce transmite Disney + pe Kodi. Singura eroare cu care s-ar putea confrunta este o eroare „Nu există fluxuri disponibile”.

Cum să vizionezi Disney + pe Kodi – Tutorial video

Disney Plus Nu există fluxuri disponibile

Nici o eroare disponibilă de fluxuri nu este o problemă comună de eroare de către mulți utilizatori care folosesc suplimente Kodi terțe. Motivele și soluțiile acestei erori sunt discutate în detaliu în „Ghidul de rezolvare a fluxurilor Kodi fără fluxuri disponibile”. Cu toate acestea, va trebui să ții cont de un lucru, Disney Plus este un serviciu de streaming geo-restricționat, care nu poate fi accesat la nivel global.

Fix

Pentru a accesa conținutul său, veți avea nevoie de un VPN care funcționează bine pe Kodi. Mai mult, nu orice furnizor VPN poate accesa Disney Plus, deoarece are un blocant inteligent DNS și VPN, motiv pentru care multe VPN-uri nu reușesc să ocolească restricția sa.

După câteva testări și cercetări, am știut că următorii furnizori VPN lucrează cu Disney Plus:

 1. PureVPN (servere: SUA, Canada și Noua Zeelandă)
 2. SurfShark (Servere: Servere estice)
 3. NordVPN (servere: Chicago și Atlanta)
 4. CyberGhost (servere: Statele Unite ale Americii)
 5. ExpressVPN (servere: Nordul și Estul SUA, precum și Australia)

Împachetându-l pe tot

Disney Plus este o platformă de streaming online uimitoare, cu o mare varietate de titluri de conținut. Conținutul disponibil pe această platformă este uimitor, dar, din nou, nimic nu vine gratuit. Disney Plus percepe o taxă de abonament de 7 dolari pe moth pentru serviciile sale.

Nu este uimitor să puteți accesa multe dintre titlurile sale de conținut prin Kodi Addons gratuite și să vă bucurați de transmiterea întregului conținut fără a cheltui nimic.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me