Al 8-lea sezon al celei mai populare emisiuni TV din lume; Game of thrones este chiar după colț și hype-ul este mai mare ca oricând. Fanii devin nerăbdători, deoarece acesta este sezonul trecut al acestei emisiuni TV uimitoare, iar soarta Westeros și cele șapte regate vor fi secrete în ea.

Dacă sunteți fan al Game of Thrones, vă întrebați cum să urmăriți Game of Thrones pe Kodi, atunci trebuie să ajungeți la locul potrivit. Am acoperit tot ceea ce aveți nevoie în acest ghid, astfel încât să nu întâmpinați nicio dificultate în timp ce încercați să transmiteți acest show uimitor.

Sezonul final al Game of thrones va fi difuzat pe HBO pe 14 aprilie, iar în acest sezon va avea doar șase episoade. Asigurați-vă că sunteți gata pentru streaming online Game of Thrones Sezonul 8, pentru că nu vă puteți permite să pierdeți acțiunea și drama din acest sezon..

Game of Thrones Sezonul 8 Trailer oficial de HBO

Sursă: Game of Thrones Official

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 pe Kodi Leia 18

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Pictograma roții a merge la Setări > Click pe Manager de fișiere.
 2. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Se va deschide o casetă de dialog > Clic și introduceți asta URL: http://legionworldtv.com/zips/ > Clic O.K > Denumiți această sursă ca fiind MrFreeworld > Clic O.K > Clic O.K pentru a închide caseta de dialog.
 3. Intoarce-te la Meniu principal > Click pe Suplimente de la meniul din stânga > Apasă pe Pictograma casetei din colțul din stânga sus.
 4. Click pe Instalați din fișierul zip > Parcurgeți lista în jos și selectați MrFreeworld > Selectați mrfreeworld.zip > Așteptați notificarea.
 5. Click pe Instalați din Repositoriu > Deschis DOAR DOAR > Mergi la Componente video > Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe placenta > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.

Când apare notificarea, puteți să vă întoarceți la meniul principal și să accesați acest supliment din secțiunea suplimente video.

cum să vizionezi jocul de tronuri pe kodi gratuit

9 Game of Thrones Houses

Cum să urmăriți GoT 8 pe Kodi Krypton Versiunea 17.6

 1. Deschis Kodi > Click pe Setări (Pictograma roată) din coloana din stânga.
 2. Deschis Fişier Administrator > Faceți dublu clic pe butonul Adaugă sursa opțiune > Faceți clic pe unde spune <Nici unul> și introduceți această adresă URL „Http://www.lvtvv.com/repo/“ > Clic
 3. Denumiți sursa media ca „Kodil Repo ” > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.
 4. Reveniți la meniul principal > Faceți clic pe butonul Adăugasuplimente fila > Apasă pe Cutie
 5. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune > Click pe Kodil Repo din listă > Selectați kodil-1.3.zip > Așteptați notificarea.
 6. Acum, faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Click pe Depozitul Kodil > Mergi la Componente video pliant > Parcurgeți lista în jos și selectați Incursiune > Clic Instalare > Așteptați notificarea.

Cum să vizionezi Game of Thrones pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi > Accesați Sisteme > Faceți clic pe File Manager > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Tastați adresa URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ unde scrie „Niciuna” > Acum introduceți numele sursei media „Jukebox” > Apoi faceți clic pe OK.
 3. Acum revino la Meniul principal Kodi > Faceți clic pe Sisteme > Apoi Setări > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip.
 4. Faceți clic pe Jesusbox >  Acum localizați și faceți clic pe repository.jesusboxtv.zip > Așteptați instalarea depozitului.
 5. Instalați din Repositoriu > Faceți clic pe Repositorul JesusBox > Componente video > Geneza Reborn > Instalați suplimentul.
 6. Acum vizitați Kodi Main Menu > Add-on-uri > Genesis Reborn an Enjoy!

