HBO este canalul de televiziune de top de pe glob și această afirmație este valabilă datorită celor mai populare emisiuni TV difuzate de rețea. Game of Thrones, Silicon Valley, Westworld, sunt unele dintre cele mai populare emisiuni TV care sunt prezentate pe HBO.

Nimic nu valorează mai bine decât HBO, nici măcar Netflix când vine vorba de producerea de emisiuni TV de top. Cu toate acestea, ne putem întreba cum să vizionați HBO pe Kodi din întreaga lume. Acest ghid vă va oferi o înțelegere completă a modului în care puteți transmite fluxul HBO împreună cu alte canale IPTV.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că HBO Now și HBO Go necesită un VPN Kodi pentru a transmite canalul. HBO este un canal american, deci este autorizat doar în câteva țări din întreaga lume. Citiți mai departe pentru ghidul de instalare.

Contents

Cum să vizionați HBO pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiuni superioare

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Setări (Angrenaj) icoană > Faceți clic pe Fişier Administrator > Faceți dublu clic pe butonul Adăugați sursa opțiune din coloana din stânga.Cum să vizionați HBO pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiuni superioare
 2. Se va deschide o casetă de dialog, faceți clic pe <Nici unul> și tastați acest lucru URL- „Http://mavericktv.net/mavrepo” și Faceți clic pe O.K > Denumiți această sursă ca „Nonconformist, hoinar, ratacitor“ > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.instalați HBO pe kodi krypton
 3. Intoarce-te Meniul principal Kodi și faceți clic pe butonul Add-on-uridepozit maverick pentru instalarea HBO pe kodi
 4. Acum faceți clic pe butonul Pictograma în formă de cutie din colțul din stânga sus.cum să adăugați HBO kodi addon pentru a urmări jocul de tronuri
 5. Selectați Instalați din fișierul Zip opțiune din listă > Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe Nonconformist, hoinar, ratacitor.Fișier zip HONON Kodi addon
 6. Acum faceți clic pe maverickrepo-3.8.zip și așteptați notificarea.urmăriți HBO Go pe kodi
 7. Acum faceți clic pe Instalați din depozit opțiune și selectați MaverickTV repo din listă > Mergi la Componente video pliant > Click pe Maverick TVcum se instalează hbo pe firestick kodi
 8. Clic Instalare și așteptați să apară notificarea când se instalează suplimentul.cum să configurați hbo pe kodi jarvis
 9. Acum revino la Meniul principal Kodi > Faceți clic pe butonul Adăugasuplimente fila > Mergi la Video-Add-on-uri secțiune > Click pe Maverick TV > Click pe Maverick TV în direct apoi du-te la Televiziune in direct pliant > Parcurgeți lista în jos și selectați HBO.

Cum să urmăriți HBO pe Kodi Jarvis versiunea 16 sau mai jos

 1. Lansați Kodi Jarvis > Accesați Sistemul > Faceți clic pe File Manager > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă > Faceți clic pe Nici unul pentru a scrie adresa URL http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Faceți clic pe Done > Introduceți numele pentru depozit, adică „StreamHub” > Faceți clic pe Terminat > Faceți clic pe OK.
 2. Accesați ecranul de pornire Kodi > Faceți clic pe System > Apoi suplimente > Selectați Instalare din fișierul zip > StreamHub > repository.streamhub.zip > Așteptați instalarea.
 3. Instalați din Repositoriu > Depozitul StreamHub > Componente video > Faceți clic pe StreamHub > Instalare.
 4. Pentru a viziona HBO pe Kodi, accesați ecranul de pornire Kodi > Videoclipuri > Add-on-uri > StreamHub > Televiziune in direct > API-ul Android > Mobdro > Derulați în jos și căutați HBO, faceți clic pe el și bucurați-vă de vizionare.

Cum să vizionezi HBO pe Kodi – Video Tutorial

Urmăriți cum puteți obține HBO pe Kodi 2023 vizionând videoclipul tutorial. Urmează un ghid complet pentru instalarea HBO, astfel încât să puteți viziona emisiile TV preferate.

Cum să vizionezi HBO acum pe Kodi

HBO Now nu este disponibil pe Kodi, deoarece depozitele care au fost folosite pentru a transmite canalul au fost eliminate de către autoritățile de aplicare a legii. Cu toate acestea, puteți viziona în continuare spectacolele care apar la HBO Now prin instalarea suplimentului Covenant pe Kodi.

Ghidul de instalare împreună cu tutorialul video vă vor permite să instalați Covenant, astfel încât să puteți viziona emisiunile disponibile pe HBO Now. De exemplu, puteți viziona True Detective, The Left Overs, The Silicon Valley și multe alte spectacole fără a cheltui un ban.

