Notă: Khabib vs Mcgregor UFC 229 câștigă mult hype în acest an. Puteți viziona Khabib Nurmagomedov nad Conor Mcgregor în direct online.

Floyd „Money” Mayweather vs Conor „Notorious” McGregor, din Las Vegas, pe 26 august, pune capăt unei speculații mult așteptate, în care cei mai buni luptători care se vând din lume vor merge cu capul în cap..

Lupta a început nimic altceva decât zvonuri, dar la final știam cu toții că sunt prea mulți bani implicați pentru a lăsa pur și simplu această oportunitate. Mayweather va avea un puternic control al oponentului său, în ciuda faptului că are 40 de ani, dar cel mai mare nume din arte marțiale mixte va face lucrurile mai interesante.

Dar se poate întreba cum să urmărești Floyd Mayweather vs Conor McGregor pe kodi? Citiți mai departe pentru a afla cum puteți viziona meciul pe internet.

Cum să privești Mayweather vs McGregor pe Kodi V 17
Cum să privești Mayweather vs McGregor pe Kodi V 16
Cea mai ieftină modalitate de a viziona Floyd Mayweather contra Conor McGregor Plată per vizionare
Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money
Bilete Floyd Mayweather contra Conor McGregor

Cum să vizionezi Floyd Mayweather vs Conor McGregor pe Kodi Krypton Versiunea 17

 1. Lansați Kodi > Mergi la Setări pictograma care este situată în partea de sus > Click pe Manager de fișiere > Acum faceți dublu clic pe Adaugă sursa, va apărea o casetă.Cum să vizionezi Floyd Mayweather vs Conor McGregor pe Kodi
 2. Click pe ‘Nici unul’ > Tastați URL- http://repo.cazwall.com/sc/ > Clic O.K > Introduceți numele Sursa media „SC“ > Clic O.K.Cum să vizionezi Floyd Mayweather vs Conor McGregor pe Kodi Krypton Versiunea 17
 3. Acum atingeți tasta „Backspace“ tastați de mai multe ori până când sunteți din nou la butonul Meniu principal Kodi > Acum faceți clic pe Add-on-uri > Click pe Instalator de pachete pictogramă situată în colțul din stânga sus.Mayweather vs Conor McGregor Kodi addon de luptă
 4. Selectați Instalați din fișierul zip > Click pe SC > Acum faceți clic pe Repertoriu > Acum repository.simplycaz-1.0.2.zip > Depozitul va avea nevoie de timp pentru instalare.fișier zip mayweather vs conor mcgregor kodi
 5. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Planeta MMA > Clic Instalare.Configurarea luptei kodi Mayweather vs Conor McGregor
 6. După ce este nevoie de câteva minute pentru instalare, veți putea viziona Floyd Mayweather vs Conor McGregor lupta în streaming pe Kodi.

mayweather vs conor mcgregor kodi instala

Cum să vizionezi Floyd Mayweather vs Conor McGregor pe Kodi Jarvis Versiunea 16

 1. Lansați Kodi > Accesați Sisteme > Faceți clic pe File Manager > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Faceți clic pe Nici unul > Tastați URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip > Faceți clic pe OK > Tastați numele sursei media „SC” > Faceți clic pe OK / Terminat.
 3. Reveniți la Meniul principal Kodi apăsând de mai multe ori tasta „Backspace” > Accesați Sistemul > Selectați suplimente > Faceți clic pe Instalare din fișierul zip > Localizați și faceți clic pe SC > Repertoriu > repository.simplycaz-1.0.2.zip.
 4. Așteptați activarea suplimentului > Selectați Instalare din depozit > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Planeta MMA > Faceți clic pe Instalare > Așteptați notificarea de activare a complementului din dreapta sus.
 5. Bucurați-vă de luptă!

Cea mai ieftină modalitate de a viziona Floyd Mayweather contra Conor McGregor Plată per vizionare

Meciul va fi difuzat pe Showtime PPV și există o mulțime de modalități de a obține Showtime pe dispozitiv. Showtime a listat unele dintre dispozitivele de unde puteți urmări canalul. Acestea sunt prezentate mai jos:

Floyd Mayweather contra Conor Mcgregor Showtime Plată pe vizionare

UFC va transmite și meciul pe 26 august, dar cu o taxă de abonament de 56,96 USD pentru 6 luni.