Cele mai bune jocuri complementare Kodi Game of Thrones

Pentru a viziona Game of Thrones sezonul 8 pe Kodi, există diferite complement-uri Kodi, altele decât Genesis Reborn. Iată lista celor mai bune Game of Thrones Kodi adăugați și transmite stream-urile din sezonul 8, inclusiv episoade din anotimpurile anterioare:

Best Kodi Game of Thrones Addons

 1. Exod
 2. Gurzil
 3. Legământ
 4. 123Movies
 5. SARURI
 6. fenix
 7. SPECTO
 8. HEVC VideoClub
 9. Poseidon
 10. Licurici

Kodi Game of Thrones Subtitrari

Ar putea fi foarte deprimant atunci când ați urmărit întregul ghid pas cu pas pentru a instala Kodi Game of Thrones 8 addon. Însă la sfârșitul momentului în care episodul începe să transmită streaming, nu există subtitrări pentru limba Dothraki.

Am găsit o modalitate prin care subtitrările Kodi Game of Thrones pot fi adăugate într-o metodă destul de ușoară. Există două metode descrise, adică manual și automat.

Kodi Game of Thrones Subtitrari

Metoda 1: Instalează manual subtitrarea Kodi Game of Thrones

 1. Lansați Kodi > Faceți clic pe Add-on-uri > Acum faceți clic pe pictograma „Instalator pachet” din stânga sus> Instalați din Repositoriu > Repositoriu suplimentar Kodi > Subtitrare > Găsiți și faceți clic pe Subscene.com.cum să vizionezi jocul de tronuri pe kodi cu subtitrare
 2. Faceți clic pe Instalare > Așteptați activarea suplimentului > Acum accesați Meniul principal al Kodi > Mergi la Setari > Faceți clic pe Setări player.game of thrones substitles on Kodi
 3. Faceți clic pe fila Limbi listate vertical pe partea stângă a ecranului > Puteți schimba limba pentru subtitrări făcând clic pe opțiunea „Limbi pentru a descărca subtitrări pentru”.cum să adăugați subtitrări pentru a urmări jocul de tronuri pe kodi
 4. Data viitoare când vizionați episodul Game of Thrones pe Kodi, veți putea vizualiza subtitrările.

Metoda 2: Instalați automat subtitrarea Kodi Game of Thrones

 1. Lansați Kodi > Accesați accesorii > Faceți clic pe pictograma Instalator de pachete > Instalați din Repositoriu > Derulați în jos și faceți clic pe Servicii > AutoSubs > Instalare.game of thrones subtitrare automată pe kodi
 2. Videoclipul va furniza subs-urile pentru episodul Kodi Game of Thrones când vizionați video data viitoare.

Cum să vizionezi Game of Thrones pe Kodi HD

cum să vizionezi jocul de tronuri în HD pe Kodi

Dacă nu doriți să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea, puteți urmări în continuare Kodi Game of Thrones pe HD instalând HEVC VideoClub. Transmite videoclipuri în HD și, de asemenea, în calitate 3D, care poate fi disponibil într-un format comprimat.

Așteptări de la Game of Thrones Sezonul 8

Trailerul Game of Thrones Sezonul 8 a stârnit cu adevărat o mulțime de întrebări și conspirații. Trailerul îi arată pe Jon Snow și Daenerys mărșăluind cu armata lor împreună prin Winterfell și Arya Stark și Sansa Stark uimiți să vadă dragonii zburând peste cetate. Dragonii care zboară peste Winterfell este un lucru important de remarcat, deoarece niciun dragon nu a zburat acolo mai mult de ultimii 100 de ani.

Sam și Bran au aflat despre adevărul lui Jon Snow că nu este cu adevărat un ticălos, ci adevăratul moștenitor al tronului de fier. Pe de altă parte, Tyrion Lannister, care era foarte preocupat de relația lui Jon Snow și Daenerys, a apărut și în trailer, având o expresie îngrijorătoare. Nu putem evalua ceea ce era îngrijorat, întrucât a apărut doar în trailer.

Jon Snow și Daenerys pot fi vizitate vizitând locuri semnificative vizibile, iar remorca se încheie cu calul White Walkers care ajunge la fortăreață. Unul dintre sentimentele pe care le oferă acest trailer este că toată lumea se pregătește pentru o luptă și, se pare, este împotriva White Walkers.

Puteți viziona Game of Thrones gratuit pe Kodi cu instrucțiunile furnizate mai sus. Dar dacă trebuie să rămâneți în afara problemelor legale, poate doriți să obțineți un VPN Kodi pentru a juca în siguranță.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me