Notă: Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 s-au încheiat cu Norvegia ca fiind cel mai câștigător al medaliilor de aur, în timp ce următorul eveniment al Olimpiadei de iarnă vă așteaptă puteți viziona streamingul online FIFA în direct și, de asemenea, urmăriți ceremonia de deschidere a FIFA.

Jocurile Olimpice de iarnă încep pe 9 februarie 2018, iar hype-ul este deja în aer. Cei mai buni sportivi din aproape toate țările lumii se vor aduna la PyeongChang, Coreea de Sud pentru a concura între ei. Ochii tuturor sportivilor vor fi marcați pe acele medalii de aur, pentru care ar fi exersat atât de greu. Urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe Kodi în direct online gratuit oriunde v-ați afla, deoarece nu vă puteți rata aceste 16 zile de înfrumusețare și palpitante de competiții intense.

Jocurile Olimpice de iarnă 2018 Kodi Addons Official

Am enumerat câteva dintre cele mai bune suplimente oficiale ale Olimpiadei de iarnă 2018 Kodi pentru tine:

 1. iPlayer WWW
 2. SportsNet acum
 3. Cutie Zattoo
 4. Sports Illustrated
 5. Sportube

Notă importantă! Dacă transmiteți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 cu oricare dintre suplimente fără să conectați un VPN, atunci aveți grijă! Vă compromiteți confidențialitatea și securitatea. Acesta este locul în care a VPN Kodi vă protejează identitatea & vă protejează împotriva notificărilor privind încălcarea drepturilor de autor și a DMCA-urilor în timp ce deblocați conținut restricționat geo.

 CTA

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Kodi Adunări neoficiale

Iată câteva suplimente neoficiale (terțe părți), precum și pentru comoditatea dvs.:

 1. Motor de flux
 2. Live Mix
 3. SportsMania
 4. Bucla
 5. Complementul Boom

Dacă sunteți în căutarea mai multor suplimente, atunci acest cel mai bun ghid pentru completări de codi!

Olimpiada de iarnă 2018 Kodi Repository

Dintre toate aceste suplimente, am ales The Boom Repository datorită fluxurilor sale de calitate și vitezei rapide. Acest depozit este capabil să aibă încredere și funcționează bine, spre deosebire de alte depozite care continuă să funcționeze. Depozitul Boom este unul dintre cele mai bune depozite kodi.

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 cu versiunea 17.6 sau mai mică de la Kodi Krypton

Puteți urmări Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Live Online pe Kodi Krypton urmând acești pași:

 1. Lansa Kodi cerere > Apasă pe Pictograma roții (Pictograma Setări) prezentă în rândul din stânga sus.Cum să vizionezi Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe Kodi Live Online Gratuit
 2. Când se deschide fereastra, Deschideți Manager de fișiere > Din coloana din stânga, faceți dublu clic pe Adaugă sursa > lui va solicita o nouă fereastră.Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe versiunea 17.6 sau mai mică de la Kodi Krypton
 3. Faceți clic pe bara de adrese care scrie „Nici unul’ > Apoi introduceți asta URL- http://burrtv.tech/boom/repo/ > Clic O.K > Acum denumiți această sursă media „Boom Repo ”> Clic O.K > Verificați ambele URL- și Nume apoi faceți clic pe O.K din nou.cum să urmăriți olimpiadele de iarnă 2018 pe versiunea 16 sau versiunea mai mare de kodi jarvis
 4. Înapoi la Kodi meniu principal > Faceți clic pe butonul Add-on-uri secțiune din meniu > Apasă pe Pictograma în formă de cutie presetat în colțul din stânga sus.winter olympics 2018 kodi addon
 5. Click pe Instalați din fișierul zip > Deschis Repozitorul Boom > Click pe repository.boom-1.5.zip > Așteptați notificarea.iarna olympics repository kodi 2018
 6. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu și Deschideți „Boom! Repertoriu“ > Deschis Video adăugasuplimente > Acum veți avea trei opțiuni, alegeți „BOOM!“> Clic Instalare și așteptați instalarea suplimentului.cum să urmărești olimpicurile de iarnă 2018 pe codul de foc
 7. Pentru a accesa acest supliment, accesați secțiunea Add-on-uri secțiune > Faceți clic pe Video Adăugasuplimente > Selectați Boom din listă și transmiteți fără probleme evenimentele sportive preferate.

cum se adaugă iarna olimpiadelor codi addon

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe versiunea 16 sau superioară a lui Kodi Jarvis

Puteți urmări Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Live Online pe Kodi Krypton urmând acești pași:

 1. Deschis Kodi.
 2. Clic Sistem.
 3. Click pe Manager de fișiere.
 4. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.
 5. Faceți clic pe „Nici unul’ > Tastați acest lucru URL- http://burrtv.tech/boom/repo/ > Clic Terminat.
 6. Denumiți această sursă media „Boom Repo ”> Clic Terminat > Clic O.K.
 7. Intoarce-te meniu principal > Click pe Sistem > Clic Add-on-uri.
 8. Clic Instalați din fișierul zip > Click pe Repozitorul Boom > Click pe repository.boom-1.5.zip > Așteptați notificarea.
 9. Selectați Instalare din Repertoriu > Deschis Boom! Repertoriu > Clic Video adăugasuplimente > Selectați ‘BOOM!“> Lovit Instalare > așteptați notificarea.