Cum să vizionezi HBO pe Kodi Fire Stick

Pentru a urmări HBO pe Kodi Fire Stick, trebuie să activați Debugging ADB și surse necunoscute, astfel încât să puteți instala HBO pe Fire Stick. După aceea, trebuie să accesați pagina de pornire Fire Stick și să faceți clic pe Aplicații care vă vor conduce către Kodi App. Dacă utilizați un Firestick închis la închisoare, atunci este recomandat să utilizați un VPN pe Firestick pentru a vă asigura securitatea. De acolo trebuie să urmați aceiași pași descriși pentru instalarea pe Kodi Krypton sau Kodi Jarvis.

Cum să vizionezi HBO acum pe Kodi Fire Stick

În Kodi Fire Stick, puteți urmări pur și simplu HBO Now, descărcând aplicația HBO Now din Amazon Appstore. Este cel mai simplu mod de a descărca aplicația, dar necesită o taxă de abonament odată ce o deschizi. Dacă sunteți deja abonat la HBO Now, sunteți la doar doi pași distanță pentru a urmări canalul.

Cum să vizionezi HBO Go pe Kodi Fire Stick

 1. Pentru a urmări HBO Accesați Kodi Fire Stick, urmați pașii de instalare de mai jos:
 2. Deschideți Stick Stick > Descărcați aplicația HBO Go > Deschide aplicația odată ce este instalată.
 3. Faceți clic pe Activare dispozitiv pentru a primi un cod de activare > Acum introduceți codul respectiv pe computer.
 4. Deschideți computerul și faceți clic pe HBOGO.com/activate. Dacă sunteți în afara SUA, ați solicita un VPN Kodi pentru a avea acces din cauza geo-restricțiilor.
 5. Pe pagina respectivă, trebuie să alegeți Amazon Fire TV sau Fire Stick și apoi să faceți clic pe Continuare.
 6. Aici va trebui să selectați furnizorul TV > Apoi introduceți numele de utilizator și parola pentru furnizorul TV. În cazul în care nu cunoașteți numele de utilizator și parola, puteți contacta furnizorul TV.
 7. Acum trebuie să furnizați codul de activare de pe televizor și apoi alegeți Activare dispozitiv.
 8. Un mesaj de succes de la HBO Go vă va spune că sunteți gata să urmăriți HBO Go. se bucura!

HBO privind erorile / corecțiile Kodi

HBO fiind unul dintre cele mai preferate canale de divertisment în rândul utilizatorilor Kodi a provocat multă căldură dezvoltatorilor suplimentari. HBO pe Kodi a devenit populară datorită transmisiei Game of Thrones, care este cea mai populară emisiune TV din lume. Autoritățile anti-piraterie, cum ar fi DMCA, au observat multe site-uri de streaming care furnizează streaming gratuit al acestui spectacol, iar suplimentele Kodi se aflau în vârful acestei liste.

Multe suplimente Kodi care au găzduit anterior canalul HBO în biblioteca lor, au fost fie oprite, fie au trebuit să excludă HBO din biblioteca de acolo din cauza prăbușirilor din partea autorităților și a presiunii anti-piraterie din rețeaua HBO.

Unele dintre cele mai frecvente erori din cauza acestor represiuni împotriva pirateriei HBO sunt prezentate mai jos:

Eroare la instalarea erorii de dependență

Un eșec al dependenței apare dacă depozitul suplimentar este învechit sau lipsesc unele fișiere. Dacă vă confruntați cu această problemă în timp ce utilizați HBO pe Kodi, atunci trebuie să fie ceva în neregulă cu suplimentul pe care îl utilizați.

Fix

Încercați să remediați această eroare prin actualizarea suplimentului. Dacă nu vă ajută, atunci va trebui să treceți la un alt supliment Kodi, cum este cel menționat în acest ghid.

Nu s-a putut conecta la depozit

Problema cu suplimentele Kodi de la terți este că depozitele lor se închid sau uneori nu se conectează. Motivul care stă la baza acestei erori este fie modificarea adresei URL a gazdei depozitului, fie închiderea depozitului.

Fix

În primul rând, verificați manual URL-ul sursă, indiferent dacă funcționează sau nu, deschizând-o în browser. Dacă depozitul este online, verificați adresa URL sursă introdusă accesând Managerul de fișiere. Asigurați-vă că ați introdus adresa URL corectă fără spații.

În cazul în care depozitul nu funcționează, căutați un supliment suplimentar care are canal HBO în biblioteca sa și instalați-l. Aceasta este soluția optimă pentru astfel de cazuri.

Împachetându-l pe tot

HBO oferă multe emisiuni TV populare, care sunt greu de ignorat. Puteți obține HBO pe Kodi 2023 urmând pașii evidențiați în ghid și cu ajutorul cărora puteți viziona Game of Thrones online, Westworld, Veep și multe alte emisiuni TV. HBO poate fi instalat și pe dispozitivul dvs. Fire Stick, al cărui proces de instalare a fost, de asemenea, asigurat. Lipiți-vă pentru mai multe suplimente grozave de kodi.