Cea mai ieftină modalitate de a viziona Floyd Mayweather contra Conor McGregor Plată per vizionare

Cu toate acestea, nu presupunem că o persoană care dorește să urmărească un singur meci ar plăti o sumă atât de mare pentru un abonament de 6 luni. Așadar, am săpat puțin mai adânc și am aflat că UFC oferă prețuri variabile pentru fanii care trăiesc în diferite țări. Uită-te la acest tabel de mai jos:

ȚarăPrețurile UFC
Statele Unite ale AmericiiUS $ 56.99
CanadaUS $ 43.75
FilipineUS $ la ora 18.45
MalaeziaUS $ 59.99
RusiaUS $ 27.20
 • Toate prețurile sunt în dolari americani

Acum, cum obțineți un avantaj de la această ofertă? Vă puteți abona la un serviciu VPN și vă puteți schimba locația în Filipine, va duce la bun sfârșit lucrurile. VPN face imposibil guvernul și ISP-ul să vă urmărească locația, astfel încât să vă arate locația dvs. în Filipine.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money

Mișcările estimate pentru lupta Mayweather contra McGregor sunt uimitoare. Potrivit lui Keith Idec din Boxing Scene, se estimează că Mayweather singur ar putea face cel puțin 100 de milioane de dolari SUA. Cu toate acestea, această cifră ar putea merge de patru ori mai mare dacă se vor atinge valorile monetare ale evenimentului.

Pe de altă parte, Conor McGregor poate face cel puțin 75 de milioane de dolari SUA, care este de cinci ori mai mare decât oricare dintre luptele sale pe care le-a făcut vreodată la UFC. Poșeta oficială pentru luptă va fi pusă la dispoziție pe 25 august, cu o zi înainte de luptă la greutate.

Aussie Media raportează poșete pentru Floyd vs Connor

Floyd 400 milioane USD
McGregor 127 milioane USD

Se presupune că obiectivele PPV sunt lovite # MayweatherMcGregor

RT

– Regatul boxului (@ BoxingKingdom14) 15 iunie 2017

Bilete Floyd Mayweather contra Conor McGregor

Biletele de luptă Mayweather vs McGregor sunt încă puse în vânzare de către conducere. Cu toate acestea, se presupune că biletele VIP ar putea ajunge până la 19.000 USD pe bilet. Între timp, multe site-uri false au profitat de această ocazie pentru a înșela fanii vânzând bilete false.

Dana White, CEO-ul UFC a dus această problemă pe Twitter unde a confirmat că nu trebuie să decidă încă asupra prețului biletului, iar fanii trebuie să fie conștienți de aceste companii false.

Biletele NU sunt încă la vânzare. Vă rugăm să nu vă smulgeți. Această companie NU restituie banii acestui fan. Vă vom anunța când se va plăti picnicul pic.twitter.com/Z7KAAhkcVI

– Dana White (@danawhite) 23 iunie 2017

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stats

În ciuda faptului că Conor McGregor este un adversar aprig în luptă, el a pierdut 3 meciuri în total în cariera sa UFC, în timp ce a câștigat 21 de meciuri. Ultima sa luptă din noiembrie împotriva lui Eddie Alvarez i-a câștigat două titluri ale diviziei UFC simultan.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stats

Mayweather deține o statistică uimitoare de 49-0 în cariera sa profesională de box. El a învins-o pe Manny Pacquiao împotriva tuturor șanselor și a sfidat pe mulți pentru a deveni cel mai mare boxer al timpului său. În mod clar, el are și mâna superioară în acest meci, comparativ pe baza statisticilor, deoarece faptele nu sunt minciuni.

statisticile de luptă floyd mayweather

Predicția Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Întrucât lupta va avea loc în conformitate cu regulile de box, de aceea Mayweather face un favorit puternic pentru câștigarea concursului. Cu toate acestea, stilul de joc neobișnuit al lui Conor McGregor va cauza anumite probleme pentru campioana neînvinsă, dar încă nu se dovedește că McGregor va învinge Mayweather.

Se prevede foarte mult că atingerea brațelor lui McGregor va fi cheia șanselor sale. Fără îndoială, McGregor are brațele lungi, dar ar fi interesant de văzut dacă ar putea arunca pumni din unghiuri ciudate. Recent, McGregor a postat o fotografie care, probabil, închide orice critică făcută de analiști.

Abordare completă de 74 cm Și sunt în ortodox.

O postare împărtășită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pe 2 iulie 2017 la 12:20 pm PDT

În ciuda șanselor care sunt împotriva lui McGregor, cu siguranță ne-am pus banii pe Conor „Notorious” McGregor, deoarece este singurul luptător care este capabil să șocheze pe toți din lume. Calea de a merge McGregor!

Vă rugăm să împărtășiți cum să vizionați mayweather vs mcgregor pe ghidul gratuit de kodi pe canalele sociale și nu ezitați să întrebați comentarii.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me