Sfat Pro: Dacă vă confruntați cu Geo-Restricție în streaming live, utilizați o VPN pentru a debloca Addons-urile pentru a face flux fără probleme.

CTA

Cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe Fire Stick

PyeongChang, Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud pot fi, de asemenea, difuzate pe Fire Stick. Tot ce trebuie să faceți este să instalați mai întâi Kodi și apoi suplimentul The Boom. Instalați Kodi pe Fire Stick folosind ghidul nostru.

Odată instalat Kodi, Deschideți Opțiuni pentru dezvoltatori > Aprinde Debugging ADB și aplicații din surse necunoscute.

Deschideți Kodi și urmați pașii menționați mai sus pentru instalarea acestui supliment pe Kodi Krypton. Procedura este total similară.

Olimpiadele de iarnă 2018 Emisiile / canalele oficiale

Posturile de televiziune oficiale pentru Marea Britanie, SUA, Canada, Europa și Australia sunt:

 1. Canada: CBC / Radio-Canada Bell Media Rogers Media
 2. Europa: Discovery Communications Eurosport
 3. Marea Britanie: BBC Eurosport
 4. Statele Unite: NBCUniversal

Totuși, iată câteva dintre radiodifuzoarele online ale Olimpiadei de iarnă 2018:

 1. BBC iPlayer (Marea Britanie)
 2. Canal 7 (Australia)
 3. CBC (Canada)
 4. ARD (Germania)
 5. ZDF (Germania)
 6. RTVE (Spania)
 7. Sporturi de stele (India)
 8. NBC Sports (SUA)
 9. BeIN Sports (Orientul Mijlociu)
 10. Sky Sports (Noua Zeelandă)

Notă: Dacă sunteți localizat în afara Regatului Unit, SUA, Canada, Europa și Australia pentru a transmite fluxuri pe canalele menționate mai sus, utilizați a VPN pentru a ocoli restricția Geo & Stream cu servere dedicate de streaming

Jocuri de căutat la Jocurile Olimpice de iarnă 2018

Jocurile Olimpice de iarnă vor fi cu siguranță pline de multe evenimente sportive palpitante și rivalități. Când vorbim despre Jocurile Olimpice de Iarnă, cum putem uita cele două dintre cele mai încântătoare jocuri ale Jocurilor Olimpice de Iarnă, Hochei pe gheață și Schi alpin? Cu toate acestea, patru jocuri noi au fost adăugate și la Jocurile Olimpice de iarnă din acest an:

 1. Curling-ul dublu mixt
 2. Începerea masei de patinaj rapid
 3. Evenimentul echipei națiunilor de schi alpin
 4. Snowboard aer mare

Acesta este un alt motiv pentru ca Jocurile Olimpice de iarnă din acest an să fie speciale.

Unde vor avea loc viitoarele jocuri de iarnă?

Următoarele Jocuri Olimpice de iarnă vor avea loc în 2022 în China. Va fi cel de-al treilea eveniment olimpic care va fi găzduit în Asia de Est după Jocurile Olimpice de iarnă Pyeongchang 2018 și Olimpiada de vară din Tokyo 2020.

Programul Olimpiadei de iarnă 2018

Ești încântat de Jocurile Olimpice de iarnă? Faceți clic aici pentru a vedea programul.

Asigurați-vă că nu pierdeți un singur joc, rămâneți la curent și vizionați Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 în direct online pe Kodi.

Cuvinte finale

Jocurile de iarnă sunt aici și anul acesta este mai mare decât înainte. Cel mai bun lucru al jocurilor de iarnă din acest an este că numărul jocurilor a crescut și știți cu toții ce înseamnă asta; cu cât sunt mai multe jocuri, cu atât distracția este mai mare!

Streamingul XXIII olimpic pe Kodi este ceva care va fi distractiv pentru toți geek-urile de streaming sportiv. Acesta este motivul pentru care v-am oferit o informație detaliată pentru toți. Sperăm că acum Jocurile Olimpice live stream pe XBMC nu vor fi nicio problemă pentru niciun utilizator. Chiar dacă apare vreo problemă, informați-ne în comentarii și vă vom contacta înapoi. Vă oferim un ghid pentru cum să urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 pe Kodi.

Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați suplimente neoficiale, atunci utilizați un serviciu VPN Kodi bun pentru a vă proteja confidențialitatea și a accesa fluxurile geo-restricționate. Fii inteligent, stai în siguranță!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me